Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο εκει ψωνισα και εγω πριν 10 μερες. Απλα μαλλον εχει το Ελληνικο τηλεφωνο, χωρις noise cancellation ακουστικα. Τον ειχα ρωτησει και μου ειχε πει πως ειναι ευρωπαικης ενωσης με τα noise cancellation ακουστικα. αλλα τελικα δεν ηταν.

Παντως, μια χαρα ειναι. Μαλιστα, εχει πολυ καλη τιμη και στα μεταφορικα, απλα πρεπει να βαλεις τα λεφτα στον τραπεζικο λογαριασμο του μολις κανεις την παραγγελια, Ετσι γλυτωνεις και την ταριφα της αντικαταβολης.

Παρτον τηλεφωνοι και θα στα πει και αυτος. Παράδοση σε 2-3 μερες.

Δηλαδη κομπλε το κινητο εε? Ωραια ευχαριστω φιλε

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δηλαδη κομπλε το κινητο εε? Ωραια ευχαριστω φιλε

Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά πέρα από το Ζ2, είμαι υπερευχαριστημενος!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

ρε παιδια, εχετε κανενα μαγαζι να στελνει ελλαδα με μεταφορικα σε λογικη τιμη, το αμαζον μας εχει...αντε να μην πω τπτ οσα κανει η θηκη κανουν και τα μεταφορικα ελεος...
All it takes is a swipe...

Γνωριζει καποιος ποτε θα βγει η lollipop για το z2.Αξιζει?Ισχυει οτι θα μπορουμε να μεταφερουμε ολοκληρες τις εφαρμογες στη καρτα μνημης;
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Γνωριζει καποιος ποτε θα βγει η lollipop για το z2.Αξιζει?Ισχυει οτι θα μπορουμε να μεταφερουμε ολοκληρες τις εφαρμογες στη καρτα μνημης;

Καπου μεσα στον Γεναρη.

Αν και θα το αγόραζα από online μαγαζί της Αγγλίας, γιατί τα σκρουτζομάγαζα δε με βόλεψαν, τελικά το αγόρασα από το Amazon Spain. Μάλιστα, μου το έκανε delivery πολύ γρήγορα το City Link, το οποίο μετά όμως ανήμερα των Χριστουγέννων δήλωσε πτώχευση και σταματησε να λειτουργεί (πολύ είχαν παράπονα από την εταιρία, αλλά φαίνεται ότι οι εταιρίες μεταφορών είναι ο αδύναμος κρίκος: εταιρίες όπως Αμαζον κλείνουν φθηνά συμβόλαια, οι μεταφορικες δεν κάνουν προσλήψεις, αλλά 'νοικιάζουν' άτομα με βαν με την μέρα, με αποτέλεσμα πτώση ποιότητας παροχής υπηρεσιών κτλ. Και πάλι δυσκολεύονται να τα φέρουν πέρα, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της City).

Τώρα, για το Sony Z2:

Ταχύτητα: Το κινητό είναι πολύ γρήγορο. Τα 3GB, ο επεξεργαστής και το ( νομίζω σουπερ) ελαφρύ skin της Sony κάνει το κινητό να τρέχει πολύ γρήγορα, μηδέν lag. Το Ζ2 έχει την 4.4.4 και μου αρέσουν τα μεγάλα εικονίδια ( πριν το αγοράσω χρησιμοποίησα δίπλα δίπλα τα Ζ2 και Ζ3 και πάντα το καινούργιο λειτουργικό στο 3 φαίνεται πιο ωραίο, το 2 είχε ακόμα 4.4.2). Με ανοιχτά Lifelog, Viber, Chrome, YouTube κτλ λειτουργεί το ίδιο καλά. Καθώς χρησιμοποιώ και το Nexus 7 2013, είναι το ίδιο γρήγορα. Το έχω χρησιμοποιήσει για μέρες μαζί με το G3 3GB RAM, και είναι παντα (λίγο) πιο γρήγορο το Ζ2( το G3 έχει άλλες χάρες, όπως άνετο στο χέρι, που θα αναφερθώ αργότερα). Τέλος πάντων, αν κάποιος θέλει ένα πολύ γρήγορο Android phone, το Ζ2 does not disappoint.

Design: Ίσιες γραμμές παντού. Luxurious. Γυαλί πανω κάτω και ανάμεσα αλουμίνιο. Ιδίως το αλουμίνιο ( στο άσπρο τουλάχιστον) κάνει αντανακλάσεις ανάλογα με το φως που έχει το δωμάτιο, και είναι πολυ ωραιο. Αν το αφήσεις σε κρύο περιβάλλον και το σηκώσεις, το κρύο αλουμίνιο σου υπενθυμιζει ότι κρατάς κάτι γήινο, και υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένο. Η διχρωμία σε βιομηχανικά προϊόντα μου αρέσει, και αυτό το τηλέφωνο το έχει. Ok δε θα παραβλεψω ότι η τελευταία ταση design είναι τα πιο 'στρογγυλοποιημενα', στο πλάι (όπως το Ζ3 που είναι πιο άνετο στο χέρι), και στη πρόσοψη (που δεν είναι το Ζ3, αλλά είναι το G3, iPhone 6, Oneplus) κτλ. Μ αρέσουν και οι δύο τάσεις. Και αφού μιλάω για το design, ας πω για το

Κρατημα στο χέρι: Το κατάλαβα από την πρώτη φορά που το κρατήσα. Κατάλαβα ότι 5.2' οθόνη με γωνίες δεν θα είναι το πιο άνετο στο χέρι μου. Έχοντας χρησιμοποιήσει One Plus και G3 είχα ενθουσιαστεί με το πόσο άνετα είναι. Το Ζ3 είναι πιο άνετο στο χέρι (και μαζι με ένα κλικ πιο φωτεινή οθόνη, είναι οι μόνες διαφορές που εντόπισα με το δύο). Και αφού γράφω για

Οθόνη: Vibrant colours. Ζωντανά και φωτεινά χρώματα. Πολύ ωραία οθόνη. Τα χρωματα πιο ωραια απο G3. Αλλα το ασπρο ειναι πιο ασπρο στο G3. Την φωτεινοτητα την εχω στα ¾, αν και σε ολες τις αλλες συσκευες την εχω στη μεση.

Ήχος: Εχει μπροστά ηχεία stereo και κάνει την διαφορά. Θα μιλήσω όμως για τα noise cancelling ακουστικά, σε συνδιασμό με optimised software που βελτιώνει τον ήχο. Ο ήχος είναι παρά πολύ καλός! Δεν πίστευα ότι θα ακουγα τέτοιο μπάσο από ψείρες ακουστικά. Στο αυτό βοηθάει ότι τα ακουστικά κάθονται τέλεια στα αυτιά, δε κουνιουνται και ειναι πολύ άνετα. Είναι ελαφριά και δε σε κουράζουν, ακόμα και μετά από ώρες. Στα κινητά μου, τα ακουστικά είναι μονίμως στο κινητό, έτσι απανταω στο 99℅ των κλήσεων, και ακούω αρκετή (ωρες) μουσική. Το καλώδιο δεν είναι το spaghetti, αλλά είναι λίγο πιο χοντρό και δεν μπλέκει εύκολα. Το μικρόφωνο είναι στα ακουστικά πάνω και δεν έχει κουμπιά το καλώδιο. Αλλά σίγουρα θα τα ξανά πάρω, αν μου χαλάσουν. Excellent job Sony. Ας μιλήσω και για προστασία, για τη

Θήκη: Δε βάζω θήκες στα κινητα. Το προτιμώ χωρίς. Πήρα όμως την επίσημη SCR 10, για όταν θα πετάω το κινητό σε τσάντα ή για ειδικές περιπτώσεις. Η θήκη είναι ποιοτική, το καταλαβαίνεις από την αφή, και το έχουν παρατηρήσει όσοι την έχουν δει. Είναι λεπτή, δεν είναι χοντροκομμένη φουσκωτή. Το πλαστικό που κλειδώνουν οι τέσσερις πλευρές είναι από μαλακό ποιοτικό πλαστικό, και σίγουρα δε θα το χαράξουν το κινητό( το έχω πάθει με θήκη 5 ευρώ σε παλιότερο κινητό, εξυσε και τις τέσσερις γωνίες). Έχω μια μικρή απορία μήπως κάποτε σπάσω κάποια από τις γωνίες, θα φανεί στο μέλλον.Το κινητό μπορεί να κάθεται και σε γωνία. Από προστασία, σίγουρα από γρατσουνιές, και για πτώση αμφιβάλλω. Επίσης, δεν εχει μαγνήτες για να μένει κλειστή η θήκη, και ούτε ενεργοποιείται η οθόνη άμα την ανοιξεις.

Λεπτομέρειες.

Notification light. Τέλειο και μεγάλο πάνω στο κέντρο. Διαφορετικά χρώματα, όπως μωβ για Viber. Και με την επίσημη θήκη πάλι φαίνεται.

Fm Radio: Όταν ανοιχτό,στην notification bar έχει δύο βελάκια αριστερά δεξιά. Όμως, σε πάει στον αμέσως επόμενο σταθμό. Και όχι στον επόμενο saved station. Λάθος, αφού θες να κινείσαι στους σταθμους που έχεις saved, είναι παράλειψη. Δεν υπαρχει shortcut στην lock screen, αν και για το walkman υπαρχει.

Power button. Τελειο.

Magnetic Charger: Επηρεάζει το design του κινητού, αφού είναι πάντα εμφανές,στο κέντρο πλάι. Ακόμα, κάθε φορά το καταλαβαίνεις στην αφή, επειδή είναι στο ύψος που έχεις τα δάχτυλα σου. Κι όμως, η εταιρία δεν πουλάει επισήμως ένα magnetic charger cable. Είναι μόνο για την επίσημη βάση της( έχουν μειονεκτήματα όπως τιμή, χρησιμοποούνται μόνο για ένα μοντέλο, δεν αλλάζει η γωνία θέασης κτλ). Βάζεις κάτι που επηρεάζει αισθητά το design και δεν το υποστηρίζεις.

Μπαταρία: Έχει μεγάλη διάρκεια, αν και δεν την έχω δοκιμάσει σε μακρά περίοδο. Με stamina mode, χάνει 2% το βράδυ. Σε μια χαλαρη μερα, στο τελος ειχε 75%. Χαλαρη μερα μεν, αλλα ...75%? Μπραβο Sony. Με κανονικη χρηση, το φορτιζω καθε δυο μερες

Glove Mode: Δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο με τα γάντια, ενώ με το glove mode off δε επιανε κανένα άγγιγμα με δερμάτινα γάντια. Καταλαβαίνει κάθε touch και μπορώ να δουλέψω το κινητό με άνεση. Το pinch to zoom είναι λίγο πιο δύσκολο.

Smart Screen Rotation: Ενώ εισαι ορθιος και ξαπλωσεις, το καταλαβαίνει και διατηρεί το rotation. Ενώ λειτουργεί σωστά, έχει τύχει στη διάρκεια μέρας να το γυρίσω σε landscape και να ενεργοποιηθεί ( και να μη γυρίσει η οθόνη). Το ξανακάνω γρήγορα και τότε λειτουργεί σωστά.

Φορτιστης: EP 800 , η Sony στο website της τον ονομαζει mini charger :p Εχει output 850mh, και φορτιζει 0-100 σε 3 ωρες 20 λεπτα. Exω φορτιστη tablet με output 1400mh, και εχει αισθητη διαφορα.

Sim Card Tray: Κουραστικο και θελει προσοχη να βαλεις την sim card.

Τιμη: Οποιαδηποτε κατω απο 400 ευρω ειναι steal.

το smart screen rotation που ακριβώς βρίσκεται;

Πανε settings>display>screen rotation.

Για τους χαρτες που ρωτησες, αν ρωτας για Google maps, χρειαζεται να αποθηκευσεις την περιοχη στο χαρτη, για να την χρησιμοποιησεις μετα( google maps>your places>save offline map).

Ή κατεβαζεις to πολυ καλο Nokia Maps που δουλευει χωρις ιντερνετ

Και γω από όταν το παρέλαβα στα χέρια μου στις 31/12/2014 , το έχω χωρίς θήκη (αναγκαστικά λόγω αναμόνης θήκης από ebay) και μπορώ να πώ πως το κράτημα και η αίσθηση που μου αφήνει στο χέρι με κάνουν να στενοχωριέμαι που θα το βάλω σε super slim διαφανή θήκη.

Μπροστά του έχω βάλει μια ζελατίνα.

Παιδια γνωριζετε καμια θηκη απο σιλικονη η πλαστικο που επιτρεπουν και την φορτιση με μαγνητικο adapter?

Προτιμω αυτες που καλυπτουν μονο την πλατη και το μεταλλικο περιβλημα.Επισης εχει καποιος αποψη για to MediaDevil Magicscreen Screen Protector.Ευχαριστω!!

Και γω από όταν το παρέλαβα στα χέρια μου στις 31/12/2014 , το έχω χωρίς θήκη (αναγκαστικά λόγω αναμόνης θήκης από ebay) και μπορώ να πώ πως το κράτημα και η αίσθηση που μου αφήνει στο χέρι με κάνουν να στενοχωριέμαι που θα το βάλω σε super slim διαφανή θήκη.

Μπροστά του έχω βάλει μια ζελατίνα.

ποια πηρες φιλε?

Αυτηνhttp://www.ebay.com/itm/Soft-Bumper-Frame-with-Transparent-Clear-Thin-Back-Case-Cover-for-Sony-Xperia-Z2-/131232595735?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item1e8e127f17

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν από την εμπειρία σας αντιμετωπίζετε προβλήματα επανεκινήσεων ή αν έχετε άλλα θέματα με το Z2;
Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν από την εμπειρία σας αντιμετωπίζετε προβλήματα επανεκινήσεων ή αν έχετε άλλα θέματα με το Z2;

Ούτε στο z2 υπάρχουν θέματα.

Άψογο ήταν 5.5 μήνες που το είχα από τις πρώτες παρτίδες μάλιστα.

Το μοναδικό θέμα το 4k όπου υπερθερμενετε η συσκευη που όμως τα ίδια συμβαίνουν και σε lg η Samsung.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ούτε στο z2 υπάρχουν θέματα.

Άψογο ήταν 5.5 μήνες που το είχα από τις πρώτες παρτίδες μάλιστα.

Το μοναδικό θέμα το 4k όπου υπερθερμενετε η συσκευη που όμως τα ίδια συμβαίνουν και σε lg η Samsung.

Σε ευχαριστώ alextrela για τις ευγενικές σου απαντήσεις! :)

Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

παιδες στη λειτουργια stamina εχετε ενεργοποιησει την μειωμενη αποδοση συσκευης, εχετε δει διαφορα στην αποκριση κλπ?

Είχα σκοπό να το δώσω για να πάω σε note 4 αλλά τελικά θα το κρατήσω.Το κινητό είναι τόσο καλό που δεν αξίζει να ρισκάρω σε κάτι άλλο.Χθες στη δουλειά είχε ένας συνάδελφος το Lg g3 τα 32 GB και τα συγκρίναμε για αρκετή ώρα.Πέρα από την κάμερα που είναι καταπληκτική του g3 και την μεγάλη οθόνη για το μέγεθος,σε όλα τα άλλα το Ζ2 είναι ανώτερο,ακόμα και στα χρώματα της οθόνης που λένε ότι είναι ξέπλυμα Του Z2 ήταν καλύτερο.Για να είμαι δίκαιος το Lg δεν είχε lag που λένε εδώ μέσα αλλά το Ζ2 και κει ήταν ένα κλικ πιο γρήγορο.Και το lg πάντως να είχα δεν θα με χαλούσε.Οπότε το κρατάω ως έχει γιατί πέρα από το Ζ3 δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Πριν λίγο πήγα από e-click και πήρα ένα tempered glass και μια καταπληκτική θήκη που προστατεύει αρκετά το κινητό και είναι και πανέμορφη αλλά 18 ευρώ.

μια ερώτηση μόνο,το tempered glass βγαίνει εύκολα μετά άμα χρειαστεί η θα ξηλώσω καμιά οθόνη μαζί?

Edited by JohnnyBcool

Είχα σκοπό να το δώσω για να πάω σε note 4 αλλά τελικά θα το κρατήσω.Το κινητό είναι τόσο καλό που δεν αξίζει να ρισκάρω σε κάτι άλλο.Χθες στη δουλειά είχε ένας συνάδελφος το Lg g3 τα 32 GB και τα συγκρίναμε για αρκετή ώρα.Πέρα από την κάμερα που είναι καταπληκτική του g3 και την μεγάλη οθόνη για το μέγεθος,σε όλα τα άλλα το Ζ2 είναι ανώτερο,ακόμα και στα χρώματα της οθόνης που λένε ότι είναι ξέπλυμα Του Z2 ήταν καλύτερο.Για να είμαι δίκαιος το Lg δεν είχε lag που λένε εδώ μέσα αλλά το Ζ2 και κει ήταν ένα κλικ πιο γρήγορο.Και το lg πάντως να είχα δεν θα με χαλούσε.Οπότε το κρατάω ως έχει γιατί πέρα από το Ζ3 δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Πριν λίγο πήγα από e-click και πήρα ένα tempered glass και μια καταπληκτική θήκη που προστατεύει αρκετά το κινητό και είναι και πανέμορφη αλλά 18 ευρώ.

μια ερώτηση μόνο,το tempered glass βγαίνει εύκολα μετά άμα χρειαστεί η θα ξηλώσω καμιά οθόνη μαζί?

πολυ ευκολα βγαινει, αν το κανεις στην ακρη με μια οδοντογλυφιδα ή ακομα και με το δαχτυλο σου ξεκολλαει μετα. απλα αν το κανεις με το δαχτυλο θα ''τσαλακωθει'' και δεν θα ξανα μπαινει, ενω με οδοντογλυφιδα θα ειναι μικροτερο το κακο

Ποια θήκη πήρες;

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Την ίδια ακριβώς αλλαγή εγώ την έκανα. Πολύ καλό τηλέφωνο το note. Παράπονα δεν έχω. Φυσικά όμως το Ζ2 μπορώ να πω είναι πιο γρήγορο και από g3 note 4.Όποιος έχει Ζ2 είναι καλυμμένος από όλες τις απόψεις ακόμα και από την κάμερα του εάν δεν ζητας πολλα πολλά από την κάμερα.Αυτά που μου λείπουν από το Ζ2 είναι η καλύτερη φορητοτητα απέναντι στο note και φυσική η premium κατασκευή του.Θα μου λείπουν μέχρι το Σάββατο που θα το πάρω ξανά για τον εταιρικό αριθμό μου.Κύρια συσκευή sony θα έχω πρώτα ο Θεός αν θα δω όταν βγει το Ζ4 :D

πολυ ευκολα βγαινει, αν το κανεις στην ακρη με μια οδοντογλυφιδα ή ακομα και με το δαχτυλο σου ξεκολλαει μετα. απλα αν το κανεις με το δαχτυλο θα ''τσαλακωθει'' και δεν θα ξανα μπαινει, ενω με οδοντογλυφιδα θα ειναι μικροτερο το κακο

Δηλαδή αν την βγάλω μπορώ να την ξαναβάλω ?:eek:

Ποια θήκη πήρες;

Μια case mate πήρα.Επειδή είμαι δουλειά τώρα αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία να την δεις

Την ίδια ακριβώς αλλαγή εγώ την έκανα. Πολύ καλό τηλέφωνο το note. Παράπονα δεν έχω. Φυσικά όμως το Ζ2 μπορώ να πω είναι πιο γρήγορο και από g3 note 4.Όποιος έχει Ζ2 είναι καλυμμένος από όλες τις απόψεις ακόμα και από την κάμερα του εάν δεν ζητας πολλα πολλά από την κάμερα.Αυτά που μου λείπουν από το Ζ2 είναι η καλύτερη φορητοτητα απέναντι στο note και φυσική η premium κατασκευή του.Θα μου λείπουν μέχρι το Σάββατο που θα το πάρω ξανά για τον εταιρικό αριθμό μου.Κύρια συσκευή sony θα έχω πρώτα ο Θεός αν θα δω όταν βγει το Ζ4 :D

Φίλε πραγματικά αδικείται το Ζ2 πέρα της κάμερας είναι ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και για τα λεφτά του το καλύτερο.Αυτή είναι η γνώμη μου

Δηλαδή αν την βγάλω μπορώ να την ξαναβάλω ?:eek:

Ναι αν το βγάλεις το γυαλί ξανά μπαίνει

• The title was changed to Sony Xperia Z2