lanc3lot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και σε εμένα μεσολάβησαν 3-4 ημέρες από Μιλάνο έως φτάσει Αθήνα. Αύριο η μεθαύριο παραλαμβανεις. Όλα τα παραπάνω exclusive ισχύουν και μάλιστα οι εφαρμογές είναι προεγκαστεστημενες,τα υπόλοιπα κατέβασμα. Το garmin είναι απάτη στην ουσία μόνο για ένα μήνα. Για εμένα όλα μου είναι άχρηστα,άκου theme προσφορά,θα μας τρελάνει η Sony η του Michael Jackson ακυκλοφόρητες χαζομάρες. Του Box δεν είναι κακό ρε συ ;-) Αν δίνει 50GB για πάντα, είναι μια καλή κίνηση! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το Box έδινε και στο Ζ1 από την αρχή. Ουσιαστικά είναι το μόνο που αξίζει από τα δώρα. Περιμένω να δω εντυπώσεις για να δω πως θα κινηθώ και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ανασταση! Ηλθε και σε μενα απο Αμαζον.De το Ζ2. Μου φαίνεται πολύ καλό, βεβαια αρκετα πιο μεγαλό από το S4 Galaxy που εχω ενω η οθόνη είναι παρόμοια σε μεγεθος και στα δύο. Στο S4 τα χρώματα είναι πιο εντονα και πιο τεχνητα. το πρόβλημά μου είναι το ίδιο με προηγούμενο συνφορμίτη ότι γράφει τα μηνυματα τα ελληνικά μόνο με 70 χαρακτηρες ενώ στα Αγγλικά με 160! Κατέβασα το Handcent SMS 4.3 και μετα το Handcent SMS Greek Language Pack. Mετα μου ζήτησε να είναι το default προγραμμα για να στελνω Sms και το προβλημα λύθηκε! 160 χαρακτηρες είναι πολλοί; οεοεοε; Οι οδηγιες ηταν δικες σας απλώς τις ξαναγράφω αναλυτικες για να υπάρχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πάντως την συσκευή δεν την νοιώθω ζέστη... Το λέω γιατί είδα το review του techblog και με φόβισε για να πω την αλήθεια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Νίκο Μόλις το παρήγγειλα και εγώ από handtec μαζί με τα δώρα που δίνει το κατάστημα. Παρήγγειλα επίσης μαγνητικό σταντ και θήκες pouch. έχω και το m8 όπως και το ultra εδώ και 5 ημέρες. Η ποιότητα του ultra με έβαλε στη πρίζα . Έκανα καλά λες? Επίσης επειδή είχα όλα τα Samsung και τα έπαιρνα Day 1 κυκλοφορία έχω να πω αν και άσχετο ότι δεν ξαναπαίρνω πλαστικουρες μέχρι να βάλει μυαλό η συγκεκριμένη εταιρεία. Edited May 13, 2014 by skoj Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μαζί σου... Το μόνο θετικό αποτέλεσμα του φετινού s5 μόνο η κάμερα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για εμένα HTC m8 αλλά και z2 μακράν καλύτερες υλοποίησης για φέτος μέχρι ετούτη την ώρα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μαζί σου... Το μόνο θετικό αποτέλεσμα του φετινού s5 μόνο η κάμερα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για εμένα HTC m8 αλλά και z2 μακράν καλύτερες υλοποίησης για φέτος μέχρι ετούτη την ώρα... Φίλε Νίκο, τράβα 4Κ βίντεο, έχει αναφερθεί ότι ζεσταίνεται και κλείνει η εφαρμογή νομίζω. Επίσης δες το γυαλί μπροστά, στις γωνίες εάν εφαρμόζει καλά για τι σε μερικά κομμάτια έχουν κενά που χωράει και μια business card . Το ακουστικό του είναι δυνατό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 το πρόβλημά μου είναι το ίδιο με προηγούμενο συνφορμίτη ότι γράφει τα μηνυματα τα ελληνικά μόνο με 70 χαρακτηρες ενώ στα Αγγλικά με 160! Κατέβασα το Handcent SMS 4.3 και μετα το Handcent SMS Greek Language Pack. Mετα μου ζήτησε να είναι το default προγραμμα για να στελνω Sms και το προβλημα λύθηκε! 160 χαρακτηρες είναι πολλοί; οεοεοε; Οι οδηγιες ηταν δικες σας απλώς τις ξαναγράφω αναλυτικες για να υπάρχουν! Εκτός από το handcent ή root, υπάρχει άλλη λύση; Γίνεται να περαστεί επίσημη Ελληνική ROM; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μαζί σου... Το μόνο θετικό αποτέλεσμα του φετινού s5 μόνο η κάμερα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για εμένα HTC m8 αλλά και z2 μακράν καλύτερες υλοποίησης για φέτος μέχρι ετούτη την ώρα... Εσύ που τα δουλεύεις και τα δύο ποιο θεωρείς ότι είναι καλύτερο? Η καλύτερα ποιο σε έχει βολέψει πιο καλά? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εκτός από το handcent ή root, υπάρχει άλλη λύση; Γίνεται να περαστεί επίσημη Ελληνική ROM; Μέσω Flashtool φλασάρεις όποια επίσημη ROM θες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εσύ που τα δουλεύεις και τα δύο ποιο θεωρείς ότι είναι καλύτερο? Η καλύτερα ποιο σε έχει βολέψει πιο καλά? HTC ...... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.760359000662956.1073741834.168015859897276&type=1&comment_id=760365670662289¬if_t=like Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω, παίζει να είναι αυτός ο λόγος;;; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 HTC ...... Ωχ. Με πίκρανες τώρα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.760359000662956.1073741834.168015859897276&type=1&comment_id=760365670662289¬if_t=like Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω, παίζει να είναι αυτός ο λόγος;;; Τι κοιτάμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ωχ. Με πίκρανες τώρα. Κατ εμε που το βασικό μου τηλ είναι το note πιστεύω ότι σαν δεύτερο θα κρατήσω το m8 Θα δούμε... Πάντως από σήμερα και για 2-3 μέρες το βασικό τηλ θα έχω το z2 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.760359000662956.1073741834.168015859897276&type=1&comment_id=760365670662289¬if_t=like Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω, παίζει να είναι αυτός ο λόγος;;; Διάβασε εδώ φίλε...να δεις τι γράφουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2739813 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπέρα, απλά το πόσταρα στην επίσημη Sony να δω αντίδραση, και με κούφανε η απάντηση! Στο XDA είμαι καθημερινά, μήπως και μάθουμε τελικά κάτι έγκυρο ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδιά εκτός από το διπλό τακ τακ στην οθόνη για την ενεργοποίηση της υπάρχει πουθενά ρύθμιση όταν ανοίγεις το καπάκι της original θήκης του να ανοίγει και η οθόνη ??? Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όσοι έχετε FB, προτείνω να απαντήσετε επίσης εκεί. Πιστεύω αν δουν πολλούς να ρωτάνε / διαμαρτύρονται θα κάνουν κάτι ή έστω θα ρωτήσουν επίσημα έξω. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπέρα, επιτέλους την έχω τη συσκευή. Έτρεξα από τους πρώτους να την πάρω το Σάββατο. Μάλιστα πήρα τη μία και και μόνη συσκευή που ειχαν φέρει και ήταν πιθανά για το κατάστημα. Για καποιο λογο ήμουν από τους τυχερούς αφού υπήρχε δώρο η official θήκη στη συσκευασία. Απλά για να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους. Εγώ θα τήν αγόραζα έτσι κι αλλιώς τη συσκευή διότι είναι η μόνη που δεν υστερεί σε κανένα σημείο. Δε θα απαριθμησω τα θετικά για να μην κουράσω. Θα απαντήσω μόνο στα σημεία που δέχθηκε κριτική. 1) μεγάλα μπέζελ. Ισχύει αλλά συγκρινόμενη με lg g2. Με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές δεν ισχύει αφού η διαφορά με Samsung s5 είναι ελάχιστη ενώ με HTC έχουν κατ εμε ίδια μπέζελ με τη διαφορά ότι τα μπέζελ στο HTC χωρίζονται οπτικά σε δύο μέρη λόγω της γρίλιας των ηχείων και δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι μικρά. 2)Κατασκευαστικό πρόβλημα με κενά ανάμεσα στο σασί και την οθόνη. Αν κοιτάξεις με μεγεθυντικό φακό θα βρεις ίσως κενά μεγέθους εκατοστού του χιλιοστου. Δε θα τα πρόσεχε κάνεις αν κάποιος δεν είχε εντοπίσει δήθεν ζήτημα. Όσο για θέματα προβλήματος στεγανοτητας από εκεί, είναι να γελάει κανείς. Γιατί να μην μπει το νερό από την πολύ μεγαλύτερη σχισμή των ηχείων η από τα κενά γύρω από τα πλήκτρα (ναι υπάρχουν κι εκεί κενά μεγέθους εκατοστού του χιλιοστου ξέρετε αλλιώς δε θα δούλευαν :) 3) υπερθέρμανση σε βιντεοσκοπιση μεγαλύτερη των 13 λεπτών σε 4k. Δεν το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι ούτε πρόκειται να το δοκιμάσω πότε αφού σε τέτοιας διάρκειας βιντεοσκοπιση σε 4κ θα φάω τη μισή μνήμη. Τέλος με τα μειονέκτημα. Για κριτική στα υπέρ θα επανέλθω όταν κλείσω το στόμα μου από το ουαου που κάνει κανείς όταν βλέπει τη συσκευή. Ειδικά αυτή η οθόνη του και τα χρώματα της. Σαν amoled αλλά αληθινά κι όχι καρτουνιστικα χρώματα. Σε γωνία θέασης πάντως για τους πολύ προσεκτικούς υστερεί ένα κλικ από τις amoled. Πρέπει να το προσέξεις πολύ όμως Και φυσικά το προτιμάς από το να έχεις τα ψεύτικα χρώματα των amoled. Κλείνω αναφέροντας και ένα bug που δε μπόρεσα να βρω λύση. Στο ημερολόγιο δε γίνονται sync τα γενέθλια από το Facebook. Δε μπόρεσα να βρω λυση παροτι το έψαξα αρκετά. Αν το έχει λύσει κάποιος ας βοηθήσει. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 πρεπει να προσεξουμε τιποτε στην πρώτη φορτιση; Μόλις ολοκληρωθει σταματάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Ερώτηση για όσους το πήραν από Amazon.de - UPS - Πως σας ήρθε ακριβώς; Με χαρτί να πας στο ταχυδρομείο ή στο σπίτι κατευθείαν;; Πήρα τηλ, είναι door to door :P Edited May 13, 2014 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πήρα τηλ, είναι door to door :P Πραγματι μου το φεραν σπιτι την αναμενομενη ημερομηνια. Δεν πηραν ομως τηλεφωνο πιο πριν αλλα μονο όταν ηταν στην πορτα του σπιτιου μου και δεν με εβρισκαν. Ευτυχως πηραν τηλεφωνο τοτε και τυχαια ημουν κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 πρεπει να προσεξουμε τιποτε στην πρώτη φορτιση; Μόλις ολοκληρωθει σταματάμε; Το φορτιζεις μεχρι το 100% και το βγαζεις. Στις επομενες 3-4 φορτισεις ο ατυπος κανονας λεει περιπου στο 10-20% το απενεργοποιεις και το φορτιζεις κλειστο μεχρι το 100% για να "στρωσει" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Επίσης δες το γυαλί μπροστά, στις γωνίες εάν εφαρμόζει καλά για τι σε μερικά κομμάτια έχουν κενά που χωράει και μια business card . ? ΑΨΟΓΗ συναρμογή σε όλα τα επίπεδα οπουδήποτε περιμετρικά της συσκευής και το δέσιμο με το panel απόλυτη ομοιομορφία. 4k εγώ που δοκιμάσω κατάφερα 10 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα προτού κλείσει λόγω υπερθέρμανσης της κάμερας Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts