p_sapelas Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Kαλησπέρα παιδιά. Εδώ κ μερικές μέρες έχω το ακόλουθο πρόβλημα: Αν κ συνδέομαι κανονικά σε wifi (δοκιμασμένο κ σε ελέυθερα κ σε κλειδωμένα) χωρίς κανένα πρόβλημα δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Να σας αναφέρω χαρακτηριστικά ότι δεν μπορώ πλέον ούτε το opera να ανοίξω αφού έπειτα από επαναφορά εργοστασιακών που δοκίμασα μεταξύ άλλων δεν μπορώ να κάνω πλέον install. Εννοείται ότι οι συνδέσεις που δοκίμασα είχαν ιντερνετ κ ακόμα κ στο σπίτι που συνδέομαι αυτόματα έπειτα από enable Wlan δεν προσφέρουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 μου βγεικε το καπακι της κεραιας μου...μηπως ξερετε πως μπαινει? βιδωτό είναι σίγουρα..βιδώνει στο εσωτερικό μέρος της κεραίας, μάλλον έχει μπει μέσα γι αυτό δεν το βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 και εγω βιδωτο το θυμαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_par Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Είναι σίγουρα βιδωτό. Το έχω μπροστά μου. Σου ξεβιδώθηκε και έφυγε μέσα η κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoyfhs Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 καταρχην εμενα πωλητες του τυπου ¨εχει τον ποιο εξελιγμενο δεκτη tv","ειναι μοντελο 2010" κλπ δεν γουσταρω.επισης δεν μου αρεσει που δεν βαζουν το ονομα του μοντελου,πες βρε ανθρωπε ποιο μοντελο πουλας, πες ειναι το Μ002l δεν ειναι κακο. αα και ξεχασα να πω οτι ποσταρες λαθος :) αλλα σαν μοντελο το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλα:) φιλε droulis εχεις να προτεινεις κατι παρομοιο σε αυτο το μοντελο εξισου καλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 με κανενα τσιμπιδακι να την τραβηξεις προς τα εξω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παίδες καλημέρα από εχθές έχω στα χέρια μου το κ599 ήθελα να ρωτήσω τα εξής και αν ξέρει κάποιος μου απαντά: 1, μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με όλα τα Bluth (αυτιού εννοώ)? 2, με ποιο εικονίδιο βλέπω τα αποθηκευμένα στην κάρτα ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 πια αποθηκευμενα στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvtg Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Πριν από λίγο καιρό πήρα το Κ 599. Μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το κινητό δεν είχε μέσα κάρτα μνήμης. Έτσι αγόρασα μία microSDHC της SanDisk. Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να δω τα αρχεία που έχω φορτώσει στην κάρτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο συγκεκριμένο κινητό ωστε να έχω πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας? Στο εικονίδιο της διαχείρισης αρχείων βγάζει ως επιλογή μόνο το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο παίρνει κάρτα μνήμης συγκεκριμένης εταιρείας? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) @omastoras 1. προσωπικά δεν μου έβγαλε πρόβλημα το κιν με κανένα bluetooth που δοκίμασα. 2. Στα αγγλικά πρέπει να γράφει το εικονίδιο file manager ή κάπως έτσι... Edited March 18, 2010 by theodore_tsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδιά ! Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα !!! Θέλω βοήθεια σε αρκετά θέματα :chair: 1- Δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω τηλέφωνο ! Έχω βάλει την sim (wind) και παρόλο που την βλέπει συμπεριφέρεται λες και το τηλέφωνο είναι κλειστό … δεν μπορώ να κάνω κλήση αλλα ούτε να με πάρουν …φταίει το σήμα ? έχω ελάχιστο και το μόνο που κατάφερα είναι να κάνω μια κλήση ψάχνοντας για σήμα … 2- Ενώ στην sim έχω αποθηκεύσει τις επαφές μου δεν βλέπει καμία. 3- Η οθόνη σβήνει κάθε 3-4 δευτερόλεπτα αν δεν πατήσω τίποτα … που το αλλάζουμε αυτό ? είναι πολύ σπαστικό Ελπίζω να μπορεί να με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Μάλλον πρόκειται για ελλατωματική συσκευή. Καλύτερα να το επιστρέψεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Λες να είμαι τόσο άτυχος ? Το ιντερνετ λειτουργεί κανονικά όπως και τα περισσότερα μενού … βασικα τα κάνει όλα απλά δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο !!!!:w00t::w00t::angry::angry: Σαν σήμα έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δοκίμασε να κάνεις μία επαναφορά τηλεφώνου αν και δε νομίζω να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης δοκίμασε να βάλεις την κάρτα στην 2η υποδοχή, που και πάλι δε νομίζω να ευθύνεται αυτό! Για την οθόνη που σβήνει τόσο γρήγορα, μέσα από τις ρυθμίσεις απ' όσο θυμάμαι έχει να επιλέξεις χρονικό όριο. Με την αρχική ρύθμιση νομίζω είναι γύρω στα 15 δευτερόλεπτα.. τώρα γιατί σου το στείλανε με αλλαγμένη ρύθμιση δεν μπορώ να καταλάβω! Από πού το αγόρασες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν μπορώ να βρω το χρονικό όριο πουθενά .. μόνο για κλειδώματα πληκτρολογίου βρίσκω. Το τηλέφωνο το πείρα από : http://myworld.ebay.co.uk/21cnseller/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου την συσκευή για να το δω. Πάντως θυμάμαι ότι στις ρυθμίσεις για την οθόνη πάνω από την ρύθμιση φωτεινότητας έχει και χρονικό όριο φωτισμού. Ίσως να κάνω λάθος. Πάντως αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα με αλλαγή υποδοχής της κάρτας σιμ και επαναφοράς τηλεφώνου.. στείλε μήνυμα στον πωλητή να του το επιστρέψεις ώστε να σου στείλει άλλο ή να σου επιστρέψει τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 πραγματικά δεν μπορώ να βρω το μενού αυτό … ούτε το μενού με την ρύθμιση φωτεινότητας που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronn Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 παιδιά μηπως εχει κανει κανεις με το Κ599 συνδεση με ιντερνετ σε vodafone ???? αν μπορει καποιος ας μου πει τι πρεπει να ρυθμισω....... ευχαριστω.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 πραγματικά δεν μπορώ να βρω το μενού αυτό … ούτε το μενού με την ρύθμιση φωτεινότητας που λες Για ρυθμιση φωτεινοτητας και χρονικου οριου πας Ρυθμισεις >>> εγκατασταση τηλεφωνου >>>Misc setting >>> LCD backlight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Τελικά βρήκα το Μενού και με κάποιον μαγικό τρόπο έφτιαξε και το σήμα ( έβαλα και έβγαλα την sim 2-3 φορές ) Οπότε όλα καλά μέχρι εδώ αλλά πρέπει να πω ότι σαν σήμα είναι αρκετά κακό ( θυμίζει λίγο Samsung , ίσως και χειρότερα ) Ότι αφορά το msn και yahoo msg. ξέρει κανείς τι παίζει ? μπορούν να μπουν αυτά πρόσθετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Εχει με σα εγκατεστημενο το ebuddy. απο εκει μπορεις να μπεις στο msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 οταν λες ιντερνετ τι εννοεις? μονο με gprs μπορεις να μπεις. μπες στο jaga.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axios Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 υπαρχει κανεις που να πουλαει ερξαρτηματα του κινητου?οπως κεραια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 κεραια? δυσκολα. εκτος και αν εχει καποιο και το δινει για ανταλακτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλησπερα! Επειδη εχω μεγαλο προβλημα με την σκονη στην οθονη με το m002l, θελω να ρωτησω τα δικα σας ρε παιδια εχουν πιασει σκονες η οθονη σας. Αν απο θεμα στεγανοτητας το κ599 ειναι καλυτερο να χτυπησω κανενα κ599. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts