Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες στο gsmarena λέει πως το κινητό βγάζει 720p στα 120fps. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι αλήθεια.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παίδες στο gsmarena λέει πως το κινητό βγάζει 720p στα 120fps. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι αλήθεια.

Στο timeshift δοκιμασες?

Μάριος...

Στο timeshift δοκιμασες?

Πωωωω δίκιο!

Εμένα φιλέ πριν αλλάξω οθόνη αλλά και μετα σε όλη την οθόνη οπου και να πήγαιναν το χερι μου απο πανω πατιοταν! Απίθανο bug και θα το τραβηξω με το service(για να μου δώσουν καινούργιο κινητό) γιατί είναι απαράδεκτη η κατασταση!!

Φιλέ μου ποσο καιρό το εχεις? Και το εχεις στείλει τόσες φορες service :eek:

από τον Δεκέμβριο!!!

Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας αλλά τώρα τελευταία το καπάκι της θύρας usb συνεχώς ανοίγει μόνο του. Το έχω καθαρίσει, το έχω βγάλει και ξαναβάλει αλλά πάλι μου κάνει συνεχώς το ίδιο. Να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο γενικά είναι σε άψογη κατάσταση και δεν έχει πέσει ποτέ κάτω (αν αυτό επηρεάζει κάτι).

Έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί αυτό ή να πάω για αλλαγή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας αλλά τώρα τελευταία το καπάκι της θύρας usb συνεχώς ανοίγει μόνο του. Το έχω καθαρίσει, το έχω βγάλει και ξαναβάλει αλλά πάλι μου κάνει συνεχώς το ίδιο. Να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο γενικά είναι σε άψογη κατάσταση και δεν έχει πέσει ποτέ κάτω (αν αυτό επηρεάζει κάτι).

Έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί αυτό ή να πάω για αλλαγή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχω διαβάσει ότι μετά από καιρό αρχίζει το καπάκι να έχει θέμα και να ανοίγει μόνο του! Με θήκη πάλι ανοίγει? Δηλαδή λίγο κουνας το κινητό και ανοίγει μόνο του?

Λογικά μόνο στο service τα φτιάχνουν αυτά! Δηλαδή να σου βάλουν καινουργια

Και μετά από αλλαγές οθόνης εξακολουθεις να έχεις αυτό το προβλημα με το touch?

Οι 2 πρώτες έκαναν ghost touch(πάταγε μόνο του) η τρίτη είναι αυτό που πιάνει πριν ακουμπίσει το δάχτυλο!!! το έστειλα πάλι σήμερα και απαίτησα αντικατάσταση!!! για να δούμε...Το σίγουρο είναι οτι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SONY!!!

Όσο και να την ευχαριστιέμαι την συσκευή δεν εμπιστεύομαι καθόλου την εταιρία αυτή!!!

Οι 2 πρώτες έκαναν ghost touch(πάταγε μόνο του) η τρίτη είναι αυτό που πιάνει πριν ακουμπίσει το δάχτυλο!!! το έστειλα πάλι σήμερα και απαίτησα αντικατάσταση!!! για να δούμε...Το σίγουρο είναι οτι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SONY!!!

Όσο και να την ευχαριστιέμαι την συσκευή δεν εμπιστεύομαι καθόλου την εταιρία αυτή!!!

Είστε γκαντέμηδες δυστυχώς..

Καλά είναι δυνατον? Απίστευτα πράγματα!! 3 οθόνες? Καταγγελία ξεκάθαρα που έχεις φάει τόση ταλαιπωρία και δεν σου έχουν δώσει καινούργιο κινητό τόσο καιρό!

Μάλλον ναι!

Εγώ πιστεύω ότι ισχύει το : 2 κιλά οθόνες 5 ευρώ έλα πάρε πάρε λαέ!!!

Καλησπέρα παιδιά! Θα πάρουμε 5.1.1 σωστά :-)? Λέτε να έρθει μέχρι Αύγουστο? Γιατί είδα ότι ή Σόνυ θα την βγάλει τον Ιούλιο!

Επίσης έβαλε κανείς κάποιο tempered glass ή μεμβράνη και δεν φαίνονται οι μπιλιτσες από το digitizer?

Καλησπέρα παιδιά! Θα πάρουμε 5.1.1 σωστά :-)? Λέτε να έρθει μέχρι Αύγουστο? Γιατί είδα ότι ή Σόνυ θα την βγάλει τον Ιούλιο!

Επίσης έβαλε κανείς κάποιο tempered glass ή μεμβράνη και δεν φαίνονται οι μπιλιτσες από το digitizer?

λογικα μεχρι ιουλιο του 2016 θα την εχουμε:p

καλησπερα

μια βοηθεια, για ξεκλειδωμα ειχα το swipe(σαρωνω), το αλαξα και εβαλα κωδικο και ορισα μια συσκευη στο Smart Lock, τωρα θελω να βγαλω τον κωδικο και το smart lock και να ξαναβαλω το swipe(σαρωνω) αλλα δεν με αφηνει......μου το εχει ανενεργο και γραφει με αχνα γραμματα ;

απενεργοποιηθηκε απο διαχειριστη, πολιτικη κρυπτογραφισης η χωρο αποθηκευσης διαπιστευτυριων

Πως μπορω να ξαναβαλω το swipe(σαρωνω)???

thk u

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Παιδια καλησπερα. Απεκτησα προβλημα με το Ζ2 μου. Οταμ χρησιμοποιω το wifi ειναι σαν να εχω αργη συνδεση ιντερνετ. Κολλαει παρα πολυ, ενω απο το λαπτοπ δν εχω θεμα. Ουτε οταν χρησιμοποιω δεδομενα εζω θεμα! Τι επαθε παιδια? Εχω παθει πανικο! Τι μπορω να κανω? Καμια ιδεα? Ευχαριστω!

Παιδια καλησπερα. Απεκτησα προβλημα με το Ζ2 μου. Οταμ χρησιμοποιω το wifi ειναι σαν να εχω αργη συνδεση ιντερνετ. Κολλαει παρα πολυ, ενω απο το λαπτοπ δν εχω θεμα. Ουτε οταν χρησιμοποιω δεδομενα εζω θεμα! Τι επαθε παιδια? Εχω παθει πανικο! Τι μπορω να κανω? Καμια ιδεα? Ευχαριστω!

Κάνε μια εκκαθάριση στο Wi-Fi και από την αρχή στήσιμο δικτύου αφού κάνεις μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Αν επιμένει επιδιόρθωση λογισμικού με pc companion.

Τρίτη λύση αν δεν στρώσει service.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλησπερα

μια βοηθεια, για ξεκλειδωμα ειχα το swipe(σαρωνω), το αλαξα και εβαλα κωδικο και ορισα μια συσκευη στο Smart Lock, τωρα θελω να βγαλω τον κωδικο και το smart lock και να ξαναβαλω το swipe(σαρωνω) αλλα δεν με αφηνει......μου το εχει ανενεργο και γραφει με αχνα γραμματα ;

απενεργοποιηθηκε απο διαχειριστη, πολιτικη κρυπτογραφισης η χωρο αποθηκευσης διαπιστευτυριων

thk u

κανεις ? ? ?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

κανεις ? ? ?

Χωρις να το εχω ψαξει γιατι δεν το εχω, θα πω οτι ισως ειναι στο εξτρα μενου για προγραμματιστες εκει που διαλεγεις και το usb debugging η στο ασφαλεια κατι εχω δει για διαπιστευτηρια? Για δοκιμασε εκει μηπως εχει κατι.

Μάριος...

καλησπερα

thk u

Έχει λίγο πιο κάτω εκκαθάριση διαπιστευτυριων δοκίμασε το μια

Καλησπερα παιδια!

εχω δυο μερες που φτανει το κινητο στο 6 % και οταν το βαζω να φορτισει μεχρι να φτασει στο 100% κανει 3 ωρες και κατι !!

ειναι απιστευτο! ειναι λογικο? (δεν νομιζω) :confused::confused:

τον προηγουμενο καιρο το φορτιζα απο 20% και φορτιζε κανονικα σε 1:30 ωρα πανω κατω!

το εχει κανενας αυτο?

καλο καλοκαιρι σε ολους :)

Καλησπερα παιδια!

εχω δυο μερες που φτανει το κινητο στο 6 % και οταν το βαζω να φορτισει μεχρι να φτασει στο 100% κανει 3 ωρες και κατι !!

ειναι απιστευτο! ειναι λογικο? (δεν νομιζω) :confused::confused:

τον προηγουμενο καιρο το φορτιζα απο 20% και φορτιζε κανονικα σε 1:30 ωρα πανω κατω!

το εχει κανενας αυτο?

καλο καλοκαιρι σε ολους :)

Εννοείται πως είναι λογικό, τόσο μεγάλη μπαταρία που έχουμε.

Εννοείται πως είναι λογικό, τόσο μεγάλη μπαταρία που έχουμε.

Είναι λογικο? 3:30 ώρες για να φορτίσει? :eek::eek

Και με κιτκατ τον ίδιο χρόνο έκανε?

• The title was changed to Sony Xperia Z2