giorgos_dinamik Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ο ήχος ειδοποίησης, είναι χαμηλός, γιατί αν παρατηρήσετε χτυπάει μόνο το κάτω ηχείο. Το έχουν κάνει έτσι για αποφυγή τραυματισμών στο αυτί. Είναι κακό όμως γιατί ενώ το κινητό έχει πολύ καλή ηχητική απόδοση, χάνεις το 50% της έντασης, έτσι. Μου έχει τύχει έτσι να έχω χάσει κάποιες κλήσεις.κακό αυτό με τον ήχο όντως.Τώρα το να τραυματιστεις στο αυτί από τον ήχο το θεωρώ λίγο γελοίο σαν λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 19% η μπαταρία http://i58.tinypic.com/11aefky.png Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σε πόσες ώρες λειτουργίας το κινητό? Εγώ είχα 7:30 οθόνη με υπόλοιπο 4% μπαταρία.ειχα ανεβάσει και φφωτογραφία πριν μήνες. Τώρα που το ξανά πήρα δεν ασχολούμαι πολύ λόγο δουλειάς να δω τι χρόνους βαράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σε πόσες ώρες λειτουργίας το κινητό? Εγώ είχα 7:30 οθόνη με υπόλοιπο 4% μπαταρία.ειχα ανεβάσει και φφωτογραφία πριν μήνες. Τώρα που το ξανά πήρα δεν ασχολούμαι πολύ λόγο δουλειάς να δω τι χρόνους βαράει. Λάθος screenshot ανεβασα. 19% με 4ω 40+ λεπτά οθόνης όπου τα 47Λ ήταν angry birds transformers. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα. Αυτο με το καπακι της φορτισης βρε παιδια θα αντεξει στον καιρο. Ανοιξε κλησε για φόρτιση.Αν κοπει αλλαζει απο εμας η τρεχουμε στο σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα. Αυτο με το καπακι της φορτισης βρε παιδια θα αντεξει στον καιρο. Ανοιξε κλησε για φόρτιση.Αν κοπει αλλαζει απο εμας η τρεχουμε στο σερβις?Γι' αυτο υπαρχει η βαση μαγνητικης φορτισης. ;) Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά βοήθεια. Σε ζ2 φίλου με την ενεργοποίηση από το μενού του διπλού ταπ σταμάτησε να ανταποκρινεται το touch στην οθόνη. Δοκίμασα Hard reset αλλά τίποτα. Το κινητο λειτουργεί δέχεται κλήσεις αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις αλλά δεν ανταποκρινεται καθόλου η οθόνη. Τίποτα ιδέες προτάσεις. Αγορασμένο από καιζερ πριν δύο εβδομάδες. Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 χαλασε, πηγαινε το στο σερβις Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά τι λέτε γι' αυτό εδώ; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά τι λέτε γι' αυτό εδώ; Δεν είμαι κάτοχος αλλά κάτι αντίστοιχο που πήρα σε φίλο για το z1 του δεν έκανε καλή επαφή και έβγαινε με το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά βοήθεια. Σε ζ2 φίλου με την ενεργοποίηση από το μενού του διπλού ταπ σταμάτησε να ανταποκρινεται το touch στην οθόνη. Δοκίμασα Hard reset αλλά τίποτα. Το κινητο λειτουργεί δέχεται κλήσεις αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις αλλά δεν ανταποκρινεται καθόλου η οθόνη. Τίποτα ιδέες προτάσεις. Αγορασμένο από καιζερ πριν δύο εβδομάδες. Ευχαριστω προκαταβολικα Κατεβασε στο pc σου αυτο --> http://support.sonymobile.com/gr/tools/pc-companion/ Συνδεσε το τηλεφωνο στο pc και επελεξε το ''επιδιορθωση'' αν δεν φτιαξει επελεξε το ''επανεγκατάσταση λογισμικου''(καπως ετσι το ονομαζει....) Προσοχη: θα χασεις οτι εχεις αποθηκευσει στο τηλεφωνο σου, οτι εχεις στην καρτα sd δεν την ''πειραζει''. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεν είμαι κάτοχος αλλά κάτι αντίστοιχο που πήρα σε φίλο για το z1 του δεν έκανε καλή επαφή και έβγαινε με το παραμικρό. Κατι αντιστοιχο που πηρα εγω, ουτε καλη επαφη κανει, αλλα ουτε καν δουλευει! Για πεταμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Κατι αντιστοιχο που πηρα εγω, ουτε καλη επαφη κανει, αλλα ουτε καν δουλευει! Για πεταμα..... έχει προστασία στο να μην μπορείς να το βάλεις ανάποδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 http://i57.tinypic.com/20ssr5z.pnghttp://i60.tinypic.com/2wejdhg.pnghttp://i62.tinypic.com/25z5eo3.png Ρε παιδες ειναι φυσιολογικό; Επίσης από το 100-90% πέφτει με γρηγορότερο ρυθμό από ότι 90-10%. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Από 100 σε 90 και εμένα πέφτει γρήγορα. Μόλις το βγάζω απ την μπριζα στο λεπτό πάει 99( το νοτε 4 κάθεται μέχρι 10 λεπτά στο 100%). Από το 90 και κάτω είναι σε νορμάλ επίπεδα.Σε όλα μου τα κινητά έτσι ήταν.μετά το 90 έπεφτε σιγά.ανάλογα και την χρήση όμως. 55 λεπτά λίγα μου φαίνονται. Το περισσότερο πόσο είναι που έχεις βαρέσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Παιδιά τι λέτε γι' αυτό εδώ; Με 5 € ,μικρή δλδ Διάφορα για 30ημέρες, αγόρασα από ένα μαγαζί στο Κορυδαλλό καλώδιο το οποίο και πιάνει άψογα και φορτίζει άψογα και αν το.βάλεις ανάποδα Δεν κάνει επαφή οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Μόλις βρω το λινκ θα ανανεβάσω http://www.stoucky.gr/white-usb-magnetic-charging-cable-for-sony-xperia-z1-z2-z3-z3-compact.html (5€ Χωρίς απόδειξη) :-) Edited February 7, 2015 by leongr18 Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Από 100 σε 90 και εμένα πέφτει γρήγορα. Μόλις το βγάζω απ την μπριζα στο λεπτό πάει 99( το νοτε 4 κάθεται μέχρι 10 λεπτά στο 100%). Από το 90 και κάτω είναι σε νορμάλ επίπεδα.Σε όλα μου τα κινητά έτσι ήταν.μετά το 90 έπεφτε σιγά.ανάλογα και την χρήση όμως. 55 λεπτά λίγα μου φαίνονται. Το περισσότερο πόσο είναι που έχεις βαρέσει? Τι εννοείς; τι να δοκιμάσω δηλαδή; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Με 5 € ,μικρή δλδ Διάφορα για 30ημέρες, αγόρασα από ένα μαγαζί στο Κορυδαλλό καλώδιο το οποίο και πιάνει άψογα και φορτίζει άψογα και αν το.βάλεις ανάποδα Δεν κάνει επαφή οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Μόλις βρω το λινκ θα ανανεβάσω http://www.stoucky.gr/white-usb-magnetic-charging-cable-for-sony-xperia-z1-z2-z3-z3-compact.html (5€ Χωρίς απόδειξη) :-) ειναι δοκιμασμενο δηλαδη φιλε αυτο το καλωδιο??αν αξιζει παω να το παρω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ναι το χρησιμοποιώ κάνα μήνα και είναι μια χαρα Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τι εννοείς; τι να δοκιμάσω δηλαδή; Από 100% μέχρι 3-4 % μπαταρία πόσες ώρες οθόνη έχεις βγάλει? Wifi και data αν κάνεις χρήση, τηλέφωνο, μήνυμα,ίντερνετ... Αυτό ήθελα να πω... Εμένα το ρεκόρ ήταν 7:30 οθόνη..ήμουν πολύ καλά με την μπαταρία του μέχρι που πήρα το note και είπα bye bye οι χρόνοι του Ζ2 μέχρι που το περισσότερο με το νοτε ήταν 7:45 οθόνη και έλεγα αν είναι δυνατόν να έχει τέτοια καλή μπαταρία. Ένα 7ωρο σχεδόν πρέπει να το βγάλεις..Η μπαταρία είναι σκυλί στο Ζ2. (ελπίζω να κατάλαβες τι έχω γράψει,αν όχι ρώτησε με :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ναι το χρησιμοποιώ κάνα μήνα και είναι μια χαρα Οκ ευχαριστώ φίλε γιατί είχα πάρει ένα άλλο από Καλλιθέα κ ήταν μουφα. Δούλεψε δύο φορές κ μετά γιοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Με 5 € ,μικρή δλδ Διάφορα για 30ημέρες, αγόρασα από ένα μαγαζί στο Κορυδαλλό καλώδιο το οποίο και πιάνει άψογα και φορτίζει άψογα και αν το.βάλεις ανάποδα Δεν κάνει επαφή οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Μόλις βρω το λινκ θα ανανεβάσω http://www.stoucky.gr/white-usb-magnetic-charging-cable-for-sony-xperia-z1-z2-z3-z3-compact.html (5€ Χωρίς απόδειξη) :-) μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι δεν σε προστατεύει στο να μπει ανάποδα, οπότε πολύ προσοχή. Οκ ευχαριστώ φίλε γιατί είχα πάρει ένα άλλο από Καλλιθέα κ ήταν μουφα. Δούλεψε δύο φορές κ μετά γιοκ. αυτό εδώ είχες πάρει; http://www.cellphones.gr/p/3978 Edited February 7, 2015 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδια βοηθείστε με. Εχω αγορασει το κινητο απο skrout πληροφοριακα. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω το 4g ουτε απο vodafone ουτε απο whatsup. Ενω στην αναζητηση δικτύων βρισκει το 4g, πατας επιλογη δικτυου και μετα λεει αδυνατη η συνδεση, δοκιμάστε αργοτερα. Λέτε να φταιει που το πηρα απο skroutz? Πειτε μου τι μπορει να φταιει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ψάχνοντας ebay βρήκα και αυτό και σκέφτομαι να το παραγγείλω θα ήθελα και πάλι την γνώμη σας. Είναι γνήσιο; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι δεν σε προστατεύει στο να μπει ανάποδα, οπότε πολύ προσοχή. αυτό εδώ είχες πάρει; http://www.cellphones.gr/p/3978 Ναι φίλε, 2 φορές δούλεψε κ μετά πέταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts