Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ έχω δηλώσει την άποψη μου για τις ουρές, και μάλιστα είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου...

Την δευτερα πιστέυω, η που θα γίνει η ανατροπή η για 2η χρονιά θα μείνει το κοινό πάλι παγωμένο και αμήχανο..

Πάντα ανακατέβουν καλά την τράπουλα, ασχέτος το αποτέλεμα.. Φετος με την χαμένη συσκευή έγινε το πράγμα πιο ενδιαφέρον με τις "αποκαλύψεις" και είμαι είμαι περίεργος να δω πως θα το χειριστουν, και τι θα δούμε στο τέλος..

Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό το «πρωτότυπο» που είδαμε. Θα ήθελα να δω κάτι κοντά στον σχεδιασμό του iPad, όμως...

Καλό βράδυ από εμένα! :)

μακαρι να εχεις δικιο γιατι δεν ενθουσιαστηκα με αυτα που ξεχασαν στα μπαρ οι πιωμενοι κατοχοι!να χει και λιγοοοοοο μεγαλυτερη οθονη γιατι ακουγεται τετριμμενο αλλα δεν πας ευκολα απο 4.3 σε 3.5 ανεξαρτητα λογισμικου ποιοτητας κτλ.θα ελεγα καλο βραδυ αλλα εχω 3 ωρες ακομη!!:ninja:

Παίδες κ εγώ έχω εκφραστεί με άσχημα λόγια για το πρωτότυπο που κυκλοφορεί. δε μου αρέσει που το έχουν τετραγωνοποιήσει.... Από λογισμικό πάλι δε περιμενω καμιά εκπληξη γιατί στην os 4 beta Που κυκλοφορεί λίγο πολύ όλοι έχουμε δει τι παίζει....

άρα για μένα το μεγαλύτερο στοίχιμα είναι η εμφάνιση.... να κάνει πίσω η μηλοεταιρεία δε το βλέπω σε κάποια απ τα παράπονα μας...

ειδικά αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα πρωτότυπα που τα ξεχνάν στελέχοι μου φαίνεται για τα πανηγύρια.

όσο για την οθόνη φίλε Τόλη λόγω ipad δε βλέπω να μεγαλώνει απ τις 3,5 ίντσες!!!

@ όλους Καλημέρα !!!! Άντε Παρασκευή σήμερα χαμογελάτε!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Και γω ετσι ελεγα παρασκευη ειναι χαμογελα, τι μπορει να παει στραβα; Και ομως το αμαξι μου βγαλε προβλημα στο συστημα κλειδωματος του τιμονιου. Μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι παιζει να αλλαχτει η κολωνα του τιμονιου, κ πως ειναι κλασσικο προβλημα της Ε90. Το κακο ειναι οτι μου εληξε η εγγυηση πριν 2 μηνες. Η γκινια ειναι οτι το αμαξι δεν το χρησιμοποιω πολυ και αν το χρησιμοποιουσα περισσοτερο ισως να μου το βγαζε το προβλημα εντος εγγυησης. Και θα βαλω μαλλον ποολυυ βαθεια το χερι στην ηδη ξηλωμενη τσεπη μου. Με βλεπω να παιρνω το επομενο μηλο οταν θα βγει το 6g... Παλιογερμαναραδες βαυαροι... Απο τη μια η Μερκελ απο την αλλη η bmw... Εχω ιδρωσει μονο κ μονο με τι σκεψη για το κουστουμι μου θα μου ραψει το συνεργειο...
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Και γω ετσι ελεγα παρασκευη ειναι χαμογελα, τι μπορει να παει στραβα; Και ομως το αμαξι μου βγαλε προβλημα στο συστημα κλειδωματος του τιμονιου. Μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι παιζει να αλλαχτει η κολωνα του τιμονιου, κ πως ειναι κλασσικο προβλημα της Ε90. Το κακο ειναι οτι μου εληξε η εγγυηση πριν 2 μηνες. Η γκινια ειναι οτι το αμαξι δεν το χρησιμοποιω πολυ και αν το χρησιμοποιουσα περισσοτερο ισως να μου το βγαζε το προβλημα εντος εγγυησης. Και θα βαλω μαλλον ποολυυ βαθεια το χερι στην ηδη ξηλωμενη τσεπη μου. Με βλεπω να παιρνω το επομενο μηλο οταν θα βγει το 6g... Παλιογερμαναραδες βαυαροι... Απο τη μια η Μερκελ απο την αλλη η bmw... Εχω ιδρωσει μονο κ μονο με τι σκεψη για το κουστουμι μου θα μου ραψει το συνεργειο...

Δημήτρη κουράγιο, μου έβγαλε το ίδιο σχεδόν πρόβλημα το panda της γυναίκας μου με κόστος 600€, ευτυχώς ήταν εντός εγγύησης. Αλλά το 600άρι δεν το γλίτωσα, το έδωσα για το ετήσιο service...:confused::wacko::mad:

@all

καλημέρα :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

για να πω την αληθεια αν εχεις το ipad το να προσπαθεις να τρεξεις εφαρμογες σε αλλα κινητα (ειτε hd2 ειτε iphone 3gs 4s 5s ) μαλλον ειναι ανουσιο

μαλλον θα παρω ενα απλο τηλεφωνο για κλησεις μονο και sms και μια καλη καμερουλα , αφου ολα τα υπολοιπα τα κανω με το ipad , δεν εχει νοημα πια (μακαρι να ηταν και τηλεφωνο με ενα ΒΤ θα ημουν μια χαρα )

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

για να πω την αληθεια αν εχεις το ipad το να προσπαθεις να τρεξεις εφαρμογες σε αλλα κινητα (ειτε hd2 ειτε iphone 3gs 4s 5s ) μαλλον ειναι ανουσιο

μαλλον θα παρω ενα απλο τηλεφωνο για κλησεις μονο και sms και μια καλη καμερουλα , αφου ολα τα υπολοιπα τα κανω με το ipad , δεν εχει νοημα πια (μακαρι να ηταν και τηλεφωνο με ενα ΒΤ θα ημουν μια χαρα )

Βρε μία κακιά μανία να αντικαταστήσετε το iPhone με το iPad στο θέμα τηλεφώνου...:p

Το διαβάζω παντού αυτό..

Δεν βγήκε γιαυτό τον σκοπό, δλδ όπου πας παντού και πάντα θα κουβαλάς το iPad γιατί το έκανες τηλέφωνο.. Καλά κάνουν μετά και μας κοροϊδεύουν....

Το να πάρεις μία απλή συσκευή όπως λες για τηλέφωνο και μόνο το καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου, άντε το πολύ πολύ να μπορεί μπαίνει στο internet που ίσως σου χρειαστεί κάποια στιγμή, το έχω δει αυτό με την αγορά του iPad, το iPhone έχει παραμεριστεί κατά πολύ, αλλά όχι και να το αντικαταστήσει εντελώς..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Guest lagoudakis
Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό το «πρωτότυπο» που είδαμε. Θα ήθελα να δω κάτι κοντά στον σχεδιασμό του iPad, όμως...

Καλό βράδυ από εμένα! :)

μακαρι.....

Καλημερα σε ολους. Αργια εδω σημερα οπως καθε Παρασκευη στην αραπιά.

Μάριε συμφωνω στο πρωτο αλλα χρειαζομαστε ενα καλο smartphone γιατι το ipad δεν μπορει να βρισκεται συνεχεια μαζι μας.

Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να αποχωριστω το Leo μου.

Οπου κι αν βρισκομαι ειναι ετοιμο να μου δωσει αυτα που χρειαζομαι.

@@@drmdtsap

Δυστυχως αυτα εχουν τα αυτοκινητα. Ψαξτο λιγο ακομα μπορει να επιδιορθωνεται.

Η αλήθεια ειναι οτι εδω και 5 χρονια που δεν εχω δικο μου αυτοκινητο και χρησιμοποιω αυτο που μου εχει παραχωρησει η εταιρεια, ειναι σαν αυξηθηκε ο μισθος μου.

Πολλα τα εξοδα πλεον για ενα καλο αυτοκινητο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σας!

Προσωπικά πιστεύω πως δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από άποψη design. Εμένα πάντως το καινούριο αν είναι τελικά έτσι μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω. Μένει να δούμε αν θα είναι ακριβώς έτσι ή θα έχει καμία άλλη αλλαγή. Νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο παιχνίδι θα παιχθεί πάνω στην OS 4.0. Αν και έχουμε φτάσει ήδη στην beta 4 της 4.0 έχω την εντύπωση ότι το πακέτο iPhone 4/OS 4.0 θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Θυμίζω επίσης ότι στην παρουσίαση της 4.0 μίλησαν για 100 καινούρια features από τα οποία μας έδειξαν τα 7. Τα APIs που θα γίνουν διαθέσιμα για τους developers θα αλλάξουν κατά πολύ τις εφαρμογές που ξέρουμε.

Παράδειγμα... Όταν αναφέρεται ότι πλέον υπάρχει API εγγραφής στο Calendar, αυτό σημαίνει ότι πλέον μπορεί το Calendar του iPhone να συνεργάζεται με άλλες εφαρμογές του AppStore. Πρακτικά δηλαδή θα μπορούσε η εφαρμογή Pocket Informant δηλαδή (εργαλείο σπουδαίο για πολλούς ιδιαίτερα που έρχονται από WM) να παίρνει και να δίνει πληροφορίες στο Calendar και να μην είναι sdtand alone εφαρμογή.

Επίσης θέλω να δω τι θα γίνει με το αναμενόμενο iChat και την front camera. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από τη στιγμή που η apple επιλέγει να βάλει μπροστά κάμερα δεν θα είναι για απλές video κλήσεις μέσω 3G, μια τεχνολογία που όταν βγήκε στις πρώτες συσκευές θεωρήθηκε επανάσταση αλλά έχει καταλήξει στα αζήτητα και είναι ελάχιστοι αυτοί που τη χρησιμοποιούν.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που περιμένω όχι συγκεκριμένα από το Keynote της Δευτεράς αλλά γενικά από το WWDC 2010 είναι να δω την εξέλιξη του MobileMe, του iWork.com και των cloud υπηρεσιών της Apple.

@@@drmdtsap

Δυστυχως αυτα εχουν τα αυτοκινητα. Ψαξτο λιγο ακομα μπορει να επιδιορθωνεται.

Η αλήθεια ειναι οτι εδω και 5 χρονια που δεν εχω δικο μου αυτοκινητο και χρησιμοποιω αυτο που μου εχει παραχωρησει η εταιρεια, ειναι σαν αυξηθηκε ο μισθος μου.

Πολλα τα εξοδα πλεον για ενα καλο αυτοκινητο.

Για αυτο και γω θα το φτιαξω κ μετα αντε γεια... Οντως πολλα τα εξοδα...

Επι του θεματος... Αντε πρωτα φορα παρασκευη ημερα ευχομαι να ρθει γρηγορα η δευτερα...τουλαχιστον να γλυκαθω λιγο παιζοντας με την os4 gm.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

To iWork.com αφορά μόνο τους χρήστες του iPad;; :confused:

Πάντως, πραγματικά εύχομαι να μην δούμε αύριο αυτό που και καλά έχασε ο μεθυσμένος υπάλληλος... Γιατί τότε με βλέπω να μένω με το υπάρχον 3GS και να αγοράζω ένα iPad...

Άσχετο, αλλά το iPad θα αναβαθμιστεί στην 4.0; Ή έστω σε ανάλογα προσαρμοσμένη έκδοσή του; :confused:

To iWork.com αφορά το iPad και το Mac. Δεν υπάρχει pages/numbers/keynote στο iPhone για να ανεβάσεις από κει αλλά μπορείς να δεις shared αρχεία από το Safari.

Αυτό που χάθηκε θα δούμε πιστεύω.

Ναι, θα πάρει την 4.0 το φθινόπωρο.

Μα τι να δει κανεις απο το iWorks σε μια οθονη 3.5 ιτζων.

Και τα WWM που εχουν τα office 2010 ταλαιπωρια και μαλιστα σε μια οθονη κοντα μια ιντζα μεγαλυτερη.

Αν οι αναγκες σου απαιτουν ολοκληρομενες λυσεις on the go, το ipad ειναι μονοδρομος.

Αγοραζοντας το ipad, το 3Gs θα σε καλυψει μια χαρα, αφου τα δυσκολα θα γινονται απ αλλου.

Οσοι δεν εχουν επιδωτησεις ωστε να μπορουν πουλόντας το 3Gs και παραλληλα μεσω της επιδωτησης να φτανουν κοντα στην τιμη αγορας του νεου iphone, θα πρεπει να το σκεφτουν καλυτερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα, προς το παρόν και σίγουρα για όλο το καλοκαίρι, τέτοιες ανάγκες δεν έχω.

Ευτυχώς, η επιδότηση έρχεται τον Οκτώβριο, όταν και θα έχω δει τι θα γίνει με μεταπτυχιακά και τα συναφή. Τότε θα δείξει τι θα κάνω και τι όχι!

Γιατί, από ότι βλέπω, θα κρατήσω το 3GS μου και θα τσιμπήσω ένα iPad.. Κάπου είχα διαβάσει ότι περιμένουμε το iPad επίσημα στην Ελλάδα Σεπτέμβριο (κάνω λάθος; ).

Αν είναι έτσι, τότε είναι ιδανικά! Θα αποφασιστούν όλα τότε!

Προς το παρόν, πρέπει να κόψω λίγα έξοδα, γιατί με το σπίτι δεν με παίρνει για παραπάνω!

To iWork.com αφορά μόνο τους χρήστες του iPad;; :confused:

Πάντως, πραγματικά εύχομαι να μην δούμε αύριο αυτό που και καλά έχασε ο μεθυσμένος υπάλληλος... Γιατί τότε με βλέπω να μένω με το υπάρχον 3GS και να αγοράζω ένα iPad...

Άσχετο, αλλά το iPad θα αναβαθμιστεί στην 4.0; Ή έστω σε ανάλογα προσαρμοσμένη έκδοσή του; :confused:

Αύριο?? Πάλι μας αλλάζεις την ημερομηνία???:lol: Αποφάσισε επιτέλους..:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

σας εχει φαει η αναμονη ολους σας :D

το ευχαριστιεμαι να σας διαβαζω..να δω τι θα σας δωσει τελικα με το νεο os...μακαρι να μην απογοητευτειτε παλι...

@tesalat

Κωστη η εκδοση του qik σου δουλευει στο λεο?εμενα οχι...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αύριο?? Πάλι μας αλλάζεις την ημερομηνία???:lol: Αποφάσισε επιτέλους..:p

Την Δευτέρα βρε αδερφέ! Μην κάνεις έτσι!!! :lol::lol::O:O

@tesalat

Κωστη η εκδοση του qik σου δουλευει στο λεο?εμενα οχι.

ουτε σε εμενα! σε samsoung omnia 2 δουλευει

σας εχει φαει η αναμονη ολους σας :D

το ευχαριστιεμαι να σας διαβαζω..να δω τι θα σας δωσει τελικα με το νεο os...μακαρι να μην απογοητευτειτε παλι...

@tesalat

Δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο εδώ αυτό, παντού υπάρχει αναμονή για κάτι καινούργιο, τόσα θέματα συζητάνε για μελλοντικές συσκευές περιμένοντας να βγούνε η να έρθουν ελλάδα να τις δούμε από κοντά.. Τι να γίνει δηλαδή, να πηγαίνουμε και να ευχαριστιόμαστε διαβάζοντάς τους?? (Και να τους το δηλώνουμε κιόλας)

Το είσαι στην παρέα όπως όλοι μας και μπορούμε επιτέλους να συζητάμε διάφορα πράγματα το καταλαβαίνω, (θέλω να πιστεύω ότι είμαστε μία παρέα πια εδώ μέσα) το να κρίνεις μία συσκευή που δεν έχεις στην κατοχή σου δεν το καταλαβαίνω.. Αν το θέμα ήταν vs να το καταλάβαινα.. Δεν σου έφτασε η προηγούμενη παρεξήγηση..

Πραγματικά τα γράφω όσο φιλικά γίνεται, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου ίσα ίσα, αλλά πάλι πάει αλλού το θέμα και δεν θα αργήσει να μας το κλειδώσουν στο τέλος..

..

@tesalat

Δεν το εχω βαλει. Το ειχα δοκιμασει οταν αγορασα το Leo δεν επαιζε και δεν ξανασχοληθηκα μαζι του.

Δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο εδώ αυτό, παντού υπάρχει αναμονή για κάτι καινούργιο, τόσα θέματα συζητάνε για μελλοντικές συσκευές περιμένοντας να βγούνε η να έρθουν ελλάδα να τις δούμε από κοντά.. Τι να γίνει δηλαδή, να πηγαίνουμε και να ευχαριστιόμαστε διαβάζοντάς τους?? (Και να τους το δηλώνουμε κιόλας)

Το είσαι στην παρέα όπως όλοι μας και μπορούμε επιτέλους να συζητάμε διάφορα πράγματα το καταλαβαίνω, (θέλω να πιστεύω ότι είμαστε μία παρέα πια εδώ μέσα) το να κρίνεις μία συσκευή που δεν έχεις στην κατοχή σου δεν το καταλαβαίνω.. Αν το θέμα ήταν vs να το καταλάβαινα.. Δεν σου έφτασε η προηγούμενη παρεξήγηση..

Πραγματικά τα γράφω όσο φιλικά γίνεται, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου ίσα ίσα, αλλά πάλι πάει αλλού το θέμα και δεν θα αργήσει να μας το κλειδώσουν στο τέλος..

Σπυρο φιλε μου,με συγχωρεις,αλλα εισαι αλλου....

αν νομιζεις ολα αυτα για μενα δεν μπορω να συνεχισω να πω κατι,ωστε να σου δωσω να καταλαβεις...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σπυρο φιλε μου,με συγχωρεις,αλλα εισαι αλλου....

αν νομιζεις ολα αυτα για μενα δεν μπορω να συνεχισω να πω κατι,ωστε να σου δωσω να καταλαβεις...

Δεν νομίζω κάτι για σένα αλήθεια, και ούτε πιστεύω ότι τα λες για ενοχληθεί κάποιος αλλά όπως και στα προηγούμενα post έπρεπε να γράψουν κάποια πράγματα για να σου απαντήσουν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να γίνετε αυτό..

Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι ο σκοπό σου ήταν να χλευάζεις και να κοροϊδέψεις, θα τα λέγαμε σε προσωπικό επίπεδο μέσω π.μ, δεν τίθεται τέτοιο θέμα..

Αλλά όσο και "ανοιχτά μυαλά" να υπάρχουν πιστεύω ότι κάποια στιγμή δεν θα αργήσει να γίνει και πάλι η παρεξήγηση.. Αυτό μόνο..:)

Αλήθεια Δημήτρη δεν προσπαθώ να σου επιβάλω κάτι, και ούτε να στην πω με την έννοια στην λέω.. Απλά ίσως να προλαμβάνω την όποια παρεξήγηση..

Την Δευτέρα βρε αδερφέ! Μην κάνεις έτσι!!! :lol::lol::O:O

Άλεξ μην έρθουμε την Δευτέρα και την έχεις κάνει για αλλού...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Για οσους οικονομικα δεν βγαινουν για να παρουν ipad, υπαρχει λυση και μαλιστα οικονομικη, 7" HD LCD, με Wi-Fi, με Web Camera, με 3.5G (υποστηριξη), με 2 USB, Google Android λειτουργικο, με 332 gr βαρος. Λεγεται aPad :rolleyes:. Δειτε εδω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280516005249&ssPageName=STRK:MEWNX:IT :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Άλεξ μην έρθουμε την Δευτέρα και την έχεις κάνει για αλλού...

.........:lol:.........

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned