Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok! αλλα πολυ "ψευτικο" μου φαινεται :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι πολύ εύκολη η απάντηση.Κλείνεις το forum,πιάνεις το κινητό σου και πέρνεις ένα τηλ τον πωλητή σου και σου λέει ποιό κινητό έχεις αγοράσει και πως βρίσκεις τις λειτουργείες που θες.

Όταν μάθεις κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό το κινητό γράψε μας εδώ και τις εντυπώσεις σου

Λοιπον, ειναι το K599 ...

Και εχω καποιες ερωτησεις.. Πως μπορω να ενεργοποιησω τα mms μου? Ειδα τις ρυθμισεις που εχετε ανεβασει, τις εκανα αλλα ακομα δεν μπορω να στειλω ουτε να λαβω..

Το προβλημα με το σημα υπαρχει και σε εσας η μονο σε μενα? Ειχα το samsung d980 και τετοιο προβλημα δεν αντιμετωπισα...

Μηπως εχει καποιος οδηγιες χρησης για αυτο το κινητο στα ελληνικα? Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη...

Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο κινητο για τοσα λιγα λεφτα...Αλλα με το σημα δεν τα παω καλα.....

Και κατι ακομα, ξερετε που μπορω να βρω θηκη για αυτο το κινητο?

Πηγα και πηρα σημερα μια θηκη για το κανονικο iphone αλλα δεν κανει..:mad:

Το kiphone και το airphone no.4

φιλε αυτα που αναφερεις δεν εχουν TV?? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον, ειναι το K599 ...

Και εχω καποιες ερωτησεις.. Πως μπορω να ενεργοποιησω τα mms μου? Ειδα τις ρυθμισεις που εχετε ανεβασει, τις εκανα αλλα ακομα δεν μπορω να στειλω ουτε να λαβω..

Το προβλημα με το σημα υπαρχει και σε εσας η μονο σε μενα? Ειχα το samsung d980 και τετοιο προβλημα δεν αντιμετωπισα...

Μηπως εχει καποιος οδηγιες χρησης για αυτο το κινητο στα ελληνικα? Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη...

Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο κινητο για τοσα λιγα λεφτα...Αλλα με το σημα δεν τα παω καλα.....

Και κατι ακομα, ξερετε που μπορω να βρω θηκη για αυτο το κινητο?

Πηγα και πηρα σημερα μια θηκη για το κανονικο iphone αλλα δεν κανει..:mad:

Για τα MMS το εχουμε γραψει πολλες φορες.θα μπεις στην σελιδα της jaga και θα τις κατεβασεις απο εκει.τωρα με το σημα..εγω δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα.ισως εχεις πεσει σε ελλατωματικο κινητο.

οδηγιες στα Ελληνικα δεν ξερω που θα βρεις,αν και ειναι πολυ ευκολο να το ρυθμισεις αυτο το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν παρέλαβα σήμερα το kiphone 4GS.

http://img297.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0035j.jpg

Εκπληκτική κατασκευή,μεταλλικό το γύρω γύρω,πάρα πολύ γρήγορο,φοβερή capacitive οθόνη ακριβώς ίδιου μεγέθους με το αυθεντικό(το screen protector του αυθεντικού κάνει ακριβώς) και με το μηλαράκι τυπωμένο απο πίσω και γράφει iphone.Κάνει το airphone no.4 να μοιάζει σαν φτηνή απομίμηση δίπλα του και έχει ιδανικό βάρος.Αρκετά καλό βάρος,το wifi δουλεύει απροβλημάτιστα με τον opera mini.Έχει 3 πολύ όμορφα θέματα για να επιλέξεις αυτό που σ αρέσει περισσότερο.

Όλα τα λεφτά φυσικά είναι το touch αυτού του κινητού που μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε ως τώρα από τα κινέζικα.Άμεση απόκριση στο δάχτυλο και multitouch.

Και εκεί που λές ότι βρήκα ένα κινητό απίστευτο μια κακοτεχνεία έρχεται να σου μπερδέψει τα συναισθήματα.Στο ελληνικό πληκτρολόγιο 5-6 γράμματα είναι σχεδόν κολλημένα και ουσιαστικά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.Μυνήματα φυσικά διαβάζει κανονικά στα ελληνικά

http://img258.imageshack.us/img258/7318/imag0037m.jpg

Αυτό για μένα αρκεί για να πάω για το επόμενο.

Τι εννοείς "κολλημένα"?Δεν βγαίνουν δηλαδή όταν τα πατάς?

Παράγγειλα 2 κομματια χθες...

Απο ποιόν τα αγόρασες?

Edited by zacharis1955

Τι εννοείς "κολλημένα"?Δεν βγαίνουν δηλαδή όταν τα πατάς?

Την φωτογραφία από πάνω για πλάκα την έβαλα; Δεν είναι πρόβλημα του κομματιού που παρέλαβα,είναι γενικότερο πρόβλημα που έχει αυτό το μοντέλο.

Φιλε ευχαριστω πολυ

Μηπως κατα συμπτωση ξερεις και κανενα κινεζικο με Android 2.1 και πανω;

ενημερώθηκα ότι υπάρχει κινέζικο κινητό με android 2.1,το έχω παραγγείλει και το περιμένω.Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι,παρά μόνο ότι δεν έχει την ελληνική γλώσσα στο μενού. Φυσικά μπορείς να στείλεις και να λαβεις ελληνικά μηνύματα

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

斯塔夫罗斯 :O

Γεια σας παΐδια ψάχνω να πάρω ένα κινέζικο κινητό και έπεσα πάνω σε αυτό

http://www.e-mobiles.gr/index.php?target=products&product_id=283

Το έχει πάρει κανείς; Μου φαίνετε πολύ καλό σε σχέση με την τιμή και εκεί παραξενεύομαι λίγο, μήπως είναι μουφα. Αν δεν έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο ας μου προτείνει κάποιο δοκιμασμένο στο στυλ του iphone.

Ευχαριστώ.

Edited by tzimis_

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο κωδικος του τηλεφωνου?

στις πρωτες σελιδες εχει γραφτει ποιοι ειναι οι κωδικοι για το κινητο.κανε μια αναζητηση απο την αρχη το topic ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβό είναι. Μπορείς να βρεις κάτω από 100 ευρώ καλύτερες συσκευές.

Στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί κάποιες συσκευές. Επίσης μπορείς να δεις και τα παρακάτω:

IPHONE 4 CLONE

k599 iPhone clone

M002L Best Iphone Clone with TV

Όσο για το από πού μπορείς να το αγοράσεις φθηνά..

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Ακριβό είναι; Σε σχέση με όσα βρήκα είναι το μόνο που έχει DVB-T, 3.6" HD screen και υποστηρίζει αρχεία βίντεο WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI.

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να έχει μεγάλη οθόνη και να παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα t.v.

HD screen με ανάλυση 240X400? Πχ το m002l έχει 320*480 και είναι 3,5" σίγουρα!

Πολλές φορές στις περιγραφές κινέζικων κινητών, οι πωλητές γράφουν ότι να ναι για κάποια χαρακτηριστικά.

Το dvb τί να το κάνεις? Άχρηστο είναι μιας και δεν θα λειτουργεί με τα ψηφιακά κανάλια της Ελλάδας.

Μάλιστα. Τι προτείνεις να πάρω το m002l; Κηρίο με ενδιαφέρει η tv. Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με site του εξωτερικού κανένα ελληνικό αξιόπιστο;

Το m002l όπως και το k599 είναι αρκετά καλά τηλέφωνα παρόλο που είναι σχετικά παλιά μοντέλα. Στα χαρακτηριστικά σχεδόν όλα ίδια είναι τα κινέζικα. Μόνο η εξωτερική εμφάνιση κυρίως αλλάζει. Σε όλα τα άλλα έχουν μικρές διαφορές.

Για ελληνικά sites ρίξε μια ματιά στο παραπάνω link, έχουν αναφερθεί και ελληνικές σελίδες.

Edited by navi55

Nα μπαινεις στο ιντερνετ μεσω wap λες?

Ψηνομαι κι εγω γι αυτο το κινητο.

Το εχει κανεις?

Εχει resistive η capacitive Οθονη?

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Η καμερα τι λεει???Βελτιωθηκαν οι κινεζοι??

Παντως απο χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλο!!!Ψηνομαι να το παρω!!

Α, εχει και 3.5mm jack για ακουστικα...μεγαλο ατου!!!

Ο ηχος του music player που εχει ειναι ικανοποιητικος??

η καμερα του 3.8 ειναι πενταρα δεν ειναι samsung h lg αλλα δεν ειναι κακη το τονιζω,δεν δοκιμασα τον ηχο στον player

Εγώ πάλι κολάω στην οθόνη.

Με την οθόνη του m002l δυσκολευομαι να γραψω μηνυμα.

Μονο με πενακι γραφεις καλα.

Γι αυτο το λογο το σκέφτομαι,διοτι χρησιμοποιω δαχτυλα μονο.

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

• The title was changed to Κινέζικα Clones