minotavros Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) @Geokostas για σένα :D Στην αρχή σου δείχνω το scatter(MT6572_Android_scatter) απο την ξεζιπαρισμένη ρομ που φορτώνουμε. Πατήστε πάνω στην εικόνα http://i1024.photobucket.com/albums/y301/markito1/th_P1010866_zps8b420ddb.jpg Edited June 13, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 @Geokostas για σένα :D Στην αρχή σου δείχνω το scatter απο την ξεζιπαρισμένη ρομ που φορτώνουμε. Πατήστε πάνω στην εικόνα http://i1024.photobucket.com/albums/y301/markito1/th_P1010866_zps8b420ddb.jpg Εντάξει φιλε μινωταυρε το εφτιαξα, εγραψα πιο πανω τι έφταιγε. Ευχαριστω πολύ παντως. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dith Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ελληνικά έχει η "ισπανικη" αυτη ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ελληνικά έχει η "ισπανικη" αυτη ROM? Ναι κανονικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotnt030981 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το κινητο το χω 3 μερες και ειναι πραγματικα τρομερο για τα 55 ευρω που εδωσα. Υστερα απο αρκετα ''πειραγματα'' εχω ενα προβλημα, και ισως το εχει και καποιος αλλος. Οταν συνδεω ακουστικα δεν κλεινει ο ηχος απο το ηχειο! Τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όταν παίρνω τηλέφωνο από το δικό μου(G3S) στο F1 ακούω ένα τσιτσιρισμα αρκετά έντονο για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά σταματάει. Όταν με παίρνει το F1 όλα καλά. Χτες πήγα να μπω σε recovery mode και δεν μπορούσα. Δοκιμασα όλους τους συνδυασμούς και μόνο σε factory mode μπήκα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ? Με τη νέα ρομ το τσιτσιρισμα διορθώθηκε σε δύο κλήσεις που έκανα. Θα το δω και στο μέλλον. Respect στους Ισπανούς. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν μαζέψουμε τα προβλήματα της ROM του, ίσως (μεγάλο ίσως) μπορέσω να τα προωθήσω στην Jiayu. Κάντε μικρό το ίσως, μη πω αφαιρέστε το εντελώς ;) Μετά το hard reset έχεις playstore? Ναι, κανονικά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το κινητό το παράγγειλα εχθές , με πείσατε με τις κριτικές σας , θα παρακολουθώ τα γραφόμενα μέχρι να έρθει , εάν έχει κάποιος τα links για να κατεβάσω απο τώρα τα προγράμματα που θα χρειαστώ (ώστε όταν θα έρθει με το καλό να είμαι έτοιμος και να μην ψάχνομαι ) για να πάω σε custom καταστάσεις ;) Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το κινητό το παράγγειλα εχθές , με πείσατε με τις κριτικές σας , θα παρακολουθώ τα γραφόμενα μέχρι να έρθει , εάν έχει κάποιος τα links για να κατεβάσω απο τώρα τα προγράμματα που θα χρειαστώ (ώστε όταν θα έρθει με το καλό να είμαι έτοιμος και να μην ψάχνομαι ) για να πάω σε custom καταστάσεις ;) Πιο πανω τα έχει βάλει ολα ο μινωταυρος. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Αναβαθμίστηκα επιτυχώς στη νεότερη ΡΟΜ. Εχασα το ρουτ, αλλά όντως δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές. :) Ευχαριστώ τον minotavro και βέβαια το Σταύρο για τον γενικό οδηγό. Μπράβο και στους Ισπανούς. + root με framaroot - επιλογή barahir (δεν θυμάμαι αν έχει διευκρινιστεί). Edited June 14, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αναβαθμίστηκα επιτυχώς στη νεότερη ΡΟΜ. Εχασα το ρουτ, αλλά όντως δεν υπάρχουν άχρηστες εφαρμογές. :) Ευχαριστώ τον minotavro και βέβαια το Σταύρο για τον γενικό οδηγό. Μπράβο και στους Ισπανούς. + root με framaroot - επιλογή barahir (δεν θυμάμαι αν έχει διευκρινιστεί). Όταν φλάσαρατε,στο sp flash tool ξετίκαρατε preloader και mbr ; Με την καινούργια rom παιδιά ,αυξομειώνεται ο ήχος κλήσης σωστά κτλ ; Το κινητό ήρθε σήμερα. Οντως πολύ σούπερ για τα χρήματα του. Τα ακουστικά της Samsung ( τέλειωσε η προσφορά ) δουλεύουν τέλεια! Ηχος καμπάνα. Πάνω στο μικρόφωνο έχουν και κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου, τα οποία επίσης λειτουργούν στο Jiayu! Επομένως παίρνει ακουστικά νέου τύπου και τα Samsung του ταιριάζουν απόλυτα. Για τι τύπο ακουστικών ψάχνουμε δηλαδή ; Υπάρχει κάτι πολύ φθηνο (4-5 ευρω ας πούμε )... ;;; Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παιδιά η ρομ, που λέτε έχει ελληνικά ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για τι τύπο ακουστικών ψάχνουμε δηλαδή ; Υπάρχει κάτι πολύ φθηνο (4-5 ευρω ας πούμε )... ;;; Λογικά αυτά http://www.focalprice.com/MI0128W/BYZ_S501_3.5_mm_In_ear_Stereo_Earphones_with_Microphone_1.3_m_Cable_for_Samsung.html?Currency=EUR θα παίζουν καλά στο jiayu, αλλά δεν ξέρω την ποιότητα τους. Επίσης έχω δοκιμάσει και αυτά http://www.skroutz.gr/s/4445253/Samsung-EHS49AS.html τα οποία έχουν πολύ καλή ακουστική ποιότητα. Είναι ακόμα καλύτερα απο αυτά που πήρα με την προσφορά του you.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δείτε το μπανεράκι στην κεντρική σελίδα του VickMall! :) http://www.vickmall.com/media/leimageslider/image/_/-/_-1___6.jpg Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=F1 Μόνο εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω τη rom από αυτό το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μόνο εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω τη rom από αυτό το link? Θέλει εγγραφή, έχεις κάνει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Θέλει εγγραφή, έχεις κάνει? Δεν γίνεται να το αποφύγω ε; Η rom αυτή είναι επίσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ναι επίσημη. Ίσως να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις στο τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής(jiayu) και μετά να τη μεταφέρεις στο pc για ξεζιπαρισμα .Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά δοκίμασε το. Πάντως το σαιτ δεν είναι spamer . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ναι επίσημη. Ίσως να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις στο τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής(jiayu) και μετά να τη μεταφέρεις στο pc για ξεζιπαρισμα .Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά δοκίμασε το. Πάντως το σαιτ δεν είναι spamer . Αφού έχει βγει επίσημη γιατί δεν μπορεί να γίνει ota μέσω του update system? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δε λες πάλι καλά που ενδιαφέρθηκε κάποιος να διορθώσει bags τηλεφώνου αξίας 55€ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler13 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κατι δεν κάνεις καλά... Σου αντιγράφω το κομμάτι που σε αφορά: 3. Ένταση ηχείου στις κλήσεις στον dialer του κινητού σας πληκτρολογήστε *#*#3646633#*#*) πάτε στην καρτέλα Hardware Testing (η τρίτη προς τα δεξιά), > Audio > Normal Mode Στο Normal Mode επιλέγετε type: Sph και ανεβάζετε τις τιμές αναλόγως για κάθε level (δλδ Level 6, πληκτρολογείς το max (160) και πατάς Set, μετά επιλέγεις Level 5, πληκτρολογείς 140 και πατάς Set, κ.ο.κ Έπειτα επιστρέφετε πίσω στο βασικό μενου του audio και επιλέγετε Speech Enhancement Αλλάζετε το Common Parametre σε Normal Mode Αλλάζετε το parametre0 σε parametre7 και δίνετε μία τιμή ανάμεσα σε 96-128 Εάν θέλετε να προσθέσετε και λίγα μπάσα στον ήχο (αυτό ίσως μειώσει την τελική ένταση αλλά θα δώσει καλύτερο ποιοτικά ήχο) επιλέγετε parametre0 και μειώνετε λίγο την τιμή (προτιμότερο να μειώνετε ανά 30-50 ώστε να ελέγχετε το αποτέλεσμα... εάν δεν έχετε καθόλου μπάσα πχ. doogee dg100 τότε μειώστε περισσότερο ακόμα και 200) Το έκανα πάλι, κατάφερα να κρατήσει τις τιμές αλλά και πάλι δεν ακούγεται τίποτα. Μου φαίνεται θα το δώσω σε έναν δικό μου να το ανοίξει μπας και δεν τπτ χοντρό, καμιά κόλληση να έχει φύγει τπτ τέτοιο, γιατί δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να πληρώσω 10-15€ να το στείλω πίσω για κινητό που πήρα 55€.... Τι να πω ήμουν ο άτυχος. Πάντως σε όλα τα άλλα μια χαρά πάει το ρημάδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Η καινούργια ROM λυνει και το πρόβλημα αυξομείωσης του ηχου /ηχείου κλήσης ;Με την παρούσα/παλιά που έχω ο ήχος και η μουσική μειώνεται απο ελάχιστα εώς καθόλου ;Διορθώθηκε με την καινούργια ROM αυτό το ενοχλητικό bag ; Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ναι διορθώθηκε αν θέλεις πιο χαμηλά μπορείς να ορίσεις τις τιμές σύμφωνα με τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τελικά έβγαλε το πρώτο πρόβλημα το κινητό τις γυναίκας μου. Η κάμερα είναι θολή και δεν κάνει focus. Μόνο εάν πας πολύ κοντά καθαρίζει η εικόνα. Σαν να κόλλησε το focus μόνιμα στα κοντά. Το έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Έβαλα άλλη εφαρμογή για κάμερα αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; είναι για πίσω λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τελικά έβγαλε το πρώτο πρόβλημα το κινητό τις γυναίκας μου. Η κάμερα είναι θολή και δεν κάνει focus. Μόνο εάν πας πολύ κοντά καθαρίζει η εικόνα. Σαν να κόλλησε το focus μόνιμα στα κοντά. Το έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Έβαλα άλλη εφαρμογή για κάμερα αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; είναι για πίσω λέτε; :cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts