DynamicBio Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Πάνω που έλεγα να το πάρω απο 325 πήγε 359. Τι έγινε; Τελείωσε η παραγωγή του; Έχει κανεις καμιά άκρη γύρο στα 300; Ίσως φταίει ότι έχει χάσει την αξία του το ευρώ το τελευταίο καιρό,τουλάχιστον 10%. Αν τα καταστήματα του skroutz αγοράζουν τα κινητά πχ. σε $ δολάρια, και έχουν αυξηθεί οι τιμές και στα υπόλοιπα κινητά, τότε μπορεί να οφείλεται σ αυτό. Και δε προβλέπεται να δυναμωσει το ευρώ τον επόμενο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αν η Sony ακολουθήσει τον ετήσιο κύκλο ανανέωσης ναυαρχίδας μην περίμενετε να πέφτουν οι τιμες συνέχεια. Μάλλον θα ανέβουν ελαφρώς διότι όπως και να το κάνουμε στα 330 που έπαιζε πριν κανά μήνα ήταν σκάνδαλο πραγματικά για τοςο εξαιρετική συσκευη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα παιδια. Η λεζαντα της google απο την αρχικη οθονη μπορει να αφαιρεθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα παιδια. Η λεζαντα της google απο την αρχικη οθονη μπορει να αφαιρεθει; Ναι πάτα κάπου στην οθόνη να σου βγάλει κατω να επιλέξεις, για εφαρμογές widget ταπετσαρίες, τότε επάνω εκεί στο Google λέει απόκρυψη. Το πατάς κ φεύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ευχαριστω πολύ. Παντως παρολο αυτα που διαβαζω κατα καιρους για τις φωτο στο αυτοματο(οτι δεν ειναι τοσο σωστες) δεν ξερω αλλα ερχομενος απο νοτε2 μου φαίνονται σουπερ, ειδικα με κατι νυκτερινες χθεσινες χωρις φλας βγηκαν πολυ καλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εχεις ενεργοποιησει το 4G στον παροχο σου; Ναί, πήρα στη κοσμοτέ και το έχω ενεργοποιήσει. Αλλά πάλι δεν δουλεύει! ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρεπει να πας ειτε σε καταστημα vodafone ειτε σε καταστημα cosmote και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια 4g. Δεν ειναι αυτοματα ενεργη επειδη εχεις 4g συσκευη, θελει ενεργοποιηση! το έχω ήδη ενεργοποιήσει...εχω παρει τηλ στη κοσμοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα. Μενω κοντα στην παρνηθα και εχω μεινει μα......ς απο τις χιονισμενες νυκτερινες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αν η Sony ακολουθήσει τον ετήσιο κύκλο ανανέωσης ναυαρχίδας μην περίμενετε να πέφτουν οι τιμες συνέχεια. Μάλλον θα ανέβουν ελαφρώς διότι όπως και να το κάνουμε στα 330 που έπαιζε πριν κανά μήνα ήταν σκάνδαλο πραγματικά για τοςο εξαιρετική συσκευη. Το έχω βρει και με 260 + 20 P&P σε κατάστημα στο Ebay. Tα καταστήματα που κάνουν παραεισαγωγή απο που αγοράζουν; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το έχω βρει και με 260 + 20 P&P σε κατάστημα στο Ebay. Tα καταστήματα που κάνουν παραεισαγωγή απο που αγοράζουν; Από έξω από διάφορους προμηθευτές. Εξαιρετική τιμή εφόσον είναι Ευρωπαϊκή έκδοση και καινούργιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 επιτελούς πέρασα την ροοτ 4,4,4 παιδια ειναι άλλη φάση .. ;) δουλεύει άψογα και το doyble tap πολύ καλο responce ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 επιτελούς πέρασα την ροοτ 4,4,4 παιδια ειναι άλλη φάση .. ;) δουλεύει άψογα και το doyble tap πολύ καλο responce ... Πώς ?ήσουν 442 ρουτ κ περασες prerooted 4.4.4? Αυτό εννοείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Νέος κάτοχος. Κανα νέο για αναβάθμιση σε lolipop; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Νέος κάτοχος. Κανα νέο για αναβάθμιση σε lolipop; Αναμενουμε μεχρι τελη φλεβαρη. Μην σου πω και αρχες Μαρτιου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 καλησπερα.αυτο που δεν καταλαβαινω βρε παιδια ειναι,στο νοτε2 που ειχα με 2γιγα ραμ ειχα μονιμως 60 τα εκατο ελευθερη σε κατασταση αναμονης,εδω με 3γιγα και εχω 30 με σαραντα τα εκατο.τι μπορει να απασχολει τοση ραμ?:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 καλησπερα.αυτο που δεν καταλαβαινω βρε παιδια ειναι,στο νοτε2 που ειχα με 2γιγα ραμ ειχα μονιμως 60 τα εκατο ελευθερη σε κατασταση αναμονης,εδω με 3γιγα και εχω 30 με σαραντα τα εκατο.τι μπορει να απασχολει τοση ραμ?:wacko::wacko: Συνηθως τα google play services, ομως με ρουτ ή και custom roms παει πολυ πιο κατω το ποσοστο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 εχει καπου κανα λινκ που να ρυθμισουμε χειροκινητα την καμερα για να βγαζουμε πολυ καλες φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Παιδιά τα φώτα σας γιατί τα νεύρα μου είναι σε επικίνδυνο σημείο: πολλές φορές αντιμετωπίζω θέμα με την ταχύτητα του wi-fi. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τυχαίο αλλά το διαπίστωσα κατ' επανάληψη. Ενώ λοιπόν γενικά το wi-fi λειτουργεί όπως πρέπει, είναι κάποιες φορές (όπως τωρα που μιλάμε) που σέρνεται! Ειμαι πχ στο Google Play και κατεβάζω εφαρμογές με 0.05 Mbps!!! Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις και να σας βγάλω από περιττό κόπο: - δεν γίνεται με κάποιο συγκεκριμένο ρουτερ - ειναι ανεξάρτητο από την ένταση του σήματος (αυτη την στιγμή είμαι ΔΙΠΛΑ στο ρουτερ) - έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο, τίποτα - εκανα επανεκκίνηση το ρουτερ, ούτε που συγκινήθηκε - bluetooth, nfc κλειστά - Stamina mode κλειστό - Και γενικά το τηλέφωνο είναι στην κατάσταση που είναι πάντα, ακόμα και όταν πιάνω ταχυτητες 1,5 Mbps. Είμαι για service;;;; Edited February 12, 2015 by Sensei_01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αν ειναι καμένα pixel θα φανεί σαν μικροσκοπική κουκκίδα η κουκκίδες αν ειναι πάνω απο 1 σε μέγεθος καρφίτσας. Τσέκαρε το με την φωτεινότητα στο 100% Βάλε μια απόλυτα σε απόλυτο λευκό φόντο και μια σε μαύρη να διακρίνεις καλύτερα. Αν όντως βρεις πας service για αντικατάσταση panel. Τελικά το παρατήρησα φαίνεται μόνο σε μαύρο φόντο. Σε λευκό όχι. Είναι πιξελ αυτό ή όχι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αναμενουμε μεχρι τελη φλεβαρη. Μην σου πω και αρχες Μαρτιου :D Πες μέχρι το Πάσχα για να είσαι μέσα σίγουρα (;) Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πώς ?ήσουν 442 ρουτ κ περασες prerooted 4.4.4? Αυτό εννοείς ? ναι ... πήρα την μεγάλη απόφαση και το κανα... και μου βγήκε σε καλο προς το παρόν κανένα παράπονο :D την εκανα εγω pre..rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι ... πήρα την μεγάλη απόφαση και το κανα... και μου βγήκε σε καλο προς το παρόν κανένα παράπονο :D την εκανα εγω pre..rooted Hello, Μπορείς να βάλεις ένα link, για την pre-rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Hello, Μπορείς να βάλεις ένα link, για την pre-rooted? https://www.youtube.com/watch?v=atOMK8KpkC4 ακολούθησα αυτον των οδηγό εχει τ πάντα για downgrade έβαλα την universal απο το xda που δίνει το παλικάρι και σαν 444 έβαλα την ελληνική κανονικά... εύκολος οδηγός χωρίς κανένα πρόβλημα και απορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=atOMK8KpkC4 ακολούθησα αυτον των οδηγό εχει τ πάντα για downgrade έβαλα την universal απο το xda που δίνει το παλικάρι και σαν 444 έβαλα την ελληνική κανονικά... εύκολος οδηγός χωρίς κανένα πρόβλημα και απορία... Ok το καταλαβαίνω ως ένα σημείο. Την 4.4.4 πως την έκανες prerooted κ την πέρασες ??επισης κατεβαζω deodex h mh deodex εκδοση απο xda?εχω κλειδωμενο bootloader. Edited February 14, 2015 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 τελικα εχω κατεβασει την pre rooted deodexed v3.μετα το ρουταρισμα της 4.4.2 την περναω απο recovery?αυτο ειναι η θελει κ τιποτα αλλο?μην το ξεκινησω κ κολλησει πουθενα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) τελικα εχω κατεβασει την pre rooted deodexed v3.μετα το ρουταρισμα της 4.4.2 την περναω απο recovery?αυτο ειναι η θελει κ τιποτα αλλο?μην το ξεκινησω κ κολλησει πουθενα..:( αν είναι zip αρχείο η rom που έχεις, τότε την φλασάρεις μέσω recovery. αν είναι ftf αρχείο την εγκαθστας με το flash tool δεν χρειάζεται κάτι άλλο. στο video που παρέθεσε ο φίλος Dimitris_w παραπάνω, η κατασκεύη της pre rooted 4.4.4 γίνεται στο 7:30 Edited February 14, 2015 by mutunas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts