morfeas-dsl- Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά με αυτα που διαβαζω εχω φρικαρει. Προβλημα με τη σιγαση, προβλημα με buetooth, stamina... Δηλαδη τι το εβγαλαν αυτο το πραγμα; Χτες μου εκανε ενα update στο software του τηλεφωνου, ουτε ειπε ποσο μικρο ηταν, δυο δευτερολεπτα κρατησε. Ξερετε τι ηταν αυτο; Παραμενει σε εκκρεμοτητα η υπενθυμιση οτι εχω να εγκαταστησω την .570 .Φυσικα δεν προκειται να κανω τετοια πατατα.(Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση;). + το οτι κοψανε τη συμβατοτητα με ps3 τηλεχειριστηριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το update του... Software update εχει κάποια σημασία;; μήπως ετοιμάζονται για καινούργια έκδοση MM;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Κάτι ξέρω και έχω μείνει στην 5.0.2 ... Αντίο updates.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ας χαλαρωσουμε λιγο για αυτο ειναι beta εκδοση λογινο να εχει θεματα. Ηδη η 151 που βγηκε χτες λενε οτι τα fixaran ολα θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν ειναι beta. Η επίσημη MM ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το update του... Software update εχει κάποια σημασία;; μήπως ετοιμάζονται για καινούργια έκδοση MM;; Μαλλον ναι!ειναι για το update 6.0.1 για την τελευταια εκδοση Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Βελτιωμενο Google play services για οποιον βαριεται να περιμενει εως ότου του ερθει http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-0-83-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Βελτιωμενο Google play services για οποιον βαριεται να περιμενει εως ότου του ερθει http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-0-83-release/ Και ποία είναι η σωστή έκδοση για 5.0.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δεν υπαρχει σωστη εκδοση. Ειναι εφαρμογη. Αυτη ειναι η τελευταια. Απλα συνηθως αργει να αναβαθμιστει αυτοματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δεν υπαρχει σωστη εκδοση. Ειναι εφαρμογη. Αυτη ειναι η τελευταια. Απλα συνηθως αργει να αναβαθμιστει αυτοματα :) Το έβαλα αλλά δεν είδα καμία διαφορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Το έβαλα αλλά δεν είδα καμία διαφορά.... service που τρεχει στο παρασκηνιο ειναι δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα ετσι ευκολα :lol: σε καθε νεα εκδοση διορθωνουν bugs ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 service που τρεχει στο παρασκηνιο ειναι δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα ετσι ευκολα :lol: σε καθε νεα εκδοση διορθωνουν bugs ομως Ναι μετά το κατάλαβα, νομίζα ότι ήταν νεο Google play... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λογικά ήρθε το update και στην ελληνική unbranded rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λογικά ήρθε το update και στην ελληνική unbranded rom Ήρθε σε εσένα ? Ota ή μόνο με pc companion γιατί ota δεν έχει έρθει τίποτα σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ήρθε σε εσένα ? Ota ή μόνο με pc companion γιατί ota δεν έχει έρθει τίποτα σε εμένα Όχι δεν μου ήρθε οτα.. Το είδα στο xperifirm.. Λογικά όμως θα έχει έρθει μέσω pc companion. Όταν δοκιμάσω θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Όχι δεν μου ήρθε οτα.. Το είδα στο xperifirm.. Λογικά όμως θα έχει έρθει μέσω pc companion. Όταν δοκιμάσω θα σου πω. Σε ευχαριστώ όταν πάω σπίτι θα το τσεκάρω και εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 εχει ερθει ναι μεσω pc companion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 εχει ερθει ναι μεσω pc companion Επιτέλους ήρθε!! Ας ΜΗΝ την κάνω.. Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Επιτέλους ήρθε!! Ας ΜΗΝ την κάνω.. Χαχα Ρε σεις εμένα και αν κλείσω τα δεδομένα παρόλο που κλείνουν κανονικά δεν έχω ίντερνετ το εικονίδιο 4g ή h παραμένει είμαι φυσιολογικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ρε σεις εμένα και αν κλείσω τα δεδομένα παρόλο που κλείνουν κανονικά δεν έχω ίντερνετ το εικονίδιο 4g ή h παραμένει είμαι φυσιολογικό ? σε ποια εκδοση μιλας? Κατι ασχετο.. εχει δοκιμασει κανεις το xperia companion? τονιζω το XPERIA COMPANION οχι το PC COMPANION.. γτ οταν πας να κανεις back up εκει σου λεει αν θες να το προσθεσεις σε παλιο back up.. εννοει οτι αν εχω ηδη ενα παλιο back up μπορω να ενσωματωσω ενα καινουριο διαφορετικο και μετα να τα εχω ολα? γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 σε ποια εκδοση μιλας? Κατι ασχετο.. εχει δοκιμασει κανεις το xperia companion? τονιζω το XPERIA COMPANION οχι το PC COMPANION.. γτ οταν πας να κανεις back up εκει σου λεει αν θες να το προσθεσεις σε παλιο back up.. εννοει οτι αν εχω ηδη ενα παλιο back up μπορω να ενσωματωσω ενα καινουριο διαφορετικο και μετα να τα εχω ολα? γνωριζει καποιος? στην mm την 570 μου το κανει αυτο. Οσο αναφορα για το back up δεν εχω ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 στην mm την 570 μου το κανει αυτο. Οσο αναφορα για το back up δεν εχω ιδεα δεν γνωριζω , δεν την εβαλα ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 δεν γνωριζω , δεν την εβαλα ακομα.. ok αν την βαλεις και μπορεις πες μου λιγο αν στο κανει.Το εχω απορια μωρε γιατι δεν το εκανα καθαρη εγκατασταση γιατι δεν εχω καθολου χρονο αυτη τη στιγμη να setarw παλι το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αυτη ειναι η ποιο buggy release MM για το κινητό που λέγατε κάποιες σελίδες πριν; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αυτη ειναι η ποιο buggy release MM για το κινητό που λέγατε κάποιες σελίδες πριν; Εχει λιγο κακο multitask λιγο αδυναμο wifi, λιγο θεμα αν ακους μουσικη απο bluetooth,λιγο θεμα με το mic με τις κλησεις αν ειχες προβλημα με τοnoise cancelling γιατι δεν εχουν βαλει την επιλογη αυτη. Αυτα περιπου.Στα θετικα υπεροχη μπαταρια (αν και για αυτο αν δεν κανεις καθαρη εγκατασταση ειναι ενα θεμα) και ειναι απιστευτα γρηγορη πολυ πιο γρηγορη απο την lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts