plavi Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί σε λίγο θα το σπάσω το μήλο... Λοιπόν όπως είχα πει μου χάλασε το καλώδιο για το pc (το μαμίσιο) και πήγα και πήρα σήμερα ένα άλλο από το πλαίσιο....είχα και άλλο ένα αλλά αυτό το είχα πάρει από το Γερμανό και ήταν μόνο για φόρτιση. Βάζω το καλώδιο που πήρα σήμερα στο pc και πάλι δεν κάνει τίποτα....βαζω το άλλο (που είναι μόνο για φόρτιση) και φορτίζει κανονικά....βάζω και τα τρία στο φορτιστή και στην πρίζα και δουλεύουν και τα τρία!!!!!!Αποτέλεσμα όλων αυτών????Πρώτον δεν μπορώ να συνδέσω το μήλο με το pc..δεύτερον, οι θύρες usb του pc από την στιγμή που το μήλο με το καλώδιο του γερμανού φορτίζει δουλεύουν... Τη γνώμη σας...τι να κάνω?? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί σε λίγο θα το σπάσω το μήλο... Λοιπόν όπως είχα πει μου χάλασε το καλώδιο για το pc (το μαμίσιο) και πήγα και πήρα σήμερα ένα άλλο από το πλαίσιο....είχα και άλλο ένα αλλά αυτό το είχα πάρει από το Γερμανό και ήταν μόνο για φόρτιση. Βάζω το καλώδιο που πήρα σήμερα στο pc και πάλι δεν κάνει τίποτα....βαζω το άλλο (που είναι μόνο για φόρτιση) και φορτίζει κανονικά....βάζω και τα τρία στο φορτιστή και στην πρίζα και δουλεύουν και τα τρία!!!!!!Αποτέλεσμα όλων αυτών????Πρώτον δεν μπορώ να συνδέσω το μήλο με το pc..δεύτερον, οι θύρες usb του pc από την στιγμή που το μήλο με το καλώδιο του γερμανού φορτίζει δουλεύουν... Τη γνώμη σας...τι να κάνω?? Βαγγέλη δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό, αλλά από όσο ξέρω δεν έχουν όλα τα USB καλώδια πλήρως καλωδιωμένα τα συγκεκριμένα pins που παρέχουν το ρεύμα στο iPhone / iPod (το είχα πάθει με καλώδιο σε φορτιστή αυτοκινήτου και είχα τρελλαθεί) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Βαγγέλη δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό, αλλά από όσο ξέρω δεν έχουν όλα τα USB καλώδια πλήρως καλωδιωμένα τα συγκεκριμένα pins που παρέχουν το ρεύμα στο iPhone / iPod (το είχα πάθει με καλώδιο σε φορτιστή αυτοκινήτου και είχα τρελλαθεί) το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι ότι τα ίδια καλώδια που δεν συνδέουν το μήλο με τον υπολογιστή δίνουν ρεύμα στο μήλο απο το φορτιστή αν το βάλεις στην πρίζα....και το καλώδιο του γερμανού δίνει ρεύμα στο μήλο αν το βάλεις στο pc!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ρε παιδια το 3g εδωσα στον ξεδερφο μου ειναι 3.1.2 jb. πως περναει το os4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ρε παιδια το 3g εδωσα στον ξεδερφο μου ειναι 3.1.2 jb. πως περναει το os4? Restore, μετά update στο iOS 4.0 και μετά set up as new phone για να μην μείνει τίποτα από το j/b. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ρε παιδια το 3g εδωσα στον ξεδερφο μου ειναι 3.1.2 jb. πως περναει το os4? pες του να κατσει στα αυγα του Τολη και να μην το πειραξει καθολου :p:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Restore, μετά update στο iOS 4.0 και μετά set up as new phone για να μην μείνει τίποτα από το j/b. pες του να κατσει στα αυγα του Τολη και να μην το πειραξει καθολου :p:lol: δεν τον προλαβα εκανε Restore, μετά update την 4 αλλα μετα μπηκε με τον λογαριασμο που ειχε?υπαρχει προβλημα?να το ξανακανει παλι? ρε μητσο δεν ντρεπεσαι:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Ρε παιδιά επειδή έχω κολλήσει (θα σας πω μετά τι είχε το μήλο και δεν συνδεότανε με το pc) έκανα update την 4...τώρα δεν πρέπει να το κάνω set ua as new phone?? που είναι αυτή η επιλογή?? οκ το βρήκα.... Τι τράβηξα πάλι σήμερα......θα σας πω και θα γελάτε μέρες!!!!!!!!!!!!!! http://img267.imageshack.us/img267/1013/img0229m.png http://img690.imageshack.us/img690/6601/img0236g.png http://img28.imageshack.us/img28/9020/img0237p.png http://img202.imageshack.us/img202/2928/img0238k.png http://img4.imageshack.us/img4/9366/img0239l.png Αλέξανδρε πως έφτιαξες τους φακέλους που βλέπω πως έχεις???(social κλπ) Mod Edit: Παρακαλώ να αποφεύγονται τα συνεχόμενα posts. Την επόμενη φορά χρησιμοποίησε το κουμπi http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Edited June 22, 2010 by avid Συνεχόμενα posts. Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Σύρε μία εφαρμογή επάνω σε μία άλλη και θα στο κάνει αυτόματα.. Στο ανάλογο θέμα έχει ειπωθεί πολλές φορές.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Σύρε μία εφαρμογή επάνω σε μία άλλη και θα στο κάνει αυτόματα.. Στο ανάλογο θέμα έχει ειπωθεί πολλές φορές.. ευχαριστώ.... Για την τροποποίηση απόλυτο δίκιο!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ευχαριστώ.... Για την τροποποίηση απόλυτο δίκιο!!!! Να σαι καλά!! Νο prob...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Καλημέρα παιδιά! :) Αποδείξεις με email από το itunes λαμβάνετε; Έχω να πάρω από τις 19/5... :worry: Το πρόβλημα το έχω και στο ελληνικό και στο αμερικάνικο store και σε επί πληρωμή εφαρμογές και σε δωρεάν. Με τις εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα στη συσκευή, απλώς δεν έρχονται οι αποδείξεις στο mail μου. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Μια ερώτηση θέλω να κάνω εδώ και καιρό και όλο το αναβάλω : Ξέρει κανείς να μου πει στατιστικά στοιχεία για το πόσοι χρησιμοποιούν iPhone και πόσοι Leo ?αν πας σε ενα cafe και δεις στα τραπεζια τι υπαρχει θα σου λυθει η απορια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Στο iTunes στο Mac βγάζει στην παράγραφο Version, Update και Restore Όταν πατήσω Restore ρωτάει αν θέλω να κάνω Back up. Πατάω όχι και βγάζει Restore and Update. Πότε εμφανίζεται το Restore as new ? Ακολουθώ τη σωστή σειρά ? Το τηλ έχει 3.1.2 και JB Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 To set up as new θα εμφανιστεί αφού κατέβει το firmware και ολοκληρωθεί το restore και update. ;) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 καλημέρα σ όλη την παρέα! έχω ένα κουλό πρόβλημα..... βάζωντας το νέο λογισμικό ξέχασα τους κωδικούς του Messi.... έτσι ενώ δε μπορώ να μπω να γράψω μου ρχονται κανονικά τα Notifications....:wacko::wacko::wacko: έστειλα κ mail στον developer αλλά δε πολυαγχώθηκαν!!! any ideas??? Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 καλημέρα σ όλη την παρέα! έχω ένα κουλό πρόβλημα..... βάζωντας το νέο λογισμικό ξέχασα τους κωδικούς του Messi.... έτσι ενώ δε μπορώ να μπω να γράψω μου ρχονται κανονικά τα Notifications....:wacko::wacko::wacko: έστειλα κ mail στον developer αλλά δε πολυαγχώθηκαν!!! any ideas??? Μιχαλη καλημερα. Κανε προσπαθειες μεχρι να το πετυχεις :rolleyes:. Τοσο δυσκολο password εβαλες και δεν το θυμασαι ουτε και συ ρε θηριο ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Μιχαλη καλημερα. Κανε προσπαθειες μεχρι να το πετυχεις :rolleyes:. Τοσο δυσκολο password εβαλες και δεν το θυμασαι ουτε και συ ρε θηριο ? :worry: χαχα έχεις δίκιο Κώστα !! η πλάκα είναι τον λογαριασμό τον είχα ανοίξει για πλάκα κ χωρίς να δώσω βάση! μάλιστα για mail είχα δώσει Nickname!! ανοίγεις πολύ εύκολα λογαριασμό..... τεσπά μικρό το κακό το πολύ πολύ να κάνω καινούργιο!!!! :cool::cool: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) @abaloss Έτσι κανε έναν καινούριο και κανε μας add !!!!! @iOS 4.0 users Υπαρχει κάποιος που να φοραει σε 3GS την iOS 4.0 και να δοκίμασε αν παίζει το ismart Dialer; Το έχω αγοράσει τόσο από AppStore οσο και από Cydia και το φοραω στην 3.1.2 και θέλω να ξέρω αν παίζει και στην 4.0 :worry: Edited June 23, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 αν πας σε ενα cafe και δεις στα τραπεζια τι υπαρχει θα σου λυθει η απορια:) εξαρταται ομως και τι καφετερια.αλλο στα ταμπουρια αλλο στο κολωνακι.και ο ρουβας εχει iphone.λετε να το κανει jb;δηλαδη αν πας καπου και ολοι εχουν το μηλο δεν θα νιωσεις και λιγο μ......ς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 εξαρταται ομως και τι καφετερια.αλλο στα ταμπουρια αλλο στο κολωνακι.και ο ρουβας εχει iphone.λετε να το κανει jb;δηλαδη αν πας καπου και ολοι εχουν το μηλο δεν θα νιωσεις και λιγο μ......ς;γιατι να νιωσω @@@@;:blink:οτι εχω το εχω για την παρτυ μου,δηλαδη αν κατι μου αρεσει και με βολευει δεν θα το παρω επειδη το εχει παρει και ο vas vas o παρασκευας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στο google news σε ένα ποστ παραπάνω, δεν μου έχει τύχει κανένα! Πραγματικά! Μέχρι στιγμής, με εξαίρεση ορισμένα κομπιάσματα, που αφορούν κυρίως μικρές, πολύ μικρές καθυστερήσεις στο άνοιγμα των Settings και λίγο στο scrolling, δεν βλέπω κάτι άλλο... Πάντως, πραγματικά, συνέχεια πάω και κλείνω ότι είναι ανοιχτό... :confused: Κατάλοιπο από τις παλιές εποχές; :lol: Αλλά πραγματικά, είναι απροβλημάτιστη η λειτουργία όλων! Και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι όταν κάνεις restart και έχεις ανοιχτά διάφορα apps, μένουν ανοιχτά και μετά το τέλος! Δοκίμασε κανείς το skype; Εμένα δεν μου δουλεύει, παρόλο που έκανα το τελευταίο update... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Το skype δουλεύει αλλά δεν υποστηρίζει multitasking ακόμα. Προσωπικά δεν κλείνω καμία εφαρμογή. Αυτή τη στιγμή είναι στο background 25 εφαρμογές εκ των οποίων οι μισές υποστηρίζουν Fast App Switching. Επί της ουσίας και οι 25 είναι παγωμένες. Δεν κολλάει τίποτα και η μπαταρία δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Δοκίμασε κανείς το skype; Εμένα δεν μου δουλεύει, παρόλο που έκανα το τελευταίο update... Δεν εχει βγει update για το OS4.0 ακόμα! Προσωπικά δεν κλείνω καμία εφαρμογή. Αυτή τη στιγμή είναι στο background 25 εφαρμογές εκ των οποίων οι μισές υποστηρίζουν Fast App Switching. Επί της ουσίας και οι 25 είναι παγωμένες. Δεν κολλάει τίποτα και η μπαταρία δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Όπως και στα Windows Δηλαδή! :) χοχοχο Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Καλησπέρα σας!!! Ήρθε σήμερα το 13αράκι μου!!! Πολύ όμορφο!!! Δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί τρέχω με τη δουλειά!!! :(:(:( Απλά πρόλαβα και έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις και σέρφαρα για κανένα τέταρτο με τον Safari! Κατάφερα και έφτιαξα και το maximize των εφαρμογών!!! :lol: Αν έχετε να κάνετε καμιά πρόταση στο newbie... είμαι όλος αυτιά!!! :lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts