DjArte Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 το beyouriphone λειτουργει τελικα?προσπαθω να περασω το αντιστοιχο ρεπο αλλα μου λεει πως δεν υπαρχει... Τον τελευταίο καιρό είναι "down". :( Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ζαχαράκη για ρίξε μια ματιά μήπως και βγήκε καμία καλή ρομ που να λύνει τα προβλήματα αυτής που έχεις.....χαχαχαχα α και για να μην το ξεχάσεις δες αν υπάρχει και κάτι καλό για radio.....xaxaxaxa Θα είσαι τυχερός αν τα βρεις αυτά γιατί και πολλά άλλα γιατί θα σημαίνει ότι κάποιος από τους xda θα ξύπνησε με όρεξη σήμερα....χαχαχαχαχα ή κάποιος develop xaxaxaxaxa Tώρα γυρνάμε και επίσημα στα επίπεδα μας.......μανάβηδες μαζευτείτε!!!!!!!!!!!!!1 η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784 και αν εχεις ορεξη ΟΙ ρομς http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=534 τα ραδιος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 και απο εφαρμογες?ασεΒαγγελη,μην την ψαχνεις:cool: απλα αβυσσος:p HD2 Themes and Apps Windows Mobile Development and Hacking General Windows Mobile Software Development Windows Mobile Apps and Games α και να μην ξεχασω :rolleyes: ειναι ΤΣΑΜΠΑ :p :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 παιδιά πως την λένε την εφαρμογή που αλλάζει την εμφάνιση στο spring?? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 (edited) παιδιά πως την λένε την εφαρμογή που αλλάζει την εμφάνιση στο spring?? Μάλλον εννοείς το winterboard :) Edited May 7, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Eεεεέρχεται..... Τη Δευτέρα ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το iPad σε πολλές χώρες της Ευρώπης αφού όπως ανακοίνωσε η Apple σε λίγες μέρες περνά οριστικά τα αμερικανικά σύνορα. Οι χώρες που θα εξυπηρετηθούν πρώτες ειναι... Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία , Ελβετία και Αγγλία. Επόμενες στη σειρά ειναι η Αυστρία, το Βέλγιο, το Χονκ Κονγκ, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, το Μεξικό, η Ολλανδία, η Νέα ΖΗλανδία και η Σιγκαπούρη. Εμάς δε μας έχουν μάλλον στη λίστα. Μάλλον βλέπουν όλα αυτά που τραβάμε με το ΔΝΤ... :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Γεια σας παιδια...εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ κ ειπα να το γραψω εδω...ειμαι κατοχος iphone 3GS απο τελη Μαρτιου. οταν εκανα εγγραφη στο itunes (βασικα μου την εκανε φιλος γτ δεν γνωριζα τιποτα) μου ειχε επιλεξει το τσαμπε...χωρις πιστωτικες, λοιπον πριν 2 βδομαδες (χωρις JB) κατεβασα κ αγορασα μεσω πιστωτικης το Ραδιοφωνο...μεχρι εδώ ολα καλα. κ παω στο τελικο πριν λιγες μερες που βγηκε JB το εκανα ολα οκ......ελα που ομως ηθελα να κατεβασω μερικες ελευθερες εφαρμογες απο το Appstore κ πλεον δεν μπορω!!! :wacko::wacko: μου βγαζει να πατισω ΟΚ κ με μεταφερει σε λινκ για την πιστωτικη καρτα που ειχα δηλωσει τοτε για το Ραδιοφωνο! κ ρωτω υπαρχει περιπτωση να αλαξω την ρυθμιση με την πιστωτικη οπως ηταν αρχικα κ να μπορω να κατεβαζω απο το Appstore ? Σορρυ κ για το αν κουραζω η εχουν ειπωθει παλιοτερα. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Γεια σας παιδια...εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ κ ειπα να το γραψω εδω...ειμαι κατοχος iphone 3GS απο τελη Μαρτιου. οταν εκανα εγγραφη στο itunes (βασικα μου την εκανε φιλος γτ δεν γνωριζα τιποτα) μου ειχε επιλεξει το τσαμπε...χωρις πιστωτικες, λοιπον πριν 2 βδομαδες (χωρις JB) κατεβασα κ αγορασα μεσω πιστωτικης το Ραδιοφωνο...μεχρι εδώ ολα καλα. κ παω στο τελικο πριν λιγες μερες που βγηκε JB το εκανα ολα οκ......ελα που ομως ηθελα να κατεβασω μερικες ελευθερες εφαρμογες απο το Appstore κ πλεον δεν μπορω!!! :wacko::wacko: μου βγαζει να πατισω ΟΚ κ με μεταφερει σε λινκ για την πιστωτικη καρτα που ειχα δηλωσει τοτε για το Ραδιοφωνο! κ ρωτω υπαρχει περιπτωση να αλαξω την ρυθμιση με την πιστωτικη οπως ηταν αρχικα κ να μπορω να κατεβαζω απο το Appstore ? Σορρυ κ για το αν κουραζω η εχουν ειπωθει παλιοτερα. Φιλικα Μήπως έληξε η πιστωτική κάρτα που είχες δηλώσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 αφου δεν πεθανα σημερα!!!!!τι λεγαμε?22 ιουνιου το μηλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Mπα,οχι,μαλλον 7 Ιουνιου τα συχαρικια μου για την προκριση της ομαδας σου :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Μήπως έληξε η πιστωτική κάρτα που είχες δηλώσει ? Φιλε μου η πιστωτικη ειναι προπληρωμενη κ αυτη τη στιγμη ειναι αδεια...το θεμα ειναι οτι πλεον δεν μπορω να κατεβασω της Free εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Φιλε μου η πιστωτικη ειναι προπληρωμενη κ αυτη τη στιγμη ειναι αδεια...το θεμα ειναι οτι πλεον δεν μπορω να κατεβασω της Free εφαρμογες Για τις free δε ζητάει πιστωτική! Πήγαινε στα settings στο AppStore και αλλαξε το από εκεί! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Για τις free δε ζητάει πιστωτική! Πήγαινε στα settings στο AppStore και αλλαξε το από εκεί! Sent from my iPhone using Tapatalk Φιλε μου επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος ? στο AppStore του κινητου ? η μεσω του itunes Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Φιλε μου επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος ? στο AppStore του κινητου ? η μεσω του itunes Φιλικα Στις ρυθμίσεις στο iPhone θα μπεις στο AppStore και θα πατησεις προβολή λογαριασμού! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Φιλε μου επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος ? στο AppStore του κινητου ? η μεσω του itunes Φιλικα καλημέρα !! φίλε μου θα πας στο itunes στο δεξί μέρος της οθόνης ψηλά είναι τα στοιχεία του λογαριασμού σου. εκεί στο account information θα αλλάξεις το Payment info όπως σου είπε ο Κώστας edit με πρόλαβε ο Κώστας Edited May 8, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Μάλλον εννοείς το winterboard :) όχι φίλε δεν εννοώ το winterboard εννοώ ένα θέμα που μέσω βέβαια του winterboard τα apps στο springboard είναι πάνω σε ένα tamblet μπλε χρώματος, αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε και σε συνδυασμό με το reflective απλά είναι ωραίο. Τεσπα δεν πειράζει.... Την καλημέρα μου σε όλους με 3gs 3.1.3. jb !!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδια δεν εβρισκα που αλλου μπορουσα να γραψω την απορια μου γιαυτο μην με αποπαρεται αν βρισκομαι σε λαθος ''σημειο''... εχω μια απορια.πριν απο λιγο εκανα update στο κιν μου και οταν τελικα τελειωσε σηνηδητοποιησα οτι εχουν σβηστει ολα μου τα μηνυματα,οι σημειωσεις μου,καποια τηλ και αντι αυτου μεσα μπηκαν μηνυματα που δεν ανηκαν σε εμενα και κλησεις απο και προς αγνωστους αριθμουσ!! και φυσικα εχασα και ολες τις φωτογραφιες μου.συνεβει και σε καποιον απο εσας κατι τετοιο και αν ναι τι φταιει και που μπορω να ξαναβρω οτι εχασα και γιατι μπηκαν μεσα πραγματα απο αλλο αιφον?? γιατι στο συγκεκριμενο pc εχω ξεκλειδωσει κατα καιρους αρκετα iphone.. :( Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδια δεν εβρισκα που αλλου μπορουσα να γραψω την απορια μου γιαυτο μην με αποπαρεται αν βρισκομαι σε λαθος ''σημειο''... εχω μια απορια.πριν απο λιγο εκανα update στο κιν μου και οταν τελικα τελειωσε σηνηδητοποιησα οτι εχουν σβηστει ολα μου τα μηνυματα,οι σημειωσεις μου,καποια τηλ και αντι αυτου μεσα μπηκαν μηνυματα που δεν ανηκαν σε εμενα και κλησεις απο και προς αγνωστους αριθμουσ!! και φυσικα εχασα και ολες τις φωτογραφιες μου.συνεβει και σε καποιον απο εσας κατι τετοιο και αν ναι τι φταιει και που μπορω να ξαναβρω οτι εχασα και γιατι μπηκαν μεσα πραγματα απο αλλο αιφον?? γιατι στο συγκεκριμενο pc εχω ξεκλειδωσει κατα καιρους αρκετα iphone.. :( Αν συνδέσεις ξανά το τηλέφωνο με το itunes και ζητήσεις restore λογικά αφού έχει "χειριστεί" διαφορετικά τηλέφωνα θα σου ζητήσει επιλογή ποιό από όλα θέλεις να κάνεις restore και εκεί θα πρέπει να επιλέξεις το δικό σου. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Αν συνδέσεις ξανά το τηλέφωνο με το itunes και ζητήσεις restore λογικά αφού έχει "χειριστεί" διαφορετικά τηλέφωνα θα σου ζητήσει επιλογή ποιό από όλα θέλεις να κάνεις restore και εκεί θα πρέπει να επιλέξεις το δικό σου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΝΩ RESTORE ΝΑ ΜΟΥ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ? Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ? Edited May 8, 2010 by vampyre Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 βιντεο τραβηγμενο απο το iphone 4g που βρεθηκε σε μπαρ!μια χαρα τραβαει!!!!!http://www.gazzetta.gr/osfp-euroleague/item/81907-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Αν συνδέσεις ξανά το τηλέφωνο με το itunes και ζητήσεις restore λογικά αφού έχει "χειριστεί" διαφορετικά τηλέφωνα θα σου ζητήσει επιλογή ποιό από όλα θέλεις να κάνεις restore και εκεί θα πρέπει να επιλέξεις το δικό σου. ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!! ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΧΡΕΩΣΙΜΕΣ!! ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!! ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΧΡΕΩΣΙΜΕΣ!! ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?? Εφόσον ήταν αγορασμένες με το λογαριασμό σου στο itunes θα πρέπει απλώς να δηλώσεις το λογαριασμό αυτό στο τηλέφωνο και το itunes και θα τις κατεβάσεις και πάλι δωρεάν αν και λογικά θα έπρεπε να υπάρχουν ήδη συγχρονισμένες στο pc που χρησιμοποιείς. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Θα παρακαλέσω να μην γράφουμε με κεφάλαια. Ευχαριστώ. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 βιντεο τραβηγμενο απο το iphone 4g που βρεθηκε σε μπαρ!μια χαρα τραβαει!!!!!http://www.gazzetta.gr/osfp-euroleague/item/81907-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD Εχεις δίκιο!Φοβερή ανάλυση!Αν και νομίζω οτι το συγκεκριμένο ξεχάστηκε σε επίδειξη μόδας !:lol::lol::lol: Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Εχεις δίκιο!Φοβερή ανάλυση!Αν και νομίζω οτι το συγκεκριμένο ξεχάστηκε σε επίδειξη μόδας !:lol::lol::lol: θα το παρω μονο και μονο αφου ειναι τοσο γουριλιδικο το νεο μηλο κωστη!!!:lol::lol::lol:κωστη αμα βρεις ευκαιρια στειλε με πμ πως μπαινω στην τηλεοραση μου(samsung)στο ιντερνετ με ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Τελικά κατάφερα και εκανα κι εγώ jailbreak, απλά έχω μια απορία. Υπάρχει κανένα προγραμμα που να στέλνει από το ένα iPhone στο άλλο κάποιο παιχνίδι η εφαρμογή.? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts