Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

συγνώμη που αργώ να απαντήσω δεν εχω επιλεξη για αυτό το deodex εγω βρήκα την εκδοσή που εχει αφου την εκανα ροοτ 4,4,2 και μετα μ το πρόγραμμα που παραθέτει ο τύπος βάζεις τ 4 αρχεία μαζι μ τ ρομ σου και δημιουργη φλασ αρχείο .. την νεα ρομ... περνει κανένα 15 λεπτό .. μετα τι περνάς στην μνήμη και φλασάρετε ετσι μεσώ twarp και εγω για να το κανω το βίντεο το ειδα πολλές φορές βήμα βήμα ειχα φτιάξει πρώτα τι ρομ κ μετά εκανα down grade για να ειμαι σίγουρος οτι όλα θα πάνε καλά ...

παιδια αντιμετωπιζω θεμα με την απενεργοποιηση (αναστολη) οθονης σε οποια χρονικη διαρκεια το βαλω να σβησει

δεν σβηνει μενει ανοιχτη ?

Edited by panosa12

καλημερα....

ψαχνω να παρω ενα glass tis spigen ή nillkin ή Χ-ΟΝΕ για το Ζ2 και μια θηκη με μαγνητη που κλεινει κατι θηκες πορτοφολι που εχω δει...επισης θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε καποιο προβλημα με το καλωδιο μαγνητικης φορτισης..μιλαμε για το γνησιο καλωδιο της σονυ παντα...

μου ειπαν οτι φευγει το λαμακι απο το κινητο με την μαγνητικη φορτιση...ισχυει?το λαμακι αναμεσα στους ακροδεκτες στο κινητο ισχυει?

καποια λινκ για το glass και για το καλωδιο.....επισης εχει πολυ δακτυλιες στο τζαμι με τι το καθαριζω?κανει το υγρο για καθαρισμο των οθονων λαπτοπ και ετσι?η να το καθαρισω με azax???????

ευχαριστω πολυ και θα περιμενω απαντησεις σας...

Edited by djtasos030

Παίδες, θέλω μια, όσον το δυνατόν πιο αντικειμενική άποψη, για το αν είναι λογική η μετάβαση από το z1 στο z2. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ικανοποιημενος από το z1, με μικρή ίσως εξαίρεση την οθόνη.

Περιμένω την βοήθεια σας.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Μα αυτή είναι ουσιαστικά η μεγάλη αλλαγή από τις 5" στις 5,2" και η καλύτερη οθόνη τόσο σε φωτεινότητα όσο και σε κοντράστ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως αν επιμένεις σε σονυ και δεν κολλάς στα 90-100 ευρώ παραπάνω πήγαινε στο Ζ 3, εξαιρετικο!

Konakis.

Παίδες, θέλω μια, όσον το δυνατόν πιο αντικειμενική άποψη, για το αν είναι λογική η μετάβαση από το z1 στο z2. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ικανοποιημενος από το z1, με μικρή ίσως εξαίρεση την οθόνη.

Περιμένω την βοήθεια σας.

Φιλε ειχα το ζ1 και το αλαξα με το 2 και δεν αλλαζω τουλαχιστον για ενα χρόνο ακόμα ... είμαι ατομο που το 13 άλλαξα 5 συσκευές και ειναι η μονη που με κρατησε γτ τα εχει ολα.. το ζ3 με αφήνει αδιάφορο .... τελείως και πρώτη φορά ασχολήθηκα και με ροοτ γτ άξιζε το κόπο ... πανε με κλειστά ματια....

καλημερα....

μου ειπαν οτι φευγει το λαμακι απο το κινητο με την μαγνητικη φορτιση...ισχυει?το λαμακι αναμεσα στους ακροδεκτες στο κινητο ισχυει?

καποια λινκ για το glass και για το καλωδιο.....επισης εχει πολυ δακτυλιες στο τζαμι με τι το καθαριζω?κανει το υγρο για καθαρισμο των οθονων λαπτοπ και ετσι?η να το καθαρισω με azax???????

ευχαριστω πολυ και θα περιμενω απαντησεις σας...

δεν εχεις πρόβλημα κανένα με τη μαγνητική βάση εγω απο πρώτη στιγμή εδο και 7 μήνες μόνο με αυτό φορτίζω και δεν εχει απολύτως κανένα πρόβλημα για το αζαχ δεν εχει πρόβλημα γυαλλι ειναι εξάλλου ...

Τελικά περάσατε την 4.4.4 prerooted ρε θηρία; Αν είναι έτσι να την περάσω και γω.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλησπέρα σας. Αγόρασα και γω το ζ2 μου την προηγούμενη βδομάδα από το κατάστημα ortel.gr. Παρατήρησα λοιπόν πως και δική μου λευκή συσκευή έχει αυτό το περιβόητο κενό στη κάτω αριστερή γωνιτσα. Αφού καλέσα την εταιρεία, μου είπαν πως δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και προτείναν να πάω σε κάποιο κατάστημα που πουλάει τ κινητό για να δω αν και εκείνο έχει το ίδιο πρόβλημα.. Πήγα σε ένα πλαίσιο που είχε εκθεσιακό κομμάτι μαύρο και όντως ακόμα και αυτό είχε κενο, μάλιστα μεγαλύτερο.. Αναρωτιέμαι λοιπόν, οσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα έχετε εντοπίσει πραγματικό θέμα στο κινητό πχ στην αδιαβροχοποιηση? Διαβάζω και για την αντικατάσταση συσκευής που λέτε μέσα σε μια βδομάδα, που για μένα λήγει αύριο και πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω δε γνωρίζω καν αν το συγκεκριμένο κατάστημα παρέχει αυτή τη δυνατότητα, δυστυχώς διάβασα το thread αφού είχα αγοράσει το τηλέφωνο ..Ευχαριστώ και ελπίζω σε απάντησή σας!!

Καλησπέρα σας. Αγόρασα και γω το ζ2 μου την προηγούμενη βδομάδα από το κατάστημα ortel.gr. Παρατήρησα λοιπόν πως και δική μου λευκή συσκευή έχει αυτό το περιβόητο κενό στη κάτω αριστερή γωνιτσα. Αφού καλέσα την εταιρεία, μου είπαν πως δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και προτείναν να πάω σε κάποιο κατάστημα που πουλάει τ κινητό για να δω αν και εκείνο έχει το ίδιο πρόβλημα.. Πήγα σε ένα πλαίσιο που είχε εκθεσιακό κομμάτι μαύρο και όντως ακόμα και αυτό είχε κενο, μάλιστα μεγαλύτερο.. Αναρωτιέμαι λοιπόν, οσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα έχετε εντοπίσει πραγματικό θέμα στο κινητό πχ στην αδιαβροχοποιηση? Διαβάζω και για την αντικατάσταση συσκευής που λέτε μέσα σε μια βδομάδα, που για μένα λήγει αύριο και πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω δε γνωρίζω καν αν το συγκεκριμένο κατάστημα παρέχει αυτή τη δυνατότητα, δυστυχώς διάβασα το thread αφού είχα αγοράσει το τηλέφωνο ..Ευχαριστώ και ελπίζω σε απάντησή σας!!

Καλησπερα και σε σενα. Αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα σε μαυρη συσκευη. Το παρατηρησα εκπροθεσμα απο την εβδομαδα αντικαταστασης, αλλα απο το kaizer δεχτηκαν να μου το αντικαταστησουν, αν συμφωνουσε η επισημη sony οτι υφισταται προβλημα. Η sony συμφωνησε αλλα επειδη εχω γυρισει παλιοτερα ενα lg, με καμμενα πιξελ, εμεινα καιρο χωρις τηλεφωνο και ταλαιπωρηθηκα αρκετα, αποφασισα να μην το αλλαξω, αφου δεν ειχε λειτουργικο προβλημα. Επικοινωνησε με την επισημη sony αν θες να το αντικαταστησεις και ενημερωσε το καταστημα μετα. Εγω δεν εχω τεσταρει την αδιαβροχοποιηση πληρως, να το βρεξω ολοσχερως δηλαδη, αλλα εχει βραχει λιγο και δεν ειχα θεμα. Δεν νομιζω να εχει θεμα παντως, η κολληση της οθονης θα προστατευει, που ειναι πιο μεσα. Οποτε ειναι στην κριση σου. Αν δεν σου αρεσει αισθητικα, αλλαξε το, εγω με την θηκη σιλικονης που φοραω δεν φαινεται το κενο ιδιαιτερα, απλα γεμιζει σκονη εκει ελαχιστα.

έβαλα tempered glass στην πίσω πλευρά και στην άκρη δεν μου κόλισε. υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνω να κολίσει;

ΥΓ: τραγικοί οι τεχνικοί στην sony.. το παρέλαβα και ήταν γεμάτο γρατσουνιές στο πίσω μέρος... που το μόνο που είχε ήταν μια γρατσουνίτσα σε μέγεθος παρανυχίδας.. και στον αέρα να το πετάγανε δεν θα έκανε τόσες..

ΥΓ2: ξεχάσαν να βάλουν και το πλαστικό που μπαίνει η κάρτα sim..

Edited by drthuyrd

Τελικά περάσατε την 4.4.4 prerooted ρε θηρία; Αν είναι έτσι να την περάσω και γω.

εγω ναι αλλα σκεφτομαι οτι θα ερθει η 5αρα κ μετα θα περιμενω παλι :P :P

Εχω το ιδιο κενο στο κινητι μμου. Το παρατηρησα τωρα που το αναφερες( 9 μηνεσ απο τοτε που το αγορασα δλδ :lol: ). Το εβρεχα ασταματητα ο επιδειξιας και δεν ειχα προβληαμ. αλλα μην σε παρω και στον λαιμο μου.

Να ενας τροπος να το τσεκαρουμε για την αδιαβροχοποιηση :)

http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/guide-test-waterproofing-water-t2908333

Επισης ποιο ειναι το προβλημα που αφηνει κενο κατω αριστερα στην οθονη?προσπαθω να το παρατηρησω στο δικο μου και δεν φαινεται.Ισως να μην εχει το προβλημα

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Αυτό το λίγο μπλε μέσα στον κύκλο εννοώ, είναι πιξελ ?μόνο σε μαύρο φόντο φαίνεται πουθενά αλλού

εγω ναι αλλα σκεφτομαι οτι θα ερθει η 5αρα κ μετα θα περιμενω παλι :P :P

Εγω παλι βαριεμαι να κανω saves στα transformers angry birds χαχα θα δουμε.

Αυτό το λίγο μπλε μέσα στον κύκλο εννοώ, είναι πιξελ ?μόνο σε μαύρο φόντο φαίνεται πουθενά αλλού

Αν είναι καμενο το πιξελ δεν θα φανεί σε screenshot, γιατί με αυτό ο άλλος βλέπει τι δείχνεις στην οθόνη σου, όχι πως φαίνεται στην οθόνη σου

Μόλις που αναβάθμισα την εφαρμογή ταινίες της σονυ. Είναι λουκ αλαηκ Λολιποπ και επίσης πρόσθεσαν την επιλογή ζουμαρισματος κατά την διάρκεια αναπαραγωγής του κάθε βίντεο.

Καλημερα και απο μενα! Το πηρα χτες απο το πλαισιο και ειχα το εξης προβλημα, οταν το εβαζα να κανει ανιχνευση σταθμων στο ραδιο, δεν σταματουσε και κολλουσε στο να ψαχνει....

Έχει συμβει σε αλλον κατι παρομοιο???

Καλημερα και απο μενα! Το πηρα χτες απο το πλαισιο και ειχα το εξης προβλημα, οταν το εβαζα να κανει ανιχνευση σταθμων στο ραδιο, δεν σταματουσε και κολλουσε στο να ψαχνει....

Έχει συμβει σε αλλον κατι παρομοιο???

Έτσι το κανει στην αρχή μέχρι να κάνει ανίχνευση όλων των σταθμών.

Μετά σταματάει όμως.

Το κακό ότι άμα κλείσεις και ανοίξεις πάλι κάνει το ίδιο και είναι σπαστικό.

Πάντως δεν μου άρεσε η ράδιο εφαρμογή που έχει βάλει η Sony.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ερώτηση απορία τι γνώμη έχετε για τους launchers?? Χρειάζονται σε κάτι ?εννοώ είναι καλύτεροι σε απόκριση από τον μαμά ?η απλά δίνουν άλλη εμφάνιση και μόνο ?σκέφτομαι να βάλω τον dodol...

Έτσι το κανει στην αρχή μέχρι να κάνει ανίχνευση όλων των σταθμών.

Μετά σταματάει όμως.

Το κακό ότι άμα κλείσεις και ανοίξεις πάλι κάνει το ίδιο και είναι σπαστικό.

Πάντως δεν μου άρεσε η ράδιο εφαρμογή που έχει βάλει η Sony.

Mου κανει εντυπωση πως οσο ψαχνει δεν πατιεται κανενα κουμπι στην εφαρμογη του ραδιου...

Ερώτηση απορία τι γνώμη έχετε για τους launchers?? Χρειάζονται σε κάτι ?εννοώ είναι καλύτεροι σε απόκριση από τον μαμά ?η απλά δίνουν άλλη εμφάνιση και μόνο ?σκέφτομαι να βάλω τον dodol...

Εγω παντα βάζω Nova λόγω συνήθειας, μεγαλύτερη παραμετροποιησης και καλύτερης εμφάνισης.

Και αν θέλω αλλαγή παράστασης Next Launchers 3D σαν εναλλακτική.

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mου κανει εντυπωση πως οσο ψαχνει δεν πατιεται κανενα κουμπι στην εφαρμογη του ραδιου...

Έτσι ακριβώς.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλημερα παιδια.στο νοτε που ειχα εστελνα προγραμματισμενα μηνυματα.στο Ζ2 δεν βλεπω αυτη την επιλογη.Δεν υπαρχει η δεν το βλεπω εγω?

• The title was changed to Sony Xperia Z2