Fourtounas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το σ5 είναι πολύ πιο κάτω σε αδιαβροχοποιηση απο καθε Ζ σειρά.. Ενα πλαστικό καπάκι έχει απο πίσω που αν το βγάλεις θα δεις ότι έχει μόνο ένα λαστιχακι της πλάκας που προστατεύει την μπαταρία. Ναι το εχω δει πω πω ειμαι σε μεγαλο δίλημμα οποτε ακυρο το σ5 το Ζ2 εχει υπέρυθρες για να αλλάζεις τα καναλια στην τηλεόραση εχει και το Ζ3? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Υπέρυθρες δεν έχουν τα sony. Αν θες να rootάρεις πάντως προτίμησε το Z2 γιατί μπορείς να το επαναφέρεις στοκ για εγγύηση(μπορείς να βάλεις και κάποιες stok based roms, χωρις ξεκλείδωμα). Στο z3 πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader αναγκαστικά και χάνεις την εγγύηση. Βέβαια με την lollipop κανεις δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει. Μακάρι να βρεθεί εύκολο root για όλα τα Ζ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καμία καλή root εφαρμογή ξέρει κανείς ??βλέπω κάτι συσκευές πού στην γραμμή ειδοποιησεων πάνω βγάζουν ένα σωρό πληροφορίες.. Πως γίνεται αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Υπέρυθρες δεν έχουν τα sony. Αν θες να rootάρεις πάντως προτίμησε το Z2 γιατί μπορείς να το επαναφέρεις στοκ για εγγύηση(μπορείς να βάλεις και κάποιες stok based roms, χωρις ξεκλείδωμα). Στο z3 πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader αναγκαστικά και χάνεις την εγγύηση. Βέβαια με την lollipop κανεις δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει. Μακάρι να βρεθεί εύκολο root για όλα τα Ζ. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά τελικά το αποφάσισα θα πάρω προσωρινά το σ5 ενός φίλου με ένα 100αρικο διάφορα που θα δώσω το δικό μου και μόλις πέσει η τιμή του Ζ3 λίγο θα το τιμήσω γιατί τώρα άλλο 100 ευρώ και άλλο 270 να δώσεις...Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε ελπίζω να τα ξαναπούμε στη σελίδα του Ζ3 σε κάνα 2 μήνες! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μια ερώτηση προς τους κατόχους του z2.. κάνοντας έρευνα για την καμερά του καθώς είναι το μόνο που κολάω έπεσα σε αυτο το σχόλιο.. http://www.xperiablog.net/2014/11/14/xperia-z2-owners-was-the-android-4-4-4-update-worth-the-wait/#comment-1693888114 αν το κάνετε expand ο τύπος εκει εχει ενα συγκριτικό πριν και μετα το 4.4.4 update.. κατα τα λεγομενά του με την 4.4.4 η κάμερα του z2 επιασε σε απόδοση του z3.. γενικά θα λέγατε πως συμφωνείτε? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kle13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι.Πηρα και εγω σημερα το Z2 ολα super εκτος απο ενα.θελω να σας ρωτησω αν ειναι και εσας τοσο χαλια η εμπρος καμερα σε χαμηλο φωτισμο.Διαβαζα για την υπαρξη θορυβου αλλα αυτο ειναι χειροτερο και απο κινητα 3ετιας.Επισης αν βγαλω φωτογραφια φαινεται πολυ καλυτερα απο οτι οταν βλεπω απο την καμεραΕιμαι με 4.4.2.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στην 4.4.4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι.Πηρα και εγω σημερα το Z2 ολα super εκτος απο ενα.θελω να σας ρωτησω αν ειναι και εσας τοσο χαλια η εμπρος καμερα σε χαμηλο φωτισμο.Διαβαζα για την υπαρξη θορυβου αλλα αυτο ειναι χειροτερο και απο κινητα 3ετιας.Επισης αν βγαλω φωτογραφια φαινεται πολυ καλυτερα απο οτι οταν βλεπω απο την καμεραΕιμαι με 4.4.2.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στην 4.4.4.. Ε εντάξει μια ικανοποιητικη μπροστινή κάμερα για σκαηπ είναι ρε συ. Αναβαθμισε το σε 4.4.4. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι.Πηρα και εγω σημερα το Z2 ολα super εκτος απο ενα.θελω να σας ρωτησω αν ειναι και εσας τοσο χαλια η εμπρος καμερα σε χαμηλο φωτισμο.Διαβαζα για την υπαρξη θορυβου αλλα αυτο ειναι χειροτερο και απο κινητα 3ετιας.Επισης αν βγαλω φωτογραφια φαινεται πολυ καλυτερα απο οτι οταν βλεπω απο την καμεραΕιμαι με 4.4.2.Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στην 4.4.4.. Ναι φίλε, σε σκοτεινό φωτισμό, παίρνει πάντα μια κοκκινωπή απόχρωση και έχει πολύ θόρυβο. Το σύγκρινα με Iphone 6, βράδυ και είναι η μέρα με την νύχτα. Ίσως με την 4.4.4 να άλλαξαν και τον αλγόριθμο της εμπρόσθιας κάμερας και να υπάρχει βελτίωση. Παιδιά για να κάνουμε αναβάθμιση σε 4.4.4, είναι καλύτερο να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση σωστά? Edited January 27, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδιά για να κάνουμε αναβάθμιση σε 4.4.4, είναι καλύτερο να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση σωστά? Από 4.4.2 σε 4.4.4 είναι μικρή αναβάθμιση, δεν χρειάζεσαι επαναφορά ούτε πριν ούτε μετά. Στις μεγάλες αναβαθμίσεις να κάνεις, ας πούμε όταν πάρεις γλυφιτζουρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλημέρα, το έχω στα χέρια μου εδώ κ 3 μέρες κ εχω μείνει εκπληκτος! Μια ερώτηση, τα ακουστικά του είναι ΤΡΟΜΕΡΑ, αλλα το μικρόφωνο που είναι? έχω την εντύπωση ότι είναι πίσω απο τα ακουστικά?? ψαχνω να βρω καμιά τρυπούλα κ δεν βρίσκω στα συνήθη σημεία.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλημερα παιδια,για to lolipop τι ακουμε? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλημέρα, το έχω στα χέρια μου εδώ κ 3 μέρες κ εχω μείνει εκπληκτος! Μια ερώτηση, τα ακουστικά του είναι ΤΡΟΜΕΡΑ, αλλα το μικρόφωνο που είναι? έχω την εντύπωση ότι είναι πίσω απο τα ακουστικά?? ψαχνω να βρω καμιά τρυπούλα κ δεν βρίσκω στα συνήθη σημεία.;) Το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένο επάνω στα ακουστικά. Ένα δεξιά και ένα αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι σε αναζήτηση κινητού (αφού το Galaxy S2 με υπηρέτησε πιστά για μια 3ετία αλλά πλέον φαίνονται τα χρονάκια του) και στην έρευνα που κάνω μόλις έπεσα πάνω στο Ζ2. Στο οποίο πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που με καλύπτουν απόλυτα, μου αρέσει πάρα πολύ και η σχεδίαση. Είμαι πολύ κοντά στο να καταλήξω αλλά θέλω να μου λύσετε μια απορία: διάβασα σε διάφορα θέματα πολλούς να αναφέρονται στο κακό service της Sony. Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε στο τι ακριβώς συμβαίνει; Μεγάλοι χρόνοι επισκευής; Μη αποδοχή της εγγύησης; Κακή εξυπηρέτηση; Γιατί αν είναι να δώσω 300+ ευρώ για μια συσκευή και αν (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι να μείνω ξεκρέμαστος, δεν το ψήνω καθόλου.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georivi Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 παιδες μ χει σπασει τα νευρα....για ποιον λογο οι φωτογραφιες που μου στελνουν στο fb αποθηκευονται αυτοματα στο αλμπουμ μου??και μετα ενω τις σβηνω εμφανιζονται παλι.τι πρεπει να κανω για να μην αποθηκευονται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 παιδες μ χει σπασει τα νευρα....για ποιον λογο οι φωτογραφιες που μου στελνουν στο fb αποθηκευονται αυτοματα στο αλμπουμ μου??και μετα ενω τις σβηνω εμφανιζονται παλι.τι πρεπει να κανω για να μην αποθηκευονται?? Πάνε messenger -ρυθμίσεις -αποεπελεξε την λεξη φωτογραφίες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georivi Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 πω ρε φιλε τοσο απλο....1000 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 καλημερα παιδια πως βλεπουμε το s/ntoy z2??????? θελω να δω απο ποια χωρα ειναι και ποια παρτιδα ειναι.... επισης δεν εχει ταινια ασφαλειας πανω στο κουτι του?το πηρα απο καιζερ και ειχε δυο στρογγυλα αυτοκολητα και τα δυο ξεκολλημενα... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα παιδια πως βλεπουμε το s/ntoy z2??????? θελω να δω απο ποια χωρα ειναι και ποια παρτιδα ειναι.... επισης δεν εχει ταινια ασφαλειας πανω στο κουτι του?το πηρα απο καιζερ και ειχε δυο στρογγυλα αυτοκολητα και τα δυο ξεκολλημενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι σε αναζήτηση κινητού (αφού το Galaxy S2 με υπηρέτησε πιστά για μια 3ετία αλλά πλέον φαίνονται τα χρονάκια του) και στην έρευνα που κάνω μόλις έπεσα πάνω στο Ζ2. Στο οποίο πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που με καλύπτουν απόλυτα, μου αρέσει πάρα πολύ και η σχεδίαση. Είμαι πολύ κοντά στο να καταλήξω αλλά θέλω να μου λύσετε μια απορία: διάβασα σε διάφορα θέματα πολλούς να αναφέρονται στο κακό service της Sony. Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε στο τι ακριβώς συμβαίνει; Μεγάλοι χρόνοι επισκευής; Μη αποδοχή της εγγύησης; Κακή εξυπηρέτηση; Γιατί αν είναι να δώσω 300+ ευρώ για μια συσκευή και αν (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι να μείνω ξεκρέμαστος, δεν το ψήνω καθόλου.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Το θεμα ειναι οτι το service το εχει δωσει η sony στην arvato. Ομως στην arvato υπαρχει ακομα το service της samsung, nokia, htc, lg, apple. Αρα οπως καταλαβαινεις εχει σχεδον ολες τις εταιριες και ετσι αργουν πολυ... Service αναλαμβανουν μονο σε συσκευες εντος Ευρωπαικης ενωσης. Πηγα προχτες το sony sw 2 αγορασμενο απο hong kong και δεν δεχτηκαν ουτε κοστολογιο επισκευης να μου δωσουν.. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το θεμα ειναι οτι το service το εχει δωσει η sony στην arvato. Ομως στην arvato υπαρχει ακομα το service της samsung, nokia, htc, lg, apple. Αρα οπως καταλαβαινεις εχει σχεδον ολες τις εταιριες και ετσι αργουν πολυ... Service αναλαμβανουν μονο σε συσκευες εντος Ευρωπαικης ενωσης. Πηγα προχτες το sony sw 2 αγορασμενο απο hong kong και δεν δεχτηκαν ουτε κοστολογιο επισκευης να μου δωσουν.. Ευχαριστω για την απαντηση. Απο το Kaizershop εχω σκοπο να το παρω, κ εκει αναγραφει EU. Οποτε λογικα ειμαι ΟΚ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 απο σημερα ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος του κινητου.Το πηρα σε πολυ καλη τιμη ελαφρως μεταχειρισμενο και ειμαι κατενθουσιασμενος Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 καλησπερα απο σημερα ανηκω στην ομοδα με τα sony xperia Z2.... ολα καλα εκανα αναβαθμιση σε 4.4.4 το android ... αλλα εγινε μια πατατα...το ειχα δωσει στο ξαδερφακι μου και κοιτουσε τις φωτο που εχει και κατι βιντεο με τον spiderman....κατι εσβησε απο εφαρμογες φοβιθηκε μην τον μαλωσω και του εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...αλλα μαλλον εκανε και αντιγραφο ασφαλειας και μετα την επαναφορα δεν μου βγαζει τις απιστευτες φωτο που ειχε μεσα..... τωρα θελω να κανω τιν 4.4.4 την εργοστασιακη οπως ηταν χωρις το αντιγραφο ασφαλειας πως γινεται? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι αλλο εκανα σημερα την πρωτη φορτιση κρατησε 3 ωρες και εδειχνε 100% και εγραφε φορτισμενο....το αφηνουμε μηπως να κανει καποιο ηχο για να το αφαιρεσουμε απο την φορτιση(βλεπε samsung) που κανει ενα ηχο οταν ειναι πληρως φορτισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Επειδη κι εγω ειμαι ετοιμος για αγορα, μια σημαντικη ερώτηση . . . . . . ΧΡΩΜΑ;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 εσενα τι σου αρεσει σαν χρωμα....εγω το εχω μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Επειδη κι εγω ειμαι ετοιμος για αγορα, μια σημαντικη ερώτηση . . . . . . ΧΡΩΜΑ;;;;;; Μαύρο = κλασσικό χρώμα Λευκό = χρώμα που το αναδεικνύει Μωβ = χρώμα που θα σε προσέξουν τα γκομενακια Εγω το χω σε λευκο Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μαύρο = κλασσικό χρώμα Λευκό = χρώμα που το αναδεικνύει Μωβ = χρώμα που θα σε προσέξουν τα γκομενακια Εγω το χω σε λευκο Μαύρο, κακό.... +1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts