Modeling Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ώραια. Για z2 τι λες τότε; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Άκου τον Κωνσταντίνο, έχει το g3 και είχε και Ζ1 οπότε μετράει ο λόγος του στην σύγκριση. Κι εγώ γουσταρω το g3 πολύ, όμως επέλεξα τελικά g2 για τον λόγο της μπαταρίας και βγήκα κερδισμένος τελικά, με Νορμάλ χρήση και κλειστό τα βράδια μου κράτησε πρόσφατα πέντε μέρες!! Μέ αρκετή χρήση άνετα τρεις μέρες χωρίς παιχνίδια, με πολύ ίντερνετ όμως μηνυματα κλήσεις συνέχεια κλπ ,τώρα με λιώσιμο που δεν του έχω κάνει αν κρίνω από τους υπόλοιπους την βγάζει άνετα την μέρα. Σαν πρώτη εικόνα για τα γούστα μου το g3 κερδιζει το Ζ2 λόγω wqhd και μεγαλύτερης οθόνης, στην εσωτερική διαχείριση αν κρίνω από τα λογια του Κωνσταντίνου το Ζ2 υπερέχει..... Εγώ πάντως το καλοκαίρι θα χτυπησω Ζ3 να είμαστε καλά όλοι μας μεχρι τότε..... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μιας και το ανεφερε ο Γιωργος, να πω οτι το Ζ1 με τις ιδιες εφαρμογες μου εβγαζε ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με το G3. Και μιλαμε για συσκευη 3 γενιες πισω.. Αν θες μπαταρια πας σε G2 ή Ζ2. Το G3 εχει αλλα χαρισματα που δεν ειναι της παρουσης ομως.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μιας και το ανεφερε ο Γιωργος, να πω οτι το Ζ1 με τις ιδιες εφαρμογες μου εβγαζε ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με το G3. Και μιλαμε για συσκευη 3 γενιες πισω.. Αν θες μπαταρια πας σε G2 ή Ζ2. Το G3 εχει αλλα χαρισματα που δεν ειναι της παρουσης ομως.. ;) Επειδή εγώ τα είχα και τα δύο όπως ξέρεις, θα πω ότι η μπαταρία του Ζ2 είναι περίπου 20% καλύτερη. Στο ένα έβγαζα 4 ώρες οθόνη και στο άλλο 5 και κάτι. Όσοι δεν τα έχετε και τα δύο, καλό είναι να αφήνετε και μια πισινή. Όπως πολύ σωστά είπες Κωνσταντίνε, το κάθε ένα έχει τις δικές του χάρες. Οπότε καλό είναι να επιλέγουμε βάσει των αναγκών μας. Ποιο είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε δηλαδή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ώραια. Για z2 τι λες τότε; Η ποιότητα κατασκευής,την οθόνη,αυτονομία και την απροβληματιστη smooth εμπειρία είναι του σήμα κατατεθέν του z2. Συν την value for money πρόταση που την χαρακτηρίζει. Αν το g3 πήρε τα πάνω του με το Android 5 στο z2 θα απογειωθεί εξίσου μεγαλώνοντας τη διαφορά μεταξύ τους υπέρ του z2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εκανα throw του κινητου μου στην sony 50w829 και επαιζα ασφαλτ 8... Καλα μιλαμε φυσααααει!!! Αλλα ζεματιεται και το σταματησα μην το καψω;-) φοβερο παιδες!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Η ποιότητα κατασκευής,την οθόνη,αυτονομία και την απροβληματιστη smooth εμπειρία είναι του σήμα κατατεθέν του z2. Συν την value for money πρόταση που την χαρακτηρίζει. Αν το g3 πήρε τα πάνω του με το Android 5 στο z2 θα απογειωθεί εξίσου μεγαλώνοντας τη διαφορά μεταξύ τους υπέρ του z2. Δηλαδη η οθονη του Z2 ειναι καλυτερη απο του G 3 ; Επισης απο αυτονομια ; Αυτα που γραφονται οτι σβηνει με 4κ βιντεο κλπ; Ειμαι μπερδεμενος . ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και το ανεφερε ο Γιωργος, να πω οτι το Ζ1 με τις ιδιες εφαρμογες μου εβγαζε ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με το G3. Και μιλαμε για συσκευη 3 γενιες πισω.. Αν θες μπαταρια πας σε G2 ή Ζ2. Το G3 εχει αλλα χαρισματα που δεν ειναι της παρουσης ομως.. ;) Το G 2 χωρις παιχνιδια και τετοια χαζα μου εβγαζε το πολυ 2,5 ωρες οθονη και λειτουργια 9 ωρες. Υπαρχει περιπτωση το Z2 να τα παει καλυτερα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δηλαδη η οθονη του Z2 ειναι καλυτερη απο του G 3 ; Επισης απο αυτονομια ; Αυτα που γραφονται οτι σβηνει με 4κ βιντεο κλπ; Ειμαι μπερδεμενος . ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το G 2 χωρις παιχνιδια και τετοια χαζα μου εβγαζε το πολυ 2,5 ωρες οθονη και λειτουργια 9 ωρες. Υπαρχει περιπτωση το Z2 να τα παει καλυτερα ; Δεν σβήνει με 4Κ. Τραβάς άνετα 7+ λεπτά.Βασικά όλα τα κινητά έχουν θέμα... Μπαταρία το Ζ2 πάνω από 5:30-6 ώρες οθόνης χαλαρά.Με το G3 τέτοιες ώρες ούτε με σφαίρες. G2 2:30 ώρες οθόνη ? Στα ίδια επίπεδα με Ζ2 είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεν σβήνει με 4Κ. Τραβάς άνετα 7+ λεπτά.Βασικά όλα τα κινητά έχουν θέμα... Μπαταρία το Ζ2 πάνω από 5:30-6 ώρες οθόνης χαλαρά.Με το G3 τέτοιες ώρες ούτε με σφαίρες. G2 2:30 ώρες οθόνη ? Στα ίδια επίπεδα με Ζ2 είναι.... τοσο μου εβγαζαν οσα G 2 ειχα,εχω αλλαξει αρκετα :) Ανοιχτα δεδομενα φουλ email sync + 2-3 ωρες ομιλια στο 8ωρο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Την ίδια χρήση κάνεις και τώρα με το 9506? Αν δεν κάνω λάθος αυτό νομίζω έχεις ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Δηλαδη η οθονη του Z2 ειναι καλυτερη απο του G 3 ; Επισης απο αυτονομια ; Αυτα που γραφονται οτι σβηνει με 4κ βιντεο κλπ; Ειμαι μπερδεμενος . Το G 2 χωρις παιχνιδια και τετοια χαζα μου εβγαζε το πολυ 2,5 ωρες οθονη και λειτουργια 9 ωρες. Υπαρχει περιπτωση το Z2 να τα παει καλυτερα ; Υπερεχει σε αντιθεση,φωτεινοτητα και σταθμη μαυρου. Information z2 X-Rite i1Pro 2 Maximum: 471 cd/m² Average: 456.3 cd/m² Brightness Distribution: 95 % Center on Battery: 460 cd/m² Black: 0.7 cd/m² Contrast: 657:1 Information G3 X-Rite i1Pro 2 Maximum: 417 cd/m² Average: 394.7 cd/m² Brightness Distribution: 89 % Center on Battery: 417 cd/m² Black: 0.96 cd/m² Contrast: 434:1 Αυτονομια και εδω υπερεχει ξεκαθαρα το z2 Battery Runtime z2 Idle (without WLAN, min brightness) 16h 35min WiFi Surfing 10h 23min Big Buck Bunny H.264 1080p 9h 58min Load (maximum brightness) 2h 58min Battery Runtime G3 Idle (without WLAN, min brightness) 14h 12min WiFi Surfing 7h 32min Big Buck Bunny H.264 1080p 4h 33min Load (maximum brightness) 3h 27min http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z2-Smartphone-Review.116956.0.html http://www.notebookcheck.net/LG-G3-Smartphone-and-LG-G-Watch-Review.121112.0.html Edited January 2, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Την ίδια χρήση κάνεις και τώρα με το 9506? Αν δεν κάνω λάθος αυτό νομίζω έχεις ε? Ναι φιλε ,την ιδια χρηση κανω εδω και 4 χρονια στα εξυπνοκινητα . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ναι φιλε ,την ιδια χρηση κανω εδω και 4 χρονια στα εξυπνοκινητα . Για τις ώρες που είπες για το g2 μου φαίνεται λίγο παράξενο. Έχει άριστη μπαταρία το κινητό.το 9506 έχω ακούσει αρνητικά πολλά για την μπαταρία του. Αλλά με το Ζ2 δεν πρόκειται να βρει κανείς παράπονο από την μπαταρία του.Μακάρι το note 4 που έχω τώρα να μου έβγαζε τους χρόνους που είχα με το Ζ2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Για τις ώρες που είπες για το g2 μου φαίνεται λίγο παράξενο. Έχει άριστη μπαταρία το κινητό.το 9506 έχω ακούσει αρνητικά πολλά για την μπαταρία του. Αλλά με το Ζ2 δεν πρόκειται να βρει κανείς παράπονο από την μπαταρία του.Μακάρι το note 4 που έχω τώρα να μου έβγαζε τους χρόνους που είχα με το Ζ2 :) το 9506 πανω απο 9 ωρες δεν βγαζει ( 2ωρες οθονη περιπου). Το G 2 δεν ξερω ισως επειδη εχω πολλα φορτωμενα παντα στα κινητα μου. ΑΡα ειμαι για Ζ2 ετσι οπως τα περιγραφεις...Δεν μπορω note 3-4 με τιποτα δεν μπαινουν σε τσεπη οποτε δυσκολα :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ειδικά στα λεφτά του δεν έχει κάποιον βασικό αντίπαλο. Εγώ θα το αγοράσω ξανά αλλά για 2η συσκευή. Απλά σκέφτομαι άσπρο αυτή την φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Ειδικά στα λεφτά του δεν έχει κάποιον βασικό αντίπαλο. Εγώ θα το αγοράσω ξανά αλλά για 2η συσκευή. Απλά σκέφτομαι άσπρο αυτή την φορά. Τετοιο κινητο χαραμιζεται ως δεύτερο. Ποιο καπακι ανοιγω για να βρω την ημερομηνια κατασκευης; Edited January 6, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ποιο καπακι ανοιγω για να βρω την ημερομηνια κατασκευης; Είναι στο καπάκι της κάρτας sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τετοιο κινητο χαραμιζεται ως δεύτερο. Έχω το note 4 σαν πρώτο.βασικά και τα δύο θα είναι κύριες συσκευές. Απλά στο Ζ2 θα είναι ο εταιρικός αριθμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Είναι στο καπάκι της κάρτας sd Εμένα γράφει 0 10 σε ένα σημείο και σε ένα άλλο 2 Β. Τι ημερομηνία έχει κατασκευαστεί?Δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εμένα γράφει 0 10 σε ένα σημείο και σε ένα άλλο 2 Β. Τι ημερομηνία έχει κατασκευαστεί?Δεν μπορώ να καταλάβω Στη micro sim φαίνεται όχι στην sd. Θα σου βγάλει τετραψήφιο αριθμό που λήγει σε 14 που είναι το έτος ενώ τα πρώτα 2 είναι η εβδομάδα κατασκευής. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kle13 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ρε παιδια διαβαζω στο XDA για διαφορα προβληματα και επειδη ενδιαφερομαι για το Z2 θα ηθελα τα φωτα σας: α)Εχει παρατηρησει καποιος που χρησιμοποιει τον μαγνητικο Dock station την χαλαρωση ή την εξοδο του κομματιου του z2 που ερχεται σε επαφη με αυτο?Υπαρχει ακομα αυτο το προβλημα?Επισης μπορει να φορτιστει με θηκη? β)Ο ηχος που λαμβανει ο ακροατης κατα την συνομιλια ειναι οντως τοσο χαλια οσο λενε ή εχει βελτιωθει? γ)Η οθονη πανω δεξια ή κατω αριστερα εχει ακομα ατελη εφαρμογη? δ)Η φορτιση με κανονικο φορτιστη ειναι προβληματικη με το συνεχες ανοιγμα και κλεισιμο των υδατοστεγων καλλυματων? Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ρε παιδια διαβαζω στο XDA για διαφορα προβληματα και επειδη ενδιαφερομαι για το Z2 θα ηθελα τα φωτα σας: α)Εχει παρατηρησει καποιος που χρησιμοποιει τον μαγνητικο Dock station την χαλαρωση ή την εξοδο του κομματιου του z2 που ερχεται σε επαφη με αυτο?Υπαρχει ακομα αυτο το προβλημα?Επισης μπορει να φορτιστει με θηκη? β)Ο ηχος που λαμβανει ο ακροατης κατα την συνομιλια ειναι οντως τοσο χαλια οσο λενε ή εχει βελτιωθει? γ)Η οθονη πανω δεξια ή κατω αριστερα εχει ακομα ατελη εφαρμογη? δ)Η φορτιση με κανονικο φορτιστη ειναι προβληματικη με το συνεχες ανοιγμα και κλεισιμο των υδατοστεγων καλλυματων? Ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα!!! Καλά άμα δίνεις σημασία τι λένε στο xda θα έπρεπε να μείνουμε στα κινητά προ 10ετιας η να πάθουμε κατάθλιψη η απελπισία. Είναι γνωστό ότι πιο πολλοί που μπαίνουν είναι για παράπονα και προβλήματα και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση. 5.5 μήνες είχα τη συσκευή αρχική παρτίδα μάλιστα και άψογη ήταν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σημερα τελικα το πηρε ο αδερφος μουκαι καθισα και του το ρυθμισα. Μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις.Καταρχας δεν κολουσε πουθενα ενω ταυτοχρονα εκανε ποσα πραγματα. Εχω την αισθηση οτι ρολαρε καλυτερα απ το note 3 που το ειχα κανα τριμηνο. Το μονο ισως αρνητικο αν και δεν ειμαι σιγουρος νομιζω δεν ακουγεται δυνατα ο ηχος κλησης. Οπως και να χει στα 340 ευρω εκπληκτικη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πηρα ενα ολοκαινουριο 14W50 απο πλαισιο ελληνικο, απο τα 4 που περασαν απο τα χερια μου αυτο δεν εχει καμμια, μα καμμια σχεση με τα υπολοιπα που ηταν κατασκευασμενα σεπτεμβριο του 14...ειναι Α Ψ Ο Γ Ο κατασκευαστικα, παργματικα ειναι τελειο και αυτο θα μεινει σε εμενα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πολύ καλή αγορά, να το χαρείς!!Τώρα το πρόσεξα, έχει πέσει η τιμή του και στις επώνυμες αλυσίδες στα 399, άψογα! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts