Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά το 015 έχει όλες τις λειτουργίες του γνήσιου?

το s view το έχει?

ξέρετε ποιες ακριβώς? Ευχαριστώ!!!!

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ

Θα κοιτάξω τις προτάσεις σου.

Φιλε το κινητο καλο δειχνει αλλα ο πωλητης δεν ξερω... Εγω δεν θα ψωνιζα απο πωλητη με 95 κατι % εχεις κατασταλαξει αν θες για κλωνο s4 το legend η το spark η 015?? Δες διαφορες τους καθως εχει και λινκ αγωρας εδω http://www.hdcgalaxy.com/2013/07/hdc-galaxy-s4-legend-vs-spark.html η και π.χ απο εδω http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html οποιο και αν παρεις ειναι καλο τωρα το απο που ειναι σχετικο για τον καθενα!!! ;) ;)

παιδιά το 015 έχει όλες τις λειτουργίες του γνήσιου?

το s view το έχει?

ξέρετε ποιες ακριβώς? Ευχαριστώ!!!!

ο κλωνος που εχω εγω εχει τις περισσοτερες λειτουργιες απο το γνήσιο,s view έχει κανονοκοτατα

μπορεί κάποιος να μας γράψει τα βήματα πως περνάμε την νέα rom ? για αρχαριους όμως γιατί δεν έχω ιδέα :D

Υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι φιλε μου στο forum, τωρα αν καποιος εχει την ορεξη να τα γραψει εδω ας το κανει.

Για τους κατοχους του 015 (το οποιο μιας και δεν εχει αναφερθει ειναι 1:1 κλωνος οχι του i9500 αλλα του i9502 δλδ του S4 dual sim) εχω ενα tip. Επειδη η μπαταρια δεν ειχε καλη αυτονομια ασχοληθηκα να δω τι φταιει και τελικα βρηκα οτι η εφαρμογη συστηματος Ρολοι εχει υπερβολικη καταναλωση ακομα και σε κατασταση sleep. Οποτε μπορειτε να κατεβασετε ενα οποιοδηποτε tool (εγω δουλευω με το rom toolbox) και αφου εχετε ηδη αποκτησει δικαιωματα να την κανετε freeze (μπορειτε και να τη σβησετε αλλα το ιδιο κανει ουσιαστικα). Μετα μπορειτε να βαλτε μια αλλη εφαρμογη παρομοια οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.axe&hl=elη οποία ειναι πολυ ελαφρια δουλευει μια χαρα και εννοειται πως δεν δημιουργει καποιο προβλημα.

Δεν είναι 1:1 κλώνος. Στη περιγραφή γράφει για 4,8 ιντσες οθόνη και στις φωτογραφίες δείχνει 1:1 κλώνο με 5 ιντσες οθόνη. Δεν βγάζεις άκρη.

Παιδιά για όσους ρωτούν τα ίδια και τα ίδια, διαβάστε πρώτα το θέμα από την αρχή. Έχει τα λινκ για τους καλύτερους κλώνους καθώς και οδηγίες βελτίωσης για όσους ασχολούνται.

Καλημερα. Μολις διαπιστωσα - επαληθευσα οτι η μπαταρια του κινητου μου (s4 clone spark) ειναι μπανανα... Ας γραφει απεξω 2600 εβγαλα το αυτοκολλητο και μεσα γραφει 1500 ... λογικα και στης 2 που εχω και δεν ειναι μονο αυτο δοκιμασα να του βαλω την οριτζιναλ απο το κινητο ενος φιλου και εκτος το οτι η μαμα ειναι ελαφρος ποιο παχια την βαζω στο κινητο και δεν κουμπωνει το καπακι με τιποτα ... !!! Αντε γεια !!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Προς το παρόν μόνο το νο1s6 είναι σίγουρο ότι παίρνει του γνήσιου

Αυτο που αγορασες την παιρνει κανονικοτατα

Αυτό εδώ είναι δυνατόν να είναι σε τέτοια τιμή και να έχει AMOLED οθόνη και μάλιστα FullHD ή μας δουλεύουν; Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Πιο είναι αυτο??? Κάποιο λινκ έχουμε???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Πιο είναι αυτο??? Κάποιο λινκ έχουμε???

http://www.chinapadmall.com/no-1-s6

το περιμενω κι εγω απο αυτους,εχει φυγει,αν το παραγγειλεις ητα να σου περασουν την τελευταια ρομ και να σου βαλουν screen protector

καλησπερα, μια ερωτηση θελω να κανω. ξερετε αν αυτα τα μοντελα της HDC "φερνουν" το λογοτυπο της Samsung επανω ή κατι αλλο? εχω βρει απο εδω σε καλη τιμη http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S4-Legend?u=53399. φιλικα :confused:

Καλημερα. Μολις διαπιστωσα - επαληθευσα οτι η μπαταρια του κινητου μου (s4 clone spark) ειναι μπανανα... Ας γραφει απεξω 2600 εβγαλα το αυτοκολλητο και μεσα γραφει 1500 ... λογικα και στης 2 που εχω και δεν ειναι μονο αυτο δοκιμασα να του βαλω την οριτζιναλ απο το κινητο ενος φιλου και εκτος το οτι η μαμα ειναι ελαφρος ποιο παχια την βαζω στο κινητο και δεν κουμπωνει το καπακι με τιποτα ... !!! Αντε γεια !!!

Δοκίμασε να .... της ξύσεις λίγο :p το κάλλυμα και ίσως και το κάτω μέρος και θα χωρέσει.Είδα ανάλογη πατέντα σε s4 κλώνο

Αυτο που αγορασες την παιρνει κανονικοτατα

Οκ ευχαριστώ για το τιπ...

Λοιπόν παίδες για να μην μακρυγορούμε... αυτά είναι τα site όπου μπορείτε να βρείτε τους κλώνους που έχουν αγοραστει και συζητιούνται σε αυτό το θέμα.

Τα δύο πρώτα λινκ έχουν και τα σήματα της ομόνυμης εταιρείας , το τρίτο είναι χωρίς σηματα.

http://www.aliexpress.com/store/product/1-1-eye-control-s4-i9500-mtk6589-phone-5-smart-screen-android-4-2-cpu-1/829861_1262513832.html

http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html

http://www.n1phone.net/no1-s6-c-3.html

Όλα τα παραπάνω παίρνουν τα γνήσια αξεσουάρ του S4 χωρίς τροποποιήσεις..

Συμβουλή προς όλους: Μην αγοράσετε οτιδήποτε απο fastcardtech, τα περισσότερα που γράφει είναι μούφες και υπάρχουν πιθανότητες να μην παραλάβετε ποτέ προϊόν ή να βγάλετε άκρη σε κάποιο προβληματικό προϊόν. Έχουν γραφτεί παράπονα και παράπονα παγκοσμίως σε πολλά site..

Edited by focusinos

Οκ ευχαριστώ για το τιπ...

Δεν καταλαβα τι εννοεις?

Δεν εννοώ κάτι. Απλά σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

γνωριζει κάποιος αν ολα αυτά τα smartphones απο κίνα υποστηρίζουν 3G στην ελλάδα;

Ναι αν το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους

Εγώ σου τα είχα πει όλα αυτά και σου είχα δείξει και το καλύτερο αλλά δεν με άκουσες και θα το πω για άλλη μια φορά ότι ο καλύτερος κλώνος είναι το N1 S6 με τη Rom 19/09 δουλεύει τέλεια μη βάλτε τη 10/10ου και η πατάρια είναι 2600 δεν ίδια ποιότητα με το μαμά αλλά είναι αυτό που λέει

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Ναι αν το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

ναι αλλά λένε συχνοτητα 850/2100

αυτο με μπερδεψε...νομίζω οτι στην Ελλάδα δεν εχουμε 2100

Δηλαδή για να καταλάβω το HTC GALAXY S4 LEGEND δεν παίρνει γνήσια μπαταρία? Υπάρχει κλώνος με 1 κάρτα και φουλ λογότυπα? 1:1 εννοείται.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Δηλαδή για να καταλάβω το HTC GALAXY S4 LEGEND δεν παίρνει γνήσια μπαταρία? Υπάρχει κλώνος με 1 κάρτα και φουλ λογότυπα? 1:1 εννοείται.

.Δεν κυκλοφορει πλεον κλωνος απο οσο ξερω βεβαια που να παιρνει κανονικα την μπαταρια χωρις μετατροπες μεγαλες η μικρες .Του GALAXY S4 LEGEND ειναι περιπου 1 χιλ πιο λεπτη και πιο ελαφρια 40 γραμ και εαν πας και βαλεις απο s4 θα δυσκολευτεις πολυ να κλεισεις το καπακι Edited by morfo1967

.Δεν κυκλοφορει πλεον κλωνος απο οσο ξερω βεβαια που να παιρνει κανονικα την μπαταρια χωρις μετατροπες μεγαλες η μικρες .Του GALAXY S4 LEGEND ειναι περιπου 1 χιλ πιο λεπτη και πιο ελαφρια 40 γραμ και εαν πας και βαλεις απο s4 θα δυσκολευτεις πολυ να κλεισεις το καπακι

Για σου βρε Galaxy clone expert :lol::lol::lol::lol:

• The title was changed to Κινέζικα Clones