Inevar Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παντως το κινητο με χρηση wifi,data,browsing,gaming με βγαζει 1 μέρα πανω ή λιγότερο. Δεν εχω ενεργοποιησει stamina mode ακόμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδιά έχω 8 ώρες οθόνη σε κάθε φόρτιση, νταξει τέρας Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://www.emark.gr/index.php?route=product/product&product_id=29614&search=z2 http://www.emark.gr/index.php?route=product/product&product_id=29616&search=z2&page=2 ποια απο τις 2;;; την original της sony την εχετε δοκιμασει;;http://www.skroutz.gr/s/4869963/Sony-Original-Style-Cover-Stand-White-Xperia-Z2.html Καμια βοήθεια;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek_z2 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπέρα! Βλέπω κάποια σκρουτζομάγαζα να πουλάνε Ζ2 ελληνικής αντιπροσωπίας στις τιμές που άλλοι πουλάνε μοντέλα EU. Παίζει κάτι με αυτά; Έχει πάρει κανείς; Να το τολμήσω; Εγώ που το αγόρασα απο Kaizer Store, ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου αλλά όλα κομπλέ. Η συσκευασία ήταν κανονικά με 2 ταινίες ασφαλείας της Sony,η συσκευή μπρος πίσω ζελατίνες και ήταν μέσα σε αυτό το πλαστικό πράμα να το πω, ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω,νομίζω κατάλαβες. :D. Η συσκευή αγοράστηκε πριν απο 2 εβδομάδες μαύρο χρώμα και πάει μπάλα. Ακουστικά noise cancel δεν είχε στη συσκευασία, είχε τα κλασικά. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγώ που το αγόρασα απο Kaizer Store, ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου αλλά όλα κομπλέ. Η συσκευασία ήταν κανονικά με 2 ταινίες ασφαλείας της Sony,η συσκευή μπρος πίσω ζελατίνες και ήταν μέσα σε αυτό το πλαστικό πράμα να το πω, ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω,νομίζω κατάλαβες. :D. Η συσκευή αγοράστηκε πριν απο 2 εβδομάδες μαύρο χρώμα και πάει μπάλα. Ακουστικά noise cancel δεν είχε στη συσκευασία, είχε τα κλασικά. Αυτά. Ακριβώς το ιδιο και εγω. Απο το flashaki.gr με απλα ακουστικά στα 322,5€ τελικη τιμη με μεταφορικα. Μια χαρα λειτουργει, ουτε εχει προβλημα με τζαμακι. Απλα τωρα θελω να παρω ενα bluetooth με noise cancellation και ειδα σε μια αλλη συζητηση οτι ειναι πολυ καλα τα plantronics m165. Αν εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο καλο και δοκιμασμενο αλλα χωρις ξεφευγει απο τα 40-50€, ευπροσδεκτη η προταση. Οσο για τη microsd, εβαλα τελικα μια samsung 64gb pro με ταχυτητα εγγραφης 80Mb/sec και παει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ακριβώς το ιδιο και εγω. Απο το flashaki.gr με απλα ακουστικά στα 322,5€ τελικη τιμη με μεταφορικα. Μια χαρα λειτουργει, ουτε εχει προβλημα με τζαμακι. Απλα τωρα θελω να παρω ενα bluetooth με noise cancellation και ειδα σε μια αλλη συζητηση οτι ειναι πολυ καλα τα plantronics m165. Αν εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο καλο και δοκιμασμενο αλλα χωρις ξεφευγει απο τα 40-50€, ευπροσδεκτη η προταση. Οσο για τη microsd, εβαλα τελικα μια samsung 64gb pro με ταχυτητα εγγραφης 80Mb/sec και παει μια χαρα. Στα πόσα € την βρήκες την 64αρα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγώ που το αγόρασα απο Kaizer Store, ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου αλλά όλα κομπλέ. Η συσκευασία ήταν κανονικά με 2 ταινίες ασφαλείας της Sony,η συσκευή μπρος πίσω ζελατίνες και ήταν μέσα σε αυτό το πλαστικό πράμα να το πω, ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω,νομίζω κατάλαβες. :D. Η συσκευή αγοράστηκε πριν απο 2 εβδομάδες μαύρο χρώμα και πάει μπάλα. Ακουστικά noise cancel δεν είχε στη συσκευασία, είχε τα κλασικά. Αυτά. Κ εγώ από το ίδιο κατάστημα και είχε μέσα τα noise cancel ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek_z2 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Κ εγώ από το ίδιο κατάστημα και είχε μέσα τα noise cancel ακουστικά Ίσως εσύ να αγόρασες την EU έκδοση γτ μια εβδομάδα πριν το παραγγείλω είχε το ευρωπαικό και τότε που το παρήγγειλα είχε ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Στα πόσα € την βρήκες την 64αρα; http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 55.50 euro Ειναι η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη για τη συγκεκριμενη μνημη. Ακομα και στο ebay εχει σχεδον ιδια τιμη με τον κινδυνο να τρωει μπανανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 55.50 euro Ειναι η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη για τη συγκεκριμενη μνημη. Ακομα και στο ebay εχει σχεδον ιδια τιμη με τον κινδυνο να τρωει μπανανες. 55,5E είναι πάρα πολλά για μια microSD , στο crazy sundays με 58Ε παίρνεις 128gb SSD Κοίτα εδώ -->http://www.skroutz.gr/s/3275200/Lexar-microSDXC-64GB-Class-10.html Άσε που και με 32gb κάνουμε την δουλειά μας..πάλι στο eshop έχει μια class 10 32αρα μόνο 12,9Ε!!! ΥΓ Μόλις τώρα είδα στικάκι 128gb στα 38,9Ε!:X Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 παίζει ρόλο και η ταχύτητα της micro sd, ότι πληρώνεις παίρνεις είναι. Και εγώ την 64αρα samsung σκέφτομαι γιατί με την 16αρα χαμηλής ταχύτητας που έχω τραβάω 3 λεπτά video 4k και κάνει άλλα 3 μέχρι να αποθηκευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) παίζει ρόλο και η ταχύτητα της micro sd, ότι πληρώνεις παίρνεις είναι. Και εγώ την 64αρα samsung σκέφτομαι γιατί με την 16αρα χαμηλής ταχύτητας που έχω τραβάω 3 λεπτά video 4k και κάνει άλλα 3 μέχρι να αποθηκευτεί. Μια χαρα class 10 ειναι και αυτες που εστειλα. Με πολυ καλες ταχύτητες εγγραφης επίσης. Εγω προς το παρον χρησιμοποιώ την 8gb sdhc class 10 της samsung που είχα πάρει τον Σεπτέμβριο του 2012 για το live with walkman μου. Μεχρι να βρω καλή τιμή με την 8αρα θα μείνω. Ίσως πάω για 32αρα..θαρρω πως τα 64gb ακόμα περιττεύουν. Edited January 9, 2015 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigKalfas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εγώ που το αγόρασα απο Kaizer Store, ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου αλλά όλα κομπλέ. Η συσκευασία ήταν κανονικά με 2 ταινίες ασφαλείας της Sony,η συσκευή μπρος πίσω ζελατίνες και ήταν μέσα σε αυτό το πλαστικό πράμα να το πω, ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω,νομίζω κατάλαβες. :D. Η συσκευή αγοράστηκε πριν απο 2 εβδομάδες μαύρο χρώμα και πάει μπάλα. Ακουστικά noise cancel δεν είχε στη συσκευασία, είχε τα κλασικά. Αυτά. Μήπως είδες τι εβδομάδα παραγωγής γράφει στο tray της micoSD; Να είναι "φρέσκα" αυτά που φέρνει το μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μια χαρα class 10 ειναι και αυτες που εστειλα. Με πολυ καλες ταχύτητες εγγραφης επίσης. Εγω προς το παρον χρησιμοποιώ την 8gb sdhc class 10 της samsung που είχα πάρει τον Σεπτέμβριο του 2012 για το live with walkman μου. Μεχρι να βρω καλή τιμή με την 8αρα θα μείνω. Ίσως πάω για 32αρα..θαρρω πως τα 64gb ακόμα περιττεύουν. Κοιτα να δεις... Ο καθενας παει αναλογα με τισ δικες του οικονομικες δυνατοτητες. Ηθελα κατι φθηνοτερο σιγουρα, γιατι τα 55€ δεν ειναι και λιγα. Ομως για να παρω κατι που να μη μου σπαει τα νευρα στο "περιμενε να αποθηκευσω", ενω εγω θα θελω να ξανατραβηξω κατι, επρεπε να παρω κατι γρηγορο. Το εψαξα αρκετα σε ξενα φορουμ κυριως, και ειδα πως απλη class 10 δεν θα με καλυπτε γιατι ειναι της υπομονης. Ή U1 ή U3 επρεπε να παρω, στις οποιες οι τιμες σε Lexar, Sandisk και Samsung ειναι ακριβες. Η συγκεκριμενη Samsung που πηρα ειναι πολυ καλο value for money, οπως επισης και η φθηνοτερη Samsung EVO (η πορτοκαλί), την οποια ομως στην Ελλαδα τη βρισκεις σχεδον στην ιδια τιμη με την PRO. Μονο στο ebay ειναι φθηνοτερη η Evo, αλλα με κινδυνο να ειναι μαϊμου. Η pro, εχει ιδια τιμη στο ebay με την τιμη του eshop στην Ελλαδα, αρα προτιμησα να την παρω απο εδω. Η τιμη της Lexar καρτας που προτεινες που εχει 10 ΜB/sec ταχυτητα εγγραφης, ειναι 40€ Η τιμη της Samsung EVO που ειναι πολυ πιο γρηγορη απο τη Lexar και εχει 30 ΜB/sec ταχυτητα εγγραφης, ειναι 47€ Η τιμη της Samsung Pro που εχει 80 ΜB/sec ταχυτητα εγγραφης ειναι 55€. Αρα για 15€ διαφορα απο τη Lexar νομιζω δεν αξιζει τον κοπο να κανω οικονομια, πόσο μαλλον για 8€ απο την evo. Οσο για τα 64 Gbyte, ειναι καθαρα υποκειμενικο. Σκεψου ομως αν θα πας καπου για ΣΚ και θες να τραβηξεις βιντεο 4Κ, αν δεν εχεις προχειρο pc για να "αδειασεις" τα βιντεο τι θα κανεις; Οικονομια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Κοιτα να δεις... Ο καθενας παει αναλογα με τισ δικες του οικονομικες δυνατοτητες. Ηθελα κατι φθηνοτερο σιγουρα, γιατι τα 55€ δεν ειναι και λιγα. Ομως για να παρω κατι που να μη μου σπαει τα νευρα στο "περιμενε να αποθηκευσω", ενω εγω θα θελω να ξανατραβηξω κατι, επρεπε να παρω κατι γρηγορο. Το εψαξα αρκετα σε ξενα φορουμ κυριως, και ειδα πως απλη class 10 δεν θα με καλυπτε γιατι ειναι της υπομονης. Ή U1 ή U3 επρεπε να παρω, στις οποιες οι τιμες σε Lexar, Sandisk και Samsung ειναι ακριβες. Η συγκεκριμενη Samsung που πηρα ειναι πολυ καλο value for money, οπως επισης και η φθηνοτερη Samsung EVO (η πορτοκαλί), την οποια ομως στην Ελλαδα τη βρισκεις σχεδον στην ιδια τιμη με την PRO. Μονο στο ebay ειναι φθηνοτερη η Evo, αλλα με κινδυνο να ειναι μαϊμου. Η pro, εχει ιδια τιμη στο ebay με την τιμη του eshop στην Ελλαδα, αρα προτιμησα να την παρω απο εδω. Η τιμη της Lexar καρτας που προτεινες που εχει 10 ΜB/sec ταχυτητα εγγραφης, ειναι 40€ Η τιμη της Samsung EVO που ειναι πολυ πιο γρηγορη απο τη Lexar και εχει 30 ΜB/sec ταχυτητα εγγραφης, ειναι 47€ Η τιμη της Samsung Pro που εχει 80 ΜB/sec ταχυτητα εγγραφης ειναι 55€. Αρα για 15€ διαφορα απο τη Lexar νομιζω δεν αξιζει τον κοπο να κανω οικονομια, πόσο μαλλον για 8€ απο την evo. Οσο για τα 64 Gbyte, ειναι καθαρα υποκειμενικο. Σκεψου ομως αν θα πας καπου για ΣΚ και θες να τραβηξεις βιντεο 4Κ, αν δεν εχεις προχειρο pc για να "αδειασεις" τα βιντεο τι θα κανεις; Οικονομια; Οπότε και γω για 64αρα συγκλινω.. Συμφωνώ, τσιγγουνιες δεν χωράνε όσον αφορά τα gb. Απλά δεν θέλω να δώσω πάνω από 35€ για μια microSD... άρα θα κάνω υπομονή. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παίδες παίρνετε τόσες γρήγορες κάρτες, έχετε τσεκάρει ότι το κινητό μπορεί να δώσει τέτοιες ταχύτητες ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Παίδες παίρνετε τόσες γρήγορες κάρτες, έχετε τσεκάρει ότι το κινητό μπορεί να δώσει τέτοιες ταχύτητες ? Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω! ΠΑιδια πηρα μια Samsung Evo class 10 U αλλα μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη class 4 δεν ειδα.. Διαφορα ειδα στην εγραφη ισως ...Στο read δεν ειμαι σιγουρος !! Edited January 10, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω! ΠΑιδια πηρα μια Samsung Evo class 10 U αλλα μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη class 4 δεν ειδα.. Διαφορα ειδα στην εγραφη ισως ...Στο read δεν ειμαι σιγουρος !! Μα το read δεν ειναι τοσο σημαντικο. Η καθυστέρηση οταν γραφεις στην καρτα ειναι σημαντικη γιατι θα πρεπει να περιμενεις οταν παρεις μια ριπη φωτογραφιων ή οταν γραφεις 4Κ βιντεο. Ετσι αν θες να ξανατραβηξεις, πρεπει να περιμενεις να γραψει και μετα να ξαναξεκινησεις. Το διαβασμα σου χρειαζεται μονο για να δεις φωτο ή για να τις μεταφερεις στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μα το read δεν ειναι τοσο σημαντικο. Η καθυστέρηση οταν γραφεις στην καρτα ειναι σημαντικη γιατι θα πρεπει να περιμενεις οταν παρεις μια ριπη φωτογραφιων ή οταν γραφεις 4Κ βιντεο. Ετσι αν θες να ξανατραβηξεις, πρεπει να περιμενεις να γραψει και μετα να ξαναξεκινησεις. Το διαβασμα σου χρειαζεται μονο για να δεις φωτο ή για να τις μεταφερεις στο pc. ναι καταλαβα,καλα το 9506 δεν βγαζει 4Κ βιντεο αλλα θα το δοκιμασω εστω στα 1080 γιατι με την προηγουμενη καρτα μου εκανε κατι σπασιματα. Αρα εκει χρειαζεται η καλη καρτα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ισως ακομα περισσοτερο, η ταχυτητα εγγραφης χρειαζεται αν παρεις απανωτα 5-6 φωτογραφιες σε ριπη. Τοτε πρεπει να γραψει τεραστια ποσοτητα megabyte στην καρτα και μαλιστα πολυ γρηγορα ωστε να ξανατραβηξεις αν θες. Ολα αυτα δεν ειναι σοφιες δικες μου μονο, αλλα τα διαβασα και σε ξενα φορουμ. Γι αυτο και αποφασισα να ξηλωθω λιγο παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georivi Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδες 2 ερωτησεις αρχαριου. Οταν παω ρυθμισεις>εφαρμογες και μετα πας δεξια στο Εκτελειται τι ακριβω ειναι αυτο?ειναι οι εφαρμογες που εκτελουνται εκεινη την στιγμη??θα πρεπει να παταω διακοπη σαυτες?τρωνε την μπαταρια? Επισης οι λειτουργιες εξοικονομησης της μπαταριας συνίστανται??ειναι χρησιμες?κανει να τις εχεις ολο ενεργοποιημενες(την λειτουργια stamina) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις το μαγαζι flashaki.gr? Εχει το ζ2 στην πιο χαμηλη τιμη της αγορας και μου κανει εντυπωση! Καμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδες 2 ερωτησεις αρχαριου. Οταν παω ρυθμισεις>εφαρμογες και μετα πας δεξια στο Εκτελειται τι ακριβω ειναι αυτο?ειναι οι εφαρμογες που εκτελουνται εκεινη την στιγμη??θα πρεπει να παταω διακοπη σαυτες?τρωνε την μπαταρια? Επισης οι λειτουργιες εξοικονομησης της μπαταριας συνίστανται??ειναι χρησιμες?κανει να τις εχεις ολο ενεργοποιημενες(την λειτουργια stamina) Αφήνεις το λειτουργικό μόνο του να διαχειριστεί τι τρέχει και πως. Δεν πατάς τίποτα και ούτε ασχολείσαι καν. Το κινητό έχει άπλετη μνήμη(3GB) να λειτουργούν όλα νεράκι. Ούτε και οι λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας είναι χρήσιμες(τρίτες) παρά μόνο την stamina που προσωπικά δεν την χρησιμοποιησα ούτε στο z2 5.5 μήνες που το είχα ούτε στο z3 τώρα που έχω. Και τα 2 κινητά έχουν εξαιρετική αυτονομία έτσι κι αλλιώς και άριστη διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis68 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις το μαγαζι flashaki.gr? Εχει το ζ2 στην πιο χαμηλη τιμη της αγορας και μου κανει εντυπωση! Καμια γνωμη? Απο εκει ψωνισα και εγω πριν 10 μερες. Απλα μαλλον εχει το Ελληνικο τηλεφωνο, χωρις noise cancellation ακουστικα. Τον ειχα ρωτησει και μου ειχε πει πως ειναι ευρωπαικης ενωσης με τα noise cancellation ακουστικα. αλλα τελικα δεν ηταν. Παντως, μια χαρα ειναι. Μαλιστα, εχει πολυ καλη τιμη και στα μεταφορικα, απλα πρεπει να βαλεις τα λεφτα στον τραπεζικο λογαριασμο του μολις κανεις την παραγγελια, Ετσι γλυτωνεις και την ταριφα της αντικαταβολης. Παρτον τηλεφωνοι και θα στα πει και αυτος. Παράδοση σε 2-3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georivi Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αφήνεις το λειτουργικό μόνο του να διαχειριστεί τι τρέχει και πως. Δεν πατάς τίποτα και ούτε ασχολείσαι καν. Το κινητό έχει άπλετη μνήμη(3GB) να λειτουργούν όλα νεράκι. Ούτε και οι λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας είναι χρήσιμες(τρίτες) παρά μόνο την stamina που προσωπικά δεν την χρησιμοποιησα ούτε στο z2 5.5 μήνες που το είχα ούτε στο z3 τώρα που έχω. Και τα 2 κινητά έχουν εξαιρετική αυτονομία έτσι κι αλλιώς και άριστη διαχείριση μπαταρίας. ευχαριστω παρα πολυ φιλε!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts