Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα στρωσει η μπαταρια?μηπωςτραβανε οι εφαρμογες γι'αυτο εχω μεγαλη διαφορα απο την πρωτη στην δευτερη φορτιση?ποια εφαρμογη να περασω να κλεινει τις εφαρμογες?

Και ποσο σας κραταει εσας η μπαταρια με ανοιχτο wifi synexeia?και ποση ωρα η οθονη λειτουργεια..?

Επειδη εχω doa αν ειναι να το αλλαξω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και συνεχεια ανοιχτο το stamina exo.

η μπαταρία θα στρώσει. Και έμενα μόλις το πήρα έλεγε 5 μερες στην διαχείριση. ανάλογα με την χρήση που θα του κάνεις θα αλλάζει. την φωτεινότητα καλύτερα να την έχει αυτόματη η καπου στην μεση. για να κλίνει της εφαρμογές κατέβασε το clean master η το advanced task killer

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

η μπαταρία θα στρώσει. Και έμενα μόλις το πήρα έλεγε 5 μερες στην διαχείριση. ανάλογα με την χρήση που θα του κάνεις θα αλλάζει. την φωτεινότητα καλύτερα να την έχει αυτόματη η καπου στην μεση. για να κλίνει της εφαρμογές κατέβασε το clean master η το advanced task killer

Μακρυά από clean master. Πιστεύω η μόνη χρήση της εφαρμογής είναι για να σβήνεις μια φορά τον μήνα τυχόν κατάλοιπα από εφαρμογές, δεν χρειάζεται για κάτι παραπάνω

1)Ποσες φορτισεις θελει να στρωσει?

2)ποση ωρα το αφηνουμε να φορτιζει για τους πρωτους κυκλους φορτισης...?

3)τριτη φορτιση εχει 12ωρες και 50 λεπτα μονο σκαλισμα και 3g internet mobile,χωρις παιχνιδια και ειναι στο 52% και 3 ωρες και 25 λεπτα ενεργοποιησης οθονης....ειναι καλα?

Επισης γραφει στην διαχειρηση ενεργειας εκτιμομενη διαρκεια μπαταριας20ωρες και 7ημερες και 13 ωρες διαρκεια σε κατασταση αναμονης...ειναι καλα?

1)Ποσες φορτισεις θελει να στρωσει?

2)ποση ωρα το αφηνουμε να φορτιζει για τους πρωτους κυκλους φορτισης...?

3)τριτη φορτιση εχει 12ωρες και 50 λεπτα μονο σκαλισμα και 3g internet mobile,χωρις παιχνιδια και ειναι στο 52% και 3 ωρες και 25 λεπτα ενεργοποιησης οθονης....ειναι καλα?

Επισης γραφει στην διαχειρηση ενεργειας εκτιμομενη διαρκεια μπαταριας20ωρες και 7ημερες και 13 ωρες διαρκεια σε κατασταση αναμονης...ειναι καλα?

1) 3-4 πλήρεις φορτισεις κάνε και είσαι κομπλέ

2) να το αφήνεις μέχρι να φτάσει 100% και μετά άλλο ένα μισαωρακι

3) πολύ καλά στατιστικά βγάζεις, η μπαταρία έχει πολύ καλή διαχείριση.

Η εκτιμώμενη διάρκεια μπαταρίας που λέει δεν είναι αντικειμενικη, μιας και εξαρτάται από το πως χρησιμοποιείς το κινητό.

Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε μου..

Εχετε καποια εφαρμογη για τις εφαρμογες που δουλευουν στο παρασκηνιο και καταναλωνουν μπαταρια.

Ωραια αφου ειναι περιττο θα το σβησω το Battery doctor...η διαρκεια της μπαταριας ειναι σωστη?εσενα ποσο κραταει η μπαταρια?ποσο λεει στην διαχειρηση ενεργειας μολις βγει απο την φορτιση...πως γινεται την πρωτη φορα να ελεγε 3μερες και στην δευτερη φορτιση να το αφησω 9ωρες και να λεει 1ημερα διαρκεια?

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η power managment ειναι η διαχειρηση ενεργειας???

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης ποσες φορτισεις θελει στην αρχη να στρωσει η μπαταρια και να μην πεφτει κατω απο το 15% και για ποση ωρα φορτιση?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και στις φωτο που βγαζει την ενδειξη οτι λογω υπερθερμανσης πιθανολογειται να κλεισει η καμερα ειναι φυσιολογικο?ειχα διαβασει μονο σε βιντεο οτι το εχει...

Φιλε μου δεν εχω το Ζ2 αλλα να ξερεις μην βαζεις τετοια τετοια προγραμματα το πολυ πολυ να χρησιμοποιεις το σταμινα που εχει.μεσα το κινητο! Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ ειναι να απενεργοποιησεις εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι π.χ. αρκετες εφαργμογες της γοογλε! Πανε ρυθμισεις>εφαρμογες>στην καρτελα ολες και κανε απενεργοποιηση οποια εφαρμογη θες!( βιβλια google,περιπτερο google,google play music,hangouts,google plus,) φυσικα αμα τις χρειαζεσαι αυτες μην τις απενεργοποιησεις! Αλλα νομιζω πως δεν τα χρειαζεσαι

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα στο forum. Έχω εδώ και ένα μήνα περίπου το Ζ2 και επειδή μου κόλαγε έβαλα την εφαρμογή cleanmaster αλλά δέν είδα κάποια διαφορά όταν κάνω επανεκινηση λειτουργεί τέλεια λέτε να το επιρεάζει η εφαρμογή? Ευχαριστώ.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα στο forum. Έχω εδώ και ένα μήνα περίπου το Ζ2 και επειδή μου κόλαγε έβαλα την εφαρμογή cleanmaster αλλά δέν είδα κάποια διαφορά όταν κάνω επανεκινηση λειτουργεί τέλεια λέτε να το επιρεάζει η εφαρμογή? Ευχαριστώ.

Σου κολλαγε???? :eek::eek::eek:

Πλακα κανεις ετσι?

Όχι φίλε μου δεν σου κάνω πλάκα.

οπότε καλό ειναι να την βγάλω την εφαρμογή?

Δες αυτο που εγραψα πιο πανω για την απενεργοποιηση εφαρμογων που δεν χρησιμοποιεις! Επισης μην εχεις περιττες εφαρμογες μεσα στο κινητο! Και επισης οσα λιγοτερα widget στις αρχικες οθονες τοσο καλυτερα!! Αλλα αυτο με το.λαγκ τι ακριβως εννοεις που λαγκαρει :eek: ! Γιατι σκεφτομαι να αγορασω την συσκευη και μονο αυτο δεν εχω διαβασει...

Αδερφε κατι αλλο παιζει, δεν γινεται να κολλαει το κινητο. Το εχω 6 μηνες και δεν εχει κολλησει ποτε.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Τι μπορεί να φταίει? όταν το κάνω επανεκκίνηση δουλεύει σφαίρα, για αυτό έβαλα το clean master.:what:

Δεν ειναι φυσιολογική η συμπεριφορά της συσκευης σου.

Το προτιμότερο ειναι να κανεις επανεγκατάσταση με PC companion και αν δεν στρώσει να πας στο service να το εξετάσουν.

Το φυσιολογικό εινςι να πάει σφαίρα χωρις extra άχρηστα app.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οκ. θα το κοιτάξω ευχαριστώ! Οπότε να την βγάλω την εφαρμογή αυτή?

Τέτοιες εφαρμογές δεν χρειάζονται, σβηστην ναι

Κοίτα για να κάνεις root πρέπει να γυρίσεις σε 4.4.2 στην προηγούμενη δηλαδή. Περνάς την επίσημη 4.4.2 με flastool κ ρουταρεις. Η 4.4.4 δυστυχώς δεν... Ακόμα.

Πολύ ριψοκίνδυνο μου ακούγεται οπότε λέω να περιμένω κάτι πιο στανταρ για την 4.4.4.

Ό,τι συσκευές έχω ρουτάρει μέχρι τώρα ήταν με πιο απλή διαδικασία: εκτελέσιμο αρχείο στην micro sd, επανεκκίνηση του κινητού, εκτέλεση του αρχείου, done!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από χτες που πήρα την micro-sim (δεν είχα) και άρχισα να χρησιμοποιω την συσκευή σαν κινητό κανονικά, παρατήρησα το εξής:

πολλές φορές, όταν ανοίγω τα δεδομένα, δεν κλειδώνει σε ταχύτητα 4G!!!

Δεν έχω καταφέρει να βρω συγκεκριμένη αιτία, μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός σπιτιού, και σε οποιαδήποτε στιγμή (2 φορές το παρατήρησα όταν άνοιγα το κινητό).

Έχω δλδ mobile internet αλλά παίζει μεταξύ 3G και H+, παρότι έχω σήμα φουλ και άλλες συσκευές δίπλα μου πιάνουν 4G άνετα.

Επίσης που+που (πολύ αραιά όμως αυτό) δείχνει να χάνεται για λίγο το σήμα της κινητής.

Επίσης και οι επιδόσεις της μπαταρίας με προβληματίζουν.

Να αρχίσω να ψάχνομαι για service κτλ;

Σημ: το κινητό το αγόρασα το περασμένο Σαββάτο από Kaizershop, είναι "Σουηδικό", και ήταν λευκό με απλά-μαύρα ακουστικά μέσα.

Πολύ ριψοκίνδυνο μου ακούγεται οπότε λέω να περιμένω κάτι πιο στανταρ για την 4.4.4.

Ό,τι συσκευές έχω ρουτάρει μέχρι τώρα ήταν με πιο απλή διαδικασία: εκτελέσιμο αρχείο στην micro sd, επανεκκίνηση του κινητού, εκτέλεση του αρχείου, done!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από χτες που πήρα την micro-sim (δεν είχα) και άρχισα να χρησιμοποιω την συσκευή σαν κινητό κανονικά, παρατήρησα το εξής:

πολλές φορές, όταν ανοίγω τα δεδομένα, δεν κλειδώνει σε ταχύτητα 4G!!!

Δεν έχω καταφέρει να βρω συγκεκριμένη αιτία, μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός σπιτιού, και σε οποιαδήποτε στιγμή (2 φορές το παρατήρησα όταν άνοιγα το κινητό).

Έχω δλδ mobile internet αλλά παίζει μεταξύ 3G και H+, παρότι έχω σήμα φουλ και άλλες συσκευές δίπλα μου πιάνουν 4G άνετα.

Επίσης που+που (πολύ αραιά όμως αυτό) δείχνει να χάνεται για λίγο το σήμα της κινητής.

Επίσης και οι επιδόσεις της μπαταρίας με προβληματίζουν.

Να αρχίσω να ψάχνομαι για service κτλ;

Σημ: το κινητό το αγόρασα το περασμένο Σαββάτο από Kaizershop, είναι "Σουηδικό", και ήταν λευκό με απλά-μαύρα ακουστικά μέσα.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσία του 4g; η μπαταρία πόση οθόνη σου βγάζει;

Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσία του 4g; η μπαταρία πόση οθόνη σου βγάζει;

Καλησπέρα Πάνο.

Ναι, το έχω τριπλοτσεκάρει ότι έχω ενεργοποιημένο το 4G. Άλλωστε κάποια στιγμή, μετά από διαδοχικά ανοιξε-κλείσε των δεδομένων του κινητού, μου δίνει τελικά 4G.

Τωρα περι μπαταρίας, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταγράψει στατιστικά... Δεν το γνωρίζω και καλά το συγκεκριμένο θέμα...

Αυτή την στιγμή πάντως είναι:

83% - 2ω 31λ χρησης - 49% οθόνη (αλλά αν κάνω κλικ στο "49% οθόνη" μου δείχνει στο ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : "Η ώρα ενεργοπ. 34λ)

Δεν ξέρω αν βοήθησα....

Καλησπέρα Πάνο.

Ναι, το έχω τριπλοτσεκάρει ότι έχω ενεργοποιημένο το 4G. Άλλωστε κάποια στιγμή, μετά από διαδοχικά ανοιξε-κλείσε των δεδομένων του κινητού, μου δίνει τελικά 4G.

Τωρα περι μπαταρίας, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταγράψει στατιστικά... Δεν το γνωρίζω και καλά το συγκεκριμένο θέμα...

Αυτή την στιγμή πάντως είναι:

83% - 2ω 31λ χρησης - 49% οθόνη (αλλά αν κάνω κλικ στο "49% οθόνη" μου δείχνει στο ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : "Η ώρα ενεργοπ. 34λ)

Δεν ξέρω αν βοήθησα....

οντως τα 34 λεπτα λειτουργιας της οθονης ειναι λιγα...δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, μηπως στρωσει...αλλιως μετα το πηγαινεις στο σερβις

Ρε σεις παιδια να κανω μια περιεργη ερωτηση! Στην τσεπη σε τζιν ας πουμε χωραρει το κινητο?η με το ζορι?? Με ενδιαφερει ν το αγορασω αλλα με ανησυχει πολυ το μεγεθος!!

Έχει κανένας να προτείνει κανένα tempered glass Από ebay ; απλά να είναι δοκιμασμένο μην πάρω ότι βρω :-) :-) :-)
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• The title was changed to Sony Xperia Z2