aegeanblue Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δε χρησιμοποιώ taxibeat αλλά την κατέβασα ως .apk και την πέρασα στον 997D. Ζήτησε να ενεργοποιήσω GPS, wifi, και υπηρεσία τοποθεσίας google και δούλεψε. Βρήκε αμέσως που είμαι κλπ. Το τηλ δεν είναι δηλωμένο στη google αλλά έχει εγκατεστημένο το λογισμικό της google. Το nokia X δεν έχει εγκατεστημένο το λογισμικό της google και γι αυτό ίσως να μη δουλεύουν κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εσύ λογικά έχεις εγκατεστημένα τα Google play services γι αυτό δουλεύει σωστά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) το πηρα και εγω να δω συνδιασμο nokia+android.δηλαδη αριστοι χαρτες με πληθωρα εφαρμογων!ειναι εκδοση 1.2.4.21 με ποιον τροπο γινεται root? ακυρον...το καταφερα,ολα καλα Edited August 1, 2014 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Χαιρετίζω την παρέα. Εδώ και 30 μέρες περίπου χρησιμοποιώ το nokia x dual sim. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω ακόμη είναι ότι με ακούνε χάλια οι άλλοι. Όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Με ακούνε πολύ χαμηλά και με φασαρία. μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και γνωρίζει κάτι? Έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Χαιρετίζω την παρέα. Εδώ και 30 μέρες περίπου χρησιμοποιώ το nokia x dual sim. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω ακόμη είναι ότι με ακούνε χάλια οι άλλοι. Όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Με ακούνε πολύ χαμηλά και με φασαρία. μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και γνωρίζει κάτι? Έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Ευχαριστώ. Εμένα δεν μου παραπονέθηκε κάνεις.συνήθως Nokia και καλή ποιότητα συνομιλίας πάνε μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Χαιρετίζω την παρέα. Εδώ και 30 μέρες περίπου χρησιμοποιώ το nokia x dual sim. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω ακόμη είναι ότι με ακούνε χάλια οι άλλοι. Όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Με ακούνε πολύ χαμηλά και με φασαρία. μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και γνωρίζει κάτι? Έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Ευχαριστώ. Καλά ε? Αυτό τι "μικρφόνου" το εκτέλεσα στα 6cm. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να φωνάζω γιά να με ακούνε. Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση ή κανά προγραμματάκι σχετικά με το μικρόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Επειδή είχα το ΝΟΚΙΑ Χ και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, προτείνω όσοι έχετε πρόβλημα με το μικρόφωνο, να κοιτάξετε τα κινητά στις αντιπροσωπείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Χαιρετίζω την παρέα. Εδώ και 30 μέρες περίπου χρησιμοποιώ το nokia x dual sim. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω ακόμη είναι ότι με ακούνε χάλια οι άλλοι. Όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Με ακούνε πολύ χαμηλά και με φασαρία. μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και γνωρίζει κάτι? Έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Ευχαριστώ. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αν δεν αναπαράγεται σε άλλη συσκευή, επισκέψου ένα nokia care. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Χαιρετίζω την παρέα. Εδώ και 30 μέρες περίπου χρησιμοποιώ το nokia x dual sim. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζω ακόμη είναι ότι με ακούνε χάλια οι άλλοι. Όλοι μου λένε ότι δεν με ακούνε καλά. Με ακούνε πολύ χαμηλά και με φασαρία. μήπως κάποιος φίλος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και γνωρίζει κάτι? Έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Ευχαριστώ. Είχα θέμα από ROM σε ROM εγώ, πλέον το έλυσα. Το έχεις μαμά ή με κάποια custom; BTW, πλέον υπάρχει Cyanogen 11 (4.4.4 based) για Nokia X. Nightly, αλλά αρκετά καλή και σταθερή. ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είχα θέμα από ROM σε ROM εγώ, πλέον το έλυσα. Το έχεις μαμά ή με κάποια custom; BTW, πλέον υπάρχει Cyanogen 11 (4.4.4 based) για Nokia X. Nightly, αλλά αρκετά καλή και σταθερή. ;) Αυτή έχει κανονικά ελληνικα έτσι; πως την πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Αυτή έχει κανονικά ελληνικα έτσι; πως την πέρασες; Έχει, ναι. Θα χρειαστείς όμως Swiftkey σαν keyboard, το in-build έκλεινε συνεχώς σε μένα. Ήμουν ήδη Root, είχα ήδη CMW Recovery και απλά κατέβασα το .zip από τους XDA. Μετά χρειάζεται και το GApps .zip, θα το βρεις κι αυτό στο πρώτο post των XDA! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 εσπασε μια απο τις επαφες της sim1. ξερουμε ποσο κοστιζει?/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπερα και απο μενα.Σκεφτομαι να το παρω για δευτερη συσκευη,αλλα και για το μπολικο πασπατεμα που θελω να του κανω.Η ερωτηση μου ειναι καθοριστικη ομως.Εχει τους here maps αν του φλασαρεις ρομ?Για cyanogen που δε μ εχει προδωσει ποτε σκεφτομαι,αλλα θα δοκιμασω και οτι αλλο.Οποιος γνωριζει απανταει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπερα και απο μενα.Σκεφτομαι να το παρω για δευτερη συσκευη,αλλα και για το μπολικο πασπατεμα που θελω να του κανω.Η ερωτηση μου ειναι καθοριστικη ομως.Εχει τους here maps αν του φλασαρεις ρομ?Για cyanogen που δε μ εχει προδωσει ποτε σκεφτομαι,αλλα θα δοκιμασω και οτι αλλο.Οποιος γνωριζει απανταει.. Δεν τους έχει, αν και δεν δοκίμασα να ψάξω πέρα από το Play Store. Καλύτερα AOSP ROM από XDA, μιας και η Cyanogen έχει αρκετά θέματα μέχρι τώρα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Οποτε με λιγα λογια παπαλα νοκια μαπς με αλλη ρομ.Κριμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Οποτε με λιγα λογια παπαλα νοκια μαπς με αλλη ρομ.Κριμα.. Μη το λες. Η εφαρμογή που δίνουν στο 3ο post εδώ δουλεύει σε μένα με AOSP. Η απορία σου με έκανε να το ψάξω λίγο... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Απροβληματιστα?Αν ναι,τελεια.Ελπιζω να κανει κ update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν τους έχει, αν και δεν δοκίμασα να ψάξω πέρα από το Play Store. Καλύτερα AOSP ROM από XDA, μιας και η Cyanogen έχει αρκετά θέματα μέχρι τώρα... Έκανα το λάθος να προχωρήσω σε update στην τελευταία έκδοση. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, ή το ότι δεν εγκαθιστούν τα 7αρια σωστά τους drivers..υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για ρουτ στην τελευταία έκδοση και μετά εγκατάσταση aosp rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έκανα το λάθος να προχωρήσω σε update στην τελευταία έκδοση. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, ή το ότι δεν εγκαθιστούν τα 7αρια σωστά τους drivers..υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για ρουτ στην τελευταία έκδοση και μετά εγκατάσταση aosp rom? Κάνε μια δοκιμή στους τρόπους που δίνω εδώ. Δεν είχα δοκιμάσει Root στην τελευταία έκδοση, οπότε ο,τι κι αν πω θα σε γελάσω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επειδή βλέπω ότι το project aosp στους xda γράφει ότι δεν συνεχίζεται, υπάρχει link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επειδή βλέπω ότι το project aosp στους xda γράφει ότι δεν συνεχίζεται, υπάρχει link? Θα προσπαθήσω αύριο να βρω τη ROM στην microSD μου και θα την κάνω mirror στο Drive... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Θα προσπαθήσω αύριο να βρω τη ROM στην microSD μου και θα την κάνω mirror στο Drive... :) Ευχαριστώ! Όχι τίποτε άλλο, αλλά το κινητό είναι της γυναίκας, της πέρασα cyanogenmod και ανακάλυψε ότι δεν δουλεύει η κάμερα και έπεται παντόφλα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ευχαριστώ! Όχι τίποτε άλλο, αλλά το κινητό είναι της γυναίκας, της πέρασα cyanogenmod και ανακάλυψε ότι δεν δουλεύει η κάμερα και έπεται παντόφλα! :lol: Είσαι εδώ. Μέσα έχω και το fix για το μικρόφωνο, επειδή σε κανονική μορφή αν κλείσεις και ανοίξεις το Nokia πρέπει να κάνεις τρικάκι με το ράδιο και τα ακουστικά για να παίξει. Δες πως περνιέται εδώ: 1) Download this https://www.dropbox.com/s/lgvakzaax6z29g2/Phone.apk ( είναι στο φάκελο) 2) Install Root Explorer from Google Play market 3) Open Root Explorer 4) Navigate to /system/app 5) Find a file called phone.apk and REMOVE it ( delete) 6) go to the place where you saved file from link in step 1 on your SD 7) copy it and paste to /system/app 8) change permissions the same way all the files have in /system/app 9) Reboot 10)enjoy Μόλις γλίτωσες την παντόφλα! :lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Γλύτωσα την αριστερή... Αν την περάσω απροβλημάτιστα θα γλυτώσω και τη δεξιά! Gapps φαντάζομαι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, θα είναι μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Γλύτωσα την αριστερή... Αν την περάσω απροβλημάτιστα θα γλυτώσω και τη δεξιά! Gapps φαντάζομαι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, θα είναι μέσα... Πρέπει να κάνεις, τα ξέχασα. Θα τα περάσω κι αυτά, έχε το νου σου... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts