Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω κανει συνδεση με το τηλεφωνο μεσω wifi αλλα δεν μπορει να μου ανοιξει καμεια εφαρμογη java (google maps, opera kai safari) κανουμε καποια ρυθμηση στης java εφαρμογες για να τρεξουν ?

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με το wifi on συνδεθηκα κανονια με πληρης λειτουργεια των παραπανω.Μονο video σε youtube δεν εχω καταφερει να δω αλλα καπου υπαρχει μια εφαρμογη αν καποιος την εχει ας ποσταρει

εχω κανει συνδεση με το τηλεφωνο μεσω wifi αλλα δεν μπορει να μου ανοιξει καμεια εφαρμογη java (google maps, opera kai safari) κανουμε καποια ρυθμηση στης java εφαρμογες για να τρεξουν ?

Πρώτα ρύθμισε τη σωστή ημερομηνία στο κινητό σου;)

斯塔夫罗斯 :O

με το wifi on συνδεθηκα κανονια με πληρης λειτουργεια των παραπανω.Μονο video σε youtube δεν εχω καταφερει να δω αλλα καπου υπαρχει μια εφαρμογη αν καποιος την εχει ας ποσταρει

μου εχουν πει για το bolt ας το δοκιμασει καποιος να μας πει

δοκιμασα εγω!!

το βιντεο σου το αποθηκευει στην μνημη του τηλ ή στην καρτα μνημης και το εχεις καιν το βλεπεις

κατι σαν το ''save as''στο pc

Πρώτα ρύθμισε τη σωστή ημερομηνία στο κινητό σου;)

Όταν λες αυτό τι εννοείς ?

Έχω βάλει ημερομηνία. Υπαρχή και κάπου άλλο που πρέπει να μπει ?

Χρειάζεται να περάσω χειροκίνητα τους αριθμούς TCP και IP ?

Γιατί ακόμα δεν μπορώ να μπω σε καμία εφαρμογή.

Παιδιαααα το βρηκα καιαιαιαια παιζειειειειει...!

http://www.jaga.gr/drivers/WIND%20PLUS.PDF:lol:

δεν βγάζει κάτι.

Πρέπει να σβήσεις το emotion.

http://www.jaga.gr/drivers/WIND%20PLUS.PDF

Χρειάζεται να περάσω χειροκίνητα τους αριθμούς TCP και IP ?

Γιατί ακόμα δεν μπορώ να μπω σε καμία εφαρμογή.

κάνε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και βάζεις μέσα κάρτα sim και το πρώτο που ρυθμίζεις είναι η ωρα και η ημερομηνία του κινητού σου.Μετά ανοιγεις το wifi και συνδέεσαι με κάποιο ρουτερ.Στη συνέχεια θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το google maps & opera mini

Το κουλό είναι όταν δεν βάζω κωδικό στο ρουτερ, το τηλ μπαίνει στο δίκτυο αλλά δεν ανοίγει της εφαρμογές και όταν βάζω κωδικό στο ρουτερ δεν μπαίνει καν το τηλ και το έχω πληκτρολόγηση κανονικά.

ισως θα πρεπει να πας network-data-sim1 και να επιλεξεις wlan κατι τετοιο, στο εγχειριδιο το γραφει....μαλλον

ακουστε κατι παραξενο!

το βραδυ οταν κλεινω το κινητο εχει πανω απο την μιση παταρια και το πρωι δεν ανοιγει!!

ειναι τελειως ξεφορτιστη!! δυο φορες μου εχει συμβει! με την ιδια παταρια. τωρα εβαλα την αλλη να δω μπας και ειναι χαλασμενη αυτη που το κανει.

εχει συμβει σε κανενα σας?

ακουστε κατι παραξενο!

το βραδυ οταν κλεινω το κινητο εχει πανω απο την μιση παταρια και το πρωι δεν ανοιγει!!

ειναι τελειως ξεφορτιστη!! δυο φορες μου εχει συμβει! με την ιδια παταρια. τωρα εβαλα την αλλη να δω μπας και ειναι χαλασμενη αυτη που το κανει.

εχει συμβει σε κανενα σας?

Ένα φίλος από εδώ με έβαλε στο msn και μου είπε ότι είχε πρόβλημα και με τις δυο μπαταρίες του και δεν φόρτιζαν κιόλας...

Εγώ πάντως για τον φόβο των ιουδαίων παρήγγειλα 2 μπαταρίες ακόμα και ένα καλώδιο σύνδεσης. :rolleyes:

ισως θα πρεπει να πας network-data-sim1 και να επιλεξεις wlan κατι τετοιο, στο εγχειριδιο το γραφει....μαλλον

Τελικά κατάφερα να μπω με το έξεις τρόπο στο δίκτυο μου. Μπήκα στο Acces Point Settings και έφτιαξα της ρύθμισης μου χειροκίνητα και έβαλα τους αριθμούς TCP και IP του παροχου μου της vivodi και δούλεψε.

Ένα φίλος από εδώ με έβαλε στο msn και μου είπε ότι είχε πρόβλημα και με τις δυο μπαταρίες του και δεν φόρτιζαν κιόλας...

Εγώ πάντως για τον φόβο των ιουδαίων παρήγγειλα 2 μπαταρίες ακόμα και ένα καλώδιο σύνδεσης. :rolleyes:

Από πού τα παρήγγειλες αυτά και ποσό στοίχησαν ?

Ξέρει κάνεις που μπορούμε να βρούμε φορτιστή σπιτιού για να φορτίζουμε της μπαταριές εκτός κινητού ?

Ο κινέζος που μου στέλνει ότι κινητό του ζητήσω μου τα στέλνει.Το κόστος μαζί με τα ταχυδρομικά είναι περίπου στα 15 ευρώ.Φορτιστή για να φορτίζουμε και εκτος κινητού τις μπαταρίες που να κάνει σίγουρα για το κ599 δεν έχω βρει.Αν κάποιος πάρει κάποιον και τον δοκιμάσει θα ήθελα και εγώ να το μάθω

Ο κινέζος που μου στέλνει ότι κινητό του ζητήσω μου τα στέλνει.Το κόστος μαζί με τα ταχυδρομικά είναι περίπου στα 15 ευρώ.Φορτιστή για να φορτίζουμε και εκτος κινητού τις μπαταρίες που να κάνει σίγουρα για το κ599 δεν έχω βρει.Αν κάποιος πάρει κάποιον και τον δοκιμάσει θα ήθελα και εγώ να το μάθω

απο που παρηγγειλες? να παραγγειλω και εγω 2 μπαταρίες ακόμα και ένα καλώδιο σύνδεσης

Οταν γινεται μια εγκατασταση java software πως βαζουμε εικονιδιο συντομευσης?μπορει να γινει?Εχω εγκαταστηση το Msn messenger αλλα δεν εχω εικονιδιο

μου εχουν πει για το bolt ας το δοκιμασει καποιος να μας πει

Δοκίμασα εγώ το bolt και για να δεις το βίντεο στο YouTube θα πρέπει να το κατεβάσεις κάπου στην κάρτα μνήμη και να του κάνεις από εκεί play, δεν το βλέπεις αυτόματα στην ιδία σελίδα.

Οταν γινεται μια εγκατασταση java software πως βαζουμε εικονιδιο συντομευσης?μπορει να γινει?Εχω εγκαταστηση το Msn messenger αλλα δεν εχω εικονιδιο

Δεν γίνεται να βάλεις άλλο εικονίδιο,πρέπει να πάς στο εικονίδιο java και από εκεί να το τρέξεις

• The title was changed to Κινέζικα Clones