manwlis77 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ποιό κινέζικο κλώνο προτείνεται με 2 sim? αυτο εξαρταται απο τι σου αρεσει. σχεδον ολοι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα. το καλουπι αλλαζει μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλημέρα σε όλους, Έχω μπερδευτεί! -Θέλω να αγοράσω ένα τύπου Ν97 κινητό με δύο SIM. Ποιό τελικά είναι με πολύ καλό ήχο (δυνατό ήχο κλήσης) και να μην χάνει το σήμα του? Αυτό που είπε ό φίλος stefanw595 (The first phone support earphone as antenna) http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3658 ή υπάρχει κάποιο καλύτερο? -H εναλλαγή μεταξύ των δύο SIM (η επιλογή δηλαδή με ποια SIM θα χρξ=ησιμοποιήσουμε για να πάρουμε τηλέφωνο) γίνεται με κάποιο κουμπί? Έχω αγοράσει γνήσιο το νέο Samsung B5722 (από το Πλάισιο) αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα από αυτά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! αρχικα σε ολα αυτα τα τηλεφωνα οι δυο sim λειτουργουν ταυτοχρωνα!!, ολοι οι κλωνει του n97 ειναι σχεδων ιδιοι ,με καπιες διαφορες στα σημεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα τηλέφωνα αυτά (οι κλώνοι του Ν97) έχουν κάποιο κουμπί εναλλαγής στις κάρτες SIM όπως έχει το Samsung B5722 (έχει στο πλάϊ ένα κουμπί για να επιλέγεις ποια κάρτα επιθυμείς να κάνεις κλήση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 αναλογα πιο θα παρεις αλλα εχουν 2 πρασινα κουμπια που αντιστοιχουν σε καθε καρτα σιμ. και αλλα σε ρωτανε πριν την κληση απο πια καρτα θες να καλεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cento Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με τον κλωνο Ν97 1) το αγορασατε απο καταστημα Ελλαδας η εξωτερικου πχ (ebay) 2) γνωριζετε αν ολοι οι κλωνοι εχουν τα ιδια προβληματα η μονο συγκεκριμενοι 3) για εμενα που δεν θελω να διαθεσω χρηματα για ενα γνησιο να το παρω η να στραφω καπου αλλου 4) τι λειτουργικο εχει πχ symbian wm η αλλο και τελος αν σας χαλαγε θα ξαναπερνατε το ιδιο τηλ λογω της τιμης του η θα περνατε ενα γνησιο Ν97 οσο και αν εκανε : ευχαριστω ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilisgeo Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με τον κλωνο Ν97 1) το αγορασατε απο καταστημα Ελλαδας η εξωτερικου πχ (ebay) 2) γνωριζετε αν ολοι οι κλωνοι εχουν τα ιδια προβληματα η μονο συγκεκριμενοι 3) για εμενα που δεν θελω να διαθεσω χρηματα για ενα γνησιο να το παρω η να στραφω καπου αλλου 4) τι λειτουργικο εχει πχ symbian wm η αλλο και τελος αν σας χαλαγε θα ξαναπερνατε το ιδιο τηλ λογω της τιμης του η θα περνατε ενα γνησιο Ν97 οσο και αν εκανε : ευχαριστω ...... 1)Το αγορασα απο εδω: http://www.e-mobilo.com,ειναι Ελληνας,αλλα σου ερχονται απο Κινα 2)Πανω κατω ειναι ολοι ιδιοι..Υπαρχουν διαφορες σε μικρα σημεια μοναχα,αλλα γενικοτερα ενα προβλημα το λυνεις συνηθως με τον ιδιο τροπο σε 2 διαφορετικους κλωνους 3)Αναλογα τι θες. Παντως να ξερεις οτι για τα λεφτα τους ειναι αξια κινητα.Το θεμα ειναι αν μπορεις να συμβιβαστεις λιγο με καποια πραματα(60 ελληνικους χαρ. στα μηνυματα,οχι καλη μεταφραση του ελληνικου μενου κτλ) αλλα να εχεις πραματα που δε βρισκεις στα επωνυμα:) 4)Nucleus RTOS(Real Time Operatin System) απο οσο ξερω και ναι θα ξαναεπερνα το ιδιο η το πολυ πολυ εναν διαφορετικο κλωνο του Ν97 :) Δε θα αντεχα να ειχα το γνησιο, τον κλωνο τον εχω ρηξει 10 φορες μεσα σε 2 μηνες και δεν εχει παθει τιποτα.αμα ειχα ενα κινητο που κανει 550+ και μου επεφτε μονο το καρδιακο της στιγμης θα με εκανε να θελω να το κρατησω κλεισμενο καπου στο σπιτι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cento Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Αρχικα σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες και κατι αλλο αν θες με το θεμα της τv που εδειχνε μικροτερη οθονη,που σε καθε επανεκκινηση εχανε τις ρυθμισεις και ολα εκεινα τα προβληματακια που ελεγε καποιος ,παραπανω; Edited April 17, 2010 by cento Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Κ599 και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Έχει καλή ακουστική το τηλέφωνο δηλαδή έχει δυνατό μικρόφωνο και μεγάφωνο γιατί έχω ακούσει από έναν φίλο ότι οι άλλοι δεν τον ακούνε καθαρά. To handsfree δουλεύει καλά (ακούγεται καθαρά); ποια bluetooth είναι συμβατά; 2. με το WIFI μπορείς να ακούσεις ONLINE ράδιο από το Internet και ONLINE youtube videos; 3. όταν γράφεις SMS με ελληνικά γράμματα είναι αλήθεια ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο 70 χαρακτήρες ανά SMS; έχει βρει κανένας λύση σε αυτό το πρόβλημα έτσι ώστε να χρησιμοποιείς 160 χαρακτήρες ανά SMS. Πρέπει να είναι θέμα κωδικοποίησης.... 4. Παίζει αρχεία AVI ταινιών που κατεβάζουμε από το Internet; Περιμένω υπεύθυνες απαντήσεις που θα καθορίσουν αν θα αγοράσω ή όχι αυτό το κινητό. Να είστε όλοι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Κ599 και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Έχει καλή ακουστική το τηλέφωνο δηλαδή έχει δυνατό μικρόφωνο και μεγάφωνο γιατί έχω ακούσει από έναν φίλο ότι οι άλλοι δεν τον ακούνε καθαρά. To handsfree δουλεύει καλά (ακούγεται καθαρά); ποια bluetooth είναι συμβατά; 2. με το WIFI μπορείς να ακούσεις ONLINE ράδιο από το Internet και ONLINE youtube videos; 3. όταν γράφεις SMS με ελληνικά γράμματα είναι αλήθεια ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο 70 χαρακτήρες ανά SMS; έχει βρει κανένας λύση σε αυτό το πρόβλημα έτσι ώστε να χρησιμοποιείς 160 χαρακτήρες ανά SMS. Πρέπει να είναι θέμα κωδικοποίησης.... 4. Παίζει αρχεία AVI ταινιών που κατεβάζουμε από το Internet; Περιμένω υπεύθυνες απαντήσεις που θα καθορίσουν αν θα αγοράσω ή όχι αυτό το κινητό. Να είστε όλοι καλά 1) Mε το μεγάφωνο δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακούω αρκετά καλά όπως και σε προηγούμενα κινητά που είχα. Για το μικρόφωνο μου έχουν πει οτι δεν με ακούν κάποιες φορές πολύ καλά στην ανοικτή ακρόαση αλλά όταν πλησιάσω στην συσκευή με ακούν καλά. Το handsfree μια χαρά λειτουργεί. Απο bluetooth έχω δοκιμάσει ένα itech clip v και δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα αν και δεν το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. 2) Με το Wifi μπορείς να δεις βίντεο απο το youtube αλλά δεν νομίζω πως μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο. Ίσως αν βάλεις το λινκ του σταθμού στον videoplayer να παίξει αλλά δεν το έχω ψάξει. 3) Ναι με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο 70. 160 μόνο με greeklish μπορείς. 4) Όχι αρχεία AVI δεν παίζει αλλά εγώ με converter τις μετατρέπω σε MP4 και τις παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilisgeo Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Αρχικα σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες και κατι αλλο αν θες με το θεμα της τv που εδειχνε μικροτερη οθονη,που σε καθε επανεκκινηση εχανε τις ρυθμισεις και ολα εκεινα τα προβληματακια που ελεγε καποιος ,παραπανω; Ναι κοβει απο πανω και απο κατω,μεχρι το σημα του καναλιου(Mega,Ant1 κτλ) και μεχρι τη δευτερη γραμμη υποτιτλου συνηθως(τους διαβαζεις κανονικα συνηθως). Αυτο με την επανεκιννηση στι δικο μου μοντελο ισχυει εν μερη.Δε χανει τις ρυθμησεις απλα κανει reset τις εφαρμογες που εχεις στην αρχικη οθονη(βαζει τις προεπιλεγμενες, με την προεπιλεγμενη σειρα). Για youtube παλι το δικο μου συγκεκριμενα,αλλα το ακουσα και αλλου κανει restart οταν πας να δεις βιντεακια.Α και μερικες φορες δε λειτουργει το shake fuction, αλλα συμβαινει λιγο πιο σπανια και δε με απασχολει και ιδιαιτερα..Αυτα θυμαμαι δε θυμαμαι κατι τρομερο που θα με εμποδιζε να το ξαναγορασω παντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Όσον αφορά το ραδιόφωνο (το ερώτημα 2 παραπάνω), δεν παίζει ούτε κι αν το βάλεις στον videoplayer. Κάπου θα υπάρχει κάποια java εφαρμογή για internet radio, αλλά ακόμα δεν την έχω βρει :) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Όσον αφορά το ραδιόφωνο (το ερώτημα 2 παραπάνω), δεν παίζει ούτε κι αν το βάλεις στον videoplayer. Κάπου θα υπάρχει κάποια java εφαρμογή για internet radio, αλλά ακόμα δεν την έχω βρει :) Τσέκαρε μια αυτό αν δουλευέι. Όταν θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και γω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grp Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 To 'χω τώρα 4-5 μέρες και δεν σας κρύβω οτι είμαι έτοιμος να το πουλήσω. Οχι ότι απογοητεύτηκα απο τις δυνατότητες του αλλά πολυ φοβάμαι οτι ακτινοβολεί πολύ. Και ξέρω θα μου πείτε οτι υπερβάλω αλλά απο την πρώτη μέρα που το χω μου έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους. Επειδή δεν το χα χρησιμοποιήσει και πολύ είχα την αμφιβολία μέχρι και σήμερα μήπως ήταν τυχαίο το γεγονός και με έχει επηρεάσει η πολύ ζέστη των ημερών και άλλοι παράγοντες. Όμως σήμερα κατάλαβα οτι σε συνδυασμό με το ρουτερ μου με επηρεάζει και βασικά οχι μόνο εμένα αλλά και την αδελφή μου όταν βρέθηκε σ' αυτό το χώρο. Αυτό έχει συμβεί 2 φορές την Κυριακή και σήμερα ενώ χθες είχα ανοικτό το παλιό μου κινητό. Πόσο τυχαίο να είναι όλο αυτό. Να σημειώσω οτι το παλιό μου κινητό είναι επίσης κινέζικο το anycool t728 και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Και αναρωτιέμαι όλα αυτά τα κινέζικα δεν υποτίθεται οτι έχουν την ίδια πλακέτα? άρα πάλι υποτίθεται και την ίδια ακτινοβολία. Τέλος πάντων μάλλον θα την κάνω για επώνυμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 To 'χω τώρα 4-5 μέρες και δεν σας κρύβω οτι είμαι έτοιμος να το πουλήσω. Οχι ότι απογοητεύτηκα απο τις δυνατότητες του αλλά πολυ φοβάμαι οτι ακτινοβολεί πολύ. Και ξέρω θα μου πείτε οτι υπερβάλω αλλά απο την πρώτη μέρα που το χω μου έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους. Επειδή δεν το χα χρησιμοποιήσει και πολύ είχα την αμφιβολία μέχρι και σήμερα μήπως ήταν τυχαίο το γεγονός και με έχει επηρεάσει η πολύ ζέστη των ημερών και άλλοι παράγοντες. Όμως σήμερα κατάλαβα οτι σε συνδυασμό με το ρουτερ μου με επηρεάζει και βασικά οχι μόνο εμένα αλλά και την αδελφή μου όταν βρέθηκε σ' αυτό το χώρο. Αυτό έχει συμβεί 2 φορές την Κυριακή και σήμερα ενώ χθες είχα ανοικτό το παλιό μου κινητό. Πόσο τυχαίο να είναι όλο αυτό. Να σημειώσω οτι το παλιό μου κινητό είναι επίσης κινέζικο το anycool t728 και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Και αναρωτιέμαι όλα αυτά τα κινέζικα δεν υποτίθεται οτι έχουν την ίδια πλακέτα? άρα πάλι υποτίθεται και την ίδια ακτινοβολία. Τέλος πάντων μάλλον θα την κάνω για επώνυμο καταρχην απο τη στιγμη που εχεις την αισθηση προβληματος καλα κανεις και το διωχνεις,δεν εχουν ιδια πλακετα. μτκ 6225(τ728) μτκ 6235 τα αλλα με ασυρματο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 To 'χω τώρα 4-5 μέρες και δεν σας κρύβω οτι είμαι έτοιμος να το πουλήσω. Οχι ότι απογοητεύτηκα απο τις δυνατότητες του αλλά πολυ φοβάμαι οτι ακτινοβολεί πολύ. Και ξέρω θα μου πείτε οτι υπερβάλω αλλά απο την πρώτη μέρα που το χω μου έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους. Επειδή δεν το χα χρησιμοποιήσει και πολύ είχα την αμφιβολία μέχρι και σήμερα μήπως ήταν τυχαίο το γεγονός και με έχει επηρεάσει η πολύ ζέστη των ημερών και άλλοι παράγοντες. Όμως σήμερα κατάλαβα οτι σε συνδυασμό με το ρουτερ μου με επηρεάζει και βασικά οχι μόνο εμένα αλλά και την αδελφή μου όταν βρέθηκε σ' αυτό το χώρο. Αυτό έχει συμβεί 2 φορές την Κυριακή και σήμερα ενώ χθες είχα ανοικτό το παλιό μου κινητό. Πόσο τυχαίο να είναι όλο αυτό. Να σημειώσω οτι το παλιό μου κινητό είναι επίσης κινέζικο το anycool t728 και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Και αναρωτιέμαι όλα αυτά τα κινέζικα δεν υποτίθεται οτι έχουν την ίδια πλακέτα? άρα πάλι υποτίθεται και την ίδια ακτινοβολία. Τέλος πάντων μάλλον θα την κάνω για επώνυμο Φιλε καλυτερα να το διωξεις να σου φυγει το ψυχολογικο βαρος. αν και δεν νομιζω οτι ο πονοκεφαλος ειναι απο το κινητο με χρηση 4-5 μερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Φιλε πιστεψε με ,το νοκια 6300 που ειχα,μιλουσα 5 λεπτα και με επιανε τρελος πονοκεφαλος. Μιλαμε για τρελο τρελο πονοκεφαλο. Και γι αυτο το πουλησα το 6300 Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 δεν αμφιαβαλλω για αυτο που λες. παντος εγω μιλαω κατα 90% με bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos93 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Γεια σας παιδια.Παραγγειλα σημερα το m002l και θελα να με βοηθησετε σε καποια πραγματα.Απο που μπορώ να κατέβασω applications και αν μπορώ να βαλω αυτα του iphone.Επισης θελω να ρωτίσω αν μπορώ να αλλάξω το καπάκι απο πισω,που λεει tvphone, και να βαλω ενα του iphone. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Γεια σας παιδια.Παραγγειλα σημερα το m002l και θελα να με βοηθησετε σε καποια πραγματα.Απο που μπορώ να κατέβασω applications και αν μπορώ να βαλω αυτα του iphone.Επισης θελω να ρωτίσω αν μπορώ να αλλάξω το καπάκι απο πισω,που λεει tvphone, και να βαλω ενα του iphone. Ευχαριστω. με αυτα που θες γιατι δεν επερνες το οριτζιναλ ρε φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 με αυτα που θες γιατι δεν επερνες το οριτζιναλ ρε φιλε? Μάλλον γιατί κάνει ένα τετρακοσάρι παραπάνω!:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ναι αλλα αυτος το θελει το γνησιο στην τιμη του κινεζικου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hazogolis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Παιδια,και εγς το εχω αυτο κινητο,εδω και μια βδαμαδα.Ολα αριστα,αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει καθολου καλο σημα(βαζω SIM whats up,δλδ Cosmote) καποιες φορες δεν φευγουν τα μνμτα,και αλλες δεν ερχονται.Η ερχονται μιση ωρα αργοτερα.Εχει κανεις παρομοιο??Μηπως υπαρχει καμια ρυθμηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Παιδια,και εγς το εχω αυτο κινητο,εδω και μια βδαμαδα.Ολα αριστα,αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει καθολου καλο σημα(βαζω SIM whats up,δλδ Cosmote) καποιες φορες δεν φευγουν τα μνμτα,και αλλες δεν ερχονται.Η ερχονται μιση ωρα αργοτερα.Εχει κανεις παρομοιο??Μηπως υπαρχει καμια ρυθμηση?? Διάβασε λίγες σελίδες πιο πίσω και θα δεις και τα δικά μου προβλήματα με το σήμα. Φοβερό τηλέφωνο αλλά το σήμα είναι για τα μπάζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hazogolis Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Το ελυσες τελικα??για να ξερω αν εχω ελπιδες..Ασπουμε εχει καλυτερο σημα με 2 SIM ή με μια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Παιδιά έχω μία ερώτηση για τους κλόνους N97: Μπορείς να κάνεις βιντεο κλήση με αυτά; Πέτυχα έναν κλόνο στο παρακάτω λινκ όπου αναφέρεται η δυνατότητα αυτή: http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6789 Ισχύει και στους άλλους κλόνους η δυνατότητα βιντεο κλήσης; Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts