theodore_tsi Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Oταν λες τα update εννοεις τις τελευταιες εκδοσεις? Αν ναι για το ebuddy ειναι η 1.4 Ναι τελευταίες εκδόσεις εννοώ... το ξέρω ότι είναι η 1.4 (την βρίσκω στο getjar.com) ποιό κινητό να διαλέξω δεν ξέρω για να κατεβάσω το σωστό jar αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Ναι τελευταίες εκδόσεις εννοώ... το ξέρω ότι είναι η 1.4 (την βρίσκω στο getjar.com) ποιό κινητό να διαλέξω δεν ξέρω για να κατεβάσω το σωστό jar αρχείο. Koιτα συμφωνα με το gsmarena τα κινητα που εχουν αναλυση 320*480 ειναι αυτα:this: Oποτε διαλεγοντας ενα απο αυτα θα κανεις την δουλεια σου..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Koιτα συμφωνα με το gsmarena τα κινητα που εχουν αναλυση 320*480 ειναι αυτα:this: Oποτε διαλεγοντας ενα απο αυτα θα κανεις την δουλεια σου..;) Επισης απ'αυτα δες πια εχουν touchscreen και κανε την δουλεια σου με αυτα... Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Επισης απ'αυτα δες πια εχουν touchscreen και κανε την δουλεια σου με αυτα... Κοινως αυτα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Hello και από εμένα! Το κινητό αυτό στην Ελλάδα υπάρχει? Σας το λέω διότι δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές... επιπλέον έχει 2 κεραίες (2πλο "κάψιμο" τρως?) ή οι 2 sim αντιστοιχούν σε 1 κεραία? Η TV την "γονατίζει" την συσκευή...? γιατί η tv με ενδιαφέρει εμένα πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Στην Ελλάδα δεν ξέρω αλλά ίσως είναι ώρα να εξοικειωθείς με τις ηλεκτρονικές αγορές. 1 κεραία έχει.....αν κοιτάξεις σε προηγούμενα ποστς έχει απαντηθεί ξανά νομίζω. Όταν λες την γονατίζει, εννοείς από πλευράς μπαταρίας; Αν ναι ε την ρουφάει όσο ναναι.... Θεωρώ ότι με γεμάτο κινητό κανένα 2ωράκι βλέπεις χαλαρά (δεν το έχω δοκιμάσει, απλή υπόθεση κάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Hello και από εμένα! Το κινητό αυτό στην Ελλάδα υπάρχει? Σας το λέω διότι δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές... επιπλέον έχει 2 κεραίες (2πλο "κάψιμο" τρως?) ή οι 2 sim αντιστοιχούν σε 1 κεραία? Η TV την "γονατίζει" την συσκευή...? γιατί η tv με ενδιαφέρει εμένα πολύ... Υπαρχουν ατομα απο δω που το πουλαν καινουριο. Αν συμπληρωσεις τα 75 ποστ θα μπορεις να μπεις στο Buy&Sell του myphone και να το αναζητησεις οποτε δεν θα χρειαστει να ψαχνεις απο αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Υπαρχουν ατομα απο δω που το πουλαν καινουριο. Αν συμπληρωσεις τα 75 ποστ θα μπορεις να μπεις στο Buy&Sell του myphone και να το αναζητησεις οποτε δεν θα χρειαστει να ψαχνεις απο αλλου.. Αυτό το buy&sell πού βρίσκεται γιατί δεν το βρίσκω εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Γιατί δεν έχεις φτάσει τα 75 ποστς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Γιατί δεν έχεις φτάσει τα 75 ποστς. Οταν λέμε posts εννοούμε αυτό που γράφω τώρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Οταν λέμε posts εννοούμε αυτό που γράφω τώρα??? Ναι οταν συμπληρωσεις 75 θα εμφανιστει κατω απο το mygames το Buy&Sell οπου θα βρεις αγγελιες. Προσοχη ομως τα ποστ που θα κανεις θα πρεπει να προσφενρουν στις συζητησεις και οχι να ναι μονολεκτικες απαντησεις γιατι τοτε το συστημα δεν θα σου το εμφανισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ναι οταν συμπληρωσεις 75 θα εμφανιστει κατω απο το mygames το Buy&Sell οπου θα βρεις αγγελιες. Προσοχη ομως τα ποστ που θα κανεις θα πρεπει να προσφενρουν στις συζητησεις και οχι να ναι μονολεκτικες απαντησεις γιατι τοτε το συστημα δεν θα σου το εμφανισει. Εγω που τα εχω περασει γιατι δεν μου βγεικε; Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Εγω που τα εχω περασει γιατι δεν μου βγεικε; http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 σήμερα παρέλαβα και το δικό μου Κ599 απο ebay. απίστευτα καλή ποιότητα δεν το περίμενα.. μόνο ένα - έχω δει αν κάτι δεν κάνω σωστά ας μου πει και κανένας άλλος,αλλά η tv του δεν πιάνει καλά ρε παιδιά τι Τουρκιά το έβαλα τι Ευρώπη τα ίδια είναι! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 αν κάτι δεν κάνω σωστά ας μου πει και κανένας άλλος,αλλά η tv του δεν πιάνει καλά ρε παιδιά τι Τουρκιά το έβαλα τι Ευρώπη τα ίδια είναι! αν δεν πιάνει η τηλεόραση δεν παίζει να το αγοράσω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 αν δεν πιάνει η τηλεόραση δεν παίζει να το αγοράσω...! πιάνει αλλά δεν πιάνει όπως τα αλλά κινέζικα που έχω πάρει,μπορεί να κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Εμένα πάντως μια χαρά παίζει η TV. Απλά θα πρέπει την πρώτη φορά που θα κάνεις εγκατάσταση των σταθμών. Να επιλέξεις πχ Τουρκία και να βγεις σε έναν ανοικτό χώρο που να έχεικαλό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μου ζητάει κωδικό,ποιος είναι; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 1122 ειναι ο κωδικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Εγω που τα εχω περασει γιατι δεν μου βγεικε; Λογικα σημερα τα συμληρωσες. Περιμενε αργα η γρηγορα θα εμφανιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Λογικα σημερα τα συμληρωσες. Περιμενε αργα η γρηγορα θα εμφανιστει. ΟΚ εμφανηστηκε Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis67 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 pedia tha eithela na rotiso kati gia to k599kati exo piraksi stis rithmisis kai den me afinei na kano klisi,entometaxi pao sto network setup kai patao preferred mode kai eine sto wlan kai den me afinei na to valo se kanena allo mipos kapoios xerei ti ginete.efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 θα σου το σβησουν τομυνημα ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 παιδια μπορει να μου πει καποιος τι βιντεο παιζει το κινητο αυτο. του εβαλα mp4 αλλα παιζει μονο φωνη. σε μορφη 3gp ειναι πολυ χαλια. εχει ασχοληθει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 παιδια μπορει να μου πει καποιος τι βιντεο παιζει το κινητο αυτο. του εβαλα mp4 αλλα παιζει μονο φωνη. σε μορφη 3gp ειναι πολυ χαλια. εχει ασχοληθει κανεις? mp4 παίζει αφού τα μετατρέψεις σε ανάλυση χαμηλότερη ή ίση του 320*480. Με 3gp μην ασχοληθείς κάν είναι απαράδεκτη η ποιότητα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 ευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts