Jump to content

nickthegreek_z2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickthegreek_z2

  1. Έχω ένα πρόβλημα με τα μηνύματα στο z2. Όταν επιλέγω να στείλω κάποια smileys (τα πολλά σχέδια τες πα που έχει να επιλέξεις) αρκετά απο αυτά στην αποστολή του μηνύματος δεν εμφανίζονται ούτε σε εμένα ούτε στον δέκτη. Ξέρει κάποιος γτ??? Ευχαιστώ
  2. Ίσως εσύ να αγόρασες την EU έκδοση γτ μια εβδομάδα πριν το παραγγείλω είχε το ευρωπαικό και τότε που το παρήγγειλα είχε ελληνικής αντιπροσωπείας.
  3. Εγώ που το αγόρασα απο Kaizer Store, ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου αλλά όλα κομπλέ. Η συσκευασία ήταν κανονικά με 2 ταινίες ασφαλείας της Sony,η συσκευή μπρος πίσω ζελατίνες και ήταν μέσα σε αυτό το πλαστικό πράμα να το πω, ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω,νομίζω κατάλαβες. :D. Η συσκευή αγοράστηκε πριν απο 2 εβδομάδες μαύρο χρώμα και πάει μπάλα. Ακουστικά noise cancel δεν είχε στη συσκευασία, είχε τα κλασικά. Αυτά.
  4. Τι να σου πω....ο κύριος που μου τηλεφώνησε για επιβεβαίωση μου είπε ότι το σχετικό αυτοκόλλητο δεν υπάρχει εξωτερικά της συσκευασίας.Μπορεί να έτυχε. It's ok.:D
  5. Πριν λίγες ώρες το παρήγγειλα απο KaizerStore. Ελληνικής Αντιπροσωπείας. 326 ευρώ. Δεν περιέχονται τα ακουστικά noise cancel μου είπαν αλλά οκ. Δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον πρόκειται για τις παρτίδες που είχαν βγει με το γνωστό πρόβλημα screen gap. Είναι αυτό το κενό που μας είπες. Δεν έχω διαβάσει πολλά,έχω δει σε εικόνες πάντως και λένε ότι με αυτό το πρόβλημα το κινητό χάνει την αδιαβροχοποίησή του. Δεν είμαι σίγουρος. Όλα αυτά από ότι έχω δει.
  6. Σήμερα παρέλαβα αυτές. Έχω πάρει θήκες,κάρτα μνήμης,προστασία οθόνης και τη συσκευή σε λίγες μέρες. Οι θήκες είναι πολύ κομπλέ. Σιλικόνης,είναι ελαστικές αρκετά και είναι πανέμορφες. Λινκ:http://www.ebay.com/itm/Soft-Bumper-Frame-with-Transparent-Clear-Thin-Back-Case-Cover-for-Sony-Xperia-Z2-/131232595735?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item1e8e127f17 Φωτογραφίες:
  7. Υπάρχει κάποιος απο εδώ που να έχει αγοράσει το κινητό απο KaizerStore????Σκοπεύω να το παραγγείλω αυτή τη βδομάδα , το μαύρο χρώμα, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες μήπως είναι της T-Mobile. Συν ότι ελπίζω να έχει τα ακουστικά με noice cancel μέσα.
  8. Γεια σας παιδιά. Την επόμενη εβδομάδα σκοπεύω να παραγγείλω το Ζ2 από σκρουτζομαγαζο. Αυτό όμως που ενδιαφέρει να μάθω είναι αν τα ακουστικά με noise cancelling βρίσκονται στην ευρωπαϊκή συσκευασία ή τουλάχιστον αν γνωρίζει κάποιος από πιο κατάστημα περιέχονται μέσα στη συσκευασία. Ευχαριστώ Νίκος
×
×
  • Create New...