Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια βοηθείστε με. Εχω αγορασει το κινητο απο skrout πληροφοριακα. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω το 4g ουτε απο vodafone ουτε απο whatsup. Ενω στην αναζητηση δικτύων βρισκει το 4g, πατας επιλογη δικτυου και μετα λεει αδυνατη η συνδεση, δοκιμάστε αργοτερα. Λέτε να φταιει που το πηρα απο skroutz? Πειτε μου τι μπορει να φταιει!

Εχεις ενεργοποιησει το 4G στον παροχο σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδια βοηθείστε με. Εχω αγορασει το κινητο απο skrout πληροφοριακα. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω το 4g ουτε απο vodafone ουτε απο whatsup. Ενω στην αναζητηση δικτύων βρισκει το 4g, πατας επιλογη δικτυου και μετα λεει αδυνατη η συνδεση, δοκιμάστε αργοτερα. Λέτε να φταιει που το πηρα απο skroutz? Πειτε μου τι μπορει να φταιει!

πρεπει να πας ειτε σε καταστημα vodafone ειτε σε καταστημα cosmote και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια 4g. Δεν ειναι αυτοματα ενεργη επειδη εχεις 4g συσκευη, θελει ενεργοποιηση!

πρεπει να πας ειτε σε καταστημα vodafone ειτε σε καταστημα cosmote και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια 4g. Δεν ειναι αυτοματα ενεργη επειδη εχεις 4g συσκευη, θελει ενεργοποιηση!

Εμενα στην κοτε μου το χαν κανει μεσω τηλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα στην κοτε μου το χαν κανει μεσω τηλ

εγω που τους ειχα παρει τηλ με ειπαν να στειλω ενα sms για ενεργοποιηση, το οποιο sms δεν δουλεψε και ποτε. Γι αυτο πηγα απ το καταστημα κι εγινε σε 2 λεπτα. Γενικα παντως ψιλο αχρειαστο το 4g, μονο μπαταρια τρωει :p

και εγω εχω το ιδιο προβλημα.Ενω με g2 , s4 λειτουργουσε το 4g τωρα στα ιδια μερη δεν πιανει κ δεν ξερω γτ . μονο Η+ μαξ πιανω . και εχω ξανακαλεσει την κοτε κ μ λενε ειναι ηδη ενεργοποιημενο
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Στελνεις 4g στο 1333 και ενεργοποιειται το θεμα ειναι οτι και εμενα δεν επιανε και τωρα δεν εχω μβ για να το τσεκαρω.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ψάχνοντας ebay βρήκα και αυτό και σκέφτομαι να το παραγγείλω θα ήθελα και πάλι την γνώμη σας. Είναι γνήσιο;
Αυτο εχω και εγω, Το συγκεκριμονο παντως που ποσταρες λεει Genuine αρα ειναι γνησιο.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Παιδια επειδη σκεφτομαι το κινητο για αγορα στην συσκευασία εχει τα noise cancellation ακουστικά?

Εξαρτάται τι παρτίδα θα σου κάτσει. Εγώ το είχα πάρει σε λευκό από tokinito.gr και τα είχε μέσα.

Πάνω που έλεγα να το πάρω απο 325 πήγε 359.

Τι έγινε;

Τελείωσε η παραγωγή του;

Έχει κανεις καμιά άκρη γύρο στα 300;

:ninja:

Πάνω που έλεγα να το πάρω απο 325 πήγε 359.

Τι έγινε;

Τελείωσε η παραγωγή του;

Έχει κανεις καμιά άκρη γύρο στα 300;

Φίλε άργησες μέχρι και 20+ Δεκεμβρίου είχε 322,60€ είχαν όμως ξεμείνει από λευκό έτσι μετά από μια βδομάδα το τσιμπησα στα 336 €. Πρέπει να κάνεις υπομονή...

Μου έβγαλε αυτά τα ποσοστά από την στιγμή που είχα παίξει 50λεπτα angry birds transformers. Οπότε λογικά καλά είμαι.

http://i57.tinypic.com/2zdr6gj.pnghttp://i62.tinypic.com/2yv5g95.png

Μου έβγαλε αυτά τα ποσοστά από την στιγμή που είχα παίξει 50λεπτα angry birds transformers. Οπότε λογικά καλά είμαι.

http://i57.tinypic.com/2zdr6gj.pnghttp://i62.tinypic.com/2yv5g95.png

Ουτε στον υπνο μου.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω παιδες!! Επισης μου ηρθε και η θηκη ,ολα καλα και χρυσα εκτος απο το power button που δεν πατιεται ευκολα αλλα και το πανω-κατω τζογαρισμαhttp://i61.tinypic.com/2gx4l02.jpg

η θηκη σου ειναι τραγικη, πετα τη γιατι θα σου γλυστρισει απο την θηκη το κινητο καμμια ωρα και θα το κλαις. παρε απο το πλαισιο καμμια των 3 ευρω, εχει απειρως καλυτερη εφαρμογη απο το εκτρωμα που δειχνεις
All it takes is a swipe...

παρατηρησα χθες ξαφνικα οτι οταν επιλεξω κατι μαυρο στην οθονη πχ φοντο η φωτο που περιεχει σκουρο μπλε μεσα η μαυρο χρωμα,σε ενα σημειο της οθονης εχει εντονο μπλε.σαν να εχεις ακουμπησει με την μυτη ενος μαρκαδορου ασ πουμε.το σημειο αυτο ειναι περιπου στο υψος που ειναι το συρταρακι της sd.να εχει καψει πιξελ????γιατι ειναι τοσο φωτεινο εκεινο το σημειο?????????

Καλημέρα παιδια. Σημερα το πρωι ειχα το κινητο στο ταμπλο ,επαιζε το καλοριφερ και μου εγραψε οτι η cpu ζεσταινεται.....ηθελα να ρωτησω,που θα βρω καλωδιο ασυρματης φορτισης εδω στην αθηνα?πλαισιο,μεντια δεν εχουν Edited by monster1971

Τελικα το 4g αποφασισε να λειτουργησει πριν μερες απο μονο του και απο τοτε ολα κομπλε.

Τωρα εχτες που εριξα μια ματια στην μπαταρια νομιζω πως το κινητο μ τρελαθηκε!!! :blink: :blink: :blink:

Τελικα το 4g αποφασισε να λειτουργησει πριν μερες απο μονο του και απο τοτε ολα κομπλε.

Τωρα εχτες που εριξα μια ματια στην μπαταρια νομιζω πως το κινητο μ τρελαθηκε!!! :blink: :blink: :blink:

απλα πληροφοριακα στο πρωτο screenshot φαινεται οτι το εχεις ξανα φορτισει, αρα τι εννοεις οτι τρελαθηκε; :P

Καλημέρα,

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το βαρόμετρο του κινητού? Έχετε κανένα σχετικό app που να παίζει σε εσάς? Όσα έχω κατεβάσει από το play store δεν έχουν καταφέρει να μου δώσουν μέτρηση...

απλα πληροφοριακα στο πρωτο screenshot φαινεται οτι το εχεις ξανα φορτισει, αρα τι εννοεις οτι τρελαθηκε; :P

Ωχ έχεις δίκιο. Κρίμα και μου κόπηκε η χαρά :-)

Ωχ έχεις δίκιο. Κρίμα και μου κόπηκε η χαρά :-)

χαχαχ ε ναι. γενικα παντως κραταει καλα το κινητο, αλλα οχι και τοσο πολυ!

παρατηρησα χθες ξαφνικα οτι οταν επιλεξω κατι μαυρο στην οθονη πχ φοντο η φωτο που περιεχει σκουρο μπλε μεσα η μαυρο χρωμα,σε ενα σημειο της οθονης εχει εντονο μπλε.σαν να εχεις ακουμπησει με την μυτη ενος μαρκαδορου ασ πουμε.το σημειο αυτο ειναι περιπου στο υψος που ειναι το συρταρακι της sd.να εχει καψει πιξελ????γιατι ειναι τοσο φωτεινο εκεινο το σημειο?????????

Αν ειναι καμένα pixel θα φανεί σαν μικροσκοπική κουκκίδα η κουκκίδες αν ειναι πάνω απο 1 σε μέγεθος καρφίτσας.

Τσέκαρε το με την φωτεινότητα στο 100%

Βάλε μια απόλυτα σε απόλυτο λευκό φόντο και μια σε μαύρη να διακρίνεις καλύτερα.

Αν όντως βρεις πας service για αντικατάσταση panel.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia Z2