OAL Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ρε παιδιά στο task manager της kitkat μπορούσαμε να κλείσουμε όλες τις εφαρμογές μαζικά . Στην Lolipop δεν μπόρεσα να βρώ κάτι τέτοιο ....δεν υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ρε παιδιά στο task manager της kitkat μπορούσαμε να κλείσουμε όλες τις εφαρμογές μαζικά . Στην Lolipop δεν μπόρεσα να βρώ κάτι τέτοιο ....δεν υπάρχει ? Δυστυχώς δεν υπάρχει :( ευελπιστουμε σε νέα αναβάθμιση ώστε να διορθωθούν μερικά κακώς κείμενα της loli Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ρε παιδιά στο task manager της kitkat μπορούσαμε να κλείσουμε όλες τις εφαρμογές μαζικά . Στην Lolipop δεν μπόρεσα να βρώ κάτι τέτοιο ....δεν υπάρχει ? Θα προστεθεί με patch, δες εδώ περισσότερα: http://www.xperiablog.net/2015/04/09/sony-brings-back-close-all-button-for-recent-apps-in-latest-lollipop-builds/ Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Θα προστεθεί με patch, δες εδώ περισσότερα: http://www.xperiablog.net/2015/04/09/sony-brings-back-close-all-button-for-recent-apps-in-latest-lollipop-builds/ Αααα!!!...σε ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petmak Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Παιδιά γειά σας απο Βρυξέλλες και χρόνια πολλά! Βρήκα το z2 απο 'εναν τύπο σε ένα πολύ γνωστό group second hand εδώ στην πόλη το οποίο το δίνει 250 ευρώ (μπορώ να το παζαρέψω κι άλλο :lol: ) αγορασμένο πριν ένα μήνα, κανονικά με όλο τον εξοπλισμό, εγγυήσεις κτλπ. Έχει κανονικά φωτογραφίες και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ίδιος τονίζει οτι το έχει χρησιμοποιήσει πολύ λίγο. Τι θα μου προτείνατε να κάνω βάσει εμπειρίας;; Τι να προσέξω;; Παίζει να βγάλει τίποτα και να μην το καλύψει η εγγύηση; Ευχαριστώ παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Να προσέξεις καμμένα πίξελς και να δεις αν έχει πάρει υγρασία βλέποντας το χρώμα της ένδειξης στα πορτάκια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλημερα παιδια,χριστος Ανεστη.χαζευω τις φωτο-βιντεο που εχω τραβηξει με το ζ2 στον υπολογιστη.εχω συγκεντρωμενο υλικο απο 20 κ πλεον κινητα μεσα εδω μεταξυ αυτων και του Ν8 και 1020.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λυσσανε με την σειρα Ζ στο αυτοματο.ειδικα την ημερα οι φωτο ειναι κρυσταλλο και πολυ φυσικες,ανταξιες του s5,οι βραδυνες μονο στο χειροκινητο εχουν αξιοπρεπει αποτελεσματα ,για κινητο με led....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μάλλον φταίει το γεγονός ότι στο αυτόματο πρέπει να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για σωστά αποτελέσματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Συμφωνω σε αυτο.Σε απλετο φως ειναι πολυ καλες,σε εσωτερικο χωρο θελει χειροκινητο και βγαζει φυσικο αποτελεσμα.Δοκιμαστε με φλας σε αποσταση μισου μετρου φωτο σε ενα αντικειμενο πχ ενα λουλουδι εσωτερικου χωρου με αυτοματο και στο χειροκινητο, ανοικτη την σταθεροποιηση και με εστιαση σε αφη και φωτομετρηση σημειακη....μερα με την νυκτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αν έχεις την Link2sd Premium,σε αφήνει να μεταφέρεις και τα 100ΜΒ στην SD. Το plus μεταφερει μονο με "link2sd" τα obb και data αρχεια που εχουν μικρο μεγεθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Να προσέξεις καμμένα πίξελς και να δεις αν έχει πάρει υγρασία βλέποντας το χρώμα της ένδειξης στα πορτάκια. Υπαρχει χρωμα ενδειξης στα πορτακια? Που ακριβως το βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Υπαρχει χρωμα ενδειξης στα πορτακια? Που ακριβως το βλεπω? Εδώ είσαι.. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758453 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εδώ είσαι.. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2758453 Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Αλλά νιώθω λίγο χαζός. Γτ εμένα δεν έχει τέτοιο από την πλευρά της micro SD.. Τώρα από την άλλη πλευρά έχει ένα κόκκινο μαραφέτι. Παίζει να είναι αυτο και να ήταν κάποτε άσπρο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Αλλά νιώθω λίγο χαζός. Γτ εμένα δεν έχει τέτοιο από την πλευρά της micro SD.. Τώρα από την άλλη πλευρά έχει ένα κόκκινο μαραφέτι. Παίζει να είναι αυτο και να ήταν κάποτε άσπρο ?? Όχι. Από αυτά που έχω ακούσει, είναι το κουμπί που κάνει reboot. Ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπέρα. Μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση για αναβάθμιση σε Lollipop. Αλλά πριν προχωρήσω, θα ήθελα πρώτα να μάθω αν υπάρχουν προβλήματα με το Lollipop στο Z2. Έχει κάποιος εμπειρία χρήσης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Έχω παρατηρήσει ότι εδώ και μία εβδομάδα με την lollipop όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο ή ένα βίντεο είτε από το άλμπουμ είτε από ίντερνετ με ρωτάει συνέχεια με ποιο πρόγραμμα θέλω μια φορά ή πάντα, του δίνω κάθε φορά πάντα, κ την επόμενη πάλι τα ίδια. Σαν να μην παίρνει την εντολή. Έχει τύχει σε άλλον ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημερα παιδια χρονια πολλα χριστος ανεστη. Σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην 4.4.4 κανω καπου back up την εκδοση amdroid πριν περασω την lollipop 5??? Ουτε εμενα εχει ερθει ακομα η lollipop. Στον αδερφο μου ηρθε που το εχει κανα μηνα το κινητο απο καιζερ... Πως γινεται να γυρισω στην 4,4,4 official (gnisia εκδοση λειτουργικου για την εγγυηση)υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Όχι. Από αυτά που έχω ακούσει, είναι το κουμπί που κάνει reboot. Ας με διορθώσει κάποιος. Ενταξει. το βρηκα νομιζω. ειναι απο την πλευρα της σιμ. αμα βγαλεις την σιμ φαινεται. Ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα παιδιά, Με το lolipop πρόσεξα ότι όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου έχει ανοιχτές τις εφαρμογές που δεν είχα κλείσει χειροκίνητα. Υπάρχει κάποια επιλογή ώστε όταν ανοίγει το τηλέφωνο να μην ανοίγει ταυτόχρονα κ τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα παιδια. Η λολυ δεν εχει επιλογη να κλεισουν ολες οι εφαρμογες μαζι η δεν το βρισκω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πήρε κανείς από εσάς την 23.1.A.0.726; βλέπω στο XperiFirm ότι την δίνει η vodafone μόνο. http://www.xperiablog.net/2015/04/14/xperia-z2-sees-new-lollipop-update-hit-23-1-a-0-726 Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα παιδια. Η λολυ δεν εχει επιλογη να κλεισουν ολες οι εφαρμογες μαζι η δεν το βρισκω εγω? Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Λέγεται ότι στο επόμενο bug fix θα το συμπεριλάβουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πήρε κανείς από εσάς την 23.1.A.0.726; βλέπω στο XperiFirm ότι την δίνει η vodafone μόνο. http://www.xperiablog.net/2015/04/14/xperia-z2-sees-new-lollipop-update-hit-23-1-a-0-726 Την έβγαλε στο xperia firm και για customized gr αλλά δεν την έχει δώσει ακόμη μέχρι το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα την δώσει ota λογικά. Σε αυτή fixarei και το x-reaility Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μόλις μου βγήκε σε OTA. Την βάζω τώρα και θα γράψω ξανά Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts