Jump to content

Pokeras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pokeras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Pokeras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kai pos to kano auto ?? episis otan kapoios leipei kai erxetai 2-3 fores to xrono einai upoxreomenos na plironei ta koinoxrista??? dld to reuma mono gt kati allo den uparxei euxaristo...
  2. Καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι κι εγω με την οικοδομη μικρο βεβαια αλλα με τρωει το αδικο... η πολυκατοικια ειναι τριοροφη στον τριτο αυτοι που κατοικουν απουσιαζουν στο εξωτερικο ερχονται που και που μεσα στο χρονο 3-4-5 φορες υποστηριζουν οτι δεν πρεπει να πληρωνουν ρευμα.. στον 1ο οροφο επειδη ειναι σε αντιπαραθεση μαζι τους λενε οτι πρεπει να πληρωνουν εφοσον ερχονται και διατηρουν σπιτι.. να σημειωσο οτι τα μονα κοινοχρηστα ειναι το ρευμα μιας και δεν υπαρχει ασασνερ και καθαριστρια καθαριζουμε μονοι... ετσι λοιπον εδω και 6-7 μηνες δεν πληρωναμε εγω και ο αλλος στον πρωτο (εγω δεν ειχα προβλημα του ειπα να πληρωσουμε δια 2) μαζευτηκαν 80 ευρω και μου λεει οτι δεν πληρωνει αυτος και θα μας το κοψουν ωραια του λεω ας τ πληρωσουμε και να το κοψουμε... τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση? μιας και δεν θελουν ρευμα εχω εγω την ικανοτητα να ξηλωσω τους διακοπτες τους και να το κρατησω σε μενα? ητε ως κοινοχρηστο ητε στο ονομα μου??? ευχαριστω για τις ιδεες και τις βοηθειες...
  3. ρε παιδια ενα οδηγο για το Lg Gt505 ολοκληρομενο απο που το κατεβαζουμε και πως το κανουμε ελληνικο με χαρτες μεσα και φωνητικες εντολες...!! υπαρχουν και αρχαριοι :P :P :P να δουλευει εε..
  4. Χαιρετω ολα τα αλανια αυτου του Forum διαβασα μεχρι την 40 σελιδα δεν μπορεσα αλλο... αυριο ειναι να πεσει στα χερια μ αυτο το κινητακι επειδη με ενδιαφερουν μερικα πραγματακια μπορει να μου δωσει καποιος μερικες πληροφοριες?? ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να δουλεψει το Gps του το We travel?? δευτερον πως γινεται να βλεπουμε Βιντεακια απο το youtube? τριτον διαβαζει αρχεια Pdf?? χρεωνεται το GPS?? για καλυτερο Ιντερνετ Browser mini Opera?? και οτι αλλο εχετε προσθεσει στο κινητακι πχ προγραμματα θα μου ηταν πολυ χρησιμο ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα...!!
  5. φιλε ειδα πως στο αρχειο σου εχεις την σειρα εις θανατον... κανε κατι να την δω σε παρακαλω σαν χαρη torrent κατι ξερω εγω την ψαχνω 4 χρονια ... εχω μερικα επεισοδια απο την Σειρα Σκορπιος αν ενδιαφερεσε...Χιλια ευχαριστω φιλε..
  6. το θεμα ειναι να ξερουμε τι πειραζουμε μην μας μεινει κιολας..
  7. Ειναι σιγουρο αυτο??γιατι σε μερικα site βρηκΑ
  8. παλι το λουλουδι χαχααχαχ το ιδιο βγαζει στιν καμερα εχω επιλεξει καρτα μνημης στο λουλουδι μεσα προαιρεσι αποθηκευση καρτα μνημης ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ..!! ΔΗΛΑΔΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟ ΦΙΛΕΣ .... Ι ΣΤΟ ΣΛΙΝΤ ΣΟΟΥ... ΑΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΛΑΔΑ...
  9. ΛΙΓΟ TO ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗ ??? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΧ SETTINGS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ..
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ FIRMWARE..ΟΛΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ WIFI ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ....ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ FILES KAI NA ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ?? ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ SLIDE SHOW ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ IPA?ΤΟ POKER ΣΤΟ FACEBOOK TO ΠΑΙΖΕΙ?? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΕΙΤΕ..!!
×
×
  • Create New...