makis780 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Βάλε το χέρι σου κρύψε δλδ το σημείο που είναι ο σενσορας..το δάχτυλο σου να καλύψει δεξιά αριστερά το σηματάκι της σονυ Ααααα μάλιστα !!!! τώρα OK !!!! :up: Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έχει πάρει κανείς την 5.1.1 σε ελληνική rom; εγώ έχω cosmote και το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από τον ΟΤΕ Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημερα, εχω το εξης προβλημα εδω και 2 βδομαδες. Οταν παιρνω τηλ. καποιον δεν με ακουει. Αν με παρουν τηλ. με ακουνε κανονικα. Κανω επανακκινηση το κινητο και δουλευει κανονικα.. μετα απο 3-4 ωρες τα ιδια παλι.. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? εχω δοκιμασει επαναφορα ρυθμισεων και εκ νεου εγκατασταση του λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημερα, εχω το εξης προβλημα εδω και 2 βδομαδες. Οταν παιρνω τηλ. καποιον δεν με ακουει. Αν με παρουν τηλ. με ακουνε κανονικα. Κανω επανακκινηση το κινητο και δουλευει κανονικα.. μετα απο 3-4 ωρες τα ιδια παλι.. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? εχω δοκιμασει επαναφορα ρυθμισεων και εκ νεου εγκατασταση του λογισμικου. Μήπως το έχεις κλειδώσει στο 3g και χάνει το σήμα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Μήπως το έχεις κλειδώσει στο 3g και χάνει το σήμα; Όχι.. Αλλά και αυτό να ήταν. Θα ήταν τεράστια σύμπτωση να χάνει το σήμα μόνο όταν παίρνω εγώ τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Όχι.. Αλλά και αυτό να ήταν. Θα ήταν τεράστια σύμπτωση να χάνει το σήμα μόνο όταν παίρνω εγώ τηλ. Πανε στις ρυθμισεις κλησης και απενεργοποιησε την εξαλειψη θορυβου μικροφωνου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πανε στις ρυθμισεις κλησης και απενεργοποιησε την εξαλειψη θορυβου μικροφωνου. το γνωριζω αυτο που λες. δεν ειναι αυτο καθως μετα απο καθε επαναφορα το απενεργοποιω γτ ειχα παλια θεμα. Τωρα δεν με ακουνε καθολου. τπτ. και το περιεργο ειναι οτι μονο οταν κανω εγω κληση. οταν με παιρνουν, με ακουνε κανονικοτατα. Μου μυριζει μονιμο προβλημα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 το γνωριζω αυτο που λες. δεν ειναι αυτο καθως μετα απο καθε επαναφορα το απενεργοποιω γτ ειχα παλια θεμα. Τωρα δεν με ακουνε καθολου. τπτ. και το περιεργο ειναι οτι μονο οταν κανω εγω κληση. οταν με παιρνουν, με ακουνε κανονικοτατα. Μου μυριζει μονιμο προβλημα :( Χμμ..για κανε μια ενα τεστ διαγνωσης προβληματων ,ειναι εφαρμογη του κινητου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Χμμ..για κανε μια ενα τεστ διαγνωσης προβληματων ,ειναι εφαρμογη του κινητου. Σωστό.. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. το έκανα και όλα δουλεύουν κομπλέ.. Ποιος με καταραστηκε ??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σωστό.. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. το έκανα και όλα δουλεύουν κομπλέ.. Ποιος με καταραστηκε ??? :p Καμία φορά τα ηλεκτρονικά παθαίνουν μακακυνση! Αφού διορθώθηκε μη σε μέλει τίποτα! Όλα καλά! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καμία φορά τα ηλεκτρονικά παθαίνουν μακακυνση! Αφού διορθώθηκε μη σε μέλει τίποτα! Όλα καλά! Δεν το έθεσα σωστά. Στην διάγωση φαίνεται ότι όλα δουλευουν. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν το έθεσα σωστά. Στην διάγωση φαίνεται ότι όλα δουλευουν. Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται. :( Μαλλον πας σερβις.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μαλλον πας σερβις.. Και εμένα κάτι τέτοιο μου παρουσιάζεται όταν μιλάω με ένα φίλο μου που έχει NOTE 3 σχεδόν συνέχεια και πάντα όταν βρίσκεται σε θορυβώδη περιβάλλον. Δεν ξέρω τι είναι και έχω στραβώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Και εμένα κάτι τέτοιο μου παρουσιάζεται όταν μιλάω με ένα φίλο μου που έχει NOTE 3 σχεδόν συνέχεια και πάντα όταν βρίσκεται σε θορυβώδη περιβάλλον. Δεν ξέρω τι είναι και έχω στραβώσει Για πάνε ρυθμίσεις κλήσης και ξετικαρε την επιλογή εξαλειψεως θορύβου μικροφώνου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Μαλλον πας σερβις.. Αυτο φοβόμουν :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Λοιπον εγω τι εκανα εγω απο την αρχη και ειμαι rooted και με recovery στην 5.1. Κατεβασα ενα ftf απο το xda την κιτκατ .314 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62149253&postcount=1493 εγω πηρα το γερμανικο. Το φλασαρα με το flashtool. Μετα πηγα σε αυτο λινκ http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/stock-d6502-23-1-0-726-complete-guide-t3085893 κατεβασα τους adb set up και το root toolkit και τα εκανα install. Επεται το recovery απο εδω http://nut.xperia-files.com/ το αρχειο προσοχη να ειναι το installer και οχι το flashable και το κανεις ιinstall.. Κατεβαζεις και το flashable γιατι θα το χρειαστεις μετα. Τωρα εισαι στην .314 ρουτ και με recovery. Επομενο βημα να κατεβασεις το ftf της 5.1.1 με το xperifirm που ειναι για το τηλεφωνο σου. Πας στο flashtool για να το δημιουργησεις (μην ξεχασεις να σβησεις απο πριν στον φακελο που σου κατεβασε το xperifirm το αρχειο fwinfo - ειναι ενα xml αρχειο) ... flashtool->tools->bundles->create επιλεγεις το αρχειο που σου κατεβασε το xperifirm και πατας create. Τωρα εχουμε το ftf της 5.1.1, έχουμε επίσης το flashable αρχειο του recovery θελουμε και το supersu .zip απο εδω. https://download.chainfire.eu/740/SuperSU Κατεβαζεις και το prf creator apo to xda (google it) και ριχνεις και τα τρια αρχεια στο prf τσεκαροντας τα παντα στο include που εχει διπλα, kernels modem κλπ κλπ. Αυτο θα σου δημιουργησει ενα flashable zip αρχειο που θα το φλασαρεις απο το recovery κανοντας πρωτα τα κλασικα wipes Ετσι θα εχεις μια 5.1.1 rooted kai me recovery καθαροτατη. Δεν ημουν πολυ περιληπτικος γιατι δεν εχω και πολυ χρονο, αυτο οομως θα σε βοηθησει να googlareis να διαβασεις αρκετα πριν κανεις καποια κινηση μεχρι να καταλαβεις τι παιζει μετα ολα ειναι πολυ ευκολα. Ελπιζω να βοηθησα Φίλε linuxilakis ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες σου κατά γράμμα ,αλλά δεν βρήκα την .314 στην δική μου Ο2 DE rom και έβαλα αρχικά την .55 ( D6503_17.1.A.2.55_DE_o2-1281-4650 ) . Ενώ δείχνει ότι η 5.1.1 είναι root (το τσέκαρα και με την εφαρμογή root checker) και το Titanium Backup μου το δείχνει ρουταρισμένο ,όταν όμως κάνω διαγραφή μιας εφαρμογής με το Titanium , δείχνει πως την διαγράφει αλλά αυτή δεν φεύγει από το τηλέφωνο !! :blink: Τα ίδια και με το Root Explorer !!! πατάω Mount R/W και δεν το αλλάζει από r/o !!! παραμένει Mounted as r/o ενώ δείχνει να παίρνει εντολή από τον SuperSU # για την αλλαγή !!! Όταν αναφέρεσαι σε κλασικά wipes , ποια είναι αυτά ; :worry: Ευχαριστώ πολύ !!!!:) Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Παιδιά χαίρεται εχει κάνει κάποιος downgrade από λολλιποπ σε κιτκατ? Αν ναι..είναι ευκολο? Γιατί το σκεφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Φίλε linuxilakis ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες σου κατά γράμμα ,αλλά δεν βρήκα την .314 στην δική μου Ο2 DE rom και έβαλα αρχικά την .55 ( D6503_17.1.A.2.55_DE_o2-1281-4650 ) . Ενώ δείχνει ότι η 5.1.1 είναι root (το τσέκαρα και με την εφαρμογή root checker) και το Titanium Backup μου το δείχνει ρουταρισμένο ,όταν όμως κάνω διαγραφή μιας εφαρμογής με το Titanium , δείχνει πως την διαγράφει αλλά αυτή δεν φεύγει από το τηλέφωνο !! :blink: Τα ίδια και με το Root Explorer !!! πατάω Mount R/W και δεν το αλλάζει από r/o !!! παραμένει Mounted as r/o ενώ δείχνει να παίρνει εντολή από τον SuperSU # για την αλλαγή !!! Όταν αναφέρεσαι σε κλασικά wipes , ποια είναι αυτά ; :worry: Ευχαριστώ πολύ !!!!:) Δλδ στην .55 πήρες full root και πέρασες και το recovery... μετά εχτισες μια preerooted Rom με το prfcreator...Και δεν παίζει?...μάλλον δεν έχεις full root..δοκίμασε να αναγκαστείς σκέτο το ζιπ αρχειο του ρουτ ξανά και μετά το τελευταίο recovery του nut και πες μου... Κλασικά wipes είναι cache και cache dalvic..Τώρα αν θέλεις να περάσεις καθαρή ρομ τότε πατάς στο twrp τα πάντα στο advanced wipe εκτός του external storage...Αλλά εκεί θα χάσεις ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη όποτε να μην ξεχάσεις να πάρεις back up... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά χαίρεται εχει κάνει κάποιος downgrade από λολλιποπ σε κιτκατ? Αν ναι..είναι ευκολο? Γιατί το σκεφτομαι Εύκολο απλά φλασαρεις το αντίστοιχο ftf με το flashtool..Καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 φιλε μακης σου παραθετω και το λινκ για τοτελευταιο nut dual recovery σε περισπτωση που δεν εχεις το τελευταιο και δεν μπορεις να το βρεις 2.8.21. https://drive.google.com/file/d/0B3lbkQp5ZMlhSWFXUU5HTEFQSkE/view?usp=sharing μπορεις να το περασεις και απο το πισι την εκδοση ομως installer οχι flashable(βλεπε λινκ)...φτανει να χεις περασμενους του adb drivers εδω το λινκ https://drive.google.com/file/d/0B9q-KszuHW9JZEhoQ2dZZGFNYXc/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Δλδ στην .55 πήρες full root και πέρασες και το recovery... μετά εχτισες μια preerooted Rom με το prfcreator...Και δεν παίζει?...μάλλον δεν έχεις full root..δοκίμασε να αναγκαστείς σκέτο το ζιπ αρχειο του ρουτ ξανά και μετά το τελευταίο recovery του nut και πες μου... Κλασικά wipes είναι cache και cache dalvic..Τώρα αν θέλεις να περάσεις καθαρή ρομ τότε πατάς στο twrp τα πάντα στο advanced wipe εκτός του external storage...Αλλά εκεί θα χάσεις ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη όποτε να μην ξεχάσεις να πάρεις back up... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εύκολο απλά φλασαρεις το αντίστοιχο ftf με το flashtool..Καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση... Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου !!!:) Την .55 την έκανα full root , δούλευαν κανονικά και ο root Explorer και το Titanium !!! Μετά κάτι δεν πήγε καλά και την δοκίμασα και με τους δύο τρόπους : και με τις δικές σου οδηγίες και με αυτόν εδώ τον τρόπο (αν και λέει με LB ενώ εγώ έχω ξεκλείδωτο Bootloader ) -->http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/4-4-4-creating-rooted-update-package-t2933155 αλλά δέν είμαι full root στην 5.1.1 ,και θέλω να είμαι !!! Αυτά που μου λές θα τα δοκιμάσω σε λίγο !! τώρα πέρασα την 23.0.1.A.3.9_o2_DE για να δω μην γίνει τίποτα με αυτήν και βλέπουμε μετά ....:( Δεν μπορώ την 23.0.1.A.3.9 να την κάνω root με το rootkit και ξαναπάω στην .55 !!! Ποιο είναι το ζιπ αρχείο του root ; rootkit είναι και το τρέχω από τα windows !!! Και στο prfcreator 0.9 έχω τικάρει τα πάντα δύπλα στο include και έβαλα τα τελευταία nut Z2-lockeddualrecovery2.8.21 και SuperSU-v2.49 και το ftf που κατέβασα με το xperifirm μέσω flashtool !!!! Edited August 19, 2015 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) https://drive.google.com/file/d/0B9q-KszuHW9JalZKOGVOV1BqNFE/view?pli=1 me ayto .... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτηση: και γιατι να κατεβασεις του Ο2 υποχρεωτικα και δεν κατεβαζεις μια customized .314 ας ειναι και ελληνικη αφου ετσι και αλλιως την θες μονο για το ρουτ και το recovery. Μετα του περνας κανονικα αυτο που πρεπει και που εχει γινει prerooted. Για δες και αυτη την λυση... Η ολη φιλοσοφια ειναι να μπορεσεις να γινεις ρουτ ωστε να περασεις την recovery ωστε νa μπορεσεις να φλασαρεις την νεα prerooted rom απο αυτο το recovery. Αυτη ειναι η λογικη. Να βαλε μια generic την DE απο εδω και καθαρισες....... http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FSony%2FXperia+Z2%2FD6503%2FGeneric%2F17.1.2.A.0.314%2F Edited August 19, 2015 by linuxilakis νεο λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) https://drive.google.com/file/d/0B9q-KszuHW9JalZKOGVOV1BqNFE/view?pli=1 me ayto .... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτηση: και γιατι να κατεβασεις του Ο2 υποχρεωτικα και δεν κατεβαζεις μια customized .314 ας ειναι και ελληνικη αφου ετσι και αλλιως την θες μονο για το ρουτ και το recovery. Μετα του περνας κανονικα αυτο που πρεπει και που εχει γινει prerooted. Για δες και αυτη την λυση... Η ολη φιλοσοφια ειναι να μπορεσεις να γινεις ρουτ ωστε να περασεις την recovery ωστε νa μπορεσεις να φλασαρεις την νεα prerooted rom απο αυτο το recovery. Αυτη ειναι η λογικη. Να βαλε μια generic την DE απο εδω και καθαρισες....... http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FSony%2FXperia+Z2%2FD6503%2FGeneric%2F17.1.2.A.0.314%2F Το root toolkit αυτό έχω κατεβάσει και εγώ !!! Τώρα κατεβάζω την 17.1.2.A.0.314_Generic DE και θα δούμε !!! Αν είναι μόνο για να περάσω το recovery τότε και με την .55 αυτό γινότανε (την οποία έκανα και full root ) και μετά περνούσα την prerooted που είχα κάνει με το prfcreator 0.9 !!! Με advanced wipe τικ σε όλα ,εκτός του external storage !!! Αλλά η 5.1.1 όχι full root !!! :( Μήπως δεν έχω κατασκευάσει καλά την 23.4.A.0.546_1281-4650_R10C (μέγεθος στον δίσκο = 1,35 GB (1.458.434.048 byte) , με το xperifirm μέσω του flashtool ;;; :worry: Edited August 19, 2015 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) φτιαξε και mia rom me to prfcreator 0.8 γιατι το 0.9 ειχε καποια θεματα με το busybox. επισης τσεκαρε στο αρχειο που κατεβασε το xperifirm να μην υπαρχει το fwinfo.xml γιατι δημιουργουσε προβληματα. διεγραψε το. βαλε και το τελευταιο flashtool...τι αλλο να σου πω δεν ξερω Επισης τα permissions τα φτιαχνω με τον εξης τροπο. Με τον es file explorer που ειναι και τσαμπα παω πανω αριστερα στις τρεισ γραμουλες και παω κατω στον εξερευνητη ρουτ το κανω ον και μετα παταω προσαρτηση ή mount rw και κανω το / .........../system και /mnt/idd rw kai oxi ro...παταω οκ μετα παω συσκευη ή device ->system->etc->permissions βρισκω το αρχειο platform.xml παταω πανω δεξια επεξεργασια και προσθετω μια γραμμη εκει που λεει permission write external storage κατω απο το <group gid="sdcard_rw"/> την εντολη <group gid ="media_rw"/> και παταμε το πανω δεξια εντερ μας λεει να το σωσει σε καποιο ψοδε το αφηνουμε ως εχει την προεπιλογη και παταμε οκ . reboot και επανερχομαστε στο profile .xml να δουμε αν πηρε τισ ρυθμισεις.... Edited August 19, 2015 by linuxilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 φτιαξε και mia rom me to prfcreator 0.8 γιατι το 0.9 ειχε καποια θεματα με το busybox. επισης τσεκαρε στο αρχειο που κατεβασε το xperifirm να μην υπαρχει το fwinfo.xml γιατι δημιουργουσε προβληματα. διεγραψε το. βαλε και το τελευταιο flashtool...τι αλλο να σου πω δεν ξερω Θα προσπαθήσω και με το prfcreator 0.8 κάποια στιγμή . Τα άλλα που λες φίλε linuxilakis τα έχω κάνει όλα !!!:confused: Ακόμη και η 5.0.2 στην δική μου branded ROM O2 DE 1281-4650 (που ευτυχώς την έχω backup αλλά σε άλλη branded ROM ) δεν δούλεψε σε full root με την διαδικασία αυτή !!!! :mad: Θα δούμε με το prfcreator 0.8 !!!!:confused: Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Θα προσπαθήσω και με το prfcreator 0.8 κάποια στιγμή . Τα άλλα που λες φίλε linuxilakis τα έχω κάνει όλα !!!:confused: Ακόμη και η 5.0.2 στην δική μου branded ROM O2 DE 1281-4650 (που ευτυχώς την έχω backup αλλά σε άλλη branded ROM ) δεν δούλεψε σε full root με την διαδικασία αυτή !!!! :mad: Θα δούμε με το prfcreator 0.8 !!!!:confused: Δες και αυτο http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/4-4-4-sony-ric-killer-t2953141 http://towelroot.info/ και δοκιμασε ρουτ με αυτο Edited August 19, 2015 by linuxilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts