manwlis77 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 πληρωσες με paypal ? και δεν ηρθε κατι ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Για κοιτα στα settings και μετα accelermeter Switch και εκει σου εχει επιλογη για το "wallpaper" μπορει να ειναι αυτο...(νομιζω πως αυτο ειναι) οντως αυτο ειναι,και εψαχνα τοσο καιρο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas83 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ http://www.electrosmart.in εχω παραγγειλει πριν 3 μηνες και ακομα δεν εχει στειλει τιποτα ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ;ΚΑΤΑΘΕΣΗ Η PAYPAL;ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙAΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ SITE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pokeras Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ FIRMWARE..ΟΛΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ WIFI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ....ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ FILES KAI NA ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ?? ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ SLIDE SHOW ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ IPA?ΤΟ POKER ΣΤΟ FACEBOOK TO ΠΑΙΖΕΙ?? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΕΙΤΕ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 παρτε και μια ωραια θηκη για το κ599 http://cgi.ebay.com/Mobile-Color-Cover-for-i9-i68-F003-K599-and-so-on_W0QQitemZ380160412242QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item5883538a52&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδιά ποιά θεωρείτε ως την καλύτερη μεμβράνη mirror συμβατή με κλώνους iphone αυτή τη στιγμή, που να μην επηρεάζει την ευαισθησία της οθόνης ή την φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Καλή ή θήκη όντως αλλά δεν έχει άνοιγμα για το flash.Εξάλλου και να γρατσουνιστεί το πίσω καπάκι με περίπου 5 ευρώ παίρνεις άλλο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ FIRMWARE..ΟΛΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ WIFI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ....ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ FILES KAI NA ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ?? ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ SLIDE SHOW ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ IPA?ΤΟ POKER ΣΤΟ FACEBOOK TO ΠΑΙΖΕΙ?? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΕΙΤΕ..!! Στο εικονιδιο με το λουλουδι στην πρωτη σελιδα βλεπεις ολες τις φωτο σου και ρυθμιζεις αν θες να βλεπεις απο την καρτα μνημης η απο την συσκευη Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Καλή ή θήκη όντως αλλά δεν έχει άνοιγμα για το flash.Εξάλλου και να γρατσουνιστεί το πίσω καπάκι με περίπου 5 ευρώ παίρνεις άλλο ανταλακτικα που βρισκεις? (για το κ599,αλλα και γενικα για κινεζικα κινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Από εκεί που το αγόρασες.Ρώτα τον πωλητή σου,σίγουρα θα μπορεί να σε βοηθήσει και να σου βρεί ότι θες.Αν θες κάτι και δεν το βρίσκεις στείλε μου pm Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 φιλε παρε απο το ebay την πιο φτηνη ολες ιδιες ειναι. εγω εδωσα 5usd και πηρα 15 τεμ. για το iphone και τις κοβω και τις βαζω σε οτι τηλ. εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Αυτό είναι μία καλή σκέψη όμως από διάφορους στο thread του iphone εχουν εκφραστεί παράπονα για μεμβράνες που μειώνουν πολύ την φωτεινότητα (δεν φαίνεται τίποτα όταν έχει ήλιο) ή δεν υπάρχει αντίδραση στο touch screen λόγω του πάχους της. Αν στα original υπάρχουν τέτοια προβλήματα σκέψου στους κλώνους...Επίσης θέλω να αποφύγω κοψίματα γιατί μπορεί να μην κοπεί καλά. Εσύ από την δική σου είσαι ικανοποιημένος; Μήπως κάποιος άλλος δοκίμασε κάποια συγκεκριμένη από ebay ή από αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 αυτες που πηρα εγω ειναι πολυ καλες! αν και δεν νομιζω να εχουν διαφορες. μιλαμε για μεμβρανη διαφανη οχι καθρεπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pokeras Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ΛΙΓΟ TO ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗ ??? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΧ SETTINGS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 αυτες που πηρα εγω ειναι πολυ καλες! αν και δεν νομιζω να εχουν διαφορες. μιλαμε για μεμβρανη διαφανη οχι καθρεπτη. μπορείς να στείλεις link αυτών που αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 http://cgi.ebay.com/6X-CLEAR-SCREEN-PROTECTOR-COVER-For-Apple-iPhone-3G-3GS_W0QQitemZ120473981489QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item1c0ccf1231&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mes Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Λοιπον ο τυπος ειναι Ροδο και του στελνεις λεφτα το παραγγελνει και μετα στο στελνει εμενα μου ειπε οτι του σταματησανε καποια κομματια στο τελωνειο και επαθε ζημια.Περιμενω ακομα ελπιζοντας μη χασω τα λεφτα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Μ αρέσει το κουράγιο σου...Τι σε νοιάζει εσένα αν του άλλου του σταματήσανε τα κομμάτια στο τελωνείο και αν έπαθε ζημιά...Ούτε μαζί τα φέρνετε ούτε θα μοιραστείτε τα κέρδη.Αφού δεν σου στέλνει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα το κινητό σου πάρε τα χρήματα σου πίσω και όταν θα φέρει του τα ξαναστέλνεις. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τον συγκεκριμένο,αλλά από περιπτώσεις γνωστών μου στο παρελθόν για μένα έχει διαγραφεί από τους αξιόπιστους πωλητές Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ΛΙΓΟ TO ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗ ??? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΧ SETTINGS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.. πατας το λουλουδι(χαχαχαχχα)-προαιρεση-κατω κατω αποθηκευση-επιλεγεις καρτα μνημης.Επισης πρεπει να ρυθμισεις και την καμερα να αποθηκευει τις φωτο στην καρτα μνημης με τον ιδιο τροπο. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι. Η εισοδος για το πενακι που ακριβως βρησκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Στην τσέπη σου :p Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 δεν εχει εσωτερικο πενακι(εμενα προσωπικα δεν μου χρειαζεται καν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Kατι τετοιο υποψιαζομουν γιατι κανεις δεν εδινε μαζι πενακι..:rolleyes: Δεν χρειαζεται καθολου? Στο ιντερνετ για να πατησεις σε κατι λινκ δεν ειναι χρησιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 ειναι πολυ χρησιμο για να γραψεις μηνυμα και στο ιντερνετ σου χρειαζεται 100%. εμενα ο πωλητης μου εχει στειλει πενακια εις διπλουν! σε 10 μερες εχω παραγγειλει 3 τηλεφωνα απ'αυτον και εως τωρα η συνεργασια ειναι θετικη :up: οποιος θελει πληροφοριες μπορω να του στειλω pm :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pokeras Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παλι το λουλουδι χαχααχαχ το ιδιο βγαζει στιν καμερα εχω επιλεξει καρτα μνημης στο λουλουδι μεσα προαιρεσι αποθηκευση καρτα μνημης ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ..!! ΔΗΛΑΔΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟ ΦΙΛΕΣ .... Ι ΣΤΟ ΣΛΙΝΤ ΣΟΟΥ... ΑΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΛΑΔΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts