Jump to content

Nokia X

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα κάνεις εξαγωγή επαφών από το asha. Το αρχείο που θα προκύψει το μεταφέρεις στον υπολογιστή. Πες μου αν στο Nokia έχεις σετάρει gmail ή outlook για να σου δώσω τις αντίστοιχες οδηγίες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 153
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα κι εγώ τελικά προχθές (από media markt 129€) Όλα καλά.

Είναι μια παράξενη εκδοχή του android. Θέλει λίγη εξοικείωση. Το περίμενα πιο αργό να πω την αλήθεια!

Η αίσθηση στην οθόνη δεν μου άρεσε και έβαλα ένα κομμάτι μεμβράνης σε ματ (ρετάλι από μια του τάμπλετ) γλυστρά το δάχτυλο πολύ καλύτερα και γλύτωσα την αντανάκλαση.

Με γεια φιλε και καλοριζικο! Η οθονη οντως ειναι πολυ γυαλιστερη αλλα δεν θα ενοχλει φανταζομαι..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σ' ευχαριστώ inevar.

Δεν μ' ενοχλούσε τόσο η γυαλάδα όσο η αίσθηση στην αφή. Δεν θα το έλεγα πρόβλημα αλλά σίγουρα βελτιώθηκε.

Θα κάνεις εξαγωγή επαφών από το asha. Το αρχείο που θα προκύψει το μεταφέρεις στον υπολογιστή. Πες μου αν στο Nokia έχεις σετάρει gmail ή outlook για να σου δώσω τις αντίστοιχες οδηγίες.

ok Αλεξ. εχω βαλει ολα τα vCards σε εναν φακελο. το X ειναι σεταρισμενο σε gmail.

αναμενω οδηγειες. χαχαχα

ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων

τελικα ηταν μαλλον πολυ πιο απλο.

το φακελο με τα vCards τον πεταξα σε μια sd και τα εκανα κατευθειαν import στο nokia.

ευχαριστω για ολα

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

καλησπέρα παιδιά . ένα μικρό προβληματάκι τσέκαρα από την ρύθμισης οθόνης το double tap αλλά δεν καταφερα ακόμα να το κάνω να δουλέψει . μήπως δεν λειτουργεί ? Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά . ένα μικρό προβληματάκι τσέκαρα από την ρύθμισης οθόνης το double tap αλλά δεν καταφερα ακόμα να το κάνω να δουλέψει . μήπως δεν λειτουργεί ?

δοκιμασε με triple tap. στο double δεν βλεπω αντιδραση

Παντως και στα public οπου πηγα και το τσεκαρα δεν δουλευε τοσο το double οσο και το triple tap..μηπως ειναι καμια ρυθμιση ; ή εστω να διορθωνεται με αναβαθμιση ή ρουτ..

Παντως και στα public οπου πηγα και το τσεκαρα δεν δουλευε τοσο το double οσο και το triple tap..μηπως ειναι καμια ρυθμιση ; ή εστω να διορθωνεται με αναβαθμιση ή ρουτ..

μπορεί σε μια μελλοντική αναβάθμιση να δουλεψει προς το παρόν υπάρχει μόνο στο μενού σαν μόστρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εεεεε δεν γνωρίζω γιατί δεν σας λειτουργεί το διπλό κτύπημα, στο δικό μου το Νόκια Χ λειτουργεί μια χαρά.

Έχω την έκδοση λογισμικού 1.1.2.2 μετά από αναβάθμιση του λογισμικού, αλλά λειτουργούσε κανονικά και πριν από αυτήν.

Αλλά απενεργοποίησα την ρύθμιση επειδή το κινητό "ξυπνάει" συνέχεια σε τραπεζάκι καφετέριας κάθε φορά που κάποιος αφήνει τον καφέ ή το νερό του επάνω στο τραπέζι.

Edited by achillefs76

Καλησπέρα. Έχει κανείς κατεβάσει το play store της google χωρίς roote;

Δεν γίνεται, χρειάζεται οπωσδήποτε root.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Από οθόνη τι λέει?

Θα δούμε υποστήριξή άραγε?η μετά την εξαγορά της Nokia τέλος?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από οθόνη τι λέει?

Θα δούμε υποστήριξή άραγε?η μετά την εξαγορά της Nokia τέλος?

Πριν λίγες μέρες έλαβε μία αναβάθμιση...

Το τσίμπησα και εγώ, πιο πολύ σαν "relic":lol:, δοκίμασα 3 μεθόδους root που προτείνουν στο xda αλλά τπτ.. Δεν με έχει δυσκολέψει άλλη συσκευή τόσο πολύ στο root όπως η συγκεκριμένη..:mad:
Google Pixel 5

Το τσίμπησα και εγώ, πιο πολύ σαν "relic":lol:, δοκίμασα 3 μεθόδους root που προτείνουν στο xda αλλά τπτ.. Δεν με έχει δυσκολέψει άλλη συσκευή τόσο πολύ στο root όπως η συγκεκριμένη..:mad:

Σαν το ρουτάρισμα σε 4.0.4 μέσω του flashtool δεν παίζει να είναι!!!:lol:

Το είδα χτες το review,εντάξει πολλά τα λεφτά για το συγκεκριμένο παρόλο πού είναι όντως όμορφο από κοντά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ναι είναι όντως όμορφο αλλα δν χτυπας τον ανταγωνιστη με τετοιες τιμες.

στα 120 dual sim είναι πολύ τίμια τιμή . πάνε κοίτα στα λεφτα του τη άλλες επιλογές έχεις . για ελληνικό κατάστημα βεβαια .
[sIGPIC][/sIGPIC]

στα 120 dual sim είναι πολύ τίμια τιμή . πάνε κοίτα στα λεφτα του τη άλλες επιλογές έχεις . για ελληνικό κατάστημα βεβαια .

Αναμένουμε το moto E ... εκεί στα 100Ε-120Ε θα παίζει η τιμή του λογικά.

Αναμένουμε το moto E ... εκεί στα 100Ε-120Ε θα παίζει η τιμή του λογικά.

Ναι, αλλά δεν θα είναι Νόκια, ακόμα και 10 Ευρώ να στοιχίζει.

Λογικά δεν καταλαβαίνεις την απάντησή μου, ότι και να σου γράψω, βάσει αυτών που έγραψες. :(

Ναι, αλλά δεν θα είναι Νόκια, ακόμα και 10 Ευρώ να στοιχίζει.

Λογικά δεν καταλαβαίνεις την απάντησή μου, ότι και να σου γράψω, βάσει αυτών που έγραψες. :(

Εσυ μάλλον δεν καταλαβαίνεις.. έχεις έναν ανταγωνιστή που λέγεται motorola ... και συγκεκριμένα το μοντέλο moto E .. το οποίο κατα πάσα πιθανότητα θα τιμολογηθεί παρακάτω ή και στα ίδια με το Χ ... ναι δεν είναι Νοκια αλλά στην σύγκριση βγαίνει νοκ άουτ αυτό το συγκεκριμένο νοκια... Από άποψη design πάντα για μένα νικάει η νόκια, αλλά σε θέμα specs η μοτορολα με το Ε.

Εσυ μάλλον δεν καταλαβαίνεις.. έχεις έναν ανταγωνιστή που λέγεται motorola ... και συγκεκριμένα το μοντέλο moto E .. το οποίο κατα πάσα πιθανότητα θα τιμολογηθεί παρακάτω ή και στα ίδια με το Χ ... ναι δεν είναι Νοκια αλλά στην σύγκριση βγαίνει νοκ άουτ αυτό το συγκεκριμένο νοκια... Από άποψη design πάντα για μένα νικάει η νόκια, αλλά σε θέμα specs η μοτορολα με το Ε.

Συμφωνώ μαζί σου, και επίσης χαίρομαι που με κατάλαβες.

• The title was changed to Nokia X
  • The topic was unpinned