Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει, μιας και έχω πάθει αμνησία, γιατί κάποιοι έχουν την .314 έκδοση ενώ άλλοι έχουν την .402 ή την .438; Ευχαριστώ ;-)

Αυτοί που άργησαν να πάρουν τις τελευταίες εκδόσεις είναι η αγγλικες unbranded και οι δικές μας branded απο cosmote η Vodafone όπως και η Vodafone γερμανικές εξίσου.

Πλέον όλοι έχουν την τελευταία.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Αυτοί που άργησαν να πάρουν τις τελευταίες εκδόσεις είναι η αγγλικες unbranded και οι δικές μας branded απο cosmote η Vodafone όπως και η Vodafone γερμανικές εξίσου.

Πλέον όλοι έχουν την τελευταία.

Σε ευχαριστώ, άρα πλέον όλοι .314 και εν αναμονή της 4.4.4

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

[ATTACH]50674[/ATTACH][ATTACH]50675[/ATTACH]

Βλέπετε και εσείς τέτοια διαφορά ? Είναι σχεδόν μία ώρα

στο xperia Τ που ειχα το τζαμι της καμερας ηταν μεσα ετσι ωστε να μην ακουμπαει οπου αφηνα το κινητο στο Ζ2 βλεπω πως ακουμπαει,δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε καμια γρατσουνια? επισης η πισω επιφανεια ειναι τζαμι αλλα εχει και προστασια απο πανω (ζελατινα)με τον καιρο δεν γεμιζει γραμμες ?δεν το εχω σε θηκη γιατι μου αρεσει πολυ ετσι οπως ειναι
Η βαση ειναι μικροσκοπικη. Δεν ακουμπα η καμερα σε αυτη. Απλα θα χρειαστεις μια πολυ λεπτη θηκη γιατι αλλιως θα πρεπει να την βγαζεις καθε βραδυ για να κουμπωνει το κινητο στη βαση..

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

αν θελετε να το προστατεψετε το κινητο σας να κανεται αυτο που θα κανω και εγω που σε λιγο θα το παρω

1.Sony Style Cover Stand SCR10 η αυθεντικη θηκη

2.dk36 και ειστε κομπλε

καλησπέρα..προσπαθώ να αποθηκεύσω κάτι φωτογραφίες από τα μηνύματα του fb μου αλλά δεν τα καταφέρνω ενώ ας πούμε από την αρχική σελίδα μπορώ από τα εισερχόμενα δεν μου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση ότι αποθηκεύτηκε. αν προσπαθήσω δεύτερη φορά μου βγάζει το μήνυμα η εικόνα έχει αποθηκευτεί ήδη χωρίς να μπορώ να την βρω σε κάποιο άλμπουμ. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;

καλησπέρα..προσπαθώ να αποθηκεύσω κάτι φωτογραφίες από τα μηνύματα του fb μου αλλά δεν τα καταφέρνω ενώ ας πούμε από την αρχική σελίδα μπορώ από τα εισερχόμενα δεν μου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση ότι αποθηκεύτηκε. αν προσπαθήσω δεύτερη φορά μου βγάζει το μήνυμα η εικόνα έχει αποθηκευτεί ήδη χωρίς να μπορώ να την βρω σε κάποιο άλμπουμ. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;

Ίσως χρειαστείς να εγκαταστάσεις ξεχωριστό file manager πχ Astro file manager ετςι ώστε να τα δεις που αποθηκεύτηκαν.

Πολλές φορές οι μαμισιοι file manager των OΕΜ είναι ανεπαρκείς η με φτωχά αποτελέσματα.

Ίσως χρειαστείς να εγκαταστάσεις ξεχωριστό file manager πχ Astro file manager ετςι ώστε να τα δεις που αποθηκεύτηκαν.

Πολλές φορές οι μαμισιοι file manager των OΕΜ είναι ανεπαρκείς η με φτωχά αποτελέσματα.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου..τελικά μετά απο ψάξιμο βρίσκω τα αρχεία απο το file commander αλλά δεν μου τα ανοίγει είναι κατεστραμμένα αρχεία. είναι εικόνες σε μορφή jpeg παίζει κάποιο ρόλο; τι να κάνω;

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου..τελικά μετά απο ψάξιμο βρίσκω τα αρχεία απο το file commander αλλά δεν μου τα ανοίγει είναι κατεστραμμένα αρχεία. είναι εικόνες σε μορφή jpeg παίζει κάποιο ρόλο; τι να κάνω;

Μια πιθανή εξήγηση να μην τα διαβάζει ο file commander.

Προσπάθησε με άλλο όπως πρότεινα,εκτός αν δεν αποθηκευτηκαν καν η μερικώς η κατεστραμμένα.

Μπορείς εξιςου να συνδέσεις το κινητό στο pc μήπως τα βρεις και διαβάσεις απο εκεί.

Παραπάνω δεν γνωρίζω αν μπορεί να φταει κάτι άλλο.

δεν ξερω μαλλον ειναι λαθος που ανυσηχω αλλα η μνημα RAM ειναι σταθερα κατω απο ενα giga,σημερα που εβλεπα αρκετη ωρα φωτο και βιντεο σκαλωνε αρκετα,το καλο ειναι πως δεν ειχα καμια υπερθεμανση και γενικα το τηλεφωνο δεν ζεστενεται ακομα και με βαρια παιχνιδια το λεω γιατι καποια ατομα καναν παραπονα,4Κ βιντεο ακομα δεν τραβηξα Edited by lad

Παιδιά είναι λογικό οι ειδοποιήσεις να είναι πιο δυνατές όταν π.χ. έχω κάποιο παιχνίδι ανοιχτό; Δεν μου φαίνεται λογικό αυτό το πράγμα και με ενοχλεί!

αν θελετε να το προστατεψετε το κινητο σας να κανεται αυτο που θα κανω και εγω που σε λιγο θα το παρω

1.Sony Style Cover Stand SCR10 η αυθεντικη θηκη

2.dk36 και ειστε κομπλε

Εχω και τα δυο, γι αυτη την βαση λεμε αλλωστε. Η θηκη κατα την γνωμη μου ειναι η πιο αβολη που εχω δει. Την εβαλα στην ακρη και τωρα εβαλα μια αλλη και μπροστα tempered glass.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

έμενα με βόλεψε η θήκη μπορώ ναι πω είμαι κομπλέ το εκανα ροοτ παιδια κ με ροοτ σ5 πάτησα παπάδες χαχαχαχ 42490 αντυντυ :P :P :P με μερικές εφαρμογές που δεν θέλω unistall και η μπαταριά ξεχνάει να τελειώσει με συνδυασμό set cpu +greenify

Χαιρετώ το forum. Νέος κάτοχος Ζ2 εδώ και μερικές ημέρες.

Θέλω βοήθεια σε κάτι θεματάκια.

1) Καταρχήν στο OEM email app, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει η επιλογή σε κάθε email που περιλαμβάνει εικόνες και από οποιονδήποτε αποστολέα, να εμφανίζονται κατευθείαν?

2) Αφήνω το κινητό με την οθόνη ανοιχτή, έχω επιλέξει 30sec για την απενεργοποίηση της οθόνης και αυτή δεν σβήνει, απλά χαμηλώνει φωτεινότητα. Γιατί συμβαίνει αυτό?

3) Αγόρασα τη συσκευή σε μαύρο χρώμα και το κουτί μέσα περιείχε ακουστικά λευκού χρώματος. Μαύρα δεν έπρεπε να είχε κανονικά?

κανονικα φιλε μαυρα θα επρεπε να ειχε ακουστικα μπαλον θα το μπερδεψαν απο εκει που το πηρες

Καλημερα παιδια.

Εχει βρεθει καμμια λυση με την μεταφορα εφαρμογων στην sd καρτα? Εψαξα λιγο στο thread, βρηκα αντιστοιχη ερωτηση, αλλα οχι απαντηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είστε έτοιμοι για την 4.4.4 έκδοση;;;;

Φρέσκα νέα: http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/finally-4-4-4-comming-t2897928

https://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=24754

Σύντομα στις οθόνες μας!!:lol:

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Χαιρετώ το forum. Νέος κάτοχος Ζ2 εδώ και μερικές ημέρες.

Θέλω βοήθεια σε κάτι θεματάκια.

1) Καταρχήν στο OEM email app, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει η επιλογή σε κάθε email που περιλαμβάνει εικόνες και από οποιονδήποτε αποστολέα, να εμφανίζονται κατευθείαν?

2) Αφήνω το κινητό με την οθόνη ανοιχτή, έχω επιλέξει 30sec για την απενεργοποίηση της οθόνης και αυτή δεν σβήνει, απλά χαμηλώνει φωτεινότητα. Γιατί συμβαίνει αυτό?

3) Αγόρασα τη συσκευή σε μαύρο χρώμα και το κουτί μέσα περιείχε ακουστικά λευκού χρώματος. Μαύρα δεν έπρεπε να είχε κανονικά?

για το 1 δεν ξέρω να σου απαντήσω

για το 2 δες μήπως είναι κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο ανοιχτή που δεν αφήνει το τηλέφωνο να κλείσει την οθόνη του

για το 3 είχα και εγώ ακριβως το ίδιο "πρόβλημα". πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπαν πως βάζουν ότι χρώμα έχουν σε stock. την ίδια απάντηση πήρα και από τα sony custmer care. όταν ζήτησα αντικατάσταση μου είπαν να απευθυνθώ στο σημείο πώλησης, όμως εκεί δεν βρήκα άκρη...

η μόνη λύση που δε δοκίμασα είναι να πάω στην arvato...

Εχω απλα ερωτευτει την μπαταρια του. Σε καποια σημεια καλυτερο κ απο το ΝΟΤΕ 3 που ειχα πιο παλια. Δε ξερω τι εχει κανει η Sony αλλα δεν εχω ξανα ανησυχησει για την μπαταρια πια :D:D

Αμα παρουμε κ κανονικα τα updates οπως ακουγεται.... Αααα ρε Sony μακαρι να τα καταφερεις γιατι αυτη τη φορα τ αξιζεις. Αψογο τηλεφωνο μεχρι στιγμης

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Καλημέρα σε όλους.

Σκέφτομαι την αλλαγή του αγαπημένου μου και κατά την άποψή μου πολύ τίμιου και αξιόλογου SP, με το Z2.

Θα ήθελα , από κάποιους που έχουν εμπειρία ή γνωρίζουν , να μου πουν τα εξής :

- Η διαφορά στη ποιότητα φωτογραφίας μεταξύ SP & Z2 είναι τέτοια , κυρίως σε εσωτερικούς χώρους και χαμηλό φωτισμό ( που στο SP είναι μέτρια προς το κακή ), που να είναι πολύ μα πολύ καλύτερη υπέρ του Ζ2; Γνωρίζω ότι έτσι και αλλιώς έχει πολύ πολύ καλύτερη κάμερα, αλλά σε πραγματικές συνθήκες όπως αυτές που ανέφερα , θα έχει αυτό που λέμε σε διαφορά ποιότητας << μέρα με τη νύχτα >>; Ή τουλάχιστον ανεξάρτητα σύγκρισης με το SP ( που σε δύσκολες συνθήκες, δεν είναι και ότι καλύτερο ) η ποιότητα φωτογραφίας σε κλειστούς χώρους με χαμηλό φωτισμό , είναι καλή, το φλας επαρκεί, για κάποιον σα και μένα που το βάζει στο αυτόματο και δεν έχει τρελές απαιτήσεις, αλλά να βγαίνουν οι φωτογραφίες καθαρές χωρίς κόκο;

- Επίσης το SP έχει πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, το Z2 έχει καλύτερη ή τουλάχιστον στο περίπου ίδια; Εννοώ ότι τώρα την ημέρα με περίπου 15 λεπτά ομιλία, 30 λεπτά περίπου WiFI για περιήγηση στο ιντερνετ και περίπου 3 με 4 ώρες ανοιχτό το Bluetooth για σύνδεση με το Car kit του αυτοκινήτου για κλήσεις μόνο, κρατά άνετα 4 μέρες, θα ισχύσει το ίδιο περίπου με το Ζ2;

- Επειδή σκέφτομαι αν το πάρω , να αγοράσω μαζί και τη βάση φόρτισης , αλλά επειδή έχει ένας φίλος τη DK-31 που την είχε για το Ζ1 και μου τη δίνει, κάνει για το Ζ2 αν είναι να μη αγοράζω και αυτή;

- Τέλος με τη θήκη SCR-10 μπορεί να φορτίζει χωρίς να βγαίνει από αυτή στη βάση DK-31 ή στη δική του DK-36;

Ευχαριστώ όποιον μπει στο κόπο να απαντήσει, και σόρυ για το μεγάλο ποστ.

Η βάση του z2 κάνει μια χαρά για το Ζ1 (αυτήν έχω για το δικό μου)

Όποτε κατά 99% τα ισχύει και το ανάποδο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καλημέρα σε όλους.

Σκέφτομαι την αλλαγή του αγαπημένου μου και κατά την άποψή μου πολύ τίμιου και αξιόλογου SP, με το Z2.

Θα ήθελα , από κάποιους που έχουν εμπειρία ή γνωρίζουν , να μου πουν τα εξής :

- Η διαφορά στη ποιότητα φωτογραφίας μεταξύ SP & Z2 είναι τέτοια , κυρίως σε εσωτερικούς χώρους και χαμηλό φωτισμό ( που στο SP είναι μέτρια προς το κακή ), που να είναι πολύ μα πολύ καλύτερη υπέρ του Ζ2; Γνωρίζω ότι έτσι και αλλιώς έχει πολύ πολύ καλύτερη κάμερα, αλλά σε πραγματικές συνθήκες όπως αυτές που ανέφερα , θα έχει αυτό που λέμε σε διαφορά ποιότητας << μέρα με τη νύχτα >>; Ή τουλάχιστον ανεξάρτητα σύγκρισης με το SP ( που σε δύσκολες συνθήκες, δεν είναι και ότι καλύτερο ) η ποιότητα φωτογραφίας σε κλειστούς χώρους με χαμηλό φωτισμό , είναι καλή, το φλας επαρκεί, για κάποιον σα και μένα που το βάζει στο αυτόματο και δεν έχει τρελές απαιτήσεις, αλλά να βγαίνουν οι φωτογραφίες καθαρές χωρίς κόκο;

- Επίσης το SP έχει πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, το Z2 έχει καλύτερη ή τουλάχιστον στο περίπου ίδια; Εννοώ ότι τώρα την ημέρα με περίπου 15 λεπτά ομιλία, 30 λεπτά περίπου WiFI για περιήγηση στο ιντερνετ και περίπου 3 με 4 ώρες ανοιχτό το Bluetooth για σύνδεση με το Car kit του αυτοκινήτου για κλήσεις μόνο, κρατά άνετα 4 μέρες, θα ισχύσει το ίδιο περίπου με το Ζ2;

- Επειδή σκέφτομαι αν το πάρω , να αγοράσω μαζί και τη βάση φόρτισης , αλλά επειδή έχει ένας φίλος τη DK-31 που την είχε για το Ζ1 και μου τη δίνει, κάνει για το Ζ2 αν είναι να μη αγοράζω και αυτή;

- Τέλος με τη θήκη SCR-10 μπορεί να φορτίζει χωρίς να βγαίνει από αυτή στη βάση DK-31 ή στη δική του DK-36;

Ευχαριστώ όποιον μπει στο κόπο να απαντήσει, και σόρυ για το μεγάλο ποστ.

Καλησπέρα,

1. Οι φωτογραφίες είναι καλές, αλλά όχι σε σημείο μέρα και νύχτα με οτιδήποτε άλλο (δεν είχα το SP ποτέ). Στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δεν βγάζει τόσο ικανοποιητικές, κάτι που είπαν στο Ζ3 δουλεύει καλύτερα.

2. Δεν πιστεύω πως θα κρατήσει με την χρήση που λες 4 μέρες. 2 μέρες το πολύ

3. Δεν το γνωρίζω

4. Μπορεί άνετα, αλλά θα έλεγα να ψάξεις να βρεις κάποια καλύτερη θήκη, το λέω από άποψη υλικού, η original είναι της πλάκας. Εγώ έχω αυτήν: http://www.amazon.de/Schutzh%C3%BClle-Aufstellbar-Nappaleder-abgesetzter-Innenseite/dp/B00KX27JJU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1412858178&sr=8-1&keywords=manna+z2

---------------

• The title was changed to Sony Xperia Z2