Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε τι περιβάλλον βρίσκεσαι όταν σου το κάνει αυτό; Υγρασία, θερμοκρασία;

Πιθανότατα να σου περάσει κατευθείαν την 1.28 αλλά δεν είναι και απόλυτο αυτό. Εξαρτάται από το πως είναι δομημένα να update.

Έχει protection για αυτό. Μπορείς να απενεργοποιήσεις την προστασία από την τηλεόραση;

Παντού Μου το κανει μέσα στο σπίτι έξω σε σκιά σε ήλιο στο αμάξι σε δροσιά! Μεγάλο πρόβλημα το ψαξα σε xda και είδα οτι όλοι στείλανε service και τους το φτιάξανε ή κάνανε αντικατασταση(το καλυτερο)

Εγώ το στείλα σήμερα για service άντε να δουμε :rolleyes::rolleyes:

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παλικάρια καλησπέρα.

Ευτυχής κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές εβδομάδες του Ζ2. Πρώτες εντυπώσεις φανταστικές. Κάποιες παρατηρήσεις.

1) ΠΟλύ καλή διάρκεια μπαταρίας, αν και περίμενα καλύτερη, ειδικά σε σύγκριση με το Ζ3 Compact που είχα τεστάρει και είχα πάθει την πλάκα μου. To Lollipop την χειροτέρεψε;

2) Θάλασσα δεν το βουτάμε έτσι;;; :D

3) Μόνη απογοήτευση ο τεράστιος χρόνος φόρτισης. Με τον φορτιστή που μου δίνει η Sony. Κάνω κάτι λάθος;

4) Δεν έχω βάλει ακόμα την 5.0.2. Περιμένουμε και άλλη αναβάθμιση;

Δεκτά οποιαδήποτε tips, ευχαριστώ!

Παιδιά καλημέρα σας!!

Δεν μπορώ να κάνω πλήρη κατοπτρισμό οθόνης (mirroring) ,έχω δοκιμάσει

τα μύρια όσα από διάφορα φόρουμ που περιηγήθηκα , χωρίς αποτέλεσμα !!! :(

έχω την lollipop 23.1.A.1.28 είμαι root και με ξεκλείδωτο bootloader !!

Έχει κάποιος φίλος το ίδιο πρόβλημα με εμένα ;

Ενώ κάνει την σύνδεση με την LG smart tv μου , δεν μ' αφήνει να δω φωτογραφίες ,βίντεο

και μουσική !!!! :blink:

Δείτε φωτογραφία από την τηλεόραση !!

καλησπερα

πως εκανες ροοτ την 23.1.A.1.28?

σκεφτομαι να την περασω αλλα κολαω επειδη δεν ειχα δει να γινεται ροοτ.

επισης εχω κλείδωμενο bootloader....

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Παλικάρια καλησπέρα.

Ευτυχής κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές εβδομάδες του Ζ2. Πρώτες εντυπώσεις φανταστικές. Κάποιες παρατηρήσεις.

1) ΠΟλύ καλή διάρκεια μπαταρίας, αν και περίμενα καλύτερη, ειδικά σε σύγκριση με το Ζ3 Compact που είχα τεστάρει και είχα πάθει την πλάκα μου. To Lollipop την χειροτέρεψε;

3) Μόνη απογοήτευση ο τεράστιος χρόνος φόρτισης. Με τον φορτιστή που μου δίνει η Sony. Κάνω κάτι λάθος;

εμένα μου φαίνεται λίιιιιγο καλύτερη η μπαταρία με την lollipop.

θάλασσα κανονικά δεν το βουτάς, αλλά αν το πλύνεις κατευθείαν μετά με γλυκό νερό, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα

σε pc που το φορτίζω, κάνει για πλήρη φόρτιση περίπου 4 ώρες. είναι καλύτερο για την υγεία της μπαταρίας η αργή φόρτιση, αφού δεν υπερθερμαίνεται και δεν δέχεται πολλά Ah.

άμεσα δεν περιμένουμε αναβάθμιση. προς τα τέλη του καλοκαιριού θα βγει η 5.1, απ'όσο έχω ακούσει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα

πως εκανες ροοτ την 23.1.A.1.28?

σκεφτομαι να την περασω αλλα κολαω επειδη δεν ειχα δει να γινεται ροοτ.

επισης εχω κλείδωμενο bootloader....

ευχαριστω

άμεσα δε γίνεται root η 1.28.

ή φλασάρεις pre rooted ή φτιάχνεις μόνος σου rooted με τον οδηγό και στη συνέχεια την εγκαθιστάς μέσα από recovery (άρα προϋποθέτει να είσαι ήδη ρουταρισμένος)

[quote name=mutunas

άμεσα δε γίνεται root η 1.28.

ή φλασάρεις pre rooted ή φτιάχνεις μόνος σου rooted με τον οδηγό και στη συνέχεια την εγκαθιστάς μέσα από recovery (άρα προϋποθέτει να είσαι ήδη ρουταρισμένος)

Ακριβώς έτσι !!!! Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα και εγώ !!! Ήμουν ήδη root και έχω και ξεκλείδωτο bootloader . Το θέμα μου είναι το mirroring που προφανώς ξεκίνησε μετά το ξεκλείδωμα του BL !!! :confused:

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

Παλικάρια καλησπέρα.

Ενα εξάμηνο που το είχα το z2 φόρτιζε σε 2.5 ώρες απο 15% περίπου εως 100%.

Οχι παραπάνω.

Θαλασσινό νερό δεν κανει μονο γλυκό,εκτός αν το ξεπλένεις άμεσα με γλυκό.

Η τελευταία αναβαθμιςη ειναι η 5.0.2 που τελειώνει σε 28( τα προηγούμενα ειναι σε 690 και 726-πάλι 5.0.2-)που εδω και 2 εβδομάδες βγαίνει σταδιακά για όλες τις χώρες.

Αυτονομια με την kit kat οςο το είχα ηταν αψογη(μου έβγαζε 2 ημέρες) το μεγίστο δηλαδη μαζί με g2/z3.

Σε καμία αλλη συσκευη δεν μου έβγαζε δεύτερη μερα.

Ακριβώς έτσι !!!! Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα και εγώ !!! Ήμουν ήδη root και έχω και ξεκλείδωτο bootloader . Το θέμα μου είναι το mirroring που προφανώς ξεκίνησε μετά το ξεκλείδωμα του BL !!! :confused:

Εμένα και με lock bootloader πάλι δεν πιάνει με Samsung tv(με το m8 δεν είχα κανένα θέμα,αρα μάλλον καποια πατατα της Sony διότι το ίδιο θέμα είχα και με το z3 tablet και εξακολουθω να εχω με το z3 κινητό)

Αποκλειεται να εχω θέμα με την tv διότι σε 3 windows tablet άψογο το Miracast στην συνδεςη με την tv και mirroring.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

μια ερωτηση

βρηκα ΑΥΤΟ που λεει οτι φλασαρουμε (μεσω τηλεφωνου )το zip και δεν κανουμε τιποτα αλλο

σε αλλους οδηγους λεει οτι μετα φλασαρουμε μεσω flashttol to ftf firmware για να φλασαριστη ο kernel

αμοιγοντασ το ζιπ ομως βλεπω οτι εχει μεσα και kernel.elf

τελικα πρεπει να το φλασαρω μετα με flashtool η οχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Παιδια η δικη μου αναβαθμιση λεει xperia z2 23.1.A.0.690 update. Γνωριζετε ποια version lollipop ειναι;

Η πρώτη που βγήκε πριν 2 μήνες.

Η επόμενες ειναι που τελειώνει σε 726 και 1.28 η πιο φρέσκια που τωρα τις δέχονται ανα χώρα η και πάροχο.

Edited by alextrela

Αναμεσα στα ποστ για τον εσωτερικό κόσμο του Ζ2 (software), ένα ποστ για την εξωτερική εμφάνιση του κινητού: skin

Αναμεσα στα ποστ για τον εσωτερικό κόσμο του Ζ2 (software), ένα ποστ για την εξωτερική εμφάνιση του κινητού: skin

Αψογα!!

Εχω βάλει και εγω αλλα περιμετρικά μονο διότι πίσω η πλάτη σε cooper που παρήγγειλα ειναι μερα με την νύχτα με το αυθεντικό cooper στο z3 που θέλω αυςτηρα.

Ανταποκρίνεται 100% το χρώμα που παρελαβες με αυτο που περιγράφεται στο συγκεκριμένο site;

Διότι η πλειοψηφία απο ebay αλλη φωτό βάζουν στην περιγραφή και αλλο ειναι στην πράξη σε αντίστοιχα skin.

Ακόμα και απο εδω https://slickwraps.com/ αφήνει ενα κενό περιμετρικά η και πίσω ακάλυπτο και δεν μου αρέσει που είχα παραγγείλει.

Edited by alextrela

Αψογα!!

Ανταποκρίνεται 100% το χρώμα που παρελαβες με αυτο που περιγράφεται στο συγκεκριμένο site;

OK, το cooper χρώμα του Ζ3 με τη γυαλαδα από το glass είναι φανταστικό, θα ήταν δύσκολο να το πετύχουν.:)

Τα χρώματα που πήρα είναι όπως στο website, το κόκκινο είναι αυτό το έντονο,βαθύ κοκκινο και το πράσινο κι αυτό καλό. Είχα κοιτάξει και το slickwraps, όμως δεν πουλάει σπασμένα τα χρώματα, και εγώ ήθελα να το κάνω δίχρωμο. Επίσης, δεν πουλάει το πράσινο χρώμα.

Να κάνω ένα μίνι review:

Πρώτη φορά πήρα skin και η ποιότητα του υλικού αφήνει πολύ καλή αίσθηση.

Το πίσω μέρος είναι ακριβές και μπαίνει εύκολα ( σ αυτό βοηθάει το xperia, γιατί δεν έχει καμπύλες η πλάτη όπως πχ το G3, και πάνω στο γυαλί νιώθεις ότι δε θα ξεκολλήσει ποτέ). Το κάνει ένα κλικ λιγοτερο slippery.

Τα πλαϊνά τώρα, είναι 11 κομματια. Είναι λεπτά. Το skin επιτρέπει να το ξεκολησεις 3-4-5 φορές μέχρι να κάνεις τέλεια τοποθέτηση. Όμως για τα πλαϊνά θέλει παραπάνω προσοχή. Ιδίως εκείνα που είναι περιμετρικά του magnetic connector( δεν είναι μονοκόμματο. Έχει ένα κομμάτι, μετα είναι το magnetic connector, μετά άλλο κομμάτι.) Η καμπύλη που έχει το magnetic, κάνει το skin να έχει σχήμα ' ( '. Είναι λεπτό και μυτερό. Πρέπει να το κάνεις καλή τοποθέτηση και να κολλήσει με τη μια. Γιατί αν προεξέχει έστω και ελάχιστα, ή δε κολλήσει απόλυτα, με το καιρό πιστεύω θα σηκωθεί κτλ. Σ εκείνο το σημείο ακουμπάνε συνέχεια τα δάχτυλα, επίσης με το βάλε-βγαλε σε τσέπη, θα έχει τριβή. Για κάποιο λόγο στη παραγγελία μου βαλανε extra ένα σετ πλαϊνών stickers χωρίς κόστος.

Να πω επίσης ότι το κουμπί ήχου είναι ένα κλικ πιο δύσκολο να το πατήσεις, καθώς το sticker το κάνει σα να είναι πιο βαθιά στην επιφάνεια. Το power button δεν έχει πρόβλημα.

Κάτι τελευταίο, έχω την οριτζιναλ θήκη Σόνυ με το πορτακι, που τη χρησιμοποιώ 10% περιπου. Τα πλαϊνά stickers, το κάνουν ελάχιστα πιο χοντρό και επειδή η θήκη είναι πολύ ακριβής, το κάνει λιγο πιο δύσκολο να το βάλεις/βγαλεις.

Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε η αγορα.

μια ερωτηση

βρηκα ΑΥΤΟ που λεει οτι φλασαρουμε (μεσω τηλεφωνου )το zip και δεν κανουμε τιποτα αλλο

σε αλλους οδηγους λεει οτι μετα φλασαρουμε μεσω flashttol to ftf firmware για να φλασαριστη ο kernel

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...όμως θεωρούν πως είναι καλύτερα να περάσεις kernel baseband και όλα τα άλλα με το flashtool και το ftf αρχειο..

Ένας πολυ εύκολος τρόπος για root της τελευταίας έκδοσης lollipop.Το δοκιμασα και δουλευει!!

http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/root-t3108230

μήπως όμως με αυτό τον τρόπο το ιμει πάει σε κινέζους? Γιατί και διάβασα

Παιδιά έχει αγορασει κανένας

http://www.skroutz.gr/s/5099895/Sony-Magnetic-Charging-Dock-DK36.html

Είναι καλό?δουλεύει σωστα? Φορτίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα το κινητό?

είχα εγώ...

ναι είναι καλό (απαραίτητο θα έλεγα)

ναι δουλεύει εξαιρετικά

ναι φορτίζει κανονικά.

μου φόρτιζε το κινητό ακόμη και με ενωμένο το usb σε κλειστό υπολογιστή, ενώ στον ίδιο κλειστό υπολογιστή με το καλώδιο ενωμένο κατευθείαν στη usb του κινητού, το κινητό δε φόρτιζε!!!

Το έχω πάρει 3 φορές από ebay με 4 Ευρώ (http://www.ebay.com/itm/231513997769), μπορεί να περιμένεις γύρω στον μήνα αλλά δεν πληρώνεις 25-30 Ευρώ.

Δουλεύει άψογα αλλά θα πρέπει το κινητό να μην είναι μέσα σε θήκη.

Στην παρακάτω όμως (http://www.ebay.com/itm/271711124064) των 5,7 Ευρώ χωράει το κινητό με την θήκη του αφού έκανα εγκοπή σε όλες τις θήκες που χρησιμοποιώ.

Από φόρτιση δεν βλέπω διαφορά, ο χρόνος φόρτισης είναι ο ίδιος όπως και με το καλώδιο μόνο, άλλωστε το μόνο που παίζει ρόλο είναι η τάση που δίνει το καλώδιο και όχι πως φορτίζεις το κινητό πιστεύω.

Το έχω πάρει 3 φορές από ebay με 4 Ευρώ (http://www.ebay.com/itm/231513997769), μπορεί να περιμένεις γύρω στον μήνα αλλά δεν πληρώνεις 25-30 Ευρώ.

Δουλεύει άψογα αλλά θα πρέπει το κινητό να μην είναι μέσα σε θήκη.

Στην παρακάτω όμως (http://www.ebay.com/itm/271711124064) των 5,7 Ευρώ χωράει το κινητό με την θήκη του αφού έκανα εγκοπή σε όλες τις θήκες που χρησιμοποιώ.

Από φόρτιση δεν βλέπω διαφορά, ο χρόνος φόρτισης είναι ο ίδιος όπως και με το καλώδιο μόνο, άλλωστε το μόνο που παίζει ρόλο είναι η τάση που δίνει το καλώδιο και όχι πως φορτίζεις το κινητό πιστεύω.

είχα εγώ...

ναι είναι καλό (απαραίτητο θα έλεγα)

ναι δουλεύει εξαιρετικά

ναι φορτίζει κανονικά.

μου φόρτιζε το κινητό ακόμη και με ενωμένο το usb σε κλειστό υπολογιστή, ενώ στον ίδιο κλειστό υπολογιστή με το καλώδιο ενωμένο κατευθείαν στη usb του κινητού, το κινητό δε φόρτιζε!!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδιά ! Θέλω να πάρω κι γω γιατί δεν γίνεται συνέχεια να ανοίγω και να κλείνω το καπάκι είναι εκνευριστικο και θα χαλάσει κιόλας το καπάκι!

Απο ebay είναι το ίδιο :eek: απίστευτη διάφορα στα λεφτά!!

Καλημέρα και από μένα! Συνεχίζει καμιά φορά να μου εμφανίζει όταν κάνω κλήση πάνω ψηλά την πράσινη μπάρα η οποία έπρεπε να εμφανίζεται μόνον όταν πατάω το κουμπί home (επιστροφής στην αρχική οθόνη). Το κάνει και σε σας αυτό?

Καλημέρα και από μένα! Συνεχίζει καμιά φορά να μου εμφανίζει όταν κάνω κλήση πάνω ψηλά την πράσινη μπάρα η οποία έπρεπε να εμφανίζεται μόνον όταν πατάω το κουμπί home (επιστροφής στην αρχική οθόνη). Το κάνει και σε σας αυτό?

Όχι δεν το κάνει

Σκέφτομαι να δώσω το Oneplus για το Ζ2. Ποια είναι η γνώμη σας;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Σκέφτομαι να δώσω το Oneplus για το Ζ2. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγώ είχα δει το one plus one απο εναν φιλο και ηταν πολύ καλό πραγματικα! Νομιζω πως αμα είσαι απόλυτα ευχαριστημενος δεν χρειαζεται να το κανεις! Αμα όμως θες να πας ζε κάτι άλλο τότε καντο ναι! Εσύ γιατί θες να αλλάξει εχεις συγκεκριμένο λογο?

μια ερωτηση

το εκανα και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο

δουλευει ΑΨΟΓΑ

το μονο που θελει μολις τελειωσει το φλασαρισμα και πριν απο restart ειναι ενα Wipe Dalvik/Cache

Οταν τελειωσει το Wipe Dalvik/Cache κανει restart και αργει πολυ να ξεκινησει αλλα μετα ολα καλα.

Καλησπέρα και από εμένα κάτοχος και γω το ζ2...αλά μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να είναι αυτό που ακούγεται μέσα από το κινητό όταν το ταρακουνας στην πανό δεξιά μεριά....

• The title was changed to Sony Xperia Z2