morfo1967 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Για σου βρε Galaxy clone expert :lol::lol::lol::lol: Να σου πω τις εντυπωσεις μου μετα απο 2 μερες που μου εδωσες το γνησιο με 2 σιμ και τον κλωνο που εχω.Οι διαφορες ειναι 3.Το γνησιο εχει καλυτερη καμερα και καλυτερο wifi gps.Αλλα μην ξεχναμε οτι το ενα κανει 150 και δεν φοβασε μην σου πεσει και τραβας τα μαλια σου,ενω το αλλο 590 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εντάξει, δεν είναι μόνο τρείς οι διαφορές με το γνήσιο... :ninja: Για τους υποψήφιους πάντως αγοραστές, ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί το Aliexpress κάνει κάτι μαϊμουδιές τώρα τελευταία και ακυρώνει παραγγελίες χωρίς να επιστρέφει τα λεφτά άμεσα!!! Ζητάει να του στείλεις ενα κάρο σκαναρισμένα αποδεικτικά και κάνει και 1 μήνα να τα επιστρέψει. Γι αυτο λοιπόν προσοχή! Στην περίπτωση μου, ενω η πωλήτρια δέχτηκε την ακύρωση της παραγγελίας και full refund, το aliexpress δεν μου τα εχει επιστρέψει ακόμα ( εχουν περάσει 10 μέρες!). Ενα tip για οποιον θέλει να παραγγείλει, είναι το εξής: 1) Επικοινωνία με μηνυμα με τον πωλητή και διαπραγμάτευση της παραγγελίας (ποιο μοντέλο κινητου θέλετε, με ποια αξεσουαρ, με ποια μεταφορική, αν υπαρχει διαθέσιμο και σε ποσες μέρες γίνετε η αποστολή κλπ). Αφου λοιπόν γίνει αυτο τον πληρώνετε με Paypal και μόνο με Paypal. Αλλιώς υπαρχει περίπτωση να μπλέξετε οπως εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 καλα εαν δεν ηταν ροζ θα το εκλεβα :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εγώ σου τα είχα πει όλα αυτά και σου είχα δείξει και το καλύτερο αλλά δεν με άκουσες και θα το πω για άλλη μια φορά ότι ο καλύτερος κλώνος είναι το N1 S6 με τη Rom 19/09 δουλεύει τέλεια μη βάλτε τη 10/10ου και η πατάρια είναι 2600 δεν ίδια ποιότητα με το μαμά αλλά είναι αυτό που λέει -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Μανωλη ωραιο το κινητο σου δεν λεω αλλα εγω προσωπικα ηθελα ενα κινητο που να ειχε και τα λογοτυπα επανω στο ειχα πει κιολας τι να το κανω να περνει π.χ την μαμα οριτζιναλ και να μην γραφει samsung μπροστα. Συν οτι και το spark που εχω και το legend ειναι 2 πολυ καλα και απροβληματιστα κινητα με απειροελαχιστες διαφορες με το Νο.1 S6 οποτε και ποιο ειναι το καλυτερο απο αυτα τα 3 ειναι σχετικο για τον καθενα!!! Φιλικα παντα !!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.Εγω που εχω δοκιμασει και τα τρια προς legend πηγα και μαλιστα με 2 σιμ εχει πολυ περισοτερες λειτουργιες απο το No1.Eνας τυπος κοιτα τι γραφει εδω http://www.mychinesephone.com/viewtopic.php?f=19&t=266&start=40 NO.1 - S6 - pretty nice phone BUT!- bad WIFI (solved, to small antenna!) - bad camera (unshape pictures, testing @moment) εχει το κινητο.Παντος αναμενω καινουργια version πολυ καλυτερη με το καινουργιο επεξεργαστη 2gb ram 16 rom Edited November 18, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.Εγω που εχω δοκιμασει και τα τρια προς legend πηγα και μαλιστα με 2 σιμ εχει πολυ περισοτερες λειτουργιες απο το No1.Eνας τυπος κοιτα τι γραφει εδω http://www.mychinesephone.com/viewtopic.php?f=19&t=266&start=40 NO.1 - S6 - pretty nice phone BUT!- bad WIFI (solved, to small antenna!) - bad camera (unshape pictures, testing @moment) εχει το κινητο.Παντος αναμενω καινουργια version πολυ καλυτερη με το καινουργιο επεξεργαστη 2gb ram 16 rom Το legend που λες δεν είναι το 015 που λέγαμε από εδώ έτσι; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ναι αλλα απο οτι γωριζω δεν υπαρχει διαθεσιμο πια,εδω και 10 μερες,απλα θα σου στειλουν αλλο και θα σου πουν οτι ειναι αυτο.Κινεζοι ειναι αυτοι αντιγραφη στην αντιγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 το ΝΟ1 S6 μπορει να παρει το αυθεντικο καπακι του s4 πισω οποτε μπορουμε εστω να εχουμε το λογοτυπο στο καπακι.Συν στο μαιλ που μιλησα με chinapadmall Και τους ειπα για το λογοτυπο μου ειπαν πως αν θελω μου το στελνουν εκεινοι με το καπακι χωρις το νο1 αλλα με το samsung. οποτε καποια λυση υπαρχει οσο αφορα το logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος κλώνος ο οποίος να έχει τις περισσότερες λειτουργίες του γνήσιου, να έχει όλα τα λογότυπα και να είναι συμβατό με την μπαταρία και τα αξεσουάρ του γνήσιου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 18-11-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) 16-11-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) :up: και με 2 μπαταρίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 18-11-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) 16-11-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) :up: και με 2 μπαταρίες! Ποιο μοντέλο και από που? Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 καλως το δεχτηκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ποιο μοντέλο και από που? Διάβασε την απάντηση νούμερο 700... προσωπικά πήρα το "015" καλως το δεχτηκες! Ανυπομονώ! Εσένα όλα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ανυπομονώ! Εσένα όλα οκ? ναι. ειναι πολυ καλυτερο απ οτι περιμενα! βεβαια εξαρταται κ τι ζηταει ο καθενας!!!αλλα εγω ειμαι ξετρελαμενη με το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IgliFil Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γνωρίζει κανεις πως μπορούμε να αλλάξουμε/διαγράψουμε το Life Companion από την οθόνη μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ISAAKM Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά καλημέρα Κάνω αυτή τη δημοσίευση για να σας γνωστοποιήσω μία Μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής κινητού από Fastcardtech.com Έχουν περάσει 95 ημέρες από την παραγγελία μου ενός κινητού απο fastcardtech.com, μετά από συνεχόμενη επικοινωνία, μου λένε συνέχεια παρακαλώ περιμένετε πληροφορίες, ούτε να μου το αντικαταστήσουν ούτε επιστροφή χρημάτων παρόλο που πλήρωσα και σχετική εγγύηση 5 δολαρίων, προς το παρόν. Δυστυχώς είχαν περάσει 46 ημέρες από την πληρωμή μέσο PayPal και έχασα το δικαίωμα όταν απευθύνθηκα στο PayPal. Αυτή φυσικά είναι μία προσωπική περίπτωση και άλλοι να μην έχουν πρόβλημα, αλλά έπρεπε να ενημερώσω για να το λάβουν υπ' όψιν τους μελλοντικοί αγοραστές από αυτό το μαγαζί τι θα τους συμβεί εάν δεν παραλάβουν την παραγγελία τους. Κάνω αγορές από Ασία πολλά χρόνια και αρκετές αγορές και δεν έχω χάσει ποτέ και τίποτα. Τέτοια ανεύθυνη συμπεριφορά από μεγάλο μαγαζί δεν έχω συναντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά καλημέρα Κάνω αυτή τη δημοσίευση για να σας γνωστοποιήσω μία Μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής κινητού από Fastcardtech.com Έχουν περάσει 95 ημέρες από την παραγγελία μου ενός κινητού απο fastcardtech.com, μετά από συνεχόμενη επικοινωνία, μου λένε συνέχεια παρακαλώ περιμένετε πληροφορίες, ούτε να μου το αντικαταστήσουν ούτε επιστροφή χρημάτων παρόλο που πλήρωσα και σχετική εγγύηση 5 δολαρίων, προς το παρόν. Δυστυχώς είχαν περάσει 46 ημέρες από την πληρωμή μέσο PayPal και έχασα το δικαίωμα όταν απευθύνθηκα στο PayPal. Αυτή φυσικά είναι μία προσωπική περίπτωση και άλλοι να μην έχουν πρόβλημα, αλλά έπρεπε να ενημερώσω για να το λάβουν υπ' όψιν τους μελλοντικοί αγοραστές από αυτό το μαγαζί τι θα τους συμβεί εάν δεν παραλάβουν την παραγγελία τους. Κάνω αγορές από Ασία πολλά χρόνια και αρκετές αγορές και δεν έχω χάσει ποτέ και τίποτα. Τέτοια ανεύθυνη συμπεριφορά από μεγάλο μαγαζί δεν έχω συναντήσει. το καταστημα αυτο ειναι στην μαυρη λιστα πολλων απο εδω,εχουμε προειδοποιησει για την συμπεριφορα του και υπαρχουν αναλογα δημοσιευματα σε ξενα φορουμ και σελιδες αξιολογησης. http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Κρίμα για το fastacardtech... Βέβαια δέχεται μεγάλο όγκο παραγγελιών και λογικο είναι να έχει κάποιους δυσαρεστημένους. Στα πολυ θετικά είναι οτι δέχεται Paypal που είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής για μας. Το aliexpress πάντως εχει περισσοτερες αρνητικές ψήφους και δεν εχει και Paypal για να βρουμε το δικιο μας αν γίνει στραβή... Γνωμη μου, μακρυά απο aliexpress... εκτός και αν δέχεται ο πωλητης Paypal. Δείτε τι γίνεται... http://community.aliexpress.com/threads/16617-What-should-I-do-after-my-transaction-is-cancelled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά καλημέρα Κάνω αυτή τη δημοσίευση για να σας γνωστοποιήσω μία Μεγάλη καθυστέρηση παραλαβής κινητού από Fastcardtech.com Έχουν περάσει 95 ημέρες από την παραγγελία μου ενός κινητού απο fastcardtech.com, μετά από συνεχόμενη επικοινωνία, μου λένε συνέχεια παρακαλώ περιμένετε πληροφορίες, ούτε να μου το αντικαταστήσουν ούτε επιστροφή χρημάτων παρόλο που πλήρωσα και σχετική εγγύηση 5 δολαρίων, προς το παρόν. Δυστυχώς είχαν περάσει 46 ημέρες από την πληρωμή μέσο PayPal και έχασα το δικαίωμα όταν απευθύνθηκα στο PayPal. Αυτή φυσικά είναι μία προσωπική περίπτωση και άλλοι να μην έχουν πρόβλημα, αλλά έπρεπε να ενημερώσω για να το λάβουν υπ' όψιν τους μελλοντικοί αγοραστές από αυτό το μαγαζί τι θα τους συμβεί εάν δεν παραλάβουν την παραγγελία τους. Κάνω αγορές από Ασία πολλά χρόνια και αρκετές αγορές και δεν έχω χάσει ποτέ και τίποτα. Τέτοια ανεύθυνη συμπεριφορά από μεγάλο μαγαζί δεν έχω συναντήσει. Nα τους στειλεις mail και να τους γραψεις οτι αν δεν σου στειλουν το τηλεφωνο σε 10 ημερες θα γραψεις αρνητικα σχολια στα φορουμ που εισαι μελος, εισαι μελος ;) στα foro dual sim - myphone.gr - xda developers - androidiani.com - modaco.com - mobile phone os community forum - 4pda.ru. περιμενουμε νεα σου Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μπήκα και εγώ σε σειρά... Item No: RF18______3SG Despatch No.: 4__2 Beat No.: - Status Date Status Description 15-11-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 19-11-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) και από ΕΛΤΑ Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF18______3SG Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-11-2013 14:58 IPS Αλλά με μία μπαταρία...έφτασα να έρθουν θήκες κλπ κ να περιμένω το κντ...με έφαγε η sister:X Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γνωρίζει κανεις πως μπορούμε να αλλάξουμε/διαγράψουμε το Life Companion από την οθόνη μας ? Κατεβασε την σελιδα κλειδωματος προς τα κατω και μετα πεταξε την στον καδο, ειναι πολυ απλο ψαξου λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eskes Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 επιτελους μου ηρθε και μενα ο κλώνος μου απλα δεν μπορω να καταλάβω ποιος HDC ειναι... Ειναι δικαρτος, δουλεύει η θηκη S-View και το air gesture, smart stay. Παραγγελια στις 23/10 και παραλαβη απο τα ελτα στις 18/11 με δυο μπαταριες μεσω Sweeden Post. Παρηγγειλα και το w8s απο MiniDeal στις 28/10 και μου ηρθε και αυτο στις 18/11 με Sg Post με μια μπαταρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 επιτελους μου ηρθε και μενα ο κλώνος μου απλα δεν μπορω να καταλάβω ποιος HDC ειναι... Ειναι δικαρτος, δουλεύει η θηκη S-View και το air gesture, smart stay. Παραγγελια στις 23/10 και παραλαβη απο τα ελτα στις 18/11 με δυο μπαταριες μεσω Sweeden Post. Παρηγγειλα και το w8s απο MiniDeal στις 28/10 και μου ηρθε και αυτο στις 18/11 με Sg Post με μια μπαταρια.... Απο που το πηρες να σου πουμε πιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eskes Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Απο που το πηρες να σου πουμε πιο ειναι απο εδω http://www.aliexpress.com/store/818757 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IgliFil Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Κατεβασε την σελιδα κλειδωματος προς τα κατω και μετα πεταξε την στον καδο, ειναι πολυ απλο ψαξου λιγο ευχάριστο φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts