zwiros Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ακόμα κάποιοι δεν έχουν πάρει 5.1 σοβαρα? Ναι δυστυχώς, η cosmote δεν έχει δώσει ακόμα την αναβάθμιση. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι δυστυχώς, η cosmote δεν έχει δώσει ακόμα την αναβάθμιση. Υπομονή τότε φιλε μου θα σου έρθει και περιμένουμε και marshmellow 6.0 :-) ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά να κάνω μια ερώτησή, το facebook τρώει υπερβολικά πολλά mb! Συμβαίνει και σε εσάς αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπομονή τότε φιλε μου θα σου έρθει και περιμένουμε και marshmellow 6.0 :-) ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά να κάνω μια ερώτησή, το facebook τρώει υπερβολικά πολλά mb! Συμβαίνει και σε εσάς αυτο? Εννοείται πως τρώει πάρα πολλά...είναι η πιο κακογραμμένη εφαρμογή! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Εννοείται πως τρώει πάρα πολλά...είναι η πιο κακογραμμένη εφαρμογή! Το ξέρω ότι είναι κακογραμμενη!αλλά μου φαίνεται ότι τρώει υπέρβολικα πολλά! Αλλιώς από chrome ή που αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το ξέρω ότι είναι κακογραμμενη!αλλά μου φαίνεται ότι τρώει υπέρβολικα πολλά! Αλλιώς από chrome ή που αλλου? Fb lite. Για να έχεις και ήχους ειδοποιήσεως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Fb lite. Για να έχεις και ήχους ειδοποιήσεως. Αυτό έβαλα αλλά δεν μαρεσει λαγκαρει αλλά τεσπα για εξοικονόμηση είναι καλύτερο προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2627 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 καλημερα marshmellow 6.0 θα παρουμε ειναι σιγουρο? και ποτε περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 καλημερα marshmellow 6.0 θα παρουμε ειναι σιγουρο? και ποτε περιπου? Θα πάρουμε σίγουρα ναι! Ποτέ δεν ξέρει ούτε ο θεός :-P :-P ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θα πάρουμε σίγουρα ναι! Ποτέ δεν ξέρει ούτε ο θεός :-P :-P ! Σκέφτομαι να το ρουταρω και όχι να περιμένω κανένα δίμηνο ακόμα για να έρθει η αναβάθμιση.. Έχω φλασαρισμενη custom rom στο μικρό κινητό και στο Ζ2 ούτε ρουτ... Ε είμαι απαράδεκτος τελικά! Χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Ρε παιδιά..τελικά αν ξεκλειδώσουμε τον bootloader θα χάσουμε ευκρίνεια από την κάμερα ή και κάτι άλλο ? Edited November 2, 2015 by jazzfrequency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σκέφτομαι να το ρουταρω και όχι να περιμένω κανένα δίμηνο ακόμα για να έρθει η αναβάθμιση.. Έχω φλασαρισμενη custom rom στο μικρό κινητό και στο Ζ2 ούτε ρουτ... Ε είμαι απαράδεκτος τελικά! Χαχα Περίμενε βρε άνθρωπε την αναβάθμιση και μετά κάνε τα δικά σου :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Περίμενε βρε άνθρωπε την αναβάθμιση και μετά κάνε τα δικά σου :p:p Κάθε φορά περίμενα την επόμενη αναβάθμιση για αυτό δεν το ρουταρα... Ε δεν θα περιμένω άλλο! Χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κάθε φορά περίμενα την επόμενη αναβάθμιση για αυτό δεν το ρουταρα... Ε δεν θα περιμένω άλλο! Χαχα Τελευταία αναβάθμιση πρέπει ν είναι οπότε καλά θα ήταν να περιμένεις! :p (Αν και δεν σε βλέπω) χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τελευταία αναβάθμιση πρέπει ν είναι οπότε καλά θα ήταν να περιμένεις! :p (Αν και δεν σε βλέπω) χαχα Τελευταία αναβάθμιση; Δεν νομίζω ρε συ αφού έχουμε Ζ2. Εδώ αναβαθμιζονται μέχρι και τα Ζ ακόμα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τελευταία αναβάθμιση; Δεν νομίζω ρε συ αφού έχουμε Ζ2. Εδώ αναβαθμιζονται μέχρι και τα Ζ ακόμα... Νταξει πχ 6.1 θα πάρουμε σαν μικρό νέο update! Εγώ λέω για επόμενη μεγάλη αναβάθμιση! Βασικα μακάρι να πάρουμε θα δείξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημέρα στην παρέα,έχω ένα z2 με Android 5.0.2, όντας άσχετος εντελώς με ρουτ, θέλω την βοήθεια σας να το ρουταρο αν γίνεται χωρίς να χάσω εφαρμογές επαφές και φώτο. Επειδή ξέρω ότι αυτό είναι μια διαδικασία, αν θέλετε στείλτε μου κάποιο λινκ που να τα λέει βήμα βήμα η βιντεακι αν υπάρχει. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Περιμένοντας την marshmellow....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Περιμένοντας την marshmellow....... Η πρώτη έκδοση που επισήμως το ανδροιδ θα μας δίνει permission app manager. Κάτι που το IOS το είχε χρόνια τώρα αλλά δεν το ήξερα! Μιλάμε πάντοτε για out of the box καταστάσεις. Δεν αβανταρω το iOS σε καμία περίπτωση. Να το ρουταρω ή να περιμένω; Ιδού η απορία. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Η πρώτη έκδοση που επισήμως το ανδροιδ θα μας δίνει permission app manager. Κάτι που το IOS το είχε χρόνια τώρα αλλά δεν το ήξερα! Μιλάμε πάντοτε για out of the box καταστάσεις. Δεν αβανταρω το iOS σε καμία περίπτωση. Να το ρουταρω ή να περιμένω; Ιδού η απορία. Σε εχει φάει το Ρουτ:p:p εγώ σου ξαναειπα καλύτερα περίμενε να δεις τι παίζει ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σε εχει φάει το Ρουτ:p:p εγώ σου ξαναειπα καλύτερα περίμενε να δεις τι παίζει ☺ Όλο λέω και λέω αλλά όλο το αναβαλλω χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 εχω δυο προβληματακια το ενα ειναι πως το καπακι που φορτιζουμε το κινητο ανοιγει μονο του που και που.και το δευτερο ειναι πως σβηνει η οθονη ενω κραταω το κινητο και το κοιταω εννοειτε πως εχω ενεργοποιημενο τον εξυπνο ελενχο,και σβηνει η οθονη αποτομα.επισης θελω να ρωτησω αν βγαινει ευκολα η ζελατινα πισο γιατι εχω καποιες γρατσουνιες και θελω να την βγαλω,αν καποιος ξερει κατι ας μου το πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Περιμένοντας την marshmellow....... Περιμένοντας ακόμα την 5.1.1... και εσύ μου μιλάς για marshmellow... Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Περιμένοντας ακόμα την 5.1.1... και εσύ μου μιλάς για marshmellow... Πολύ καθυστέρησε στο δικό σου ρε παιδάκι μου... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Πολύ καθυστέρησε στο δικό σου ρε παιδάκι μου... Δυστυχώς καθώς φαίνεται στο XperiFirm δεν το έχει πάρει κάνεις παντού σε όσους έχουν να κάνουν με την T-MOBILE. http://i64.tinypic.com/20gmxk2.png Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπερα στη παρεα, το ειχα ρωτησει παλιοτερα αλλα δεν απαντησε καποιος.. 1) εχει ξεκλειδωσει καποιος το bootloader απο τη σελιδα της sony ? 2) αν ναι, τοτε να ρωτησω εχει οντως θεμα η καμερα ? ή αφορα το z3 και πανω ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts