Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Καλά τι πλάκα που έχουν!!!Βαζουν τιμή 0.99 και κόστος μεταφοράς 4.90$.... Γιατί από την τιμή πώλησης ένα ποσοστό το κρατάει το ebay. Ενώ από το κόστος μεταφοράς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Μπερδεύτηκα με την μνήμη ... σε κάποια sites λέει ότι παίρνει micro sd και σε άλλα tf card .... τι ισχύει ? Για την θήκη λένε ότι κάνει οιαδήποτε για το iphone ... ισχύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 το ιδιο ειναι αυτες οι 2 μνημες που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 όπα ! κάτι μάθαμε και σήμερα ... ξερεις και για την θήκη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 όπα ! κάτι μάθαμε και σήμερα ... ξερεις και για την θήκη ? δοκιμασε μια μα φτηνες ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Σήμερα πέρασα μια παιδική ταινία στου αδερφού μου το m002l το "up" σε ανάλυση 480*320 η οποία είναι 2 ώρες, ενσωμάτωσα και υπότιτλους και παίζει αρκετά καλά μπορώ να πω. Απλά σε κάποια σημεία κολλάει λίγο αλλά γενικώς είναι οκ. Μήπως ξέρει κανείς πόσα fps υποστηρίζει το κινητό ώστε να μην βάζω παραπάνω για το βίντεο? Την ταινία που πέρασα την έβαλα στα 25fps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) Εγω βασικα κατεβαζω απο το ιντερνετ ετοιμες για iphone με υποτιτλους κανονικα και τις παιζει χωρις προβλημα!! πχ ειδα το american pie κανονικοτατα http://cgi.ebay.com/New-brown-REAL-LEATHER-Cowhide-soft-case-for-iPhone-3G_W0QQitemZ170450426468QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item27afa31a64 Aυτην την θηκη εχω εγω.Ειναι δερματινη κανονικα.Οχι δερματίνη. Δερμάτινη. Και ειμαι ευχαριστημενος.Τελεια επαφη κλπ Edited March 7, 2010 by trixoptosi Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankara Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Χαιρετώ το Φόρουμ ως νέος κάτοχος του Μ002L. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά με προβληματίζει που δεν μπορώ να δω τα βίντεο του Youtube όταν είμαι συνδεδεμένος με Wifi (μου βγάζει κάτι σαν είναι αδύνατη η σύνδεση...κλπ). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που χρειάζεται; Παράθεση Πάντα όρθιοι!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaotis1979 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) φιλε pankara να τι πρεπει να κανεις.Για να δειτε video στο you tube πηγαινετε στο video player και προαιρεση στο network profile προαιρεση στο profile1 και edit profile στο Data acount βαζετε wireless LAN. Ειναι ετοιμο να δειτε οτι θελετε απο το you tube παιδια καλημερα!!!εκανα μια μακακια. μου εσπασε η οθονη απο το κινητο. εχει ραγισει και το εξωτερικο πλαστικο και εσωτερικα η οθονη με αποτελεσμα να μη δουλευει το touch screen. η οθονη αν και ραγισμενη δειχνει αψογα. τι μπορω να κανω γι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων. Edited March 8, 2010 by panaotis1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 φιλε pankara να τι πρεπει να κανεις.Για να δειτε video στο you tube πηγαινετε στο video player και προαιρεση στο network profile προαιρεση στο profile1 και edit profile στο Data acount βαζετε wireless LAN. Ειναι ετοιμο να δειτε οτι θελετε απο το you tube παιδια καλημερα!!!εκανα μια μακακια. μου εσπασε η οθονη απο το κινητο. εχει ραγισει και το εξωτερικο πλαστικο και εσωτερικα η οθονη με αποτελεσμα να μη δουλευει το touch screen. η οθονη αν και ραγισμενη δειχνει αψογα. τι μπορω να κανω γι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων. Αν εχεις προβλημα με το digitizer http://cgi.ebay.com/Touch-Screen-Glass-Digitizer-For-Quadband-WiFi-TV-M002L_W0QQitemZ220561847561QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item335a82b509 Aν εχεις προβλημα με την οθονη lcd http://cgi.ebay.com/OEM-LCD-inner-display-screen-for-M002L-Cell-Phone_W0QQitemZ320498662316QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4a9f357bac#ht_2704wt_939 Γνωμη μου ειναι να παρεις αλλο αν δε δουλευουν και τα 2. Διοτι δεν αξιζει τον κοπο να δωσεις πανω απο 30-40 ευρω να το φτιαξεις και μονος σου μαλιστα. Εγω ψαχνω ακομα πως ανοιγει το κινητο διοτι εχει πιασει πολυ σκονη απο μεσα στην οθονη και θελω να το καθαρισω.Φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια. Απο πισω εχει βιδες αλλα σκεφτομαι να το ρισκαρω η οχι. Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 To κινητό αυτό, πώς "διαμελίζεται"; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 πετα το στον τοιχο με πολυ μα πολυ δυναμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 δεν εχει ταχυτητα 3G οπως τα αλλα κινητα οποτε θελει λιγο παραπανω προσπαθεια .... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 φιλε pankara να τι πρεπει να κανεις.Για να δειτε video στο you tube πηγαινετε στο video player και προαιρεση στο network profile προαιρεση στο profile1 και edit profile στο Data acount βαζετε wireless LAN. Ειναι ετοιμο να δειτε οτι θελετε απο το you tube παιδια καλημερα!!!εκανα μια μακακια. μου εσπασε η οθονη απο το κινητο. εχει ραγισει και το εξωτερικο πλαστικο και εσωτερικα η οθονη με αποτελεσμα να μη δουλευει το touch screen. η οθονη αν και ραγισμενη δειχνει αψογα. τι μπορω να κανω γι αυτο? ευχαριστω εκ των προτερων.Να την σπάσεις εντελώς και να θαυμάσεις την Sharp οθόνη made in Japan που ισχυρίζεται εκείνος ο πωλητής στο ricardo :lol: Σοβαρά τώρα...Επικοινώνησε με τον πωλητή σου και πες του να του το στείλεις για επισκευή,θα κάνει 25-40 μέρες αλλά θα στο επισκευάσουν αρκετά φθηνά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλά, αυτός ο πωλητής πολύ σπάστης, μιλάμε. Η αγγελία σκέτη παρδάλω, κάθε σειρά κι άλλο χρώμα. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ερώτηση...υπάρχει περίπτωση να τρέχει από πίσω το M002L windows mobile? Χθες είδα το Ciphone C6 που παρόλο που έχει iphone menu τρέχει σε wm 6.1 http://cgi.ebay.com/C6-Ciphone-3-5-Cell-Phone-Mobile-Java-GPS-WiFi-FM-8G_W0QQitemZ200431799892QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item2eaaaa8e54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ερώτηση...υπάρχει περίπτωση να τρέχει από πίσω το M002L windows mobile? Χθες είδα το Ciphone C6 που παρόλο που έχει iphone menu τρέχει σε wm 6.1 http://cgi.ebay.com/C6-Ciphone-3-5-Cell-Phone-Mobile-Java-GPS-WiFi-FM-8G_W0QQitemZ200431799892QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item2eaaaa8e54 δεν υπαρχει περιπτωση.αλλο το ενα αλλο το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaotis1979 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.μαλλον θα παρω καινουργιο.κλαψ. μετετρεψα μια ταινια avi σε mp4 με αναλυση 320χ480 αν και δειχνει πολυ καθαρα κανει συνεχως κοληματα.θα βελτιωθει αν κατεβασω το framerate που ειναι στο 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoyfhs Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 για το Ι9 έχει κάποιο θέμα στο φόρουμ ? δεν βρισκω... είναι σχεδόν το ίδιο με το κ599 και μαρεσε , τελικα το βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Εγώ σε μία παιδική ταινία που το είχα στα 25 ήταν οκ απλά κολλούσε σε κάποια σημεία λίγο. Ίσως να παίζει ρόλο και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιρνουμε τηλ. σε μια συσκευη Κ599 και ενω χτυπαει κανονικα, οταν παμε να απαντησουμε στην κληση λεει οτι το δικτυο εχει ενα προβλημα κτλ.Αλλαξαμε 3 ΣΙΜ απο διαφορετικες εταιριες εννοειτε και υπαρχει το ιδιο προβλημα ξανα.Καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τα ιδιο προβλημα.Υπαρχει καμια πατεντα αλλη ή θα παει Κινα? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 πετα το στον τοιχο με πολυ μα πολυ δυναμη!!! Εννοούσα πώς το ανοίγουμε. Έβγαλα από πίσω τις βίδες, αλλά δε μπορώ να το ανοίξω. Έχω το Κ599, αλλά φαντάζομαι είναι ίδιο με το Μ002 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.μαλλον θα παρω καινουργιο.κλαψ. μετετρεψα μια ταινια avi σε mp4 με αναλυση 320χ480 αν και δειχνει πολυ καθαρα κανει συνεχως κοληματα.θα βελτιωθει αν κατεβασω το framerate που ειναι στο 25. κανε μια προσπαθεια με 18-20 και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_2w Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 εχω παρει κ εγω N97 απο το e-mobilo.com και εχω προβλημα με τ σημα ειναι πολυ αδυναμο και δε με ακουν οταν μιλαω η βγαινει εκτος δικτυου! επισης το wi-fi εχει και αυτο αδυναμη ληψη! υπαρχει καποιος με παρομοιο πρπβλημα? το χουν γενικα τα κινεζικα? υπαρχει καποια λυση? ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 μπορεις να μου το στειλεις να το τσεκαρω,:) αν εχεις συνηθισει να μιλας με κρυσταλινο ηχο,τοτε σιγουρα θα εχεις προβλημα με ολα τα κινεζικα λογικα, για το ασυρματο δικτυο δεν μου εχει πει κανεις ποτε παραπονο. φιλικα κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts