navi55 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 @alexcbr έχει από τα αριστερά βάση για να στέκεται το κινητό?? Και πώς είναι? Κάπως έτσι φαίνεται στην φώτο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 καλησπερα εχει καταφαρει κανεις με αυτο το κινητο να μπει στο ιντερνετ ? εχω vodafone καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexcbr Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 @alexcbr έχει από τα αριστερά βάση για να στέκεται το κινητό?? Και πώς είναι? Κάπως έτσι φαίνεται στην φώτο .. οχι δεν εχει κατι τετοιο...παντος για τα ευρω που δινεις φενετε καλο απο εφαρμογες τωρα θα το ψαξω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Για δες αυτό http://www.jaga.gr/drivers/VODAFONE%20Live.PDF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 τελικα καταφερα και μπηκα ιντερνετ με τις ρυθμισεις αυτες περιπου αλλα δεν μπορει να γινει συνδεση με καρτα vodafone mobile connect αλλα μονο με καρτα φωνης και ειναι αθλια η παρουσιαση με τον υπαρχωντα browser αυτο τωρα ειναι το μονο που πρεπει να λυσω !! Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Εγω το πηρα απο εδω- http://global.ebay.com/TV_i9_i68_mobile_cell_phone_K5_WI-FI_dual_sim_GREEK_W/250471243209/item Σε 5 μερες ηταν σπιτι μου και ειναι αρκετα καλο σε συγκριση με αλλους κλονους που εχω παρει. Αυτό είναι ίδιο με το Κ599; Εγώ βρήκα αυτό που περιέχει και screen protector και θήκη. http://global.ebay.com/K599_AUTO_Quadband_WIFI_TV_FM_Camera_PDA_Phone_2G_2GB/250479784440/item Τί λέτε; Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 μην το σκεφτεσαι! καλη τιμη με τα δωράκια αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Αυτό είναι ίδιο με το Κ599; Εγώ βρήκα αυτό που περιέχει και screen protector και θήκη. http://global.ebay.com/K599_AUTO_Quadband_WIFI_TV_FM_Camera_PDA_Phone_2G_2GB/250479784440/item Τί λέτε; Εγώ πάντως βλέπω πολλά που δεν μ αρέσουν... Το έχει βαφτίσει κ599,λέει ότι έχει windows mobile,ότι έχει 2 κάμερες 1,3 mp και οι δυο, έχει μόνο 135 στο feedback και 97,2%. Κοίτα άλλο πωλητή καλύτερα,αν είναι για να γλιτώσεις 5-10 ευρώ να τρέχεις μετά δεν αξίζει. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisalex38 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Καλησπέρα σε όλους, ειναι η πρώτη φορα οπου γραφω και θα ηθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος για το cesim v800i εαν δέχεται εφαρμογές όπως : word , ebook(εκτός απο αυτό που έχει), powerpoint κ.τ.λ. Γενικά εαν μπορεί να κάνει κάποια εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 περνει εφαρμογες java. αλλα δεν νομιζω να υπαρχει word κλπ. περνει ομως MSN skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 σημερα παρελαβα το νεο μου κ599. ειχα στειλει πισω το ελατvματικο που δεν ανοιγε. πρωτα απ΄ολα αυτο ηρθε με φλας. αλλα το διαφορετικο ειναι οι παταριες του! το ελατωματικο ειχε παταριες που ειχαν το σημα του μηλου πάνω ενω αυτο οχι. και νομιζω πως οι παλιες ηταν 2200mh ενω αυτες ειναι 2800mh. τωρα ηρθε ασπρο οπως το ηθελα απο την αρχη εχει ακι αυτο 2 ηχεια το πρωτο ειχε την πρωτη παταρια και αυτο την δευτερη. λετε να ηταν αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Να ρωτήσω, το κινητό είναι καλό? Το wifi είναι "πραγματικό"? Ψηνομαι ΠΟΛΥ να το αγοράσω. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 πολυ καλο ειναι και το wifi δουλευειμια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Μανώλη από που το πήρες; Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 απο το ebay. απο εδω: http://stores.shop.ebay.com/gsmcellphonemarket__W0QQ_armrsZ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Κάτι άσχετο, να υποθέσω ότι και σε αυτά τα κινητά είναι στάνταρ οι ήχοι για sms...σωστά; Δεν μπορείς δλδ να βάλεις όποιο wav, mp3 κτλ αρχείο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Κάτι άσχετο, να υποθέσω ότι και σε αυτά τα κινητά είναι στάνταρ οι ήχοι για sms...σωστά? Δεν μπορείς δλδ να βάλεις όποιο wav, mp3 κτλ αρχείο θες. ναι φιλε μου μπορεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να δώσεις λίγο το path που ακολουθείς για να βάλεις στα sms όποιον ήχο θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Αγόρασα κι εγώ από φίλο το κινητό και αύριο θα είναι εδω. Καλό μου φάνηκε, να δούμε και στην πράξη... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Royal21 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Πρόκειται για ενα κινέζικο προιόν που μου το φέρανε πριν απο λίγες μέρες απο Κίνα. Απο Iphone και σχετικά newbie. Πρόσφατα έμαθα για το jailbreak σε γνήσια Iphone και το τι μπορείς να βάλεις μέσα στα κινητα όπως 3rd Party εφαρμογές και παιχνίδια.. Να πώ ότι επειδη δεν το ξέρω, συνεχίζω να έχω και το παλιο μου κινητό για πρώτο κινητο. Λόγω της εργασίας μου θα με ενδίεφερε να μάθω εαν υπαρχει η δυνατότητα σε αυτα τα κινητα : 1. Εαν γίνονται jailbreak όπως τα original ώστε να μπουν οι 3rd εφαρμογές? 2. Εαν μπορεί να μπει η υποστήριξη Ελληνικου Μενου επειδη το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει προεγκαταστημενα Ελληνικά..? 3. Οποιεςδήποτε πληροφορίες σχετικα με τι μπορω και αν μπορω να κανω κατι με αυτο το κινητο..θα ήταν χρυσός! Πληροφορίες Μοντέλου: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2823 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 φιλε ειναι κινεζικο και εχει δικο του λογισμικο καμια σχεση με το iphone. δεν νομιζω να παιρνει ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Royal21 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 ναι κινεζικο ειναι! εγω απλα ρωτάω μήπως μπορει να γίνει ενα σαν format που κανουμε στα pc, και να βάλω λογισμικό καινούργιο που να δέχεται ελληνικα, ή μεσα στο προηπάρχων λογισμικό να βάλω και ενα δεύτερο που να υποστηρίζει ελληνικα! Αυτα ξέροντας απο υπολογιστές γιατι απο κινητα τέτοιου είδους καμια σχεση... απο την αλλη τα αγγλικα δεν με χαλανε, αυτο που ενδιαφέρει πολυ εκτος των ελληνικών είναι εαν μπορώ να βάλω 3rd party εφαρμογές και παιχνιδια και εαν ναι σε τι κατάληξη, γιατι προσπάθησα να βάλω κάποια χωρίς επιτυχία! Ενα αλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι ενω υπάρχει Wi-fi και μπαίνω κανονικα, ο Opera δεν λειτουργεί...Προκείται για ενα καλο κινητο πάντως για τα λεφτά του..και ακομα καλύτερο όταν είναι δώρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Συνοπτικά λοιπόν: Δεν δέχεται format, δεν δέχεται 2ο λογισμικό και δεν μπορείς να βάλεις ελληνικά. Εφαρμογές μπορείς να του βάλεις ότι υπάρχει σε java (βέβαια θα πρέπει να βρεις για την ανάλυση της οθόνης σου και η εφαρμογή να υποστηρίζει touch screen). Όταν λες ότι ο Opera δεν λειτουργεί τι ακριβώς εννοείς; Δεν ανοίγει καθόλου ή βγάζει κάποιο error; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 δε μπορει θα λειτουργεί ο Opera! απλος δεν θα σου βγαζει ελληνικα και στα σιτε με ελληνικα θα σου δειχνει τετραγωνακια!! τα ξενα σιτε κανονικα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Royal21 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 o opera βγάζει error, ενω ο σαφάρι λειτουργεί κανονικα με μονο θέμα οτι οι σελιδες βγαινουν στα κινεζικα, εκτος και εαν υπαρχει η επιλογη να το γυρίσω στα αγγλικά! ειδα σε ένα site δημοπρασιών εναν που πουλάει ακριβώς το ίδιο κινητο με ελληνικο μενου...υπαρχει περιπτώση να υπάρχουν 2 όμοια μοντελα το ενα με ελληνικη υποστήριξη και το αλλο όχι? σχετικα με τις εφαρμογές που προσπάθησα ήταν για τα γνήσια Iphone καθώς και καποια ringtones. Και τα δύο χώρις επιτυχια!! Εκτος απο το να παιζουν σε touch screen και να υποστηρίζονται απο την αναλυση της οθόνης μου, χρειαζεται κατι αλλο να ξερω για την εγκατασταση τους? Και πως γινεται να γνωρίζω οτι το τηλ ειναι σπασμένο(εαν δεν είναι) ώστε να δεχεται 3rd party εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts