Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Χμμμ...

http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes

Ξενέρωσα αρκετά, δεν το είχα καταλάβει αυτό ως τώρα. Τι θα κάνουμε δηλαδή με τέρατα παιχνιδιών, θα τα βάζουν 1-1 και θα τα παίζουμε; Δεν υπάρχει λύση χωρίς root;;;;;;;

Εγώ πάντως εφαρμογές έτσι κι αλλιώς δεν εγκαθιστώ στην micro sd ποτε,άρα δεν έχω κανένα θεμα(μόνο μουσική,φωτό και video).

Τελικα παιζουν ρολο και τα mah.. ;)

Ακριβώς τα 600 mah διάφορα δεν είναι καθόλου λίγα και αποτυπώνονται ξεκάθαρα στην πράξη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τελικα παιζουν ρολο και τα mah.. ;)

το ειχαμε πει απο την 1η μερα, αυτες οι μπουρδες της samsung και htc περι λειτουργιας εξοικονομησης που απλα σου καθιστουν αχρηστο το κινητο αφου κλεινουν τα παντα ειναι και μονο μερικες κλησεις μπορεις να κανεις..Το να εχεις αναμονη αλλη μια μερα και να σου σβησει απο λιγη χρηση ειναι ανουσιο.

Τα mah μετρανε, κοντρα στη φυσικη δεν μπορει να παει το marketing..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα παιδιά.

Απο σήματα πως είναι σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες; wifi, gps, κεραία κτλ???

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά, όσον αφορά την αυτονομία, μην ξεχνάτε και το μαγικό ραβδάκι της Sony που ακούει στο όνομα Stamina. Εγώ στο Z1c μου το έχω μονίμως ανοιχτό, και πρακτικά έχω καλύτερη αυτονομία χωρίς εμφανείς περιορισμούς.

Δεν είναι μόνο τα mAh, αλλά σαφώς παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα παιδιά.

Wifi,δίκτυο κινητής άψογο.

GPS δεν δοκίμασα.

ΥΓ:υπόψιν δεν έχω ενεργοποιημένο ποτε stamina mode κλπ φρούτα.

Το θεωρώ ανούσιο και περιττό,αφου η αυτονομια του είναι υποδειγματική.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τη σταμινα. Αν ειναι να σου κλεινει λαμπακια, φωτεινοτητες, wifi και λοιπα οταν μπαινει σε αδρανεια, τι να το κανω?

προτιμω να κουβακαω στο τσαντακι μου ενα powerbank παρα να φοβαμαι να ακουμπησω το κινητο μου. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω ειμαι κατά του stamina mode. Επιμένει βεβαια η συσκευη να μου το υπενθυμιζει συνεχως αλλα αδιαφορω :ρ

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπέρα παιδιά.

Ηλία μια χαρά σε όλα αυτά που ρωτάς. Κανένα πρόβλημα παντού. Και για να ρωτάς μάλλον το ζαχαρωνεις... Ε?

Ηλία μια χαρά σε όλα αυτά που ρωτάς. Κανένα πρόβλημα παντού. Και για να ρωτάς μάλλον το ζαχαρωνεις... Ε?

Το παραζαχαρώνω μάλιστα...:)

Η αλήθεια είναι ότι καμία απο τις ναυαρχίδες δε μου έκανε ''κλίκ'' εκτός απο το Ζ2 (μικρό κλίκ και αυτό, αλλά το μόνο).

Το μόνο που φοβάμαι είναι η άσχημη εμπειρία μου με το Ζ1. Το άντεξα στη κυριολεξία 3 μέρες...Ελπίζω να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στο κράτημα όπως το Ζ1 και ελπίζω η οθόνη του να μην έχει καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (με χαρά διαβάζω ότι είναι μια χαρά) ...

Follow me on XDA

Η αλήθεια είναι ότι καμία απο τις ναυαρχίδες δε μου έκανε ''κλίκ'' εκτός απο το Ζ2 (μικρό κλίκ και αυτό, αλλά το μόνο).

Το μόνο που φοβάμαι είναι η άσχημη εμπειρία μου με το Ζ1. Το άντεξα στη κυριολεξία 3 μέρες...Ελπίζω να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στο κράτημα όπως το Ζ1 και ελπίζω η οθόνη του να μην έχει καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (με χαρά διαβάζω ότι είναι μια χαρά) ...

Ηλία αν το συνηθίσεις στο χέρι τότε θα το λατρέψεις...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

To Z2 έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σίγουρα διαφέρει κατα πολύ από το Ζ1 . Δες και το review που λογικά θα το έχεις δει http://www.myphone.gr/d/sony/xperia-z2.319/review/

Δηλαδή παιδιά, με λίγα λόγια αξίζει η αλλαγή - αναβάθμιση από Ζ1 σε Ζ2????

εγω που δεν το εχω καταλαβαινω οτι δεν αξιζει αν σε καλυπτει το Ζ1, που για να μην σε καλυπτει θα πρεπει να εισαι ψειρας με οθονη ή να θες να βλεπεις 1,5GB ραμ ελευθερη ακομα και αν κατεβασεις ολο το Playstore.

Θεωρω για να το συζητας θα πρεπει απλα να μην ξερεις τι να κανεις τα λεφτα σου, αλλιως δεν θα δεις και τιποτα τρομερο, οπως δεν ηταν τοσο τρομερη η αλλαγη απο Ζ σε Ζ1 που ηταν πολυ μεγαλυτερη αναβαθμιση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τα λεφτά σίγουρα όλοι μας τα υπολογίζουμε πλέον!!! Αλλά αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά όπως λένε, τότε περιμένεις λίγο να πέσει η τιμή και το παίρνεις

Τα λεφτά σίγουρα όλοι μας τα υπολογίζουμε πλέον!!! Αλλά αν έχει τόσο μεγάλη διαφορά όπως λένε, τότε περιμένεις λίγο να πέσει η τιμή και το παίρνεις

αναφερεσαι σε ατομα που εχουν και τις 4 ναυαρχιδες στη συλλογη...και παιζουν με τα γραμμαρια.. Για μενα απλα θα αξιζει πραγματικα οταν θα βγει το Ζ3...Μεχρι τοτε ειναι υπερβολη, που πολλους μας τρωει..

[ATTACH]45172[/ATTACH]

Μόλις μου ήρθαν και αυτά ακουστικά...

Τέλος τα καλώδια, συνδέονται μια χαρά και ο ήχος είναι σε πολύ καλά επίπεδα παιδιά.

Επίσης απαντάς και μιλάς κανονικά από αυτά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ωραίο το κινητό, το είδα από κοντά αλλά τέλος πλέον τα μεγάλα τηλέφωνα για εμένα. Θέλω να μπορώ να το πιάνω στο χέρι. Στη θέση σου θα περίμενα και το G3 και το Oppo.

Ωραίο το κινητό, το είδα από κοντά αλλά πλέον τα μεγάλα τηλέφωνα για εμένα. Θέλω να μπορώ να το πιάνω στο χέρι. Στη θέση σου θα περίμενα και το G3 και το Oppo.

Αντώνη θα έχω σε 10 μέρες περίπου και ένα oneplus αλλά φυσικά θα περιμένω και G3 με μεγάλη αγωνία.

Βέβαια αν όπως γράφει το gsm arena θα βγει στην αγορά το Z2 θα είναι μάλλον η επιλογή μου μέχρι τότε. ..:)

Follow me on XDA

Ξέρεις ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα. Αν θέλεις την πραγματικά την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή ανεξαρτήτου λειτουργικού πάρε το m8. Ακριβώς λίγο πιο πίσω το z2. Η οθόνη του δεν έχει καμία σχέση με του z1. Επίσης ξέρεις ότι η εικόνα είναι η δουλειά μου και θα είμαι αυστηρός. Η τοπ οθόνη πάλι αυτή την στιγμή και η πιο καλά καλιμπραρισμενη πάλι του m8 είναι.. Λίγο πίσω του z2. Αλλά και πάλι εξαιρετική. Μόνο κάποιος πολύ ψείρας θα δει τις διαφορές. Εγώ τις έβαλα δίπλα δίπλα μαζί με την Eizo color edge που έχω για την δουλειά και πιο κοντά στα χρώματα και την απεικόνιση ήταν το HTC. Αν και το z2 καλιμπραρεται στα χρώματα και πάλι πλησίαζε λιγότερο. Ελπίζω να βοήθησα. Να καταλήξω ότι αν σχεδιαστικά είσαι πολύ κοντά στο z2 τότε αν το πάρεις δεν θα μετανιώσεις (αν και βγαίνει και το g3) . Καλύτερο από s5, και σαν για χρήση τηλεφώνου (και όχι σαν phablet) καλύτερο και από Note 3.

εχω δει που λετε για υποβρυχια φωτογράφηση η κινηματογράφηση. Επιτρεπεται να πατάμε τα πλήκτρα στο πλαι όταν είναι κάτω από το νερό; εμένα οδηγιες εχει μόνο στα Γερμανικά, οπότε μη μου πειτε να δω τις οδηγίες!

Επίσης όσοι πήρατε από amazon.de, η απόδειξη δεν γράφει ημερομηνία αγοράς για την εγγύηση, ουτε τιμή πουτο αγορασαμε, την ημερομηνία τη γράφει μόνο από εξω στο χαρτι της Ups που ειναι η συσκευασια της Αμαζον.

Η εγγύηση μας στην Ελλάδα ισχύει; Είναι δύο έτη;

Ξέρεις ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα. Αν θέλεις την πραγματικά την καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή ανεξαρτήτου λειτουργικού πάρε το m8. Ακριβώς λίγο πιο πίσω το z2. Η οθόνη του δεν έχει καμία σχέση με του z1. Επίσης ξέρεις ότι η εικόνα είναι η δουλειά μου και θα είμαι αυστηρός. Η τοπ οθόνη πάλι αυτή την στιγμή και η πιο καλά καλιμπραρισμενη πάλι του m8 είναι.. Λίγο πίσω του z2. Αλλά και πάλι εξαιρετική. Μόνο κάποιος πολύ ψείρας θα δει τις διαφορές. Εγώ τις έβαλα δίπλα δίπλα μαζί με την Eizo color edge που έχω για την δουλειά και πιο κοντά στα χρώματα και την απεικόνιση ήταν το HTC. Αν και το z2 καλιμπραρεται στα χρώματα και πάλι πλησίαζε λιγότερο. Ελπίζω να βοήθησα. Να καταλήξω ότι αν σχεδιαστικά είσαι πολύ κοντά στο z2 τότε αν το πάρεις δεν θα μετανιώσεις (αν και βγαίνει και το g3) . Καλύτερο από s5, και σαν για χρήση τηλεφώνου (και όχι σαν phablet) καλύτερο και από Note 3.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου αλλά και για το χρόνο σου που ξέρω πως είναι πολύτιμος. ..:)

εχω δει που λετε για υποβρυχια φωτογράφηση η κινηματογράφηση. Επιτρεπεται να πατάμε τα πλήκτρα στο πλαι όταν είναι κάτω από το νερό; εμένα οδηγιες εχει μόνο στα Γερμανικά, οπότε μη μου πειτε να δω τις οδηγίες!

Επίσης όσοι πήρατε από amazon.de, η απόδειξη δεν γράφει ημερομηνία αγοράς για την εγγύηση, ουτε τιμή πουτο αγορασαμε, την ημερομηνία τη γράφει μόνο από εξω στο χαρτι της Ups που ειναι η συσκευασια της Αμαζον.

Η εγγύηση μας στην Ελλάδα ισχύει; Είναι δύο έτη;

Φίλε μου να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι μιλάμε για γλυκό νερό και όχι για θαλασσινό, για να μη μπερδεύονται όσοι δε γνωρίζουν!

Το θαλασσινό νερό απαγορεύεται ρητώς!

Edited by elthis

Follow me on XDA

εντάξει για ποτάμι συζητάμε λοιπόν, εκει μπορούμε να πατήσουμε τα κουμπια υποβρυχίως, αλλιώς πως θα το χειριστούμε; Παντως παραπάνω ενας φίλος εκανε πάνιο με το κινητό στην τσέπη και μετά μηνες δεν επαθε τίποτις!

εντάξει για ποτάμι συζητάμε λοιπόν, εκει μπορούμε να πατήσουμε τα κουμπια υποβρυχίως, αλλιώς πως θα το χειριστούμε; Παντως παραπάνω ενας φίλος εκανε πάνιο με το κινητό στην τσέπη και μετά μηνες δεν επαθε τίποτις!

Το ότι δεν έπαθε ο φίλος σου ή κάποιο άλλο παιδί ζημιά, δε σημαίνει ότι επιτρέπεται.

Και όντως η ζημιά μπορεί να φανεί μετά από πολλούς μήνες ή να υπάρχει χωρίς να φαίνεται (κρυμμένη σκουρια εσωτερικά).

Στην ερώτηση σου λοιπόν νομίζω ότι ναι, κανονικά μπορείς να χρησιμοποιησεις τα πλήκτρα.

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια γιατί προσωπικά δε θα έβαζα τη συσκευή μου σε νερό επίτηδες....

Follow me on XDA

Η εγγυηση είναι δυο ετη και ισχύει ως διεθνης από Αμαζον.δε; Η απόδειξη του άμαζον που δεν εχει ημερομηνία; μήπως να τα κατεβάσω από το Pay pal?

• The title was changed to Sony Xperia Z2