trackera Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Επιτέλους και ένας κλώνος iphone 4 με capacitive screen και tv για όσους την θεωρούν απαραίτητη. http://www.solomobi.com/product-4547.html Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 μηπως ξερει κανεις αν εχει το i4gs κρυφο μενου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εγω προσωπικα δεν ξερω μεχρι στιγμης κανενα κωδικο για κρυφο μενου για τους κλωνους 4g, αν ξερει καποιος ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εγω προσωπικα δεν ξερω μεχρι στιγμης κανενα κωδικο για κρυφο μενου για τους κλωνους 4g, αν ξερει καποιος ας μας πει μαλιστα.... μηπως υπαρχει κ pc suite ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 και και ασχετο,οι θηκες απο το κανονικο iphone κανουν στο κ668? δε ξερει κανεις? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 και και ασχετο,οι θηκες απο το κανονικο iphone κανουν στο κ668? δε ξερει κανεις? λογικα πρεπει να κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει λογισμικο για pc η κατι τετοιο για το i4gs ή το k668 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 δε στο διαβαζει ο υπολογιστης σαν αφαιρουμενο δισκο? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 δε στο διαβαζει ο υπολογιστης σαν αφαιρουμενο δισκο? το διαβαζει φιλε μου αλλα δεν μπορω να διαχειριστω τις επαφες κ τετοια . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 το διαβαζει φιλε μου αλλα δεν μπορω να διαχειριστω τις επαφες κ τετοια . . . η τελευταια εκδοση του mobiledit υποστιριζει τους mkt επεξεραστες,δηλαδη ειναι συμβατο και βλεπει αρκετα κινεζικα κινητα.εγω αυτο δουλευω και ειναι μια χαρα με κινεζικο με επεγεργαστη μκτ 6235 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μην τα θέλετε όλα έτοιμα στα χέρια σας.Αν διαβάσετε πιο πίσω σε αυτό το θέμα θα βρείτε πρόγραμμα που θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις επαφές σας,έχει δώσει και link ο φίλος thanos26 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ναι αλλα ειναι μονο για xp:blink::blink: που να βρουμε xp οεο?? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Ο μπαμπας ενως φιλου αγορασε ενα iphone 4 απο ενα πακιστανο στο φαναρι για 150ε οταν το εφερε σπιτι και το ειδαμε καταλαβε οτι ηταν κινεζικο:lol: η πλακα ειναι οτι ειχε εφαρμογες facebook και youtube χωρις να εχει καν wifi:p εξωτερικα ηταν ιδιο εκτος απο το βαρος και τη ποιοτητα αλλα αν δεν εισαι γνωστης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 μολις μου εστειλαν μνμ απο το emobilo και μου ειπαν οτι το K668 που παρειγγειλα μπορει να γραφει i4gs πανψ αντι για Κ668.και καλα αλλαξε το εργοστασιο την επωνυμια λογω μια μεγαλης απαραγγελιας....αλλα και καλα τα κινητα αυτα ειναι ακριβως ιδια. ξερει κανεις αν αυτα τα δυο κινητα εχουν διαφορες? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Άλλα κινητά είναι αυτά τα 2 και κυκλοφορήσαν σχεδόν μαζί πριν 2 μήνες περίπου. http://www.fastcardtech.com/goods-4997-Kiphone+4GS+35+Capacitive+screen+Dual+sim+Compass+Quadband+WIFI+MSN+Email+20M+camera+Gravity+sensor.html http://www.fastcardtech.com/goods-5203-hiphone+4+i4GS++WIFI+dual+sim+card+Capacitive+multi-touch+Quadband+cell+phoneJAVA.html Δεν είχα ποτέ i4gs για να μπορέσω να σου πω αν έχουν κάποια διαφορά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εχω αυτό με οθόνη capacitive και ενας φίλος μου εστειλέ τις ρυθμίσεις πριν λίγο μπορώ να σας τις παραθέσω αν θέλετε.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ευχαριστω!απ'ότι βλεπω τα ιδια χαρακτηριστικα εχον και κυριως εχουν capacitive οθονη και τα δυο,ελπιζω να μην εχουμε θεμα...οχι τπτ αλλο αλλα ποιος μπλεκει με επιστροφες τωρα...αν καποιος το χει ας ριξει κανενα σχολιο... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 η τελευταια εκδοση του mobiledit υποστιριζει τους mkt επεξεραστες,δηλαδη ειναι συμβατο και βλεπει αρκετα κινεζικα κινητα.εγω αυτο δουλευω και ειναι μια χαρα με κινεζικο με επεγεργαστη μκτ 6235 δεν καταλαβα....:/ τι εννοεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) http://img146.imageshack.us/i/dscn0930q.jpg/ αυτα γραφει πισω βασικα αλλο ειχα παραγγειλει και αλλο μου ηρθε...δεν ξερω τα χαρακτηριστικα του μηπως υπαρχουν καπου εδω μεσα? βασικα ωραιο μου φαινεται αλλα εντοπισα προβλημα στη μουσικη... τι προβλημα εχει με την μουσικη? δεν καταλαβα....:/ τι εννοεις ?? περνας το προγραμμα αυτο στο pc και κανεις τη δουλεια σου με επαφες και σχετικα! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 13, 2011 by navi55 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ευχαριστω!απ'ότι βλεπω τα ιδια χαρακτηριστικα εχον και κυριως εχουν capacitive οθονη και τα δυο,ελπιζω να μην εχουμε θεμα...οχι τπτ αλλο αλλα ποιος μπλεκει με επιστροφες τωρα...αν καποιος το χει ας ριξει κανενα σχολιο... κ εγω κ668 παρειγγειλα....i4gs μου ηρθε... αλλα δεν εντοπιζω καποια διαφορα ακομα συμφωνα μ αυτο το τοπικ ... βεβαια δεν ειχα ποτε στα χερια μου κ668 για να ξερω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ωραιος!μηπως τελικα ξεμειναν αληθεια απο κ668??:lol::lol::lol: για τη μουσικη που ελεγες οτι εχει θεμα? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) περνας το προγραμμα αυτο στο pc και κανεις τη δουλεια σου με επαφες και σχετικα! ευχαριστω!! κ που υπαρχει αυτο το προγραμμα?? ωραιος!μηπως τελικα ξεμειναν αληθεια απο κ668??:lol::lol::lol: για τη μουσικη που ελεγες οτι εχει θεμα? τιποτα απλα στην αρχη επρεπε να επιλεξω που να μπαινουν τα mp3 κ δεν μου τα επαιζε ο player ... παντως το κινητο ειναι πολυ καλο αν κ υστερει λιγο στην εμφανιση κλησεων κ μηνυματων... Edited January 14, 2011 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Eβαλα πανω μια 8gb sandisk καρτα microsdhc class4 και το κινητό μου δεν την αναγνωρίζει καν!!! Τι να κανω? Καμια ιδέα? Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 τιποτα απλα στην αρχη επρεπε να επιλεξω που να μπαινουν τα mp3 κ δεν μου τα επαιζε ο player ... παντως το κινητο ειναι πολυ καλο αν κ υστερει λιγο στην εμφανιση κλησεων κ μηνυματων... τι εννοεις υστερει? απο αλλα κινεζικα? απο αλλα γενικοτερα κινητα? γεγονος ειναι οτι και εγω ειχα δει καποιες διαφορες στην εμφανιση του μενου γενικοτερα σε σχεση π.χ με το κ599 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 καλες διαφορες η κακες διαφορες??:worry::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts