Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έφτασε η ώρα για MacBook Pro!!!

Καθώς είμαι άσχετος με το θέμα Mac, θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας!

Αρχικά αποκλείω το 17άρι, θα κινηθώ σε 13 ή 15"

Τι άλλο να προσέξω, προσθέσω;;; Είμαι πολύ μπερδεμένος; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το μοντέλο άμεσα; :)

περιμενε γιατι μαλλον θα το αλλαξουν το πολυ σε ενα δυο μηνες....

αποψη μου τωρα δεν αξιζει...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

περιμενε γιατι μαλλον θα το αλλαξουν το πολυ σε ενα δυο μηνες....

αποψη μου τωρα δεν αξιζει...

Ευχαριστώ για την απάντηση... κάτι είχε πάρει το μάτι μου σχετικά! Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος;;; :)

Φιλικά Γιώργος

Τι άλλο να προσέξω, προσθέσω;;; Είμαι πολύ μπερδεμένος; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το μοντέλο άμεσα; :)

Γιώργο αν έχεις ήδη οθόνη στο σπίτι και το θες για συχνές μετακινήσεις παραμάσχαλα τότε ίσως σε βολέψει το 13", αλλιώς το 15", αλλά μάλλον πρέπει να τα δεις και τα δύο για να αποφασίσεις. Από ότι έχω διαβάσει δεν κουράζει το 13" (δεν έχω ακόμη).

Θα πρότεινα να δώσεις λεφτά για μνήμη, να πάρεις μηχάνημα με 4GB. Πιστεύω αργά η γρήγορα θα την χρειαστείς, ειδικά αν το θες και για δουλειά οπότε ίσως χρειαστεί να τρέξεις κανά win πρόγραμμα σε virtual machine.

Επίσης όπως λέει ο pik υπάρχει έντονη φημολογία για νέα μοντέλα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Γιώργο αν έχεις ήδη οθόνη στο σπίτι και το θες για συχνές μετακινήσεις παραμάσχαλα τότε ίσως σε βολέψει το 13", αλλιώς το 15", αλλά μάλλον πρέπει να τα δεις και τα δύο για να αποφασίσεις. Από ότι έχω διαβάσει δεν κουράζει το 13" (δεν έχω ακόμη).

Θα πρότεινα να δώσεις λεφτά για μνήμη, να πάρεις μηχάνημα με 4GB. Πιστεύω αργά η γρήγορα θα την χρειαστείς, ειδικά αν το θες και για δουλειά οπότε ίσως χρειαστεί να τρέξεις κανά win πρόγραμμα σε virtual machine.

Επίσης όπως λέει ο pik υπάρχει έντονη φημολογία για νέα μοντέλα.

Είδα ότι η 8GB έχει 968€ επιπλέον!!! :lol::lol::lol:

Έχω κι άλλο laptop 15,4", γι' αυτό σκέφτομαι τον 13,3"

Φιλικά Γιώργος

Οντως αναμενεται η νεα γενια αλλα δεν εχει παρουσιασθει ακομα.

Θα κανεις την σωστη κινηση Γιωργο.

Το εχω απο αρχες Νοεμβρη και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Δουλευει 16 ωρες την ημερα με εξωτερικη οθονη και δεν καταλαβαινει τιποτα γιατι ειναι πραγματικα pro.

Θα σε συμβουλευα για το 13αρι και μια εξωτερικη οθονη.

Για παραδειγμα ειναι πολυ ευκολο στην μεταφορα και να τωρα ειμαι στον καναπε και το εχω στα ποδια μου.

Προτεινω λοιπον την ακριβη εκδοση του 13 γιατι μνημες να αλλαξεις θα χρειαστεις 100 ευρω.

Τρεχω απροβληματιστα και εξαιρετικα γρηγορα τα windows 7 παραλληλα για τα office & photoshop τιποτα αλλο. Ολα τα υπολοιπα τα κανω απο το mac osx.

Συχρονιζει ανετα με το HD2 ειτε με τα mac στην περιπτωση μου χρησιμοποιοντας το Sync mate (και με wifi), ειτε με windows αν χρησιμοποιεις outlook.

H οθονη στο 13 δεν κουραζει, ειναι φοβερη αλλα οι δυνατητες αξιοποιουνται καλυτερα με μια 24αρα εξωτερικη.

Συνδεεται πανευκολα και γρηγορα με ειδικο ανταπτορα σαν να βαζεις μια usb.

Οταν το πρωτο πηρα το πλακωσα στα tweaks που εβρισκα στο maclife.gr και σ᾽ενα μηνα σερνονταν.

Εκανα επανεγκατασταση και δεν εβαλα τιποτα απο beta.

Απο τοτε τρεχει σφαιρα και δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Εκκινηση σε 44᾽᾽ και κλεισιμο σε 4 δευτερολεπτα.

Τρομερη ποιοτητα κατασκευης με μοναδικο ευαισθητο στοιχειο το dvd, το οποιο ομως σπανια χρησιμοποιω.

Ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει και πιστευω οτι θα καλυψει για μια τριετια ακομα αξιοπρεπως.

Περιμενω να πεσουν οι τιμες στους νεους σκληρους για να το κανω πυραυλο.

Γι αυτο παρτο με οσο μεγαλυτερη spu. Αυτο ειναι που θα τα κανει να μην ανταπεξερχεται ικανοποιητικα μετα απο 3-4 χρονια.

Και τελευταια συμβουλη.

Αν το παρεις μην καβαλησεις το καλαμι και αρχισεις κι εσυ να σνομπαρεις οτιδηποτε δεν ειναι apple. Σεμνα και ταπεινα που λενε.

Ειπαμε ειναι ενα απο τα καλυτερα μηχανηματα αλλα στα χρηματα που κοστιζει βρισκεις κι αλλα το ιδιο καλα.

Σεβασμος στον ανταγωνισμο λοιπον αλλα και στα windows 7 τα οποια αν και τα τρεχω παραλληλα και μη εχοντας ολο το συστημα για την παρτη τους, φορτωνουν για παραδειγμα πολυ πιο γρηγορα το excel απ᾽οτι τα mac το iWork σε πληρη ισχυ με κλειστο το Fusion. Εννοω τον χρονο που χρειαζεται ενα αρχειο να ανοιξει κανοντας διπλο κλικ πανω του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οντως αναμενεται η νεα γενια αλλα δεν εχει παρουσιασθει ακομα.

Θα κανεις την σωστη κινηση Γιωργο.

Το εχω απο αρχες Νοεμβρη και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Δουλευει 16 ωρες την ημερα με εξωτερικη οθονη και δεν καταλαβαινει τιποτα γιατι ειναι πραγματικα pro.

Θα σε συμβουλευα για το 13αρι και μια εξωτερικη οθονη.

Για παραδειγμα ειναι πολυ ευκολο στην μεταφορα και να τωρα ειμαι στον καναπε και το εχω στα ποδια μου.

Προτεινω λοιπον την ακριβη εκδοση του 13 γιατι μνημες να αλλαξεις θα χρειαστεις 100 ευρω.

Τρεχω απροβληματιστα και εξαιρετικα γρηγορα τα windows 7 παραλληλα για τα office & photoshop τιποτα αλλο. Ολα τα υπολοιπα τα κανω απο το mac osx.

Συχρονιζει ανετα με το HD2 ειτε με τα mac στην περιπτωση μου χρησιμοποιοντας το Sync mate (και με wifi), ειτε με windows αν χρησιμοποιεις outlook.

H οθονη στο 13 δεν κουραζει, ειναι φοβερη αλλα οι δυνατητες αξιοποιουνται καλυτερα με μια 24αρα εξωτερικη.

Συνδεεται πανευκολα και γρηγορα με ειδικο ανταπτορα σαν να βαζεις μια usb.

Οταν το πρωτο πηρα το πλακωσα στα tweaks που εβρισκα στο maclife.gr και σ᾽ενα μηνα σερνονταν.

Εκανα επανεγκατασταση και δεν εβαλα τιποτα απο beta.

Απο τοτε τρεχει σφαιρα και δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Εκκινηση σε 44᾽᾽ και κλεισιμο σε 4 δευτερολεπτα.

Τρομερη ποιοτητα κατασκευης με μοναδικο ευαισθητο στοιχειο το dvd, το οποιο ομως σπανια χρησιμοποιω.

Ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει και πιστευω οτι θα καλυψει για μια τριετια ακομα αξιοπρεπως.

Περιμενω να πεσουν οι τιμες στους νεους σκληρους για να το κανω πυραυλο.

Γι αυτο παρτο με οσο μεγαλυτερη spu. Αυτο ειναι που θα τα κανει να μην ανταπεξερχεται ικανοποιητικα μετα απο 3-4 χρονια.

Και τελευταια συμβουλη.

Αν το παρεις μην καβαλησεις το καλαμι και αρχισεις κι εσυ να σνομπαρεις οτιδηποτε δεν ειναι apple. Σεμνα και ταπεινα που λενε.

Ειπαμε ειναι ενα απο τα καλυτερα μηχανηματα αλλα στα χρηματα που κοστιζει βρισκεις κι αλλα το ιδιο καλα.

Σεβασμος στον ανταγωνισμο λοιπον αλλα και στα windows 7 τα οποια αν και τα τρεχω παραλληλα και μη εχοντας ολο το συστημα για την παρτη τους, φορτωνουν για παραδειγμα πολυ πιο γρηγορα το excel απ᾽οτι τα mac το iWork σε πληρη ισχυ με κλειστο το Fusion. Εννοω τον χρονο που χρειαζεται ενα αρχειο να ανοιξει κανοντας διπλο κλικ πανω του.

απολυτως σωστα ολα αυτα που λες...

πιστευω τα 7αρια ειναι οσο πιο κοντα γινεται σε λειτουργια (σε σχεση με ταχυτητα, αμεσοτητα) σε συγκριση με το mac os x.

τι οθονη χρησιμοποιεις; κανονικη hdtv;

ελπιζω μονο στη νεα γεννια να μην αρκεστουν στην αναβαθμιση μονο του επεξεργαστη, αλλα να αλλαξουν και μερικα αλλα ασχημα που εχουν μεινει (hdmi, dvd, καρτα γραφικων....)

Κώστα, δηλαδή εννοείς ότι μπορώ να προσθέσω μόνος μου επιπλέον μνήμη;;; Γιατί έτσι όπως δίνουν την έκδοση με τα 8GB (+960€) δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω!!!
Φιλικά Γιώργος

Κώστα, δηλαδή εννοείς ότι μπορώ να προσθέσω μόνος μου επιπλέον μνήμη;;; Γιατί έτσι όπως δίνουν την έκδοση με τα 8GB (+960€) δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω!!!

Ειχα παρει την φτηνη εκδοση με 2Γιγα μνημη και εβαλα 4 με 100 ευρω.

Οθονη εχω μια samsung απλη 24αρα η οποια κανει καλα την δουλεια της αφου την εχω για προσωπικη χρηση και κυριως για εργασια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παντως δεν ξερω ποσοι εχετε δει την παρουσιαση των 2 συσκευων της microsoft αλλα πραγματικα εμενα με εχουν παρει τα γελια....

πραγματικα γελιοτητες και αθλια: http://www.engadget.com/2010/04/12/microsoft-kin-one-and-kin-two-first-hands-on/

Επιβεβεβαιώνω και εγώ Γιώργο ότι σου έγραψε ο Κώστας (Te_salat) και οι προηγούμενοι φίλοι σχετικά με το macbook pro.

2 επιπλέον πράγματα:

Η ανακοίνωση των νέων επεξεργαστών μπορεί να είναι και θέμα ημερών στις ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολύ καλές τιμές για τα τελευταία μηχανήματα της τωρινής γενιάς στο αμέσως επόμενο μέλλον όπως έχει γίνει κατά πάγια τακτική στο παρελθόν. Επειδή και τα τωρινά μηχανήματα είναι εξαιρετικά, αξιολόγησε μήπως ως πρώτη κίνηση ειναι ακόμη πιο ελκυστικό να πάρεις ένα από τα τρέχοντα αφού πέσουν οι τιμές μόλις ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα.

Με τη διαφορά που θα κερδίσεις θα μπορέσεις να χρηματοδοτήσεις πρόσθετη μνήμη η οποία είναι απαραίτητη (όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά στο OS X - να σκεφθείς ότι στο MacPro έχω 10 GB τα οποία αξιοποιεί πλήρως). Μια πολύ καλή επιλογή για μνήμες που έχει και οδηγούς γιά επιλογή της μνήμης που ταιριάζει στο κάθε μηχάνημα ανάλογα με το μοντέλο καθώς και οδηγούς εγκατάστασης (αν και δεν είναι τίποτα περίπλοκο) ειναι η crucial (στέλνει και Ελλάδα από το ευρωπαϊκο ή το βρετανικό online κατάστημα).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Πολύ ωραία!!! Κλείνω προς το 13,3 αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα... αν αντέξω!

Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα σε όλους......ρε φίλε Τόλη μη χτυπάς εκεί που πονάω.....θα το πάρουμε φέτος!!!!

Αλέξανδρε χάθηκες τελευταία από το forum.....

Βαγγέλη έχω πολλά τρεχάματα που δεν μου επιτρέπουν να κάθομαι στον υπολογιστή σχεδόν καθόλου όλη την μέρα. Και μια ωρίτσα που θα κάτσω, θα ασχοληθώ λίγο με την ανάγνωση των μηνυμάτων εδώ (όχι όλων, δεν προλαβαίνω), λίγο τι γίνεται στο Editors, λίγο να δω την φάρμα στο Facebook και μετά πάλι έξω...

Όταν επιστρέψω στην Κρήτη, θα τηλεφωνηθούμε για καφεδάκι οπωσδήποτε! ;)

Δεν έχω διαβάσει τι σου έγραψαν τα παιδιά (Κώστας και Κώστας) παραπάνω, αλλά θα σου πρότεινα το MacBook Pro 15. Είναι η χρυσή τομή!

Αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις το καλοκαιράκι! Θα ανανεωθεί η γκάμα.

Από εκεί και πέρα, κάθε τι που θα θέλεις να κάνεις στον υπολογιστή (με εξαίρεση την επεξεργασία αρχείων video High Definition) θα μπορεί να γίνει! Είτε με το MacOSX είτε με Windows σε virtual machine ή με dual boot. Δεν έχεις φόβο!

Τώρα στο δίλημμα 13 ή 15 είναι καθαρά στα € που θέλεις να δώσεις και αν σε βολεύει η 13άρα οθόνη. Σε εμένα που αντικατέστησε τον σταθερό μου και είναι όλη μέρα ανοιχτό, αλλά και επειδή δεν έχω πάρει ξεχωριστές οθόνες και τέτοια, το 15άρι ήταν μονόδρομος. Τον έχω ανοιχτό μερόνυχτα και δεν καταλαβαίνει τίποτα! Του έχω πετάξει τα μάτια, και σέρνεται! Αλλά για δεδομένα Mac... Γιατί αλλιώς είναι ταχύτατος! Θέλει βέβαια ένα restore γιατί του είχα βγάλει τα μάτια με προγράμματα και τέτοια. Αλλά...! :)

Και μιας και μόλις διάβασα, σκέψου και την επιλογή των υπαρχόντων μοντέλων όταν πέσουν οι τιμές μιας και είναι πραγματικά φοβερά! :)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Φίλε, ευχαριστώ για τα νέα!!!

Ο Opera πάει σφαίρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Φίλε, ευχαριστώ για τα νέα!!!

Ο Opera πάει σφαίρα!!!

Τον έβαλα κ εγώ. Μου κάνε εντύπωση η τρομερή αίσθηση που έχει στο touch.

πολυ καλημέρα σ όλους!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τον έβαλα κ εγώ. Μου κάνε εντύπωση η τρομερή αίσθηση που έχει στο touch.

πολυ καλημέρα σ όλους!!!

Multitouch υποστηρίζει?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Multitouch υποστηρίζει?

Ναι Γιάννη κανονικά.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια:D

http://itunes.apple.com/gr/app/opera-mini-web-browser/id363729560?mt=8

ειδα οτι το ξερετε :p:lol::lol:

Αλεξανδρε θα μας τρελανεις :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εκανα ενα μικρο τεστ....

iPhone 2G με την RAM αδεια...

cnn.com

Safari 42sec

Opera 20 sec.

σε wifi...

τα συμπερασματα δικα σας....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ναι Γιάννη κανονικά.

:( Η αντίστοιχη έκδοση του android δεν έχει mulitouch...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Κώστα (te_salat) δίκιο έχεις, απλά όταν το είδα δεν μου άρεσε η διατύπωση, σαν να ήταν ειρωνική, αλλά βλέποντας και την απάντηση σου συνειδητοποίησα πως εγώ είχα άδικο. Συγνώμη για την παρέμβαση, ήταν λανθασμένη τελικώς.

Το iMac των 27 ιντσών το έχει κάποιος από εσάς? Τι εντυπώσεις έχετε? Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα να κοιτάξω για την τιμή του, γιατί το έχω δει μόνο στο site της apple σε δολλάρια και θέλω να δω πόσο το πουλάνε τα ελληνικά καταστήματα.

εκανα ενα μικρο τεστ....

iPhone 2G με την RAM αδεια...

cnn.com

Safari 42sec

Opera 20 sec.

σε wifi...

τα συμπερασματα δικα σας....

bye bye safari λοιπόν...;)

να πω κάτι άλλο τώρα; θα το πω.

είναι κάτι που περίμενε το πανελλάδιον. Η προσωπική μου άποψη δλδ, για τον λεωνίδα :lol:

το ξέρω ότι το περιμένατε καιρό τώρα γιαυτό να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία:D

Πήρα λοιπόν το hd2 του φίλου μας του Ηλία, όχι για μένα, μη λέμε και ότι θέλουμε, γιατί θα φάμε ξύλο και από τη γυναίκα στο τέλος, για ένα συνάδελφο ο οποίος αναβάθμισε από cruise, το παλιό όχι το 09. Σήμερα λοιπόν, επειδή κάτι μου ζήτησε να του φτιάξω, το πήρα και λίγο στα χέρια μου. Ωραία η οθόνη, δεν λέω, αλλά αργεί, αν μου επιτρέπει το χαρακτηρισμό ο φίλος μου ο Ζαχαράκης. Έχει και excel και διάφορα άλλα που θα ήθελα, όπως bt, αλλά δεν έχει ούτε την ευαισθησία ούτε την απόκριση του μήλου. Και αφού πλασάρονται όλα σαν iphone-killer τύπου, νομίζω ότι δεν το έχουν φτάσει ακόμα. Πήγα να ποστάρω από το λεο, αλλά μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα. Βεβαίως και χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής, γιατί άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και για το μήλο, χρειάστηκε χρόνος προσαρμογής, αλλά η οθόνη του είναι το κάτι άλλο.

Προσωπική και ταπεινή μου γνώμη. Θα μου πεις γιατί δεν το γράφεις όλο αυτό στο νήμα του λεο, ε, γιατί εδώ είμαστε αλλιώς.:);)

Και πάλι λέω, για να προλάβω οτιδήποτε μπορώ να προλάβω, ότι για μένα και μόνο για μένα, αυτό που παρατήρησα είναι ότι αργεί χαρακτηριστικά σε σχέση με το μήλο, όσον αφορά στην πληκτρολόγηση κειμένου. Δλδ, δεν ειχα την υπομονή να ποστάρω από αυτό. Αυτά.:O:)

Ο συνάδελφος βέβαια είναι ενθουσιασμένος, γιατί δουλεύει σε περιβάλλον παραπλήσιο με αυτό που δούλευε πριν, μόνο πολύ πιο γρήγορα και με τεράστια οθόνη. Όποτε να ευχαριστήσω και δημόσια τον Ηλία.:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Θυμαστε που σας το ελεγα για τον μινι οπερα οτι παει σφερα;

Καποιοι (οχι εδω) ελεγαν εν οψη της αρνησης απο τον θείο Steve και για να τον καλυψουν, καλα κανει, ο μινι οπερα δεν εξασφαλιζει το απορητο των σελιδων που επισκεπτομαστε κλπ.

Τωρα ολοι θα τον χρησιμοποιουν, αφου ξοδευει τα μισα data σε σχεση με τον σαφαρι και τον οπερα 9.7

@@@Μια ειδηση που διαβασα στο iphoneHellas και που δεν το ειχα σκεφτει ειναι οτι το iPad WiFi μπορει να εχει ιντερνετ on the road, μεσω οποιουδηποτε κινητου διαθετει εφαρμογη που το μετατρεπει σε access point.

Για να γινει αυτο απο iphone πρεπει να ειναι JB και να εχει την Cydia εφαρμογη 10$ που απαιτηται για να λειτουργισει σαν access point.

Στο Leo μου υπαρχει ΟΕΜ εφαρμογη την οποια χρησιμοποιω για να δινω ιντερνετ στο macbook μεσω wifi οταν βρισκομαι σε μερη που δεν διαθετουν.

Δεν υπάρχει λογος να μην γινεται και απο το iPad αφου το Leo μετατρεπεται σε πραγματικο access point και μπορει να δωσει ιντερνετ σε περισσοτερα απο ενα λαπτοπ.

Σκεφτηκα λοιπον επειδη υπαρχει η προοπτικη να ταξιδεψει καποιος Αμερικη να του πω να μου φερει ενα με 370 ευρω και να κρατησω το Λεο μου που καποια πραγματα τα κανει καλυτερα απο καθε αλλη συσκευη.

Παρα να το πουλησω 350 και να δωσω αλλα 350 για να παρω το νεο iphone.

Ετσι θα εχω και τηλεφωνο που κανει μια χαρα την δουλεια μου και iPad για κατι περισσοτερο.

Ειμαι σε σκεψη θα το ζυγισω, αλλα το βλεπω σαν πιθανοτερη λυση.

Υπαρχουν καποια προγραμματα στο HD2 που ειναι τελεια και δεν τα βρισκω πουθενα αλλου, οπως αυτο εδω που με 3 πατηματα εχω προσβαση σε ολα τα προιοντα μας, με τον κωδικο τους.

Οχι οπως γινεται στα υπολοιπα προγραμματα που σου δειχνουν μονο τις φωτο και πρεπει να τις ανοιγεις μια μια καθως απο τις μικρογραφιες δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποια ειναι ποια. Συν το απεριοριστο ζουμ που σου δινει την δυνατοτητα να βλεπεις την παραμικρη λεπτομερια εφοσον το επιτρεπει η αναλυση της φωτογραφιας.

http://img.skitch.com/20100413-ft84k2qpdd599ggs8j6kxjtiax.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Και μην ξεχναμε το gps που ειναι κορυφαιο στο leo.

Δεν ξέρω αν μου επιτρέπετε την προσωπική μου άποψη για το desire. Δεν το κάνω ούτε για να πάω κόντρα ούτε να το παίξω έξυπνος (εξάλλου ο καθένας θα κάνει ο,τι θέλει με τα λεφτά του).

Λοιπόν, για αρχή το gps. Την πρώτη φορά που το άνοιξα ήμουν στο δωμάτιο μου και έπιασε στίγμα σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς καμία υπερβολή. Το δοκίμασα και χθες στο δρόμο και έπιασε αμέσως.

Όσον αφορά στην ταχύτητα του, πιστεύω πως ο φίλος Δημήτρης (zaharakis) το αδίκησε λίγο γιατί συνέκρινε το hd2 με custom rom, με το desire φορτωμένο με sense κτλ. Όταν (και αν) γίνει rooted, οι διαφορές τους θα είναι αμελητέες, αν όχι υπέρ του desire (λόγω λειτουργικού).

Για την κάμερα δε μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν έχω δει φωτογραφία από hd2 αλλά σίγουρα είναι μακράν καλύτερη από το 3gs.

Τέλος, όσον αφορά στην οθόνη, έπαθα σοκ μόλις το άνοιξα πρώτη φορά και το έβαλα δίπλα στο 3gs. Δε μου έκανε καρδιά να ξανακοιτάξω το iphone.

To μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του αλλά του δίνω λίγο περιθώριο ακόμη, γιατί το έχω φορτίσει μόνο 2 φορές και δεν έχει "στρώσει" ακόμη.

Προς Θεού, μη θεωρηθεί ότι πάω να το παίξω έξυπνος σε κάποιον και ιδιαίτερα στον Δημήτρη.Με είχε βοηθήσει άπειρες φορές όσο είχα το hd και του είμαι ακόμα ευγνώμων. Απλά κατέθεσα την άποψή μου για μια πάρα πολύ καλή συσκευή.

Φιλικά, Θάκης

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned