konstantinoslp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλησπερα σας πηρα σημερα το Ζ2...και θελω να μαθω το ποσο τις 100 πρεπει να ειναι για τιν πρωτη φορτηση...??? και για τις επομενες φορτησεις??? Καλομίλητο. Θεωρητικά, το δουλεύεις μεχρι να παει η μπαταρία περίπου 10%-20% και το κλείνεις και το φορτίζεις κλειστό μέχρι το 100%. Ακολουθείς τη διαδικασία για τις πρώτες 4-5 φορτίσεις. ξαναλέω, όλα αυτά θεωρητικά. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Αν το λες για μενα ετσι κ αλλιως δεν παιζει να βαλω official καθως root γιοκ. Για τους υπολοιπους σχολιασα. Γενικά το είπα και γω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosr8 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ευχαριστω πολυ για την απαντηση στην φορτιση.... για handsfree αν παρω μπορω να τα χρησιμοποιησω και σαν ακουστικα για μουσικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) [sTOCK][LOLLIPOP] D6503 23.1.A.0.690 BAL | Rooted | No recovery | το κατεβασε κανεις απο mega??γιατι χτες το κατεβασα κ πηγα να το περασω αλλα μαλλον κατι ελειπε..το ξανακατεβασα τωρα αλλα το σκεφτομαι μηπως παλι κατι στραβωσει κ αντε ξαναστηστο απο την αρχη:confused: κ κατι αλλο,ενω πηρα αντιγραφο ασφαλειας στο pc companion μολις το γυρισω σε 4.4.2 κ παω να το περασω, ενω λεει οτι το πηρε το αντιγραφο τελικα δεν εχει παρει τιποτα.αν το αναβαθμισω σε 4.4.4 μετα το παιρνει κανονικα.τι παιζει κ σε 4.4.2 δεν???ουτε κλησεις ουτε μηνυματα ουτε τιποτα.... Edited March 18, 2015 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδια πηρα αναβάθμιση σρ 5.05 lollipop. Ολα αλλαξαν. Δεν εχω βρει κάτι κακο μεχρι στιγμη, οι ειδικοί θα μας πουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipposmich Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Απο που σου ηρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδια πηρα αναβάθμιση σρ 5.05 lollipop. Ολα αλλαξαν. Δεν εχω βρει κάτι κακο μεχρι στιγμη, οι ειδικοί θα μας πουν! k 5.0.5 ??????????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Προφανείς έγραψε κατά λάθος:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 το κατεβασε κανεις απο mega??γιατι χτες το κατεβασα κ πηγα να το περασω αλλα μαλλον κατι ελειπε..το ξανακατεβασα τωρα αλλα το σκεφτομαι μηπως παλι κατι στραβωσει κ αντε ξαναστηστο απο την αρχη:confused: κ κατι αλλο,ενω πηρα αντιγραφο ασφαλειας στο pc companion μολις το γυρισω σε 4.4.2 κ παω να το περασω, ενω λεει οτι το πηρε το αντιγραφο τελικα δεν εχει παρει τιποτα.αν το αναβαθμισω σε 4.4.4 μετα το παιρνει κανονικα.τι παιζει κ σε 4.4.2 δεν???ουτε κλησεις ουτε μηνυματα ουτε τιποτα.... ξερει κανεις?να το ρισκαρω παλι η οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 k 5.0.5 ??????????:) Σορυ, 5.0.2 ήθελα να πω.... Κατι που βγαζει για τις υπηρεσιες Google play παντως με θαυμαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εγω απο mega κατεβασα χτες george...Κανονικα μου δουλευει. Μονο ενα bug-ακι εχω βρει. Οτι το wifi recovery δεν δουλευει μαλλον. Δινει root access αλλα μετα σε πεταει σε αλλο προγραμμα και να το φερεις απο τα recent στο προσκηνιο ειναι κενο... Επισης εβαλα και το mod για το recent apps close all γιατι ηταν σπαστικο να τα κλεινεις ενα ενα καθε φορα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εγω απο mega κατεβασα χτες george...Κανονικα μου δουλευει. Μονο ενα bug-ακι εχω βρει. Οτι το wifi recovery δεν δουλευει μαλλον. Δινει root access αλλα μετα σε πεταει σε αλλο προγραμμα και να το φερεις απο τα recent στο προσκηνιο ειναι κενο... Επισης εβαλα και το mod για το recent apps close all γιατι ηταν σπαστικο να τα κλεινεις ενα ενα καθε φορα... oποτε να το ξαναφλασαρω απο recovery??στο πρωτο σταδιο μου πεταξε ενα failed κ τελος.αντε να το παλεψω παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλησπερα υπάρχει κανένας οδηγός στα ελληνικά να το περάσουμε και εμείς που δεν το κατέχουμε το ρουτινγκ το ρεκοβερυ κλπ :D:D:D ευχαριστω Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 oποτε να το ξαναφλασαρω απο recovery??στο πρωτο σταδιο μου πεταξε ενα failed κ τελος.αντε να το παλεψω παλι. Εκανες full wipe? Νομιζω θελει αυτη η rom... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά από μπαταρία το γλειφιτζούρι μια χαρά.ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα ξέχασα να πάρω screenshots αλλά 1 μέρα έβγαλα και 6 ώρες και 7 λεπτά οθόνη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλημέρα παιδια. Ηθελα να ρωτησω η ζωντανη ταπετσαρια της μαμας του, τρωει μπαταρια? Το εχει προσεξει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εκανες full wipe? Νομιζω θελει αυτη η rom... Είχα κάνει ναι. Θυμάμαι είχε ένα κουτάκι πριν επιλέξεις να ξεκινήσει η διαδικασία, αυτό το τικαρουμε η όχι ??το δοκίμασα και με τικάρισμα και χωρίς. Θα το δοκιμάσω πάλι σήμερα μήπως και περάσει αυτή τη φορά. Με το αντίγραφο ασφαλείας τι γίνεται ?γιατί δεν το παίρνει στην 4.4.2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά από μπαταρία το γλειφιτζούρι μια χαρά.ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα ξέχασα να πάρω screenshots αλλά 1 μέρα έβγαλα και 6 ώρες και 7 λεπτά οθόνη!!! Θασυμφωνησω και εγω με την μπαταρια. Εβαλα και εγω χθες την λολιποπ . βεβαια θα δω πως θα παει και τις επομενες μερες. Για την καμερα που ρωτανε καποιοι ( αν και ποτε δεν ασχολιομουν με την καμερα πολυ) , μου φεναιται λιγο πεσμενη η αποδοση της. και εδω υπαρχει ενας οδηγος για εγκατασταση λολλιποπ χωρις την υποχρεωση ξεκλειδωματος bootloader , ουτε root. Στην ουσια κατεβαζεις την λολιποπ που βγηκε π.χ. στην σουηδια και την παιρνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Εκανες full wipe? Νομιζω θελει αυτη η rom... ενω ξεκιναει η διαδικασια παει στο checking for md5 file k meta leei no md5 file found.failed Edited March 19, 2015 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 επειδη με ενδιαφερει το θεμα καμερα,αν αντι βελτιωσεων στο αυτοματο την χαλασουν προτιμω να μεινω εδω που ειμαι χωρις αναβαθμιση.οποιος την δοκιμασει ας ενημερωσει.ευχαριστω:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γιατί δεν παίρνει το τελευταίο αντίγραφο ??μόνο αν αναβαθμίσω σε 4,4,4 το παίρνει. Σπαστικό έχω χάσει τα SMS και το αρχείο κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipposmich Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γιατί δεν παίρνει το τελευταίο αντίγραφο ??μόνο αν αναβαθμίσω σε 4,4,4 το παίρνει. Σπαστικό έχω χάσει τα SMS και το αρχείο κλήσεων. Πανε και τα δικα μου δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γιατί δεν παίρνει το τελευταίο αντίγραφο ??μόνο αν αναβαθμίσω σε 4,4,4 το παίρνει. Σπαστικό έχω χάσει τα SMS και το αρχείο κλήσεων. Πανε και τα δικα μου δυστυχως... Γιατί δεν κάνατε back up, με super back up?? Ή με κάποια άλλη εφαρμογή ? Τόσες υπάρχουν στο play store.... Επίσης για τις photos, θα μπορούσατε να συνδέεται το τηλ στο pc και να τις παιρνατε απο εκεί. Υπάρχει και το helium που κάνει back up σε non root συσκευές... Κρίμα που τα χάσατε.. την έχω πατήσει και γω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Γιατί δεν κάνατε back up, με super back up?? Ή με κάποια άλλη εφαρμογή ? Τόσες υπάρχουν στο play store.... Επίσης για τις photos, θα μπορούσατε να συνδέεται το τηλ στο pc και να τις παιρνατε απο εκεί. Υπάρχει και το helium που κάνει back up σε non root συσκευές... Κρίμα που τα χάσατε.. την έχω πατήσει και γω... :( Δεν έχω χάσει φωτογραφίες, μηνύματα και κατάλογο κλήσεων έχασα... Ενω πήρε αντίγραφο το εμφανίζει μόνο στην 4.4.4.,εγώ γύρισα σε 4.4.2 λέει ότι η επαναφορά έγινε κανονικά και δεν εμφανίζεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν έχω χάσει φωτογραφίες, μηνύματα και κατάλογο κλήσεων έχασα... Ενω πήρε αντίγραφο το εμφανίζει μόνο στην 4.4.4.,εγώ γύρισα σε 4.4.2 λέει ότι η επαναφορά έγινε κανονικά και δεν εμφανίζεται τίποτα. Με το Myphone Explorer κάνεις backup τις επαφές , τις κλήσεις , τις υπενθυμίσεις και τα μηνύματα !! :) Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts