Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε extra usb καλώδιο? Είτε ελλάδα είτε εξωτερικό.

απο τον πωλητη που το πηρες θα βρεις.

αν θες βαλε μια φωτο του καλωδιου μηπως εχω να σου δωσω.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κλασσικό βύσμα έχει που έχουν αρκετά κινέζικα π.χ. k599.

Ψάξε και αν δεν βρεις πουθενά αλλού στείλε μου pm

Edited by trackera

斯塔夫罗斯 :O

τοτε πρεπει να κανει το καλωδιο απο καποια samsung.

μπορει να ψαχτει ο φιλος.

Αν και ο trackeras θα εχει σιγουρα ρεζερβα καποιο.

λοιπον φιλοι μου αν ξεμεινατε απο καλωδιο usb για κ599 η Μ002L η λυση ειναι μια SAMSUNG Ε900 ΚΑΛΩΔΙΟ USB H ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ:):) Edited by droulis

πραγματικες διαστασεις Μ002l μετρημενες απο μενα ψηφιακα 115χ63χ13.5 - οθονη 3.5ιντσες

αν επιτρεπεται πως ξερεις οτι εχει sharp οθονη το χεις ανοιξει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Πράγματι αγαπητέ φίλε, μου έσπασε το προηγούμενο που είχα πάρει και το επεξεργαστήκαμε μ' ένα φίλο. Η Οθόνη από πίσω γράφει Sharp. Το πιθανότερο είναι όλα τα M002L να έχουν Sharp.....

Πράγματι αγαπητέ φίλε, μου έσπασε το προηγούμενο που είχα πάρει και το επεξεργαστήκαμε μ' ένα φίλο. Η Οθόνη από πίσω γράφει Sharp. Το πιθανότερο είναι όλα τα M002L να έχουν Sharp.....

Και εγω προσπαθησα να το ανοιξω γιατι εχει μαζεψει σκονες η οθονη απο μεσα και θελω να το καθαρισω αλλα δεν τα καταφερα. Εχει 4 βιδες στις γωνιες απο πισω, τις ξεβιδωσα αλλα παλι δεν ανοιγει. Καπου βρισκει απο πανω και κατω. Μηπως θυμασαι ? ή καποιος αλλος που το ανοιξε να μας δωσει τα φωτα του?

Edited by baltziak

λοιπον φιλοι μου αν ξεμεινατε απο καλωδιο usb για κ599 η Μ002L η λυση ειναι μια SAMSUNG Ε900 ΚΑΛΩΔΙΟ USB H ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ:):)

Η αλλιως

http://cgi.ebay.com/USB-Cable-for-K599-Wifi-TV-IPhone-100-Original-NEW_W0QQitemZ270480509225QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3ef9e50929#ht_1718wt_1165

Με 4 δολλαρια-->περιπου 2.5-3 ευρω τελειωσες

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Το κακό είναι ότι τα καλώδια θα κάνουν 20 μέρες για να έρθουν .Έρχονται με Hong Kong post που είναι πολύ αργό.Έχουν και γιορτές οι Κινέζοι οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Για το Α968 έχει κανείς usb καλώδιο ? SORRY για το off topic !!!:O

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

To κινητο ειναι μια χαρα.

Εχει ενα θεμα με την ενταση του ηχειου στην ανοιχτη ακροαση.

Δεν ειναι δυνατη.

Επισης ενα ψιλοθεμα με το μικροφωνο.

Πρεπει να μιλας ελαφρως δυνατα.

Το δικο μου τουλαχιστον

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ αλλά διορθώνεται σχετικά εύκολα:

1. Πατάς *#3646633# για να μπεις Engineering Mode

2. Επιλέγεις Audio-->Normal Mode-->Speech. Τα μενού που βλέπεις εκεί (Volume0, Volumer1 κ.λ.π.) είναι η ρύθμιση της έντασης του ήχου για κάθε "μπάρα" ήχου όταν πατάς το αριστερό πλήκτρο του κινητού για αύξηση ή μείωση του ήχου. Αυτή είναι η ένταση που ακούς εσύ τους άλλους. Αλλάζεις της ρυθμίσεις εκεί σε μία πιο μεγάλη τιμή. Εγώ έχω αλλάξει το Volume 6 σε 231, και τα υπόλοιπα σταδιακά πιο χαμηλά από αυτό, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που σε βολεύει εσένα. Η επιλογή "16 Level Volume" είναι για analog Gain (τα μικρόφωνα των PC έχουν το microphone boost που είναι κάτι αντίστοιχο). Το analog Gain εγώ δεν το άλλαξα καθόλου.

3. Πας πίσω και επιλέγεις το Microphone. Πάλι αλλάζεις τις τιμές, αλλά αυτή τη φορά όμως, είναι η τιμή της έντασης που θα σε ακούν οι άλλοι, τότε όλες οι τιμές στα Volume0, Volume1 κ.λ.π. θα είναι ίδιες... Εγώ το έβαλα στην τιμή 231 και ακούγομαι στους άλλους μια χαρά.

4. Στο τέλος θα σου ζητήσει να κάνεις update τις ρυθμίσεις, επιλέγεις save και τέλος... Κάνε το κινητό ένα restart και είσαι έτοιμος.

Πριν να αλλάξεις κάτι, αποθήκευσε κάπου τις παλιές σου ρυθμίσεις. Υπάρχει και ένα software για να κάνει αυτή τη δουλειά, το βρήκα στο http://www.i9forum.co.uk. Ψάξε για το MTKLongcheer (Used to change default firmware volume levels for receiver, mic, headset, & speakers, etc. φορ Windows OS). Το software δεν χρειάζεται κάποιο special καλώδιο. Εγώ το τέσταρα με bluetooth connection και με το κανονικό καλώδιο, και δουλεύει μια χαρά.

Για όσους έχουν πρόβλημα στην ένταση της ανοιχτής ακρόασης, με τα αντίστοιχα βήματα στο μενού LoudSp διορθώνεται και αυτό.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ αλλά διορθώνεται σχετικά εύκολα:

1. Πατάς *#3646633# για να μπεις Engineering Mode

2. Επιλέγεις Audio-->Normal Mode-->Speech. Τα μενού που βλέπεις εκεί (Volume0, Volumer1 κ.λ.π.) είναι η ρύθμιση της έντασης του ήχου για κάθε "μπάρα" ήχου όταν πατάς το αριστερό πλήκτρο του κινητού για αύξηση ή μείωση του ήχου. Αυτή είναι η ένταση που ακούς εσύ τους άλλους. Αλλάζεις της ρυθμίσεις εκεί σε μία πιο μεγάλη τιμή. Εγώ έχω αλλάξει το Volume 6 σε 231, και τα υπόλοιπα σταδιακά πιο χαμηλά από αυτό, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που σε βολεύει εσένα. Η επιλογή "16 Level Volume" είναι για analog Gain (τα μικρόφωνα των PC έχουν το microphone boost που είναι κάτι αντίστοιχο). Το analog Gain εγώ δεν το άλλαξα καθόλου.

3. Πας πίσω και επιλέγεις το Microphone. Πάλι αλλάζεις τις τιμές, αλλά αυτή τη φορά όμως, είναι η τιμή της έντασης που θα σε ακούν οι άλλοι, τότε όλες οι τιμές στα Volume0, Volume1 κ.λ.π. θα είναι ίδιες... Εγώ το έβαλα στην τιμή 231 και ακούγομαι στους άλλους μια χαρά.

4. Στο τέλος θα σου ζητήσει να κάνεις update τις ρυθμίσεις, επιλέγεις save και τέλος... Κάνε το κινητό ένα restart και είσαι έτοιμος.

Πριν να αλλάξεις κάτι, αποθήκευσε κάπου τις παλιές σου ρυθμίσεις. Υπάρχει και ένα software για να κάνει αυτή τη δουλειά, το βρήκα στο http://www.i9forum.co.uk. Ψάξε για το MTKLongcheer (Used to change default firmware volume levels for receiver, mic, headset, & speakers, etc. φορ Windows OS). Το software δεν χρειάζεται κάποιο special καλώδιο. Εγώ το τέσταρα με bluetooth connection και με το κανονικό καλώδιο, και δουλεύει μια χαρά.

Για όσους έχουν πρόβλημα στην ένταση της ανοιχτής ακρόασης, με τα αντίστοιχα βήματα στο μενού LoudSp διορθώνεται και αυτό.

Oι πληροφοριες σου ειναι φοβερες.

Αλλα δε με αφηνει να αλλαξω τις τιμες.

Πχ πηγα στο loudsp και παταω απο την αρχη volume 0 κλπ κλπ αλλα μου δειχνει μια τιμη πχ στο volume 6 και σε με αφηνει να την αλλαξω.

Ενω μου λεει τιμη 112 που εμφανιζει set αλλα πατωντας το δε γινεται τιποτα και επιστρεφει στο προηγουμενο μενου.

edit εγινε τελικα!

αν δεν εχει κανει ..............

τι να πω???

Ίσως δεν μπορεί να ορίσει IP.... ξαναδοκίμασε μερικές φορές....Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά...

Δεν έχω το MOO2L αλλά ο δικός μου Κινέζος δεν χωρά πάνω από 20-25 jar. Μάλλον πρέπει να σβήσεις κάποια jar για να βάλεις άλλα.

Παίδες, έχω το ίδιο πρόβλημα... Δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω ούτε καν το bolt που έχει ειπωθεί μέσα στο θέμα για να βλέπω τα βιντεάκια από το youtube...

Βασικά το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να κατεβάσω μία νεότερη έκδοση του ebuddy και τέλος... από εκεί και πέρα το μόνο που μου βγάζει είναι αυτό το μήνυμα για το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο....

Και εν πάση περιπτώσει, έχει τόσα πολλά προγράμματα (opera chinese κτλ) που δεν τα θέλω αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να το απεγκαταστήσω....

Καμιά ιδέα?

Δεν μπορεις να τα απεγκαταστήσεις όλα όσα έχει ήδη εγκατεστημένα.Αν σου βγάζει το μήνυμα για το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε και αν δεν σου κάνει τίποτα, τότε κάνε μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις

Παιδιά μπράβο και στους δυό σας που δεν αναλώνεστε σε ερωτήσεις χιλιοαπαντημένες και βοηθάτε όποιον έχει όρεξη να διαβάσει να βρει λύσεις και για την δική του περίπτωση

To δικο μου τηλεφωνο παιζει κανονικα και με το νομο τα βιντεακια απο youtube και μαλιστα χωρις να κανω τιποτα.Απλα χρησιμοποιω opera 4.

Δεν τα κατεβαζει οπως ο bolt.Απλα τα παιζει!!!

Φυσικα οταν ειναι σε HQ σερνεται σε σημειο απλα να μην μπορεις να δεις βιντεο.

Αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

Με το opera 5.1 δεν ξερω αλλα παρολο που ειναι ποιο ευχρηστο απο το 4 δεν φορτωνει καποιες φορες τις σελιδες και γενικα δεν τις διαβαζει καλα.

Με το Opera 4 λειτουργουν ολα αψογα.

Δεν περιμενα να λειτουργει τοσο τελεια το internet browsing και να μπαινω ανετα στο μειλ μου και στα παντα ολα.

Αν ηταν το 4 λιγο πιο ευχρηστο τοτε θα ηταν το απολυτο.

Me tiς ρυθμισεις του φιλου παραπανω ελυσα το προβλημα να μιλαω με ανοιχτη ακροαση και να ακουγεται τελεια και πολυ δυνατα ο συνομιλητης.

Τωρα σειρα εχει το προβλημα των παιχνιδιων.Να βρω παιχνιδια δηλαδη σε 320 επι480 ωστε να καλυπτεται ολη η επιφανεια του κινητου.

Φιλε kogo πολυ καλά όσα μας είπες...είχα και εγω το πρόβλημα ότι έπρεπε να φωνάζω για να με ακουσουν καλα :lol:

Σχετικα με το καλώδιο που συζητάγαμε πριν, παραγγείλα από ebay με 1.5 euro με τα εξοδα αποστολης :lol:. Δεν με πειράζει να αργήσει..το θέλω σαν δεύτερο..ένα πάνω στον φορτιστή και ένα spare για να φορτιζει απο υπολογιστή.

Η οθόνη κάποιες φορές μου την δινει επειδή δεν πιάνει καλά πάντα. Εχει βγάλει κάποιος την ζελατίνα του? Σκέφτομαι να την βγάλω μπας και καλυτερεύσει η αφή του..αλλα σκέφτομαι τις γρατζουνιες...στο κατά πόσο έχει ανθεκτικό τζαμάκι.

εγω δεν θα την εβγαζα την ζελατινα απο τιν μεμβρανη.....

δεν νομιζω οτι εχει και καμια διαφορα στη αποδοση της οθονης αφης.

Η οθόνη κάποιες φορές μου την δινει επειδή δεν πιάνει καλά πάντα. Εχει βγάλει κάποιος την ζελατίνα του? Σκέφτομαι να την βγάλω μπας και καλυτερεύσει η αφή του..αλλα σκέφτομαι τις γρατζουνιες...στο κατά πόσο έχει ανθεκτικό τζαμάκι.

Να σου πω την αλήθεια, όταν έβγαλα τη ζελατίνα, είδα διαφορά. Πιάνει καλύτερα το δάχτυλο... όχι βέβαια σαν iphone, αλλά πιάνει καλά. Ο λόγος που την έβγαλα είναι γιατί απλά σκέφτηκα να μην του συμπεριφερθώ σαν να είναι κινητό των 600ευρώ:)... Οπότε δεν θα φοβηθώ και να μου γρατζουνιστεί:), αρκεί να το χαρώ όσο περισσότερο γίνεται:)...

Μετά από μήνες χρήσης χωρίς ζελατίνα, και χωρίς να το προσέχω ιδιαίτερα, δεν έχω δει καμία γρατζουνιά, και έχει φάει και δυο τούμπες:)

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Φιλε kogo πολυ καλά όσα μας είπες...είχα και εγω το πρόβλημα ότι έπρεπε να φωνάζω για να με ακουσουν καλα :lol:

Σχετικα με το καλώδιο που συζητάγαμε πριν, παραγγείλα από ebay με 1.5 euro με τα εξοδα αποστολης :lol:. Δεν με πειράζει να αργήσει..το θέλω σαν δεύτερο..ένα πάνω στον φορτιστή και ένα spare για να φορτιζει απο υπολογιστή.

Για στειλε λινκ διοτι εγω το βρηκα με 4 δολλαρια το φθηνοτερο.

Προς trixoptosi \/

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=150384391504&view=all&tid=425709127005

Προς Kogos: θα το παλέψω λίγο ακόμα και μάλλον θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου γιατι και εγω ειμαι της νοοτροπιας της δικιας σου. Απλα δεν θέλω πάνω στο δίμηνο τρίμηνο να γεμισω την οθονη γρατζουνιες εάν την βγάλω. Τωρα φυσικά εσύ του έχεις κάνει και crash test :lol:

Προς trixoptosi \/

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=150384391504&view=all&tid=425709127005

Προς Kogos: θα το παλέψω λίγο ακόμα και μάλλον θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου γιατι και εγω ειμαι της νοοτροπιας της δικιας σου. Απλα δεν θέλω πάνω στο δίμηνο τρίμηνο να γεμισω την οθονη γρατζουνιες εάν την βγάλω. Τωρα φυσικά εσύ του έχεις κάνει και crash test :lol:

Ξαναστειλε το λινκ διοτι μαλλον τελειωσε,λεει οτι δεν υπαρχει

τωρα μολις παρελαβα το δικο μου n97 clone.

ειναι το μοντελο star n97.

παρα πολυ καλο.

μια πληροφορια που σως ενδιαφερει.

τεριαζει ακριβως το screen protector του γνησιου nokia n97

και η θηκη σιλικονης.

• The title was changed to Κινέζικα Clones