foxx Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Με τέτοια οθόνη και την μπροστά την κάμερα,η γυναίκα σου μπορεί να το χρησιμοποιήσει ώς καθρέφτη,για να βάφεται,για να φτιάχνει τα μαλλιά,για να σκουπίζει το κραγιόν και άλλα πολλά....:lol::lol::lol::lol::lol: Πιστεύω ότι θα το κατάλαβα από νωρίς αυτό γι αυτό στο κατάσχεσαι....:p Και να φανταστεί κανείς πως διαμαρτυρόταν όταν το παράγγειλα από Αγγλία. Γυναίκες... :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Και να φανταστεί κανείς πως διαμαρτυρόταν όταν το παράγγειλα από Αγγλία. Γυναίκες... :lol: Εμένα μου γκρινιάζει οτι ασχολούμε όλη μέρα με το iPhone και οταν το αφήνω κάθεται και παίζει παιχνίδια.:lol: Το έχω μετανιώσει πικρά που της πήρα το iPod Nano αντι του iPod Touch. Αντε να πάρω το 4 να υσηχάσω! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εμένα μου γκρινιάζει οτι ασχολούμε όλη μέρα με το iPhone και οταν το αφήνω κάθεται και παίζει παιχνίδια.:lol: Το έχω μετανιώσει πικρά που της πήρα το iPod Nano αντι του iPod Touch. Αντε να πάρω το 4 να υσηχάσω! :lol::lol::lol: Για ξεκάρφωμα σου γκρινιάζει για να στο παίρνει αυτή... Εμένα η κοπελιά μου μού γκρινιάζει που της δείχνω εφαρμογές στο symbian,φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα έρθει το μήλο...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Όταν παράγγειλα το 4 από Αγγλία ήταν να πάρω δύο για εμένα και την σύζυγο, αλλά βρήκα μόνο ένα όλο και όλο άμεσα διαθέσιμο το οποίο φυσικά και πήρα. Η κυρία μου στο μεταξύ ήθελε άσπρο όπως και πέρισυ με το 3GS αλλά φυσικά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Τελικά δεν την πείραξε ούτε το χρώμα, ούτε το death grip, ούτε που έπρεπε να κόψω την SIM της ούτε τίποτα. Μου φαίνεται πως έχω έναν κρυφό Apple fan μέσα στο σπίτι. :lol: Στο μεταξύ, όσοι σκοπεύετε να αγοράσετε bumper, ειδικά μαύρο, βιαστείτε. Εξαφανίζονται δια μαγείας από όλα τα καταστήματα του εξωτερικού με τέτοιο μάλιστα ρυθμό που αν αναλογιστούμε αυτό που είπε ο Jobs στην press conference περί περιορισμένης παραγωγής συν το γεγονός της δωρεάν προσφοράς, μέχρι να έρθουν το iPhone 4 στην Ελλάδα μάλλον δεν πρόκειται να υπάρχουν bumpers ούτε για δείγμα. Πριν λίγο κατάφερα να βρω κάποια τελευταία κομμάτια σε ένα Αγγλικό κατάστημα στο e-Bay και παράγγειλα ώστε να έχω και για το δικό μου iPhone όταν έρθει. Παρεπιπτόντως το γνήσιο bumper της Apple είναι φανταστικής ποιότητας και εφαρμογής και δένει υπέροχα με τη συσκευή. :) Edited July 19, 2010 by nervous Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εγώ έχω μαύρο bumper. Αν κάποιος έχει λευκό μπορούμε να ανταλλάξουμε :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τα ιδια και χειροτερα τραβαω εγω συναγωνιστες,με το μπαινω σπιτι αρχιζει ο πολεμος μεταξυ της γυναικας μου και του γιου μου ποιος θα το βουτηξει πρωτος,και μου την σπαει αφανταστα αυτο,δεν θελω να ακουμπαει κανεις την συσκευη μου:mad:τελικα θα βρω 2 απο δευτερο χερι να τους παρω και ας τα κανουν οτι θελουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εγώ έχω μαύρο bumper. Αν κάποιος έχει λευκό μπορούμε να ανταλλάξουμε :p Το λευκό θα λερώνει Νίκο. Ειδικά με το ...ζούληγμα. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εγώ έχω μαύρο bumper. Αν κάποιος έχει λευκό μπορούμε να ανταλλάξουμε :p με το bumper δεν εχεις πρόβλημα στο σημα οταν το φοράς στο κινητο βολεύει στο πιάσιμο μετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Όταν παράγγειλα το 4 από Αγγλία ήταν να πάρω δύο για εμένα και την σύζυγο, αλλά βρήκα μόνο ένα όλο και όλο άμεσα διαθέσιμο το οποίο φυσικά και πήρα. Η κυρία μου στο μεταξύ ήθελε άσπρο όπως και πέρισυ με το 3GS αλλά φυσικά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Τελικά δεν την πείραξε ούτε το χρώμα, ούτε το death grip, ούτε που έπρεπε να κόψω την SIM της ούτε τίποτα. Μου φαίνεται πως έχω έναν κρυφό Apple fan μέσα στο σπίτι. :lol: Αχ εμένα ο δικός μου γιατί είναι με ένα nokia και αν δεν πάθει τίποτα δεν το αλλάζει και δεν τον νοιάζει κιόλας???? Τουλάχιστον να μοιραζόμασταν τα γκάτζετ!:lol::rolleyes: Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αχ εμένα ο δικός μου γιατί είναι με ένα nokia και αν δεν πάθει τίποτα δεν το αλλάζει και δεν τον νοιάζει κιόλας???? Τουλάχιστον να μοιραζόμασταν τα γκάτζετ!:lol::rolleyes: Κάτι ξέρει ο δικός σου και μένει με το Nokia. Καλού - κακού, ψάξε τα συρτάρια του μην τυχόν και κρύβει από εσένα το "καλό πράμα". :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Κάτι ξέρει ο δικός σου και μένει με το Nokia. Καλού - κακού, ψάξε τα συρτάρια του μην τυχόν και κρύβει από εσένα το "καλό πράμα". :lol: Μπα προσπαθώ να τον κολλήσω και τίποτα αυτός! Υπολογιστής να είναι, τηλέφωνο να είναι να στέλνει sms, καμμιά φωτό, να παίρνει τηλ και όλα ωραία! :) Εγώ έχω ψοφήσει να πάρω ipad και ούτε που με συμμερίζεται! χαχαχαχα :) Υ.Γ: Άσε που δεν ψάχνω...θα το καταλάβαινα όμως από το βλέμμα όπως οι εθισμένοι! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλησπερα παιδια! μια ερωτηση, ξερει κανεις αν μπορω να αγορασω απο USA appstore με PAYPAL. απο οτι βλεπω υποστηρίζει, αλλα γινετε? και αν γινετε θα εχω καποιο προβλημα με τη γλωσσα? πχ αν βρω το navigon europe φανταζομαι δε θα εχει ελληνικα. σωστα? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλησπερα παιδια! μια ερωτηση, ξερει κανεις αν μπορω να αγορασω απο USA appstore με PAYPAL. απο οτι βλεπω υποστηρίζει, αλλα γινετε? και αν γινετε θα εχω καποιο προβλημα με τη γλωσσα? πχ αν βρω το navigon europe φανταζομαι δε θα εχει ελληνικα. σωστα?το navigon europe απο οσο ξερω εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) το navigon europe απο οσο ξερω εχει ελληνικα με paypal εφόσον τα στοιχεία μου σε αυτο είναι από Ελλάδα γίνετε να αγοράσω; αλλά καλύτερα να δοκιμάσω με μια φθηνή εφαρμογή για να είμαι σίγουρος. Edited July 19, 2010 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 με paypal εφόσον τα στοιχεία μου σε αυτο είναι από Ελλάδα γίνετε να αγοράσω; αλλά καλύτερα να δοκιμάσω με μια φθηνή εφαρμογή για να είμαι σίγουρος.δεν το ξερω αυτο φιλε μου:Oμην σου πω βλακειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 με το bumper δεν εχεις πρόβλημα στο σημα οταν το φοράς στο κινητο βολεύει στο πιάσιμο μετα Όχι δεν παρατηρείς τέτοιες αλλαγές στο σήμα με το bumper και ναι, βολεύει μια χαρά στο πιάσιμο. Η κοπέλα μου την πρώτη φορά νόμιζε ότι ήταν κομμάτι της συσκευής. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkrider7 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 η απαντηση μου ειναι με κανενα διοτι δεν πιστευω οτι καποιο αλλο μπορει να με καλυψει σαν το μηλοφωνακι μου παρολο που αν δεν υπηρχε τα μονα που θα επερνα αυτη την στιγμη ειναι το moto droid και το google nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπέρα παιδιά καιρό έχουμε να τα πούμε. Πρώτα για την 4.0.1 μου φαίνεται ξεκινάει πιο αργά η συσκευή; Για το σήμα δεν είμαι σίγουρος. Δείχνει περισσότερες μπάρες στο σπίτι που η Cosmote είναι άηχη καμπάνα, αλλά μου φαίνεται δεν το εισπράττω αυτό. Για το 4άρι τώρα, από την αρχή όσο και να θέλαμε να μην το πιστέψουμε φαινόταν να έχει πρόβλημα/θέμα/σφάλμα, όπως θέλετε πείτε το, με το σήμα. Πλέον δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν υφιστάται αλλά μάλλον τελικά αποδεικνύεται από την εμπειρία των κατόχων ότι δεν επηρρεάζει την απόδοση της συσκευής σαν τηλέφωνο. Σίγουρα πήρε υπερβολικές διαστάσεις και έτσι αναγκάστηκε η εταιρεία να προβεί σε αυτές τις βιαστικές και ατυχείς δηλώσεις κατ 'εμέ. Δεν μπορεί αρχικά να λέει ότι είναι πρόβλημα στον αλγόριθμο και εμφανίζεται και στα παλαιότερα μοντέλα ενώ είναι τόσο "έντονο" μόνο στο 4άρι. Προφανώς υπάρχει λόγος και είναι σχεδιαστικός... Και το βασικότερο με ποιο δικαίωμα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένους ανταγωνιστές σου ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα; Και τους βάζεις στον ίδιο κουβά με τα σκ@τ@ με σένα; Το θεωρώ ανήθικο τουλάχιστον. Επίσης αυτό θα είναι το πλάνο ενεργειών σου σε τυχόν μελλοντικά προβλήματα των συσκευών σου; Θα τα εξισώνεις με τον ανταγωνισμό για να μειώνεις τις αδυναμίες σου; Δηλαδή αν το νέο mini π.χ. σε κατάσταση sleep δεν πιάνει την κατανάλωση που προδιαγράφεις τι θα γυρίσεις και θα πείς "Ε εντάξει μωρέ αφού και ο ανταγωνισμός δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο ή απέτυχε όπως κι εμείς"; Αυτή θα είναι η αντίδραση σου; Τώρα που το σκέφτομαι κυκλοφορούσαν έντονα φήμες ότι σαν εναλλακτική θα παρουσιαζόταν το 4 με το σουλούπι του 3G/3GS σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά, άραγε τί φοβόντουσαν τότε; Στο maclife ο Μιχάλης έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο πάνω στο θέμα που με βρίσκει σύμφωνο. Να πω και εγώ μπράβο στον Νικόλα για το review. Αν δεν είχα δει την οθόνη του 4 θα έλεγα ότι είναι υπερβολικός στο θέμα οθόνη, αλλά ευτυχώς δεν είναι :) ! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Κώστα, νομίζω ότι δεν γίνεται. Ένας σίγουρος τρόπος που γνωρίζω για αγορές από το αμερικανικό AppStore είναι να αγοράσεις στο eBay iTunes Gift Cards. Θα αγοράσεις $50 και θα δώσεις προμήθεια γύρω στα $5. Τουλάχιστον έτσι ανέφερε ένα παιδί από γειτονικό θέμα! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Και το βασικότερο με ποιο δικαίωμα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένους ανταγωνιστές σου ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα; Και τους βάζεις στον ίδιο κουβά με τα σκ@τ@ με σένα; Το θεωρώ ανήθικο τουλάχιστον. Μιχάλη, όπως δείχνουν τα videos που έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και για τις υπόλοιπες συσκευές, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, στον ίδιο κουβά βρίσκονταν όλοι έτσι κι αλλιώς. Η διαφορά της Apple από τους υπόλοιπους είναι ότι άθελα της (με το iPhone 4) και ηθελημένα (με τη διάσκεψη τύπου) πέταξε τα σκ@τ@ στον ανεμιστήρα και τώρα είναι παντού. Εξ αιτίας του iPhone 4 όλοι θα είναι πλέον πιο υποψιασμένοι για τα σημεία στις συσκευές τους τα οποία προκαλούν πρόβλημα στο σήμα και δεν αποκλείεται να δούμε ανάλογη αναστάτωση με τις "death grips" και σε συσκευές άλλων κατασκευαστών στο μέλλον. Αν αυτό είναι "ηθικό" ή όχι νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι με βάση τον ορισμό της λέξης, ωστόσο μην ξεχνάς για παράδειγμα ότι "everything iDon't, Droid DOES" και επίσης ότι το "Droid is not a princess; it's a robot" και άλλα χαριτωμένα που έχουμε δει κατά καιρούς από τις εταιρείες του χώρου. Ο ανταγωνισμός είναι τόσο έντονος που το savoir faire περνά σε δεύτερη μοίρα, όχι μόνο από την Apple αλλά απ' όλους. Σχετικά με το κείμενο στο maclife και παρόμοια που έχουν γραφτεί τελευταία από κατόχους προϊόντων της εταιρείας που αναπαράγουν στερεότυπα, αφού πρώτα φροντίσουν να προβούν στον απαραίτητο αφορισμό του fanboy (επιτέλους, ας το γράψει κάποιος σωστά), το θεωρώ σε κάποιο βαθμό υποκριτικό. Και ο λόγος είναι διότι ως χρήστες και αγοραστές των προϊόντων της Apple, περιμένουμε από αυτήν να πηγαίνει πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Να μας εκπλήσσει με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα των προϊόντων της, να δίνει λύσεις εκεί όπου οι άλλοι αποτυγχάνουν. Φυσικά και η αποτυχία θα πρέπει να αναδεικνύεται εξίσου έντονα με την επιτυχία, ανάλογα με την περίπτωση. Ωστόσο αυτή η απαξίωση και η ισοπέδωση με αφορμή κάποια αποτυχία έρχεται σε αντιπαράθεση με την ίδια την ουσία της ύπαρξης μίας σελίδας όπως το maclife. Άλλο καυτηριάζω κι άλλο ισοπεδώνω για να δείχνω αμερόληπτος, η διαφορά είναι μεγάλη. Edited July 19, 2010 by pperiklis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Windows Phone 7 in depth review Καλύτερα τα λέει απ' όσο τα περίμενα! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Κώστα, νομίζω ότι δεν γίνεται. thanks Alex. θα κάνω μια απόπειρα παντός με paypal σε μια φθηνή εφαρμογή και όταν έχω νέα θα επανέλθω. ίσως ενδιαφέρει και αλλά παιδιά, γιατί με τις πιστοτηκες... εγώ τουλάχιστον έχω μια φοβία. :happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Όχι δεν παρατηρείς τέτοιες αλλαγές στο σήμα με το bumper και ναι, βολεύει μια χαρά στο πιάσιμο. Η κοπέλα μου την πρώτη φορά νόμιζε ότι ήταν κομμάτι της συσκευής. Ok ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Μιχάλη, όπως δείχνουν τα videos που έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και για τις υπόλοιπες συσκευές, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, στον ίδιο κουβά βρίσκονταν όλοι έτσι κι αλλιώς. Δεν εχω προβλημα με το iPhone 4,ουτε με τα προηγουμενα και ισως γινω και κατοχος ενος,αλλα αυτο που λες με τα βιντεο πρεπει καποιος να θελει πολυ να πιστεψει οτι η μηλο εχει δικιο,αλλιως στα βιντεο βλεπει ανθρωπους να παλευουν να αποδειξουν κατι με το ζορι,σχεδον σαν τους MythBusters. Αν εγω λεω στην γκομενα μου οτι εχω μεγαλο *****,οταν το δει και ειναι μικρο εγω δεν θα φωναξω τους πρωην της να της δειξω οτι και αυτοι μικρο εχουν,ουτε θα βαλω 2-3 προφυλακτικα (bumpers) για να της ριξω σταχτη στα ματια. Το "καναμε λαθος αλλα με τη θηκη μειωνεται" εμενα μου εφτανε. Edited July 20, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εγώ πάντως επιμένω όταν κάποιος είναι παθών είναι λογικό να είναι τσαντισμενος. Πως να το κάνουμε, σκας ένα σεβαστό ποσόν και μάλιστα παραπάνω αφού υπάρχουν μεταφορικά κλπ το περιμένεις πως και πως, ξέρεις ότι είναι το κάτι άλλο και μπουμ σου σκάει το πρόβλημα. Βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση αυτών των παιδιών, θα ενοιωθα το ίδιο μέχρι τουλάχιστον να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος. Δεν πρόκειται για κάτι μικρό. Όπως αυτά που έλεγαν για το iPad. Αγαπήσαμε την apple γι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους. Πριν λίγο καιρό μη έχοντας κανένα πρόβλημα με το wifi στο iPad, όταν κάποιος ανέφερε πρόβλημα, σκεφτόμουν τι λέει ο άνθρωπος? Δυο μέρες τώρα μόλις πάω στο γραφείο για να δει το wifi μου πρέπει να του κάνω reboot. Όσο κι αν διαφέρει άρχισα να σκέφτομαι ρε μπάς και έχουν δίκιο? Και πρόκειται για κάτι σχεδόν ασήμαντο. Ας περιμένουμε λίγο και ας βλέπουμε την αγανάκτηση των φίλων μας που αποδεδειγμένα αγαπούν ότι κι εμείς, με κατανόηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts