alextrela Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Μην διαβάζετε τι λέει ο κάθε ένας. Να κρίνετε με τα μάτια σας και να εμπιστεύεστε τα μάτια σας. Κάτι τέτοια άρθρα φτάσανε την Samsung πρώτη στο Android. Εγώ διακρίνω εξαιρετικής ποιότητας οθόνη. Στα σημεία καλύτερη και από του Μ8. Σε εσωτερικό χώρο μαμαει όπως λέει και το review. Το θέμα είναι έξω τι κάνουμε ;) Ας ελπίσουμε σε ελαττωματική παρτίδα να έπεσε η προ παραγωγής συσκευής. Μην ξεχνάς ότι το the verge την σταυρώνει την Samsung και τα λέει έξω απο τα δόντια. Edited April 22, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μην διαβάζετε τι λέει ο κάθε ένας. Να κρίνετε με τα μάτια σας και να εμπιστεύεστε τα μάτια σας. Κάτι τέτοια άρθρα φτάσανε την Samsung πρώτη στο Android. Εγώ διακρίνω εξαιρετικής ποιότητας οθόνη. Στα σημεία καλύτερη και από του Μ8. Εγώ από την άλλη βλέπω τα Ζ1 & Ζ2 σε σχέση με άλλα κινητά αλλά κυρίως με τα Galaxy να έχουν πιο σκούρα οθόνη, σαν να μπλεδίζουν, να έχουν πιο παγερά χρώματα, σαν να έχουν ένα φιμέ τζάμι από επάνω αν μπορώ να το πω αυτό για να γίνω πιο κατανοητός. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μην διαβάζετε τι λέει ο κάθε ένας. Να κρίνετε με τα μάτια σας και να εμπιστεύεστε τα μάτια σας. Κάτι τέτοια άρθρα φτάσανε την Samsung πρώτη στο Android. Εγώ διακρίνω εξαιρετικής ποιότητας οθόνη. Στα σημεία καλύτερη και από του Μ8. θα περιμενω εννοειται εντυπωσεις απο εδω, αν το παρει καποιος, αλλα πραγματικα ρε παιδι μου, 2 πραγματακια ειναι να κανει σωστα αυτη η εταιρεια και θα τους κλεισει ολους, και επιμενει ή να μην τα κανει ή να χαλαει κατι αλλο αφου τα κανει (πχ θεματα υπερθερμανσης κτλ που βλεπουμε). ΠΡαγματικα ειμαι πολυ περιεργος να το δω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εγώ από την άλλη βλέπω τα Ζ1 & Ζ2 σε σχέση με άλλα κινητά αλλά κυρίως με τα Galaxy να έχουν πιο σκούρα οθόνη, σαν να μπλεδίζουν, να έχουν πιο παγερά χρώματα, σαν να έχουν ένα φιμέ τζάμι από επάνω αν μπορώ να το πω αυτό για να γίνω πιο κατανοητός. Καταλαβα τι λες. Αυτο κυριως το αντιλαμβανεσαι στο Ζ1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Full-HD-TRILUMINOS-Display-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00IKFAR5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398339331&sr=8-1&keywords=Xperia+Z2 Πόσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 1000 ευρα μάλλον κάτι παίζει.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Full-HD-TRILUMINOS-Display-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00IKFAR5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398339331&sr=8-1&keywords=Xperia+Z2 Πόσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αφού είναι τρίτος πωλητής,μακρυά δηλαδή πέρα ότι ψάχνει για καμμενους εγκεφάλους. Edited April 24, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarian Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Full-HD-TRILUMINOS-Display-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00IKFAR5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398339331&sr=8-1&keywords=Xperia+Z2 Πόσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 749 ευρώ αναμένεται να είναι προς πώληση το Ζ2 και εμένα με έχει ενθουσιάσει πολύ η κάμερα του που ακούγεται ότι θα προσφέρει την ποιότητα που προσφέρουν οι ψηφιακές κάμερες μικρού μεγέθους όπως και το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Όπως έχω γράψει καμιά 30αρια posts πριν εγώ το έχω παραγγείλει (από αρχές Μαρτίου) και περιμένω (τόσο από Amazon.co.uk όσο και amazon.de). Απλά είδα αυτό με τα 1000€ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας :lol: Με ανησυχούν λίγο αυτά που διαβάζω για υπερθέρμανση οθόνης όταν τραβάς μεγάλο βίντεο, για κακή φωτεινότητα οθόνης όταν είσαι έξω και για κάποια κενά στο body στο πάνω μέρος. Θέλω να πιστεύω πως είναι σε review models και όχι τελικά, αφού αν είναι το 2ο...την κάτσαμε. Βέβαια η ασφάλεια του Amazon σου δίνει την δυνατότητα ακόμα και 50 μέρες μετά να το στείλεις πίσω (για αυτό και δεν προχωρώ να το αγοράσω από αλλού, παρά περιμένω το Amazon). Αλλά θα είναι μια ταλαιπωρία όλο αυτό όπως και να το κάνεις. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Όπως έχω γράψει καμιά 30αρια posts πριν εγώ το έχω παραγγείλει (από αρχές Μαρτίου) και περιμένω (τόσο από Amazon.co.uk όσο και amazon.de). Απλά είδα αυτό με τα 1000€ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας :lol: Με ανησυχούν λίγο αυτά που διαβάζω για υπερθέρμανση οθόνης όταν τραβάς μεγάλο βίντεο, για κακή φωτεινότητα οθόνης όταν είσαι έξω και για κάποια κενά στο body στο πάνω μέρος. Θέλω να πιστεύω πως είναι σε review models και όχι τελικά, αφού αν είναι το 2ο...την κάτσαμε. Βέβαια η ασφάλεια του Amazon σου δίνει την δυνατότητα ακόμα και 50 μέρες μετά να το στείλεις πίσω (για αυτό και δεν προχωρώ να το αγοράσω από αλλού, παρά περιμένω το Amazon). Αλλά θα είναι μια ταλαιπωρία όλο αυτό όπως και να το κάνεις. Σε 2 Ζ2 που έχω δουλέψει, κανένα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 1000 ευρα μάλλον κάτι παίζει.... Εγώ πατάω στο link και βλέπω 599. Που τα βλέπετε τα 1000; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εγώ πατάω στο link και βλέπω 599. Που τα βλέπετε τα 1000; Λες να λέμε ψέματα; τώρα διορθώσε την τιμή.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Review από αγοραστή στο Amazon.de: (με χρήση Google Translate) 4.0 out of 5 stars Really a great phone with very little weaknesses , April 24, 2014 of Steve " Steve" This review is from : Sony Xperia Z2 Smartphone ( 13.2 cm (5.2 inch) Full HD TRILUMINOS display, 2.3GHz quad-core processor ( Qualcomm ), 3 GB RAM , 16GB Memory , 20 , 7 megapixel camera , Android 4.4) white ( Electronics ) I use the Sony Z2 now since a week after I switched from the Galaxy S4 active . Once , I worked very long and hard with reviews, as well as the devices themselves , with the Samsung S5 and HTC M8, my choice is letztentlich like the Sony Z2. Please do not abuse now from Samsung and HTC lovers. Everything is a matter of taste . Some like plastic , the other metal and yet another glass. Thats Live! Let's stay please objectively . I have not regretted my choice and concentrate on the essentials. That should be the purpose of Amazon reviews and stay . + Super processing ( M.E. very close to Apple ) + Great display with rich, clear colors + Is brilliant feel , really good in the hand + Super fast + Stuttering + Gigantic clear voice quality + Long battery life + Excellent sound of the music player + Best Noise-Canceling Headphones + Fast LTE and now , unfortunately, a few things that bother me a little : - Overall very sensitive spot , since vitreous ( but was previously clear) - Fairly quiet ringtones and notification sounds ( THEREFOR THERE IS A STAR DEDUCTION - SORRY ) - Compared to the Samsung something clarifier position (yes , Sony and a Samsung ) - Slight delay in mail , Whatsapp , SMS ( if required by network ... ) However, a top processed phone that fulfills all my wishes . We really really whine here on a very high level ! Absolute buy recommendation. Again, I am a customer who previously owned the S2 , S3 and S4 active and has previously engaged extensively in the business, as well as in the trade press with all the current top models . And now attack - tearing me or take my vote just on . Thank you Μάλλον άρχισε να στέλνει η Amazon, τώρα μάλιστα γράφει και 2 διαθέσιμα! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Αυτοι που γραφουν ομως εντυπωσεις ΔΕΝ το πηραν απο αμαζον αλλα αγνωστο απο που. Οταν εχει αγοραστει απο amazon γραφει verified purchaces κατω απο το ονομα αυτου που γραφει. Και εγω την παραγγελια μου την εχω ανοιχτη αλλα καμια ειδοποιηση απο αμαζον,ουτε γραφει στις λεπτομερειες παραγγελιας καμια ημερομηνια εστω ενδεικτικη. Τριτοι πωλητες μονο στελνουν. Edited April 24, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Λες να λέμε ψέματα; τώρα διορθώσε την τιμή.... Μήπως είπα ψέμματα εγώ δηλαδή; Και πως μετά απο 25 λεπτά που πόσταρα εγώ έλεγε 599 απο τον προηγούμενο που είχε γράψει 1000; Είδε την συζήτησή σας εδώ και τ'άλλαξε;;;;;;:blink::lol: Και λοιπόν τώρα αυτός που "σταυρώνατε" θα τον θεοποιήσετε τώρα; Διότι ούτε καν στα 749 που λέτε πως θα πωλείται δεν το δίνει αλλα αντιθέτως βλέπω χαμηλότατη τιμή. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δυστυχώς επιβεβαιώνεται και απο το παιδί στο amazon που το πήρε σε ερώτηση που του έκανα,ότι όντως η απόδοση στον ήλιο είναι κακή για το Ζ2:( Κρίμα έκανε μεγάλη πατάτα η Sony :ninja: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 @junglist, μήπως μπορείς να απαντήσεις για αυτό με τον ήλιο; Μιας και έχεις επαφή με το τηλ, αν κατάλαβα καλά. Προσωπικά, να πω την αλήθεια δεν αξιολογώ τόσο το πρόβλημα με τον ήλιο, δεν ξέρω ίσως και το επάγγελμα σου είναι να είσαι έξω συνέχεια οπότε κατανοητό, προσωπικά βλέπω τον ήλιο το πρωί λίγο πριν πάω γραφείο, και μετά την επόμενη μέρα. Α! και τα Σαββατοκύριακα, ενίοτε, ανάλογα την όρεξη! :lol: Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 @junglist, μήπως μπορείς να απαντήσεις για αυτό με τον ήλιο; Μιας και έχεις επαφή με το τηλ, αν κατάλαβα καλά. Προσωπικά, να πω την αλήθεια δεν αξιολογώ τόσο το πρόβλημα με τον ήλιο, δεν ξέρω ίσως και το επάγγελμα σου είναι να είσαι έξω συνέχεια οπότε κατανοητό, προσωπικά βλέπω τον ήλιο το πρωί λίγο πριν πάω γραφείο, και μετά την επόμενη μέρα. Α! και τα Σαββατοκύριακα, ενίοτε, ανάλογα την όρεξη! :lol: μακαρι ναναι μονο αυτο το προβλημα..θεωρω πως αν εχει καλα χρωματα και αν δουλευει καλα το κινητο στα αλλα (ειδικα σε ο,τι ειχε μειονεκτημα το Ζ1) τοτε το λιγοτερο ειναι ο ηλιος..ειδικα για οσους δεν λιωνουμε με το κινητο κατω απο τον ηλιο. εγω πχ καλοκαιρι ειδικα που βαραει ο ηλιος δεν μπορω να κατσω απο κατω, παντα θα βρω μια σκια, δηλαδη η χρηση που κανω ειναι ελαχιστη και πιστευω οτι λιγοι ειναι αυτοι που το εχουν ως κριτηριο.. Παλι ομως μιλαμε για ενα μειονεκτημα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Είναι ο καθένας πως κρίνει ανάλογα τα δικά του κριτήρια. Εγώ πχ στα της κάμερας και οποία κουσούρια έχει μου είναι αδιάφορο εντελώς και ούτε κάν κρίνω ενα κινητό απο αυτον τον παράγοντα,αλλα σε θέματα οθόνης και αυτονομίας έχω υψηλές απαιτήσεις συν βέβαια να σου αρέσει απο άποψη ντιζάιν ποιότητα υλικών που το έχει το Z2. Αλλα εμενα μου κάνει εντύπωση ότι το z1 compact έχει εξαιρετική οθόνη και δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι το μεμπτό,ενώ όπως φαίνεται όχι το z2 για αυτό και εγώ ξενερώνω όταν διαβάζω τέτοια πράγματα μιας και το z2 είναι η ναυαρχίδα της Sony και μας ζητάει 600ευρα για να το αποκτήσουμε. Ε λοιπόν οφείλει η Sony να δώσει το καλύτερο της εαυτο παντού;) Και προφανώς στο the verge ο τύπος που κάνει το review δεν κάθεται στον ήλιο απο πάνω και να σερφάρει η να παίζει Aspahalt 8 για να βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι κακή η οθόνη. Κανεις δεν το κάνει αυτό. Και εννοείται όχι να ψάχνεις σκιά με το παραμικρό έξω όταν είσαι. Edited April 25, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Είναι ο καθένας πως κρίνει ανάλογα τα δικά του κριτήρια. Εγώ πχ στα της κάμερας και οποία κουσούρια έχει μου είναι αδιάφορο εντελώς και ούτε κάν κρίνω ενα κινητό απο αυτον τον παράγοντα,αλλα σε θέματα οθόνης και αυτονομίας έχω υψηλές απαιτήσεις συν βέβαια να σου αρέσει απο άποψη ντιζάιν ποιότητα υλικών που το έχει το Z2. Αλλα εμενα μου κάνει εντύπωση ότι το z1 compact έχει εξαιρετική οθόνη και δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι το μεμπτό,ενώ όπως φαίνεται όχι το z2 για αυτό και εγώ ξενερώνω όταν διαβάζω τέτοια πράγματα μιας και το z2 είναι η ναυαρχίδα της Sony και μας ζητάει 600ευρα για να το αποκτήσουμε. Ε λοιπόν οφείλει η Sony να δώσει το καλύτερο της εαυτο παντού;) Και προφανώς στο the verge ο τύπος που κάνει το review δεν κάθεται στον ήλιο απο πάνω και να σερφάρει η να παίζει Aspahalt 8 για να βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι κακή η οθόνη. Κανεις δεν το κάνει αυτό. Και εννοείται όχι να ψάχνεις σκιά με το παραμικρό έξω όταν είσαι. Αλεξ δεν υπάρχει λόγος να το δικαιολογήσεις βρε συ, ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες που θέλει. Προσωπικά άλλα με νοιάζουν, αυτό θα είναι απλά μια ενόχληση, όχι ότι είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για το αν θα προχωρήσω ή όχι. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αλεξ δεν υπάρχει λόγος να το δικαιολογήσεις βρε συ, ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες που θέλει. Προσωπικά άλλα με νοιάζουν, αυτό θα είναι απλά μια ενόχληση, όχι ότι είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για το αν θα προχωρήσω ή όχι. Έτσι ακριβώς,ο κάθε ένας δίνει σημασία σε διαφορετικές προτεραιότητες σε ενα κινητό. Δεν το απορρίπτω ακόμα,αλλα δεν θα το πάρω με κλειστά ματιά που λέμε,πάντως οι πιθανότητες είναι πολυ λιγότερες τώρα είναι η αλήθεια,διοτι ξενέρωσα προσωπικά. Δεν θα ήθελα να φτάσω στο σημειο να επιστρέφω επειδή δεν θα μου κάνει/αρεςει και όχι επειδή δεν θα έχει κάποιο θέμα κατασκευαστικό που πάντα τότε επιστρέφω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 @junglist, μήπως μπορείς να απαντήσεις για αυτό με τον ήλιο; Μιας και έχεις επαφή με το τηλ, αν κατάλαβα καλά. Προσωπικά, να πω την αλήθεια δεν αξιολογώ τόσο το πρόβλημα με τον ήλιο, δεν ξέρω ίσως και το επάγγελμα σου είναι να είσαι έξω συνέχεια οπότε κατανοητό, προσωπικά βλέπω τον ήλιο το πρωί λίγο πριν πάω γραφείο, και μετά την επόμενη μέρα. Α! και τα Σαββατοκύριακα, ενίοτε, ανάλογα την όρεξη! :lol: Θα περιμένετε λίγες μέρες γιατί είμαι για 3ήμερο Θεσσαλονίκη και όχι ήλιο δεν βλέπω,αλλά συνέχεια βρέχει! Πάντως χωρίς να κάθομαι με τις ώρες επίτηδες κάτω από τον ήλιο, όσες φορές σε εξωτερικό χώρο χρειάσθηκε να δω την οθόνη του δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Θα περιμένετε λίγες μέρες γιατί είμαι για 3ήμερο Θεσσαλονίκη και όχι ήλιο δεν βλέπω,αλλά συνέχεια βρέχει! Πάντως χωρίς να κάθομαι με τις ώρες επίτηδες κάτω από τον ήλιο, όσες φορές σε εξωτερικό χώρο χρειάσθηκε να δω την οθόνη του δεν είχα πρόβλημα. γιαυτο λεω οτι ειναι λιγο υποκειμενικο το θεμα! Απορια, αν εχεις δει Ζ1 και Ζ1 compact, μπορεις να μας κανεις μια συγκριση? Εγω πχ εχω δει 2 Ζ1 με τελειως διαφορετικες οθονες, το ενα ειχε πολυ καλη το αλλο την κλασσικη μετρια στο μπλε κτλ, και το compact του πατερα μου που τα σπαει.. Αν εχεις αποψη για συγκριση, μπορεις να μας πεις? θα βοηθουσε πααααααρα πολυ (τουλαχιστον εμενα που ο λογος που θελω να φυγω απο Ζ1 για Ζ2 ειναι η οθονη, αλλιως θα παω σε compact πχ, αν οχι σε αλλη εταιρεια) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 - Αυτό που λεέι για την κάρτα, έχει δίκιο. Μικρή λεπτομέρεια και αυτό, αλλά θα μπορούσε να είχε το micro-usb αλλού. http://mynokiablog.com/2014/03/05/pics-nokia-lumia-1520-vs-sony-xperia-z2-sunlight-readability-test-video-note-3-vs-iphone-5-vs-1520/ - Δες εδώ για Sunlight, όπου βέβαια εκθειάζει το Nokia. Για μένα το πρόβλημα θα είναι αν όντως ισχύει στις συσκευές, πως μετά τα 2 λεπτά σε 4K Video, κλείνει η συσκευή. Λογικά θα λυθεί πιστεύω κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να σκεφτώ πως είναι κάτι μόνιμο. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στο θέμα μας: Alex αν θες, τσέκαρε εδώ: - πήγαινε στο 3ο λεπτό και 50 δεύτερα. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts