kax Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το αγόρασα σήμερα απ' το Πλαίσιο Ψυχικού, τελευταίο κομμάτι. Επίσης ο υπάλληλος δεν μου τα πολυέλεγε καλά όσον αφορά το DOA (του στυλ, 'για καμένο πιξελ δεν θεωρείται DOA κλπ). Μόλις το άνοιξα και έκανα μερικά βασικά τεστάκια: hue οθόνης (όμορφο cool white), καμένα πίξελ (0 ευτυχώς!) και απ οτι φαίνεται δεν υπάρχει το gap για το οποίο παραπονιούνται πολλοί (η οθόνη είναι ευθυγραμμισμένη απόλυτα). Ξενέρωμα: ενώ δίνει μαζί ακουστικά αρκετά καλά, δεν δίνει screen protectors. Η ειρωνία ειναι πως τα παραεισαγωγής (π.χ. Kaiser) έχουν μαζί protectors. Οπότε ξανά στο κουτί του μέχρι ν αγοραστεί protector. Θα γράψω νεότερα τότε. Τελικά τα μοντέλα της ελληνικής αντιπροσωπίας έχουν μέσα τα noise canseling ακουστικά ή έχουν απλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexg4 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Εμενα τα εχει παντος απο καταστημα Κοτσωβολου και επισις την γνησια θηκη της sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αλεξ σιγά μην τραβήξεις γάμο με κινητό. Ξανά έγραψα οτι προσπαθούν για λόγους ανταγωνισμού να συμπεριλάβουν δυνατότητες που ακόμα δεν ειναι έτοιμες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Τα Ζ2 που πωλούνται στα 749 έχουν μαζί την θήκη τυπου βιβλίου και τα noise cancelling ακουστικά. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλησπέρα έχω πάρα πολλή καιρό Sony έχω το z2 και έχω ένα μικρό πρόβλημα. Κάνω κλήση τερματίζω την κλήση πατάω το σπιτάκι (αρχική οθόνη) και ότι και αν ανοίξω μετά. (μηνύματα, Facebook, κλπ) ανοίγει για 3 δευτερόλεπτα το μενού κλήσεων και μετά αυτό που του έχω δώσει εντολή να ανοίξει. Υπάρχει κάποιος που να το έχει αντιμετώπιση αυτό ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα τηλεγωνου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george222 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχω κάνει.... Γενικός ότι κλήση γίνει στο τηλ μόλις τερματίσω την κλίση ότι ανοίξω θα μου βγάλει πρώτα τις κλήσεις και ύστερα αυτό που επιλέγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 ... Θα πας σε ενα γάμο θα θες να τραβήξεις βίντεο και κάθε 5 λεπτά θα σταματάω και θα ξαναρχιζεις. Και μετά τι να τρέχω σε υπολογιστή να τα ενωσω τι κομμάτια !!! Δεν νομίζω. Το 4k ειναι πολυ πρώιμο ακόμα,σε 1-2 χρονια ίσως κατι γίνει απο ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστές. Μην ανησυχείς στον υπολογιστή σου και στην τηλερορασή σου θα παίζει αυτόματα το ένα βίντεο μετά το άλλο. Στο κάτω κάτω και να θέλεις να τραβήξεις ένα μεγάλο βίντεο θα μείνεις πρώτα από κάρτα. Μην πάμε να δικαιολογήσουμε όμως το πρόβλημα που έχει το Z2 στο 4Κ ώς κάτι είτε που γίνεται και αλλού ή είτε υποβαθμίζοντας την αξία του. Υ.Γ. Η εγγραφή σε 4Κ δεν είναι καθόλου πρώιμη. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Άγνωστο. Πάντως και σε Samsung το εμφανίζει εξιςου,άρα ίσως τεχνολογικά να μην ειναι έτοιμη αυτη η λειτουργία στο μεγιςτο βαθμό σε κινητά. σε s5 σήμερα τράβηξα 3 5λεπτα συνεχόμενα 4k και παρα πολλές φώτο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.το καθένα ήταν γύρο στο 1.65gb με 1.75gb Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μάλλον το s5 και το z2 έχουν περίπου το πεντάλεπτο ως χρόνο εγγραφής σε 4κ ανάλυση λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται... Πάντως στο oppo 7a που πέρασε από τα χέρια μου βιντεοσκοπούσαμε για 20 λεπτά περίπου χωρίς να σταματήσει μόνο του και κυρίως χωρίς να ανέβει αρκετά υψηλά η θερμοκρασία του συγκριτικά με το z2... Άρα μάλλον κάτι παίζει με το hardware και κυρίως το πως επιτυγχάνουν αποδοτικότερη απαγωγή θερμότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μάλλον το s5 και το z2 έχουν περίπου το πεντάλεπτο ως χρόνο εγγραφής σε 4κ ανάλυση λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται... Πάντως στο oppo 7a που πέρασε από τα χέρια μου βιντεοσκοπούσαμε για 20 λεπτά περίπου χωρίς να σταματήσει μόνο του και κυρίως χωρίς να ανέβει αρκετά υψηλά η θερμοκρασία του συγκριτικά με το z2... Άρα μάλλον κάτι παίζει με το hardware και κυρίως το πως επιτυγχάνουν αποδοτικότερη απαγωγή θερμότητας... διαβασες τη εγραψα?οτι το s5 δεν εχει θεμα 3 πενταλεπτα συνεχομενα 4k και πολλες φωτο χωρις να καταλαβει τιποτα .μπορει ομως και το z2 να στρωσει με καποιο update γιατι φορανε τον 801 και τα δυο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδιά είδα ένα βίντεο για το Ζ2 στο οποίο ο τύπος έδειχνε ότι έχει μια έξυπνη λειτουργία για τις κλήσεις όπου απαντάς απλά βάζοντας το κινητό στο αυτί χωρίς να κάνεις κάτι άλλο για να δεχτεί την κλήση και ότι αν θες να την απορρίψεις απλά.κουνάς το κινητό.. Αλλά δεν έδειχνε που ήταν αυτή η ρυθμίση.. Ισχύει κάτι τέτοιο ?? Αν ναι που το βρίσκω γτ δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδιά είδα ένα βίντεο για το Ζ2 στο οποίο ο τύπος έδειχνε ότι έχει μια έξυπνη λειτουργία για τις κλήσεις όπου απαντάς απλά βάζοντας το κινητό στο αυτί χωρίς να κάνεις κάτι άλλο για να δεχτεί την κλήση και ότι αν θες να την απορρίψεις απλά.κουνάς το κινητό.. Αλλά δεν έδειχνε που ήταν αυτή η ρυθμίση.. Ισχύει κάτι τέτοιο ?? Αν ναι που το βρίσκω γτ δεν το βρίσκω πουθενά Και να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα, υπάρχουν σχετικές εφαρμογές, όπως π.χ. αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digia.easyanswer Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Και να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα, υπάρχουν σχετικές εφαρμογές, όπως π.χ. αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digia.easyanswer Ωραία.. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 διαβασες τη εγραψα?οτι το s5 δεν εχει θεμα 3 πενταλεπτα συνεχομενα 4k και πολλες φωτο χωρις να καταλαβει τιποτα .μπορει ομως και το z2 να στρωσει με καποιο update γιατι φορανε τον 801 και τα δυο. μακαρι να ειναι θεμα που μπορει να λυθει με ενα update και να μην ειναι κανενα αλλο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 σε s5 σήμερα τράβηξα 3 5λεπτα συνεχόμενα 4k και παρα πολλές φώτο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.το καθένα ήταν γύρο στο 1.65gb με 1.75gb αυτο το κανει και το Ζ2..δεν εχω δει κανεις να λεει οτι εχει προβλημα με βιντεο κατω των 5 λεπτων, ενω πολλοι φτανουν τα 7 λεπτα, συν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα στις φωτογραφιες.. Για μενα, το να κραζουμε το Ζ2 μονο που ειναι και αδιαβροχο και εχει μια παραπανω δυσκολια στην υλοποιηση (με μεγαλυτερη μονωση απο S5) οταν και τα αλλα εχουν θεματα ειναι τραγικο.. Ναι δεν λειτουργει τελεια, απο την αλλη, ποσοι τραβατε βιντεο τοσο μεγαλα..εγω εκτος οτι ποτε δεν τραβαω πανω απο 4-5 λεπτα γιατι κατανταει κουραστικο, δε θα την παλευα να μαζευω βιντεο των 5 GB! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 αυτο το κανει και το Ζ2..δεν εχω δει κανεις να λεει οτι εχει προβλημα με βιντεο κατω των 5 λεπτων, ενω πολλοι φτανουν τα 7 λεπτα, συν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα στις φωτογραφιες.. Για μενα, το να κραζουμε το Ζ2 μονο που ειναι και αδιαβροχο και εχει μια παραπανω δυσκολια στην υλοποιηση (με μεγαλυτερη μονωση απο S5) οταν και τα αλλα εχουν θεματα ειναι τραγικο.. Ναι δεν λειτουργει τελεια, απο την αλλη, ποσοι τραβατε βιντεο τοσο μεγαλα..εγω εκτος οτι ποτε δεν τραβαω πανω απο 4-5 λεπτα γιατι κατανταει κουραστικο, δε θα την παλευα να μαζευω βιντεο των 5 GB! ναι αλλα εφοσον το βαζει καλο ειναι να λειτουργει σωστα......και οχι μονο στο z2 αλλα και στο s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Προσωπικά κρατάω μία επιφύλαξη για τον επεξεργαστή. Τον 801άρη δεν φοράει και το Ζ2 και το S5; Κάτι μου λέει ότι οι επόμενες ναυαρχίδες με 805άρη και 810άρη δε θα έχουν θέμα υπερθέρμανσης με το 4Κ. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδιά είδα ένα βίντεο για το Ζ2 στο οποίο ο τύπος έδειχνε ότι έχει μια έξυπνη λειτουργία για τις κλήσεις όπου απαντάς απλά βάζοντας το κινητό στο αυτί χωρίς να κάνεις κάτι άλλο για να δεχτεί την κλήση και ότι αν θες να την απορρίψεις απλά.κουνάς το κινητό.. Αλλά δεν έδειχνε που ήταν αυτή η ρυθμίση.. Ισχύει κάτι τέτοιο ?? Αν ναι που το βρίσκω γτ δεν το βρίσκω πουθενά Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα.Είναι μέσα στις ρυθμίσεις η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδιά είδα ένα βίντεο για το Ζ2 στο οποίο ο τύπος έδειχνε ότι έχει μια έξυπνη λειτουργία για τις κλήσεις όπου απαντάς απλά βάζοντας το κινητό στο αυτί χωρίς να κάνεις κάτι άλλο για να δεχτεί την κλήση και ότι αν θες να την απορρίψεις απλά.κουνάς το κινητό.. Αλλά δεν έδειχνε που ήταν αυτή η ρυθμίση.. Ισχύει κάτι τέτοιο ?? Αν ναι που το βρίσκω γτ δεν το βρίσκω πουθενά Πήγαινε ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ->ΚΙΝΗΣΗ->ΕΞΥΠΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΛΗΣΕΩΝ-> και ενεργοποίησε το Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ... μπορει ομως και το z2 να στρωσει με καποιο update γιατι φορανε τον 801 και τα δυο. Η διαφορά τους όμως είναι στα υλικά κατασκευής και εκεί για εμένα μπορεί να είναι το πρόβλημα. Γενικά το "μέταλλο" δεν βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Περα απο το θεματακι με την εγγραφη 4κ βιντεο υπαρχουν αλλα προβληματα στο κινητο, ρωταω τους κατοχους γιατι σκεφτομαι να το αγορασω ; Καποια εργοστασιακα προβληματα με κενα στις ακρες ή με την καμερα οχι στη σωστη θεση εχουν λυθει; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Περα απο το θεματακι με την εγγραφη 4κ βιντεο υπαρχουν αλλα προβληματα στο κινητο, ρωταω τους κατοχους γιατι σκεφτομαι να το αγορασω ; Καποια εργοστασιακα προβληματα με κενα στις ακρες ή με την καμερα οχι στη σωστη θεση εχουν λυθει; ευχαριστω γι'αυτά τα κατασκευαστικά θέματα σε καλύπτει η εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδιά είδα ένα βίντεο για το Ζ2 στο οποίο ο τύπος έδειχνε ότι έχει μια έξυπνη λειτουργία για τις κλήσεις όπου απαντάς απλά βάζοντας το κινητό στο αυτί χωρίς να κάνεις κάτι άλλο για να δεχτεί την κλήση και ότι αν θες να την απορρίψεις απλά.κουνάς το κινητό.. Αλλά δεν έδειχνε που ήταν αυτή η ρυθμίση.. Ισχύει κάτι τέτοιο ?? Αν ναι που το βρίσκω γτ δεν το βρίσκω πουθενά Ρυθμίσεις/Εξατομίκευση/Κίνηση/Εξυπνος χειρισμός κλήσεων :) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο το κανει και το Ζ2..δεν εχω δει κανεις να λεει οτι εχει προβλημα με βιντεο κατω των 5 λεπτων, ενω πολλοι φτανουν τα 7 λεπτα, συν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα στις φωτογραφιες.. Για μενα, το να κραζουμε το Ζ2 μονο που ειναι και αδιαβροχο και εχει μια παραπανω δυσκολια στην υλοποιηση (με μεγαλυτερη μονωση απο S5) οταν και τα αλλα εχουν θεματα ειναι τραγικο.. Ναι δεν λειτουργει τελεια, απο την αλλη, ποσοι τραβατε βιντεο τοσο μεγαλα..εγω εκτος οτι ποτε δεν τραβαω πανω απο 4-5 λεπτα γιατι κατανταει κουραστικο, δε θα την παλευα να μαζευω βιντεο των 5 GB! Πάντως εμένα μετά την αναβάθμιση στην .402 κάνει λήψεις σταθερά απο 11-15 λεπτά(πρίν 5-7 λεπτά).Τα 15 λεπτά μου φάγανε σχεδόν 6 GB.Τώρα και εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την SONY για αυτήν την δυσλειτουργία και συμφωνώντας με τον Νίκο δεν ξέρω ποιός θα χρειαστεί να τραξήξει τόσο μεγάλο βίντεο σε 4Κ όταν ακόμα και το φτωχό και ταπεινό HD έχει τέλεια ανάλυση... χωρίς παιδικές ασθένειες... :D Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ρυθμίσεις/Εξατομίκευση/Κίνηση/Εξυπνος χειρισμός κλήσεων :) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ.. Τελικά το βρήκα χθες απλά δεν μου είχε πάει το μυαλό ότι θα ήταν στην εξατομικευση...... Ευτυχώς γτ τα προγράμματα που κατέβασα δεν ήταν καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 βρε παιδιά όχι οτι με απασχολεί τόσο γιατί το κατέβασα απο αλλού.... αλλά έχει καταφέρει κανείς να βρεί και να κατεβάσει κανείς το άλμπουμ του μαικλ τζάκσον μέσω του Ζ2?:wacko: Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts