Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά στο task manager της kitkat μπορούσαμε να κλείσουμε όλες τις εφαρμογές μαζικά . Στην Lolipop δεν μπόρεσα να βρώ κάτι τέτοιο ....δεν υπάρχει ?

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρε παιδιά στο task manager της kitkat μπορούσαμε να κλείσουμε όλες τις εφαρμογές μαζικά . Στην Lolipop δεν μπόρεσα να βρώ κάτι τέτοιο ....δεν υπάρχει ?

Δυστυχώς δεν υπάρχει :( ευελπιστουμε σε νέα αναβάθμιση ώστε να διορθωθούν μερικά κακώς κείμενα της loli

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Θα προστεθεί με patch, δες εδώ περισσότερα: http://www.xperiablog.net/2015/04/09/sony-brings-back-close-all-button-for-recent-apps-in-latest-lollipop-builds/

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Αααα!!!...σε ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά!!!

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Παιδιά γειά σας απο Βρυξέλλες και χρόνια πολλά!

Βρήκα το z2 απο 'εναν τύπο σε ένα πολύ γνωστό group second hand εδώ στην πόλη το οποίο το δίνει 250 ευρώ (μπορώ να το παζαρέψω κι άλλο :lol: ) αγορασμένο πριν ένα μήνα, κανονικά με όλο τον εξοπλισμό, εγγυήσεις κτλπ. Έχει κανονικά φωτογραφίες και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ίδιος τονίζει οτι το έχει χρησιμοποιήσει πολύ λίγο.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω βάσει εμπειρίας;; Τι να προσέξω;;

Παίζει να βγάλει τίποτα και να μην το καλύψει η εγγύηση;

Ευχαριστώ παίδες!

Να προσέξεις καμμένα πίξελς και να δεις αν έχει πάρει υγρασία βλέποντας το χρώμα της ένδειξης στα πορτάκια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια,χριστος Ανεστη.χαζευω τις φωτο-βιντεο που εχω τραβηξει με το ζ2 στον υπολογιστη.εχω συγκεντρωμενο υλικο απο 20 κ πλεον κινητα μεσα εδω μεταξυ αυτων και του Ν8 και 1020.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λυσσανε με την σειρα Ζ στο αυτοματο.ειδικα την ημερα οι φωτο ειναι κρυσταλλο και πολυ φυσικες,ανταξιες του s5,οι βραδυνες μονο στο χειροκινητο εχουν αξιοπρεπει αποτελεσματα ,για κινητο με led....:confused:

Μάλλον φταίει το γεγονός ότι στο αυτόματο πρέπει να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για σωστά αποτελέσματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνω σε αυτο.Σε απλετο φως ειναι πολυ καλες,σε εσωτερικο χωρο θελει χειροκινητο και βγαζει φυσικο αποτελεσμα.Δοκιμαστε με φλας σε αποσταση μισου μετρου φωτο σε ενα αντικειμενο πχ ενα λουλουδι εσωτερικου χωρου με αυτοματο και στο χειροκινητο, ανοικτη την σταθεροποιηση και με εστιαση σε αφη και φωτομετρηση σημειακη....μερα με την νυκτα

Αν έχεις την Link2sd Premium,σε αφήνει να μεταφέρεις και τα 100ΜΒ στην SD.

Το plus μεταφερει μονο με "link2sd" τα obb και data αρχεια που εχουν μικρο μεγεθος...

Να προσέξεις καμμένα πίξελς και να δεις αν έχει πάρει υγρασία βλέποντας το χρώμα της ένδειξης στα πορτάκια.

Υπαρχει χρωμα ενδειξης στα πορτακια? Που ακριβως το βλεπω?

Υπαρχει χρωμα ενδειξης στα πορτακια? Που ακριβως το βλεπω?

Εδώ είσαι..

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758453

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ είσαι..

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758453

Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Αλλά νιώθω λίγο χαζός. Γτ εμένα δεν έχει τέτοιο από την πλευρά της micro SD.. Τώρα από την άλλη πλευρά έχει ένα κόκκινο μαραφέτι. Παίζει να είναι αυτο και να ήταν κάποτε άσπρο ??

Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Αλλά νιώθω λίγο χαζός. Γτ εμένα δεν έχει τέτοιο από την πλευρά της micro SD.. Τώρα από την άλλη πλευρά έχει ένα κόκκινο μαραφέτι. Παίζει να είναι αυτο και να ήταν κάποτε άσπρο ??

Όχι. Από αυτά που έχω ακούσει, είναι το κουμπί που κάνει reboot. Ας με διορθώσει κάποιος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση για αναβάθμιση σε Lollipop.

Αλλά πριν προχωρήσω, θα ήθελα πρώτα να μάθω αν υπάρχουν προβλήματα με το Lollipop στο Z2.

Έχει κάποιος εμπειρία χρήσης;;

Έχω παρατηρήσει ότι εδώ και μία εβδομάδα με την lollipop όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο ή ένα βίντεο είτε από το άλμπουμ είτε από ίντερνετ με ρωτάει συνέχεια με ποιο πρόγραμμα θέλω μια φορά ή πάντα, του δίνω κάθε φορά πάντα, κ την επόμενη πάλι τα ίδια. Σαν να μην παίρνει την εντολή. Έχει τύχει σε άλλον ??

Καλημερα παιδια χρονια πολλα χριστος ανεστη.

Σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην 4.4.4 κανω καπου back up την εκδοση amdroid πριν περασω την lollipop 5???

Ουτε εμενα εχει ερθει ακομα η lollipop.

Στον αδερφο μου ηρθε που το εχει κανα μηνα το κινητο απο καιζερ...

Πως γινεται να γυρισω στην 4,4,4 official (gnisia εκδοση λειτουργικου για την εγγυηση)υπαρχει καποιος οδηγος?

Όχι. Από αυτά που έχω ακούσει, είναι το κουμπί που κάνει reboot. Ας με διορθώσει κάποιος.

Ενταξει. το βρηκα νομιζω. ειναι απο την πλευρα της σιμ. αμα βγαλεις την σιμ φαινεται. Ευχαριστω και παλι!

Καλημέρα παιδιά,

Με το lolipop πρόσεξα ότι όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου έχει ανοιχτές τις εφαρμογές που δεν είχα κλείσει χειροκίνητα. Υπάρχει κάποια επιλογή ώστε όταν ανοίγει το τηλέφωνο να μην ανοίγει ταυτόχρονα κ τις εφαρμογές?

Καλησπέρα παιδια. Η λολυ δεν εχει επιλογη να κλεισουν ολες οι εφαρμογες μαζι η δεν το βρισκω εγω?

Πήρε κανείς από εσάς την 23.1.A.0.726; βλέπω στο XperiFirm ότι την δίνει η vodafone μόνο.

http://www.xperiablog.net/2015/04/14/xperia-z2-sees-new-lollipop-update-hit-23-1-a-0-726

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Καλησπέρα παιδια. Η λολυ δεν εχει επιλογη να κλεισουν ολες οι εφαρμογες μαζι η δεν το βρισκω εγω?

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Λέγεται ότι στο επόμενο bug fix θα το συμπεριλάβουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρε κανείς από εσάς την 23.1.A.0.726; βλέπω στο XperiFirm ότι την δίνει η vodafone μόνο.

http://www.xperiablog.net/2015/04/14/xperia-z2-sees-new-lollipop-update-hit-23-1-a-0-726

Την έβγαλε στο xperia firm και για customized gr αλλά δεν την έχει δώσει ακόμη μέχρι το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα την δώσει ota λογικά. Σε αυτή fixarei και το x-reaility

Μόλις μου βγήκε σε OTA. Την βάζω τώρα και θα γράψω ξανά

---------------

• The title was changed to Sony Xperia Z2