talos_2002 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία κανονικά, οπότε δεν νομίζω. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Από pandawill που το πήρα είχε θήκη. Επίσης το vickmall το δίνει με θήκη. Ρώτα τους όμως πρώτα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Γιατί δεν μου μπαίνει στο Internet με wifi; Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση; Συνδέεται κανονικά με το wifi. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Γιατί δεν μου μπαίνει στο Internet με wifi; Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση; Συνδέεται κανονικά με το wifi. το σημα του wifi ειναι γρκι η γαλαζιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 το σημα του wifi ειναι γρκι η γαλαζιο; Γκρι είναι το σημα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Γκρι είναι το σημα. ειχα και εγω αυτο το προβλημα με το jiayu g4 που ειχα, το περιεργο ηταν οτι συνδεόταν σε ολα τα δυκτια εκτος απο του σπιτιου μου:worry: ,εκανα ενα factory reset και ησυχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ειχα και εγω αυτο το προβλημα με το jiayu g4 που ειχα, το περιεργο ηταν οτι συνδεόταν σε ολα τα δυκτια εκτος απο του σπιτιου μου:worry: ,εκανα ενα factory reset και ησυχασα. Εκανα και facrory reset και πάλι τα ίδια. Ενω συνδέεται στο wifi δεν μπορώ να μπω στο Internet. Καμια ιδέα; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) αφου εκανες facrory reset και δεν ανχωνεσαι για το αν χασεις ρυθμισεις και δεδομενα βαλε την ρομ απο την αρχη, μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη των ισπανων απο το play store και η διαδικασια ειναι παιχνιδακι.. Edited June 5, 2014 by faraomc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Εκανα και facrory reset και πάλι τα ίδια. Ενω συνδέεται στο wifi δεν μπορώ να μπω στο Internet. Καμια ιδέα;[/QUO αφου εκανες facrory reset και δεν ανχωνεσαι για το αν χασεις ρυθμισεις και δεδομενα βαλε την ρομ απο την αρχη, μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη των ισπανων απο το play store και η διαδικασια ειναι παιχνιδακι.. Πως να την κατεβασω αφού δεν εχω Internet; Ποια εφαρμογή είναι αυτή; Το κουφό είναι ότι εχω διπλα μου τρια κινητά, το ενα μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ και τα αλλα δυο τίποτα. Συνδεδεμένα ολα στο ιδιο ρουτερ. Edited June 5, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κοίτα το ρουτερ σου μπορεί να μην αφήνει αυτό. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κοίτα το ρουτερ σου μπορεί να μην αφήνει αυτό. Είμαι σε καφετέρια, μπαίνει πολυς κόσμος, ολοι κανονικά. Και σε άλλο που μπήκα, πάλι τα ιδια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πως να την κατεβασω αφού δεν εχω Internet; Ποια εφαρμογή είναι αυτή; ανοιξε τα δεδομενα και κατεβασε το https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πρόσεξε η ρομ που έχει η εφαρμογή για το f1 περνάει με flash tool. Επίσης λείπουν τα gapps Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πρόσεξε η ρομ που έχει η εφαρμογή για το f1 περνάει με flash tool. Επίσης λείπουν τα gapps δεν το ηξερα αυτο, ειδα οτι εχει την εχει μια ρομ sto jiayu.es, αλλα για ποιο λογο να μπαινει μονο με flash tool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Οπότε τι λέτε να φταίει; EDIT: Τελικά συνδέθηκα στο τρίτο κατα σειρά δίκτυο και τωρα είναι εντάξει. Μάλλον εφταιγαν τα δυο προηγούμενα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Edited June 5, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδια εαν το παραγγειλω απο minideal http://www.minideal.net/jiayu-f1-3g-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah.html θα εχει θηκη και προστατευτικο οθονης? γιατι δεν βρισκω μεσα στο site να παραγγειλω εξτρα.:worry: Επιπλέον στην συσκευασία εμπεριέχονται μεμβράνη και διάφανη θήκη .Απο το minideal παράγγειλα και τα 2 και ήρθαν με τα παραπάνω . Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Βγήκε τρόπος για repartition τις μνήμης απο 1,2gb σε 2,5gb. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53172106&postcount=25 Θα το δοκιμάσω το βραδάκι στο κινητό τις γυναίκας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Βγήκε τρόπος για repartition τις μνήμης απο 1,2gb σε 2,5gb. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53172106&postcount=25 Θα το δοκιμάσω το βραδάκι στο κινητό τις γυναίκας μου Το έκανα όπως ακριβώς λέει και πέτυχε! Απλά πρέπει να βάλεις το recovery που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το έκανα όπως ακριβώς λέει και πέτυχε! Απλά πρέπει να βάλεις το recovery που λέει. Το έκανα και εγώ, δούλεψε αλλά έχω πρόβλημα. Η sd card φένεται τώρα σαν phone storage και δεν συμπεριφέρεται σωστά. Μετά απο λίγη χρήση οι εφαρμογές δεν μπορούν να γράψουν στην sd και μου βγάζει μήνυμα phone storage corrupted. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Είχα πάρει πριν κάνα μήνα το κινητό από το vickmall και το ηχείο σταμάτησε να δουλεύει εντελώς ξαφνικά.Τους έστειλα mail χθες το βράδυ και σήμερα μετά από ανταλλαγή μερικών ακόμα mail,μου έκαναν refund 10$.Δεν ήθελα για κανέναν λόγο να το στείλω πίσω και να περιμένω κάνα 2μηνο να γυρίσει.Ήδη παρήγγειλα το ηχειάκι για να το αντικαταστήσω.Θα τους επιλέξω ξανά για την επόμενη συσκευή που θα αγοράσω. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Επιπλέον στην συσκευασία εμπεριέχονται μεμβράνη και διάφανη θήκη .Απο το minideal παράγγειλα και τα 2 και ήρθαν με τα παραπάνω . thanks φιλε,το μεσημερι ρωτησα στο minideal και μου ειπαν τα ιδια.τωρα περιμενω το κινητακι για ενα φιλο. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Στα βιντεάκια στο youtube που δείχνει να το ξεπακετάρουν, δεν περιέχονται, οπότε νόμιζα τα βάζουν μόνο τα καταστήματα που τα αναφέρουν. Το έκανα και εγώ, δούλεψε αλλά έχω πρόβλημα. Η sd card φένεται τώρα σαν phone storage και δεν συμπεριφέρεται σωστά. Μετά απο λίγη χρήση οι εφαρμογές δεν μπορούν να γράψουν στην sd και μου βγάζει μήνυμα phone storage corrupted. Του έγραψες για να το κοιτάξει; Έχεις βάλει SD; (μερικά προγράμματα ίσως να την απαιτούν) Μπορεί να δώσει κάποιος τα στοιχεία που έχει η ROM του Ισπανικού app της Jiayu; Edited June 5, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγώ που έκανα την ενοποίηση Δεν μου έκανε τίποτα τέτοιο. Φυσικά πηρα backup με recovery και ότι είχε ο χώρος που ενώθηκε και τα αντέγραψα στην κάρτα sd. Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και Φυσικά θα έχεις πάντα sd μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Επιπλέον στην συσκευασία εμπεριέχονται μεμβράνη και διάφανη θήκη .Απο το minideal παράγγειλα και τα 2 και ήρθαν με τα παραπάνω . Φίλε μου θήκη σιλικόνης σαν αυτή εδώ που δίνει το vickmall? http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html Θέλω να παραγγείλω κι ελεγα να το πάρω από κει λόγω θήκης αλλά αν δίνει και το minideal να το προτιμησω που εχω παρει ενα σωρό φορές edit: μίλησα μαζί τους στο chat και μου ειπαν αφου κάνω παραγγελία να τους δώσω order number και θα μου κάνουν δώρο θήκη και screen protector οπότε παρήγγειλα απο κει για να μη μπλέκω με νέα μαγαζιά Edited June 6, 2014 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σημερα παρελαβα και εγω το F1. Το κινητο σε συγκριση με το cubot gt 90 ειναι κλασεις ανωτερο. Ηρθε με vickmall μεσα σε 12 εργασιμες. Ειχε δωρο θηκη σιλικονης και 3 μεμβρανες οθονης. Καποιον κατοχο ρωτησα αν εχει πυξιδα και μου ειπε να απευθυθω στο επισημο σιτε. Και ο κατοχος αλλα και το site λενε για πυξιδα, αλλα δεν εχει. Κατα τα αλλα ολα κομπλε. Λιγο βαρυτερο απο το cubot με ποιο στιβαρη εμφανηση και κατασκευη. Μπαταρια γιγας, απο οτι φαινετε καλο κινητο, για τα λεφτα του. Το πακετο αθικτο ηρθε μεσα σε ενα αλλο πακετο. Αν και στον τομεα αυτο νομιζω η geekbuying ειναι μπροστα. Παρολα αυτα το εσωτερικο πακετο ηταν τυλιγμενο με το υλικο με της φουσκιτσες, και ανεπαφο γενικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts