Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φίλε μου! Την 4άρα έκδοση και είμαι κομπλέ! Εννοείται ότι είναι καλύτερη γιατί παντρευει το σονυ ui με την παραμετροποιηση των καστομιων! Θα του βάλω και εκείνο το Ζ5 κάμερα χαρακτηριστικό και θα πετάει και η φωτογραφική περισσότερο! Στο θέμα του Ζ1 για αναλυτικοτερα..!

Επίσης σήμερα κατέβασα Greek TV από το playstore και έπαθα την πλάκα μου! Μιλάμε παίζουν σχεδόν όλα τα κανάλια! Κατεβαστε το. Μαζι με αυτο θα σας ζητηθει με το που το τρεξετε να κατεβασετε και τον mx player (οπου απο τις ρυθμισεις του greek tv μετα επιλεγετε αλλον default αν θελετε) οπως επισης και το ipvp core . θα παθετε πλακααααα παιζουν σχεδον ολα τα καναλιαααα και web tv και ελληνικα και κυπρια βαλτε το και θα με θυμηθειτε!!!

Ποια τρεχεις; εγω αυτην εχω βαλει που ειναι η 6.3.5 γιατι εισαι ακομα σε ποιο παλια;

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Κάνει τοπικό back up η χρειάζομαι ίντερνετ ? Γτ θέλω μια εφαρμογή να κάνει τοπικό back up. Θα με βόλευε απίστευτα. Και αυτή του κινητού μια χαρά κάνει την δουλειά της αν δεν είχε το θέμα του viber. Οποτε αν το δοκιμάσει κάποιος (μόνο το viber να κάνει) να μου πει να ξέρω μήπως φταίει κάτι σε μένα.

Viber δεν εχω για να δοκιμασω, αλλα το helium αν θυμαμαι καλα δεν αφηνε να παρεις αντιγραφα απο κοινωνικα δικτυα κτλπ. Οχι δεν απαιτει ιντερνετ αλλα απαιτει να κατεβασεις το carbon στο πισι για να συγχρονιστουν. Σαν το μανισιο backup & restore τιποτ βεβαια γιατι με το helium επρεπε να κανω μια μπαγαμποντια για να επαναφερω κατι games , ενω με την μανισια ρολοι.

Arte123456 δεν την ειχα βαλει γιατι εβρισκα μια update only, ποιος κανει ρεσετ μπακαπ ξανα τωρα..πφφ!! Τελειωνονταε την εξεταστικη πρωτα ο Θεος και βλεπουμε.

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Viber δεν εχω για να δοκιμασω, αλλα το helium αν θυμαμαι καλα δεν αφηνε να παρεις αντιγραφα απο κοινωνικα δικτυα κτλπ. Οχι δεν απαιτει ιντερνετ αλλα απαιτει να κατεβασεις το carbon στο πισι για να συγχρονιστουν. Σαν το μανισιο backup & restore τιποτ βεβαια γιατι με το helium επρεπε να κανω μια μπαγαμποντια για να επαναφερω κατι games , ενω με την μανισια ρολοι.

και στο helium Κολλαει. pccompanion forever!!! .ευχαριστω παντως!

και στο helium Κολλαει. pccompanion forever!!! .ευχαριστω παντως!

Αφού έγινε η δουλειά μια χαρά!

Θα του φορέσω την 6αρα εκζιστενζ και στα καπάκια το update. Προσφέρει περισσότερα από την 4αρα.

Θα του φορέσω την 6αρα εκζιστενζ και στα καπάκια το update. Προσφέρει περισσότερα από την 4αρα.

Αα φορεσιές τελικά customia?δεν αντεξες χαχα! Καλά πάει ε?

Να σου πω ξέρεις αυτό που έγραψα τι παίζει?

Αα φορεσιές τελικά customia?δεν αντεξες χαχα! Καλά πάει ε?

Να σου πω ξέρεις αυτό που έγραψα τι παίζει?

Έχω από τις 10/1 με την 4αρα πάνω, τώρα θα βάλω την 6αρα για να καπαρωσω την 6.3.5.,

μηπως ειναι καμια ρύθμιση με τα badges που δεν βρισκεις;

Γιατι απο την 6αρα και πανω existenz δεν εχουμε app drawer; Τι εγινε; σπαστηκα τωρα! .. γκρρρρρρ μου φαινεται θα γυρισω στην 4αρα!!

Παρεμπιπτόντως βγάζει φοβεροτερες φώτο βραδινές τώρα! Ζ5 έγινε, κατά την εγκατάσταση οι οδηγίες έλεγαν να κάνουμε wipe data, cache, art cache, δεν έλεγαν wipe το system αν και στις καστομιες που βάζω στο μικρό... πάντα ακολουθώ το τρίπτυχο clear system, data, cache..

Edited by zxr

Παιδιά έχει κανένας μήπως αρχείο της official κιτ κατ να την περάσω με flashtool? Θα σας ήμουν υποχρεος.να φανταστώ του Ζ3 κόμπακτ δεν κάνει ε;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

καλησπέρα σε όλους. θέλω τη γνώμη σας για το εξής: Αξίζει η μετάβαση απο το Ζ2 στο huawei p8? Πηρε ενας γνωστός μου το p8 και το ζηλεψα αρκετά!!

καλησπέρα σε όλους. θέλω τη γνώμη σας για το εξής: Αξίζει η μετάβαση απο το Ζ2 στο huawei p8? Πηρε ενας γνωστός μου το p8 και το ζηλεψα αρκετά!!

Αυτος θα επρεπε να ζηλευει το δικο σου

Νομίζω πως δεν συγκρίνονται τα δύο τηλέφωνα μεταξύ τους.......εκ διαμέτρου τεράστιες οι διάφορες υπέρ του Z2.

@inevar

Μια ερώτηση και ίσως μπορείς να μου απαντήσεις, σε ένα φίλο δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση σε lollipop, είναι ακόμη στην 4.4.2 (Z2 D6503).

Μήπως γνωρίζεις κάτι, το έχει πάρει από Γερμανία.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Νομίζω πως δεν συγκρίνονται τα δύο τηλέφωνα μεταξύ τους.......εκ διαμέτρου τεράστιες οι διάφορες υπέρ του Z2.

@inevar

Μια ερώτηση και ίσως μπορείς να μου απαντήσεις, σε ένα φίλο δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση σε lollipop, είναι ακόμη στην 4.4.2 (Z2 D6503).

Μήπως γνωρίζεις κάτι, το έχει πάρει από Γερμανία.

Ουτε καν 4.4.4? Ας κανει ανανέωση στην ρυθμίσεις της ενημέρωσης χειροκινητα

ΥΓ ............. πρέπει να έσβησα το .semc backup που ειχα ολα τα saves των games....:cry::cry::cry::X:X:X

αλλά τα είχα και στην επιφάνεια εργασιας και στο κινητό θα τα μετεφερνα με αντιγραφη επικολληση... δεν μπορει να τα εσβησα μεταφέροντάς τα... ΓΚΡΡΡ !! Μπορω να τα ανακτησω ακομα και αν εχω κανει shift delete??? ευτυχως ειχα κρατησει backup των angry birds και αλλου οπως και αλλων παιχνιδιών από 10/1... κατι σωζεται... ΠΦΦΦΦ!!! βοηθεια καποιος αν εχει καμια ιδεα..

-----------

Τώρα που έκανα browsing στην σδ μεσω του λαπτοπ το διαβάσει ευτυχώς!!! αλλά απο τον file manager οχι.. ουυυφφφφ ευτυχως τώρα θα το λύσω..

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν το διαβαζει το .semc-fullbackup είτε οταν το βάζω στην εσωτερικη μνημη είτε όταν στην εξωτερική και παω να το διαβασω απο τον φαηλ μανατζερ , παρόλο που οταν το ανοιγω απο πισι τα βλεπει. Καμια ιδεα;

Επισης αυτή η 6αρα (6.3.5) τέρμα μαπα είναι ! unstable! H 4αρα είναι πολύ καλύτερη αρτε123456 μιας και εκει ούτε εχει θεματα με το πληκτρολογιο και το ον σκρην μπακ μπατον ( να μην λειτουργουν καποιες φορες!) απαραδεκτο! Γυρναω στο προηγουμενο. Στα τσακ να παει η 6αρα!

Edited by zxr

Έχω από τις 10/1 με την 4αρα πάνω, τώρα θα βάλω την 6αρα για να καπαρωσω την 6.3.5.,

μηπως ειναι καμια ρύθμιση με τα badges που δεν βρισκεις;

Γιατι απο την 6αρα και πανω existenz δεν εχουμε app drawer; Τι εγινε; σπαστηκα τωρα! .. γκρρρρρρ μου φαινεται θα γυρισω στην 4αρα!!

Παρεμπιπτόντως βγάζει φοβεροτερες φώτο βραδινές τώρα! Ζ5 έγινε, κατά την εγκατάσταση οι οδηγίες έλεγαν να κάνουμε wipe data, cache, art cache, δεν έλεγαν wipe το system αν και στις καστομιες που βάζω στο μικρό... πάντα ακολουθώ το τρίπτυχο clear system, data, cache..

πατας παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και σου βγάζει 4 επιλογές: widget, ταπετσαρίες, θέματα και settings.

επιλέγεις settings και στη διάταξη (πρώτη επιλογή) βάζεις κλασσική...

πατας παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και σου βγάζει 4 επιλογές: widget, ταπετσαρίες, θέματα και settings.

επιλέγεις settings και στη διάταξη (πρώτη επιλογή) βάζεις κλασσική...

Σε ευχαριστώ, μέσα στα νεύρα μου δεν το σκέφτηκα! Ποια έκδοση φοράς πάνω;

Αυτή εμένα μου είναι προβληματική όπως θα διάβασες πιο πάνω. Έκανα clean install και τα λοιπά αλλά δεν... Βέβαια από την στιγμή που έμφανισα τον app drawer παψανε τα θέματα με το μπακ μπατον αλλά και την μη ( εμφανιση του πληκτρολογιου που παλι εγινε καπνος οπως και το οτι δε δουλευει παλι το back on screen button) τραγικη ειρωνεια! Την ωρα που σας γραφω!!! ) ειναι buggy και απαραδεκτη ρομ, χιλιες φορες 4αρα, ασε που στην 6.3.5 αλλαξε εφαρμογη backup και δε μου τα βρισκει οπως προειπα. Εχω φλασαρει ρομς δεν ειμαι κανα γατακι να κολλαω σε αυτα. Ουτε λεει πως διορθωνεται αυτο το bug στο σαητ του.

ΥΓ Φιγουράρει το Ζ2 στο σκρουτζ στην κατωτατη τιμη μεχρι τωρα..! 322.20Ε!! Ένω τον Δεκέμβριο του 2014 είχε φτάσει μέχρι τα 322.60Ε

Edited by Inevar

Πολύ καλό το P8 ή μετάβαση ίσως αξίζει για την κάμερα! Γιατί είναι καλύτερη!! Αλλιώς είναι πάνω κάτω τα ίδια! Βέβαια έχει και διαφορετικό Ui κτλπ !αν θες να αλλάξει πουλά το Ζ2, βάλε λίγα ακόμα και πάνε σε P8 έτσι για την αλλαγη

Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η συζήτηση αυτή. Υπάρχουν σχετικά θέματα ώστε να κάνετε τέτοιου είδους ερωτήματα. Ας μείνουμε αποκλειστικά στο θέμα μας.

Ευχαριστώ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Φορεσε καποιος απο εσας cm12 ή και παραπανω στο Ζ2 με ξεκλειδωτο bootloader; Και αν ναι πως ειναι η χρηση της καμερας; βγαζει το ιδιο ποιοτικες και πλουσιες φωτο , βιντεο; επισης ta backup δεν παιρνω αφου οταν φλασαρω στοκ ρομ ηδη υπαρχουν μεσα. Τα drm keys κτλπ.

Λεω να την φορεσω για αυτο ρωτω.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατεβάζω από εδώ --> https://download.cyanogenmod.org/?type=snapshot&device=sirius

Edited by Inevar

Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η συζήτηση αυτή. Υπάρχουν σχετικά θέματα ώστε να κάνετε τέτοιου είδους ερωτήματα. Ας μείνουμε αποκλειστικά στο θέμα μας.

Ευχαριστώ :)

Σωστά ήτανε πολύ offtopic

[Z~Z5 Series][EXRxTHS]SONY DRM FUNCTION RESTORATION FOR UB DEVICE | Z3 lines support!

http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/xperia-z1-z2-z3-series-devices-drm-t2930672

*THIS MOD WONT RECOVER THE REAL DRM KEYS THAT YOU LOST AFTER UB(except you do the TA backup),THIS MOD IS RESTORE THE FEATURES THAT LOSS BY UNLOCKING THE BOOTLOADER ONLY!

Well, Except this the main BANEFITS of this mod is

EXTREMELY Light! The size of it was <2MB!

Δηλαδή με λίγα λόγια αυτή η μέθοδος δεν θα επαναφερει τα πραγματικα drm keys που έχασες μετά το ξεκλείδωμα του bootloader (εκτός και αν πάρεις TA backup) , αυτή η μέθοδος θα επαναφέρει τα χαρακτηριστικά που έχασες όταν ξεκλείδωνες τον bootloader μόνο..! Οπότε προσοχή.

Edited by Inevar

Φορεσε καποιος απο εσας cm12 ή και παραπανω στο Ζ2 με ξεκλειδωτο bootloader; Και αν ναι πως ειναι η χρηση της καμερας; βγαζει το ιδιο ποιοτικες και πλουσιες φωτο , βιντεο; επισης ta backup δεν παιρνω αφου οταν φλασαρω στοκ ρομ ηδη υπαρχουν μεσα. Τα drm keys κτλπ.

Λεω να την φορεσω για αυτο ρωτω.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατεβάζω από εδώ --> https://download.cyanogenmod.org/?type=snapshot&device=sirius

Προσοχή...το ta back-up πρέπει να γίνει γιατί με το που ξεκλειδώσεις τον bt τα drm keys σβήνονται-καταστρέφονται! Και το πιο σημαντικό..τα drm key είναι διαφορετικά και μοναδικά για κάθε συσκευή!

Το λένε και το ξαναλένε στο xda

1) back-up ta με recovery και μάλιστα με 2 στοκ ρομ για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος του ta.img δλδ με kitkat και με lollipop

2) ασφαλής αποθήκευση του ta.img σε κάποιο pc-δίσκο

3) ξεκλείδωμα bt και flash custom Rom

Καμία stock Rom δεν έχει τα drm keys σου, απλά όταν επιστρέψεις πάλι σε stock κάνεις restore το ta.img για να πάρεις τα σωστά drm keys και να ξαναδουλεψουν οι ρουτίνες της κάμερας σχετικά με ποιότητα κτλ.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα βέβαια κι απ ότι διάβασα η Sony ήδη κυκλοφόρησε τα source's και τις βιβλιοθήκες για την camera προκειμένου να παίζει σε άψογη ποιότητα και σε custom Rom, aosp, cm κτλ. Επομένως είναι θέμα χρόνου να δούμε την ίδια ποιότητα της κάμερας σε custom rom όπως στη stock Rom.

Και για να ενημερώσουμε και τον κόσμο ή ποιότητα της κάμερας αλλοιώνεται μόνο στις βραδυνές λήψεις και όχι κατά την ημέρα. Για κάποιους δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα..

Προσοχή...το ta back-up πρέπει να γίνει γιατί με το που ξεκλειδώσεις τον bt τα drm keys σβήνονται-καταστρέφονται! Και το πιο σημαντικό..τα drm key είναι διαφορετικά και μοναδικά για κάθε συσκευή!

Το λένε και το ξαναλένε στο xda

1) back-up ta με recovery και μάλιστα με 2 στοκ ρομ για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος του ta.img δλδ με kitkat και με lollipop

2) ασφαλής αποθήκευση του ta.img σε κάποιο pc-δίσκο

3) ξεκλείδωμα bt και flash custom Rom

Καμία stock Rom δεν έχει τα drm keys σου, απλά όταν επιστρέψεις πάλι σε stock κάνεις restore το ta.img για να πάρεις τα σωστά drm keys και να ξαναδουλεψουν οι ρουτίνες της κάμερας σχετικά με ποιότητα κτλ.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα βέβαια κι απ ότι διάβασα η Sony ήδη κυκλοφόρησε τα source's και τις βιβλιοθήκες για την camera προκειμένου να παίζει σε άψογη ποιότητα και σε custom Rom, aosp, cm κτλ. Επομένως είναι θέμα χρόνου να δούμε την ίδια ποιότητα της κάμερας σε custom rom όπως στη stock Rom.

Και για να ενημερώσουμε και τον κόσμο ή ποιότητα της κάμερας αλλοιώνεται μόνο στις βραδυνές λήψεις και όχι κατά την ημέρα. Για κάποιους δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα..

Αρα να μην παρω μπακαπ αφου τα εδωσε;

Καλημέρα,

Πείρα μία 32αρα sd, έβαλα το link2sd και μετέφερα κάποιες εφαρμογές εκεί.

Βλέπω όμως ότι στο link2sd, δεν έχει πάει όλη η εφαρμογή εκει. Επίσης λέει κάτι για συνδεδεμένες εφαρμογές.

Τι είναι αυτό και σε τι χρειάζεται ?? Επίσης το ext4 που έχω διαβάσει και το format τις sd για ποιο λόγο χρειάζεται ?? Κάπου είχα διαβάσει εδώ αλλά δεν το βρίσκω...

Καμία βοήθεια ?! Είναι root το τηλέφωνο.

Επισης έχω βάλει καποιες εφαρμοφες στην sd, τωρα μπορω να κανω partittion η θα πρεπει να την κανω back up?

Edited by bpapad81

• The title was changed to Sony Xperia Z2