Inevar Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Καλημέρα, Πείρα μία 32αρα sd, έβαλα το link2sd και μετέφερα κάποιες εφαρμογές εκεί. Βλέπω όμως ότι στο link2sd, δεν έχει πάει όλη η εφαρμογή εκει. Επίσης λέει κάτι για συνδεδεμένες εφαρμογές. Τι είναι αυτό και σε τι χρειάζεται ?? Επίσης το ext4 που έχω διαβάσει και το format τις sd για ποιο λόγο χρειάζεται ?? Κάπου είχα διαβάσει εδώ αλλά δεν το βρίσκω... Καμία βοήθεια ?! Είναι root το τηλέφωνο. Επισης έχω βάλει καποιες εφαρμοφες στην sd, τωρα μπορω να κανω partittion η θα πρεπει να την κανω back up? Αφού είσαι ρουτ όλα τα "κόλπα" που σου έστειλα στο πιβι θα πιάσουν!;) Θα σε παρακαλούσα όμως να αποσυνδέσεις όλες τις εφαρμογές από την σδ και να τις φέρεις στην εσωτερική για να τις ξαναπας πλήρως στην 2η διαμέριση και να δημιούργουνται περιττοι φάκελοι. Edited January 29, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αφού είσαι ρουτ όλα τα "κόλπα" που σου έστειλα στο πιβι θα πιάσουν!;) Θα σε παρακαλούσα όμως να αποσυνδέσεις όλες τις εφαρμογές από την σδ και να τις φέρεις στην εσωτερική για να τις ξαναπας πλήρως στην 2η διαμέριση και να δημιούργουνται περιττοι φάκελοι. Οκ, thanks. Το ειδα το pm :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Οκ, thanks. Το ειδα το pm :D Αντε και καλή αξιοποίησις του ανδροιδ τώρα ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Αρα να μην παρω μπακαπ αφου τα εδωσε; BackUp αν εννοεις το ta partition να παρεις, τωρα αν εχεις ηδη ξεκλειδωσει το BL και δεν εχεις παρει backup εχεις δει διαφορα στην ποιοτητα ? Κι επισης δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει το Z2 γιατι στη sony λεει για το z3 και ανω και καλα αφηνοντας να εννοηθει και για υπολοιπα μοντελα..για το z2 στο xda το διαβασα. Edited January 29, 2016 by jazzfrequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 BackUp αν εννοεις το ta partition να παρεις, τωρα αν εχεις ηδη ξεκλειδωσει το BL και δεν εχεις παρει backup εχεις δει διαφορα στην ποιοτητα ? Κι επισης δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει το Z2 γιατι στη sony λεει για το z3 και ανω και καλα αφηνοντας να εννοηθει και για υπολοιπα μοντελα..για το z2 στο xda το διαβασα. Οχι δεν τον ξεκλειδωσα ακομα, αλλα δεν χανω και κατι αν τα σωσω τα drm keys.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Οχι δεν τον ξεκλειδωσα ακομα, αλλα δεν χανω και κατι αν τα σωσω τα drm keys.. ..εννοείται πως θα κάνεις ta back-up, σώσε το img κάπου στο δίσκο και απέφυγε τις microSD και μετά πέρνα σε custom. Κι εγώ μου φαίνεται θα αρχίσω τις δοκιμές..αρκετά με τις stock..1000 εφαρμογές μιλάμε τρέχουν...τι τα θέλουν όλα αυτά να εκτελούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Αφού ξαναρουτάρισα την 5.0.2 μόλις πήρα ta backup φιλε μου τζαζ! Ορίστε το 1ο κομμάτι http://i63.tinypic.com/t0jau0.png Και στα ενδότερα, παρακαλω.. http://i68.tinypic.com/ambdqs.png ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μόλις πέρασα καστομια πανω την 29τουΓενάρη2016 cm-12.1 yeahhhhhhh. Ημουν απαράδεκτος που φόραγα cyanogenmod μόνο στο live with walkman και οχι και σε αυτό!!! Βεβαια τωρα τιθεται το εξης θεμα... πως θα επαναφερω τα backup των games αφου τα πιο προσφατα τα είχα κανει μόνο με την γηγενή εφαρμογή της σόνυ και οχι το helium που εκεί είχα τα πιο παλιά.. Edited January 30, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Αφού ξαναρουτάρισα την 5.0.2 μόλις πήρα ta backup φιλε μου τζαζ! Ορίστε το 1ο κομμάτι http://i63.tinypic.com/t0jau0.png Και στα ενδότερα, παρακαλω.. http://i68.tinypic.com/ambdqs.png ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μόλις πέρασα καστομια πανω την 29τουΓενάρη2016 cm-12.1 yeahhhhhhh. Ημουν απαράδεκτος που φόραγα cyanogenmod μόνο στο live with walkman και οχι και σε αυτό!!! Βεβαια τωρα τιθεται το εξης θεμα... πως θα επαναφερω τα backup των games αφου τα πιο προσφατα τα είχα κανει μόνο με την γηγενή εφαρμογή της σόνυ και οχι το helium που εκεί είχα τα πιο παλιά.. Πως παιρνεις Backup τα ΤΑ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Χρησιμοποίησα αυτό ---> και αυτο εδω για να βλέπεις από που τα κατέβασε --->http://forum.xda-developers.com/xperia-z/orig-development/tutorial-backup-ta-partition-to-drm-t2234627 Υπάρχει και αυτό , πιο φρέσκο αλλά δεν το χρησιμοποίησα εγώ --->http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/how-to-root-backup-drm-keys-t3013343 ΥΓ1Επίσης όλα καλά μας λένε πώς κανουμε restore τα drm keys.. αλλά αν το κάνουμε αυτό αυτομάτως κλειδώνεται ο Bootloader. Συνεπώς το ορθόν θα ήταν 1) φλασαρισμα stock rom.ftf 2) περασμα των drm keys ; ΥΓ2 Φτώχη σε επιλογες η καμερα θαρρω.. αλλά κάπου είδα ότι υπάρχει δίαυλος και μπορούμε να φλασάρουμε Ζ5 καμερα (αυτό το δοκίμασα στην existenz ) , εδώ σιγά μην δουλεύει.. ΥΓ3Γιατί όταν κάνω full wipe date backup κτλπ δεν φευγουν τα gapps; στο live with walkman γινεται αυτο. . Ενώ εδώ παραμείναν καρφωμένα μέσα..ίσως επειδή δε με λέει κάπου για wipe system να φανταστω.. Να το .. Να το το αργαλείο! Η φωτογραφία επάρθη από το live with walkman http://i66.tinypic.com/2yll4wx.jpg Edited January 30, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Χρησιμοποίησα αυτό ---> και αυτο εδω για να βλέπεις από που τα κατέβασε --->http://forum.xda-developers.com/xperia-z/orig-development/tutorial-backup-ta-partition-to-drm-t2234627 Υπάρχει και αυτό , πιο φρέσκο αλλά δεν το χρησιμοποίησα εγώ --->http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/how-to-root-backup-drm-keys-t3013343 ΥΓ1Επίσης όλα καλά μας λένε πώς κανουμε restore τα drm keys.. αλλά αν το κάνουμε αυτό αυτομάτως κλειδώνεται ο Bootloader. Συνεπώς το ορθόν θα ήταν 1) φλασαρισμα stock rom.ftf 2) περασμα των drm keys ; ΥΓ2 Φτώχη σε επιλογες η καμερα θαρρω.. αλλά κάπου είδα ότι υπάρχει δίαυλος και μπορούμε να φλασάρουμε Ζ5 καμερα (αυτό το δοκίμασα στην existenz ) , εδώ σιγά μην δουλεύει.. ΥΓ3Γιατί όταν κάνω full wipe date backup κτλπ δεν φευγουν τα gapps; στο live with walkman γινεται αυτο. . Ενώ εδώ παραμείναν καρφωμένα μέσα..ίσως επειδή δε με λέει κάπου για wipe system να φανταστω.. Να το .. Να το το αργαλείο! Η φωτογραφία επάρθη από το live with walkman http://i66.tinypic.com/2yll4wx.jpg εισαι πρωτος με πρωτη συσκευη!! Thanks! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ερώτηση για όσους έχουν κάνει update στο τελευταίο firmware. Η μπαταρία κρατάει 1, 1,5 μέρα ?? Φυσιολογική χρήση, και όχι όλη μερα games, που την λιώνει σε 3, 4, 5 ώρες. Ρωτάω γιατί έχω μείνει ακόμα στην 5.0.2, 23.1.A.1.28 Και η 2η ερώτηση, για την τελευταία έκδοση ( ποια είναι ?) υπάρχει root, η θα πρέπει να κάνω downgrade?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 εισαι πρωτος με πρωτη συσκευη!! Thanks! Χαρά μου να βοηθώ, αν μπορεί κάποιος άς μου απαντήσει για τις απορίες στα ΥΓ που παρεθεσα. Ερώτηση για όσους έχουν κάνει update στο τελευταίο firmware. Η μπαταρία κρατάει 1, 1,5 μέρα ?? Φυσιολογική χρήση, και όχι όλη μερα games, που την λιώνει σε 3, 4, 5 ώρες. Ρωτάω γιατί έχω μείνει ακόμα στην 5.0.2, 23.1.A.1.28 Και η 2η ερώτηση, για την τελευταία έκδοση ( ποια είναι ?) υπάρχει root, η θα πρέπει να κάνω downgrade?! Η τελευταία είναι η 5.1.1 και Ρουτ εκεί δεν υπάρχει από όσο θυμάμαι ...μόνο αν γυρίσεις σε 5.0.2 . Δες στην σελιδα 250 του παρόντος θέματος και μετά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Χαρά μου να βοηθώ, αν μπορεί κάποιος άς μου απαντήσει για τις απορίες στα ΥΓ που παρεθεσα. Η τελευταία είναι η 5.1.1 και Ρουτ εκεί δεν υπάρχει από όσο θυμάμαι ...μόνο αν γυρίσεις σε 5.0.2 . Δες στην σελιδα 250 του παρόντος θέματος και μετά. Έλα βρε...φλασάρεις τη stock την κάνεις root με το xzdr και με το twrp επαναφέρεις το ta.img εννοείται από την microSD....ή επαναφέρεις το back-up της stock που είχες πάρει και πάλι με το twrp επαναφέρεις το img. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε κι εφόσον είχες κάνει root την 5.1.1 και την πήρες back-up ξανά restore γιατί θα έχει ενσωματώσει και το xzdr ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε περίπτωση που δεν την έχεις κάνει back-up την 5.1.1 αναγκαστικά φλασάρεις την 5.0.2 κάνεις root με το τελευταίο xzdr και μετά restore το ta.img από το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έλα βρε...φλασάρεις τη stock την κάνεις root με το xzdr και με το twrp επαναφέρεις το ta.img εννοείται από την microSD....ή επαναφέρεις το back-up της stock που είχες πάρει και πάλι με το twrp επαναφέρεις το img. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε κι εφόσον είχες κάνει root την 5.1.1 και την πήρες back-up ξανά restore γιατί θα έχει ενσωματώσει και το xzdr ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε περίπτωση που δεν την έχεις κάνει back-up την 5.1.1 αναγκαστικά φλασάρεις την 5.0.2 κάνεις root με το τελευταίο xzdr και μετά restore το ta.img από το recovery. Σε ευχαριστώ γιά τα drm keys, ο χαζός όμως είχα κάνει κάτι backup των games μέσω τής εφαρμογής τής Σόνυ, αλλά τώρα δέ μπορώ να τα επαναφερω διότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η εφαρμογή αφού φοραω cm12.1.. Έπρεπε να είχα πάρει backup και μέ το helium..ειδάλλως με βλέπω να γυρναω πίσω μονο και μόνο για αυτό το λογο και μετά πάλι σε cm12.1.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Έλα βρε...φλασάρεις τη stock την κάνεις root με το xzdr και με το twrp επαναφέρεις το ta.img εννοείται από την microSD....ή επαναφέρεις το back-up της stock που είχες πάρει και πάλι με το twrp επαναφέρεις το img. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε κι εφόσον είχες κάνει root την 5.1.1 και την πήρες back-up ξανά restore γιατί θα έχει ενσωματώσει και το xzdr ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε περίπτωση που δεν την έχεις κάνει back-up την 5.1.1 αναγκαστικά φλασάρεις την 5.0.2 κάνεις root με το τελευταίο xzdr και μετά restore το ta.img από το recovery. Δεν μπορω να κανω restore τα drm keys ουτε από πισι αλλά ούτε και από την λέξη restore του twrp που πεταω ήδη μέσα το ta.img... Για να σου δωσω να καταλάβεις... εμένα το backup των drm keys ήταν ουσιαστικά το TA-backup-20160130.005154.zip όπου μέσα περιήχε το ta.img όπως επισης και κάτι άλλα αρχεία. Να σου πω ; Θα το φλασάρω μέσω flashtool με fastboot mode! Αφού είναι img.! μπαα τελικά δε γίνεται.. Edited January 31, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δεν μπορω να κανω restore τα drm keys ουτε από πισι αλλά ούτε και από την λέξη restore του twrp που πεταω ήδη μέσα το ta.img... Για να σου δωσω να καταλάβεις... εμένα το backup των drm keys ήταν ουσιαστικά το TA-backup-20160130.005154.zip όπου μέσα περιήχε το ta.img όπως επισης και κάτι άλλα αρχεία. Να σου πω ; Θα το φλασάρω μέσω flashtool με fastboot mode! Αφού είναι img.! μπαα τελικά δε γίνεται.. Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες...δεν έκανες advance back-up από το twrp όσο είχες τη stock ? Γιατί εγώ με το xzdr και με το twrp εκτος από τα γνωστά img δλδ..system, data, cache κτλ έχω και το ta.img το οποίο το δημιούργησε το twrp. Εσύ έκανες back-up από το pc που σημαίνει ότι για να κάνεις restore το zip που σου έφτιαξε το script πρέπει να φοράς stock Rom να είναι ή να την κάνεις root και μετά να ενεργοποιήσεις την επιλογή για προγραμματιστές.. Developer Options και Android debugging..δλδ το ADB και με ανοιχτή τη συσκευή να περάσεις από το ίδιο το σκριπτακι το ta.img Στη συσκευή θα σου βγει η ένδειξη του superUser για να κάνεις αποδοχή.. -------------------------------------------------------- Αυτά τα παραπάνω τα έκανες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες...δεν έκανες advance back-up από το twrp όσο είχες τη stock ? Γιατί εγώ με το xzdr και με το twrp εκτος από τα γνωστά img δλδ..system, data, cache κτλ έχω και το ta.img το οποίο το δημιούργησε το twrp. Εσύ έκανες back-up από το pc που σημαίνει ότι για να κάνεις restore το zip που σου έφτιαξε το script πρέπει να φοράς stock Rom να είναι ή να την κάνεις root και μετά να ενεργοποιήσεις την επιλογή για προγραμματιστές.. Developer Options και Android debugging..δλδ το ADB και με ανοιχτή τη συσκευή να περάσεις από το ίδιο το σκριπτακι το ta.img Στη συσκευή θα σου βγει η ένδειξη του superUser για να κάνεις αποδοχή.. -------------------------------------------------------- Αυτά τα παραπάνω τα έκανες ? αυτον τον οδηγο χρησιμοποιησα --> δες και τι μου βγαζει... ακόμα και όταν το πετάω μέσα στο φακελο των tools τιποτε δε γινεται... μονο αυτο--> http://i67.tinypic.com/2itq0d2.png δε θυμαμαι ομως μηπως πηρα μπακαπ στην existenz rom και μηπως δεν πηρα στην 5.0.2 ρουταρισμενη.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λοιπόν..Άκου τι προτείνω..βάλε τη 502 κάνε και ρουτ με το xzdr από το pc, μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το adb..και είναι και ευκαιρία να κάνεις και μια καθαρή ρουταρισμενη εγκατάσταση την οποία θα βάλεις-βγάλεις ότι θες και μετά θα την κάνεις full back-up να υπάρχει έτσι ώστε να επιστρέφεις οποτε θες..και μετά αφού όπως είπα θα είναι ρουτ κτλ θα κάνεις restore το zip που σου έφτιαξε το σκριπτακι.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..κι αν όχι το Πάσχα, το καλοκαίρι θα ανέβω πάνω Νεοχωρόπουλο (είναι τα πεθερικά από κει) να τα πούμε από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λοιπόν..Άκου τι προτείνω..βάλε τη 502 κάνε και ρουτ με το xzdr από το pc, μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το adb..και είναι και ευκαιρία να κάνεις και μια καθαρή ρουταρισμενη εγκατάσταση την οποία θα βάλεις-βγάλεις ότι θες και μετά θα την κάνεις full back-up να υπάρχει έτσι ώστε να επιστρέφεις οποτε θες..και μετά αφού όπως είπα θα είναι ρουτ κτλ θα κάνεις restore το zip που σου έφτιαξε το σκριπτακι.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..κι αν όχι το Πάσχα, το καλοκαίρι θα ανέβω πάνω Νεοχωρόπουλο (είναι τα πεθερικά από κει) να τα πούμε από κοντά. Μα ήδη είμαι ρουτ με xzdr στην 5.0.2 και δε γίνεται.. Δε πειράζει δε θα χαλαστω βρε κιόλας! αλήθεια στα Γιάννενα η δεύτερη έδρα; Χαίρομαι! Εννοείται θα τα πούμε φίλε! ΥΓ Τώρα πάω να δω την γιαννεναρα μου και ας ελπίσουμε να ξανακανουμε θρίαμβο :P Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Το έχω κάνει πόσες φορες.. αλλά δε λέει να στρώσει. Και με το minitool partition wizard αλλά και το EaseUS partition master Έχει βαλθει να μου την σπάσει. Και εν τελει το μήνυμα με τα mount permissions δεν μπορω να βρω κατι για να το διορθωσω. Καποια ιδέα ; http://i64.tinypic.com/aavs40.png Εντάξει έστρωσε τώρα, όμως όταν συνδέω μια εφαρμογή όπως εδώ παρατήρω ότι δεν συνδέει τα ext data,cache στο 2ο partition... Που μου το κάνει κάμποσο καιρό τώρα.. http://s29.postimg.org/51zzvipj7/Screenshot_2016_02_01_17_55_48.jpg ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προφανώς και δεν με άφηνε να κάνω σύνδεση τα ext data, ext cache διότι αν δεν ανοίξεις πρώτα την εφαρμογή για να δημιουργηθεί ο προορισμός και να μπορείς να συνδέσεις και τα υπόλοιπα εκεί... Τι νόημα έχει να κάνεις αυτή την κίνηση; Τι προηγούμενες φορές δε με τυχαινε αυτό γιατί πολύ απλά δε συνεδεα τα πάντα από την αρχή στην εξωτερική διαμεριση... μετά πήγαινα για να συνδέσω τα υπολείμματα που ανέφερα για αυτό δεν είχα θέματα. Edited February 2, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά καλησπέρα κάποιος είχε ανεβάσει κάποια στιγμή την αρχική σελίδα που έχει το Z5 σε αρχειακι που το κατεβαζες και το έκανες εγκατάσταση και σου εμφανιζόταν να διαλέξεις αρχική σελίδα Xperia Z5 παραθέτω φώτο για να καταλάβετε που εμφανιζόταν. Εγώ έχω Ζ3 αλλά ήταν και για Ζ3 και για Ζ2 επειδή το έσβησα το αρχείο και δεν βρίσκω το ποστ μήπως μπορεί να το ανεβάσει κάποιος; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/ebf5db354467437f60ed53a0698f3f89.jpg Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα κάποιος είχε ανεβάσει κάποια στιγμή την αρχική σελίδα που έχει το Z5 σε αρχειακι που το κατεβαζες και το έκανες εγκατάσταση και σου εμφανιζόταν να διαλέξεις αρχική σελίδα Xperia Z5 παραθέτω φώτο για να καταλάβετε που εμφανιζόταν. Εγώ έχω Ζ3 αλλά ήταν και για Ζ3 και για Ζ2 επειδή το έσβησα το αρχείο και δεν βρίσκω το ποστ μήπως μπορεί να το ανεβάσει κάποιος; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/ebf5db354467437f60ed53a0698f3f89.jpg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3296403 Xperia Z5 launcher ☺ χωρίς ροοτ Μάλλον αυτό εννοείς.... Τι παραπάνω έχει δλδ αυτό από το stock του Z2; Edited February 2, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μάλλον αυτό εννοείς.... Τι παραπάνω έχει δλδ αυτό από το stock του Z2; Έχει ένα δύο πραγματάκια έξτρα στις ρυθμίσεις αρχικής και μου άρεσε και λίγο καλύτερα όπως εμφανίζονται οι εφαρμογές, το έψαχνα μια ώρα και δεν το έβρισκα thanks! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Έχει ένα δύο πραγματάκια έξτρα στις ρυθμίσεις αρχικής και μου άρεσε και λίγο καλύτερα όπως εμφανίζονται οι εφαρμογές, το έψαχνα μια ώρα και δεν το έβρισκα thanks! Τα winget δουλεύουν κανονικά όπως με τον stock launcher η πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε ποια θα ταιριάξουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Τα winget δουλεύουν κανονικά όπως με τον stock launcher η πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε ποια θα ταιριάξουν. Δουλεύουν το μόνο που λείπει είναι τα σηματακια των αριθμών πάνω στις εφαρμογές (πόσα αδιαβαστα πχ μηνύματα κλπ) δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αν δεν σου αρέσει βάζεις την στοκ αρχική και μετά διαγραφείς αυτή που εγκατέστησες (βγάζει ένα κάδο δίπλα της εκεί που διαλέγεις) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts