Inevar Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Δεν μπορω να βρω το Xposed SDK19 που ειναι για KIT KAT... κανενα link ? εδώ έψαξες; http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer εκει που λεει απο 4.0.3 εως 4.4.4 και είναι ο xposed installer.. λογικά κάπου εκεί βρίσκεται και το framework. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ναι ναι το βρήκα το έβαλα. Δεν ήθελε flash κάτι μέσα από το recovery. Παλιος κλασσικός τρόπος, μέσω της εφαρμογής κάνεις install/update και μια επανεκκίνηση... Με KK το τηλέφωνο να ξέρετε είναι πολύ πιο γρήγορο.... Και με καλύτερη μπαταρία.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ναι ναι το βρήκα το έβαλα. Δεν ήθελε flash κάτι μέσα από το recovery. Παλιος κλασσικός τρόπος, μέσω της εφαρμογής κάνεις install/update και μια επανεκκίνηση... Με KK το τηλέφωνο να ξέρετε είναι πολύ πιο γρήγορο.... Και με καλύτερη μπαταρία.. . Η κιτκατ είναι από τις ποιο ολοκληρωμένες και καλογραμμένες εκδόσεις του ανδροίδ! Ειδικά για συσκευες των 512ram 1ghz cpu single core οπως το wt19i είναι ό,τι πρέπει! Απο την άλλη το μενού των Λολιποπ είναι καλύτερο και έχουν προστεθεί κάποια όμορφα και χρήσιμα πράγματα! Αυτονομία πόσων ωρών βγάζεις τώρα; Με την existenz rom 4.2.5; Βάλε και greenify θα βοηθηθείς πολύ! ΥΓ Σόρρυ που δεν απαντησα έγκαιρα πριν μιας και μια φορά απελευθερώνονται τα Ιωάννινα! :) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Πάντα έχω Greenify.... Απο την 1η στιγμή που έκανα root στο θρυλικό Galaxy S2... Δε ξέρω αυτονομία είναι αισθητή η διαφορά όμως στο ποσό πιο αργά πέφτει η μπαταρία... Έχω ένα θέμα όμως... Ενώ έχω ενεργοποιήσει το smart call handling βάζω το τηλ στο αυτί και δεν απαντάει την κλήση... Αν βάλω το χέρι μου στον αισθητήρα απαντάει κανονικά... Περίεργο; Για προστασία τώρα.. Έβαλα γυαλί στην οθόνη 8.5€ τρομερή ποιότητα και δεν φαίνεται τίποτα παιδιά... Σε πολύ καλό μαγαζί στον Κορυδαλλό. Έχει τα πάντα.. Μόνο για πίσω δεν έχουν κάτι μου είπαν. Για πλάτη... Κάποια μεμβράνη κάτι... Παίζει να υπάρχει κάτι στο ebay;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Πάντα έχω Greenify.... Απο την 1η στιγμή που έκανα root στο θρυλικό Galaxy S2... Δε ξέρω αυτονομία είναι αισθητή η διαφορά όμως στο ποσό πιο αργά πέφτει η μπαταρία... Έχω ένα θέμα όμως... Ενώ έχω ενεργοποιήσει το smart call handling βάζω το τηλ στο αυτί και δεν απαντάει την κλήση... Αν βάλω το χέρι μου στον αισθητήρα απαντάει κανονικά... Περίεργο; Για προστασία τώρα.. Έβαλα γυαλί στην οθόνη 8.5€ τρομερή ποιότητα και δεν φαίνεται τίποτα παιδιά... Σε πολύ καλό μαγαζί στον Κορυδαλλό. Έχει τα πάντα.. Μόνο για πίσω δεν έχουν κάτι μου είπαν. Για πλάτη... Κάποια μεμβράνη κάτι... Παίζει να υπάρχει κάτι στο ebay;; Έχω πάρει αυτό. Πολύ καλό εδώ και τρεις μήνες που το έχω. http://www.ebay.com/itm/9H-Genuine-Tempered-Glass-Back-Screen-Protector-For-Sony-Xperia-Z2-D6502-D6503-/151821119724?hash=item23593e70ec Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Έχω πάρει αυτό. Πολύ καλό εδώ και τρεις μήνες που το έχω. http://www.ebay.com/itm/9H-Genuine-Tempered-Glass-Back-Screen-Protector-For-Sony-Xperia-Z2-D6502-D6503-/151821119724?hash=item23593e70ec Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Τίποτα προς θεού :-) Επίσης έχοντας χρησιμοποιήσει μπροστινα tempered του δεκαευρου από Ελλάδα και φτηνά από eBay (2€ μαξ) δεν έχω εντοπίσει καμία διαφορά και χρησιμοποιώ τα τελευταία χωρίς πρόβλημα ούτε σε αφή ούτε σε αισθητήρες Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα σέ όλους.. Ειχα γράψει και πιό παλιά γιά ένα λεκε πού μου έβγαλε ή οθόνη ένα άσπρο σημάδι. Τελικά το πιγα στο σερβίς και μετά από λίγοι ταλεπορια λόγου λάθος το κινιτο μου επέστρεψε καινούριο.Τορά ή μου κάναν αντικατάσταση τήν συσκευή η μου άλλαξαν σίγουρα οθόνη το πλεσιο γύρω γύρω και το πίσω καπάκι με λίγα λόγια πήρα ολοκενουρια συσκευή......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα σέ όλους.. Ειχα γράψει και πιό παλιά γιά ένα λεκε πού μου έβγαλε ή οθόνη ένα άσπρο σημάδι. Τελικά το πιγα στο σερβίς και μετά από λίγοι ταλεπορια λόγου λάθος το κινιτο μου επέστρεψε καινούριο.Τορά ή μου κάναν αντικατάσταση τήν συσκευή η μου άλλαξαν σίγουρα οθόνη το πλεσιο γύρω γύρω και το πίσω καπάκι με λίγα λόγια πήρα ολοκενουρια συσκευή......... Καλοριζικο κομπλε είναι τώρα εε? Ότι και να σου κάνανε αφού είναι μια χαρά τωρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα σέ όλους.. Ειχα γράψει και πιό παλιά γιά ένα λεκε πού μου έβγαλε ή οθόνη ένα άσπρο σημάδι. Τελικά το πιγα στο σερβίς και μετά από λίγοι ταλεπορια λόγου λάθος το κινιτο μου επέστρεψε καινούριο.Τορά ή μου κάναν αντικατάσταση τήν συσκευή η μου άλλαξαν σίγουρα οθόνη το πλεσιο γύρω γύρω και το πίσω καπάκι με λίγα λόγια πήρα ολοκενουρια συσκευή......... Αρκεί να τσεκάρεις τι Ιμει είχες πριν αλλά και μετά την επισκευή ή αντικατάσταση της συσκευής. Το κρατήσες το παλιό; Αν είχες την παλιά συσκευασία το λέει και εκεί. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το imei είναι ίδιο με αυτό που γράφει στο κουτι..στην αρχή μου βγάλαν 265 ευρό κοστολογιο και την άλλη μέρα που πήρα για να ρωτήσω τι είχε και ήταν εκτός εγγύησης μου είπαν ότι έγινε λάθος και ότι είναι στην επιστροφή καλημενω πλήρως..και πήρα στα χέρια ολοκαίνουριο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το imei είναι ίδιο με αυτό που γράφει στο κουτι..στην αρχή μου βγάλαν 265 ευρό κοστολογιο και την άλλη μέρα που πήρα για να ρωτήσω τι είχε και ήταν εκτός εγγύησης μου είπαν ότι έγινε λάθος και ότι είναι στην επιστροφή καλημενω πλήρως..και πήρα στα χέρια ολοκαίνουριο τηλέφωνο... Φρέσκο φρέσκο δηλαδή! Τι χρώμα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα σέ όλους.. Ειχα γράψει και πιό παλιά γιά ένα λεκε πού μου έβγαλε ή οθόνη ένα άσπρο σημάδι. Τελικά το πιγα στο σερβίς και μετά από λίγοι ταλεπορια λόγου λάθος το κινιτο μου επέστρεψε καινούριο.Τορά ή μου κάναν αντικατάσταση τήν συσκευή η μου άλλαξαν σίγουρα οθόνη το πλεσιο γύρω γύρω και το πίσω καπάκι με λίγα λόγια πήρα ολοκενουρια συσκευή......... Arvato ή Omnitech; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Κατι επαθε το κινητο, τραβηξε πολλες επανεκκίνησης και εκανα wipe chache απο twrp και το κλεισα μετα, τωρα δεν ανοιγει , κανεις καμια ιδεα; γιατι εχω μεινει χωρις κινητο και ειναι αναγκη. Εβαλα φορτιστή και αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπακι ενω στο pc συνδεται και αποσυνδέεται Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εφόσον η οθονη είναι εντάξει αφού έκανες clear catche, γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις το kdz ( εφόσον ξέρεις πιο είναι) μέσω του flashtool, αφού το κατεβάσεις πρώτα από Xperifirm? Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εφόσον η οθονη είναι εντάξει αφού έκανες clear catche, γιατί δεν δοκιμάζεις να περάσεις το kdz ( εφόσον ξέρεις πιο είναι) μέσω του flashtool, αφού το κατεβάσεις πρώτα από Xperifirm? Εχω twrp δεν νομίζω να γινεται, το χω συνδεσει στον υπολογιστή και συνδεεται και αποσυνδεεται, αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι, σαν να πεσε bootloop ειναι Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Εχω twrp δεν νομίζω να γινεται, το χω συνδεσει στον υπολογιστή και συνδεεται και αποσυνδεεται, αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι, σαν να πεσε bootloop ειναι PC Companion και κάνε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού χωρίς root και άλλες αλχημείες. Δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, απο τότε που σταμάτησα τα root και τα recovery σώθηκα, δεν ασχολήθηκα ξανά με ανεξήγητα φαινόμενα τύπου να σβήσει και να μην ανοίξει ξανά. Edited February 24, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 PC Companion και κάνε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού χωρίς root και άλλες αλχημείες. Δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, απο τους που σταμάτησα τα root και τα recovery σώθηκα, δεν ασχολήθηκα ξανά με ανεξήγητα φαινόμενα τύπου να σβήσει και να μην ανοίξει ξανά. Θα το προσπαθησω οταν παω σπιτι γιατι ειμαι στον δρομο και χω μείνει χωρις κινητο τωρα Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DID Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μπορώ να απενεργοποιήσω ή να αφαιρέσω το προ εγκατεστημένο AVG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μπορώ να απενεργοποιήσω ή να αφαιρέσω το προ εγκατεστημένο AVG; Μπορείς και τα δύο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 προβλημα με το Ζ2 βαζω τα ακουστικα και δεν τα αναγνωριζει καθολου{εννοειται πως τα ακουστικα σε αλλες συσκευες παιζουν κανονικα}.το εχω βαλει στο νερο το τηλεφωνο και το καλοκαιρι και στην θαλασσα και το επλενα μετα .υπαρχη καποια λυση εκτος απο το σερβις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το κινητό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπει θάλασσα... Το αλάτι διαβρώνει τα πάντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγω εστειλα το κινητο στην αρβατο και ειναι ροοτ με αλλαγμενο λογισμικο αλλα ειναι κλειδωμενος ο boot loader, εκτος αυτου φουσκωσε η μπαταρια και στραβωσε το κινητο εγινε σαν το φλεξ αλλα απο την αναποδη θελω να δω τι θα μου πουν Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγω εστειλα το κινητο στην αρβατο και ειναι ροοτ με αλλαγμενο λογισμικο αλλα ειναι κλειδωμενος ο boot loader, εκτος αυτου φουσκωσε η μπαταρια και στραβωσε το κινητο εγινε σαν το φλεξ αλλα απο την αναποδη θελω να δω τι θα μου πουν τι λες τωρα πως και ετσι ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 τι λες τωρα πως και ετσι ; πραγματικα δεν εχω ιδεα θελω να δω τι θα μου πουν, παντος δεν εχω σκοπο να πληρωσω κατι παραπανω απο την μπαταρια, νομιζω ειναι δικο τους λαθος η τοποθετηση της μπαταριας εκει ωστε αν φουσκωσει να παει προς την οθονη, το προβλημα μου ειναι οτι εκανα ροοτ και δεν μπορω να τους πιεσω οσο πρεπει... Το πολυ πολυ να εχω καλυτερες γωνιες θεασης στο τελος :P Ξαφνικα το παθα αυτο οπου μου τραβηξε πολλες επανακενισεις το κινητο και εκανα wipe data και μετα το κλεισα γιατι δεν εστρωσε και εμεινε εκει για παντα.. Το βαλα σε υπολογιστη για να του βαλω την stock rom και φουσκωσε η μπαταρια.. Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts