stefanw595 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Να και τα folderakia!:) Όμορφα και αυτά. Να μην είναι όλα χύμα μέσα να κάνεις και μια ομαδοποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ρε παιδιά, εμένα μόνο με refresh μου δουλεύει, μήπως κάτι δεν κάνω καλά; και αν μου επιτρέπετε την μέχρι τώρα διαπίστωση , όλα όσα αναφέρουν, τα κάνουμε μεσω cydia, ή μήπως κάνω λάθος πάλι; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Όμορφα και αυτά. Να μην είναι όλα χύμα μέσα να κάνεις και μια ομαδοποίηση! Πολυ πρακτικο!Αν θες βαζεις και ολοκληρο τον φακελο στο dock."categories" και βλακειες....:lol: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ρε παιδιά, εμένα μόνο με refresh μου δουλεύει, μήπως κάτι δεν κάνω καλά; και αν μου επιτρέπετε την μέχρι τώρα διαπίστωση , όλα όσα αναφέρουν, τα κάνουμε μεσω cydia, ή μήπως κάνω λάθος πάλι; Mπες στο engadget και βάλε στο Autofresh on και θα αναεώνεται αυτόματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 και αν μου επιτρέπετε την μέχρι τώρα διαπίστωση , όλα όσα αναφέρουν, τα κάνουμε μεσω cydia, ή μήπως κάνω λάθος πάλι; Ναι,τα κανουμε μεσω cydia εδω και καιρο,αλλα δεν το φωναζουμε κιολας για να μην παρεξηγηθουμε :p Aπο την αλλη προβλεπω οτι οι σημερινες ανακοινωσεις θα αποθαρρυνουν πολυ κοσμο απο το να καταφευγει ευκολα στη λυση του JB.;) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) εν δεν κανει κοπος στο τελος ας γραψει καποιος στα ελληνικα τι καινουριο μας δινει το λειτουργικο ποιες οι διαφορες απο το προηγουμενο και τι κανει το καθε ενα.για μας τους μη πολυ μυημενους Κωστη, αν θες πηγαινε εδω ο Νικος (CarpeNoctum) κανει ζωντανη αναμεταδοση στα Ελληνικα :D Ναι,τα κανουμε μεσω cydia εδω και καιρο,αλλα δεν το φωναζουμε κιολας για να μην παρεξηγηθουμε :p Aπο την αλλη προβλεπω οτι οι σημερινες ανακοινωσεις θα αποθαρρυνουν πολυ κοσμο απο το να καταφευγει ευκολα στη λυση του JB.;) Κι αυτο καλο ειναι :rolleyes: Edited April 8, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Μάλιστα. Αυτά λοιπόν. Πως τα είδατε τα καινούρια χαρακτηριστικά? Εγώ ένα ξέρω... Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό διαφημίσεων.... ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 We are releasing it for end users for iPhone and iPod touch for users this summer. For the 3GS and iPod touch 3rd gen. And, for iPhone 3G and iPod touch 2nd gen, they will run many things... but there are some things they won't run, like multitasking And, we're bringing OS 4 to the iPad this Fall. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Είδαμε 7 νέα χαρακτηριστικά που άλλα περιμέναμε και άλλα όχι. Η συζήτηση ξέρω ότι θα εστιαστεί γύρω από τις διαφημίσεις. Αναγκαίο κακό κατά την άποψή μου, και καλύτερα έτσι παρά να τρώνε κομμάτια της οθόνης όπως γίνεται τώρα σε όλες τις πλατφόρμες. Σίγουρα θα δούμε κι άλλα ωραία πράγματα το καλοκαίρι δεδομένης και της παρουσίασης του νέου iPhone. Άποψή μου, ότι πλέον στα smartphones ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε Google και Apple μόνο θετικά μπορεί να επιφέρει. Η Apple σήμερα έφερε πάλι στο προσκήνιο το iPhone αποφασίζοντας να μην το αφήσει στην άκρη ούτε μια βδομάδα μετά την πρώτη κυκλοφορία του iPad, χαρακτηριστικό του ότι ετοιμάζει πολλά ωραία για το μέλλον. Α! ξέχασα... bye bye cydia! Edited April 8, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ο,τι εβαλαν υπαρχει ηδη... ομως αλλο ᾽᾽μαμα᾽᾽... καλα πραγματα... το iPhone 4 θα ειναι η επομενη συσκευη μου. το EDGE δεν το αλλαζω ομως... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Q: How do you close applications? And can people use stuff other than iAd and Game Center? A: If you want to kill an app…you don’t have to. We architected something so the user doesn’t have to be the custodian of applications. We’ll give the apps in the foreground as needed. The user doesn’t have to worry about that at all. The user just uses things. In multitasking, if you see a task manager, they blew it. Users shouldn’t have to ever, ever, ever think about that stuff. And to answer the second question, yes, you can use any service. Νομίζω ότι η Apple ξανα-εφεύρει το multitasking από αυτά που διαβάζω... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εγώ πάλι εχω την εντύπωση πως το επόμενο iPhone θα προσφέρει πολλά περισσότερα απο το OS4 όπως μας το παρουσίασαν! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Q: How do you close applications? And can people use stuff other than iAd and Game Center? A: If you want to kill an app…you don’t have to. We architected something so the user doesn’t have to be the custodian of applications. We’ll give the apps in the foreground as needed. The user doesn’t have to worry about that at all. The user just uses things. In multitasking, if you see a task manager, they blew it. Users shouldn’t have to ever, ever, ever think about that stuff. And to answer the second question, yes, you can use any service. Νομίζω ότι η Apple ξανα-εφεύρει το multitasking από αυτά που διαβάζω... Από τα λίγα που κατάλαβα, είναι αυτό ακριβώς που γίνεται και στο android. Οι εφαρμογές που ανοίγει ο χρήστης, συνεχίζουν να τρέχουν στο παρασκήνιο, μέχρι το σύστημα να αποφασίσει ότι πρέπει να τις κλείσει, αν χρειάζεται για λόγους ταχύτητας ή σταθερότητας. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι καινούριο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εγώ πάλι εχω την εντύπωση πως το επόμενο iPhone θα προσφέρει πολλά περισσότερα απο το OS4 όπως μας το παρουσίασαν! Αυτό είναι σίγουρο και κατά τη δική μου άποψη. Από τα λίγα που κατάλαβα, είναι αυτό ακριβώς που γίνεται και στο android. Οι εφαρμογές που ανοίγει ο χρήστης, συνεχίζουν να τρέχουν στο παρασκήνιο, μέχρι το σύστημα να αποφασίσει ότι πρέπει να τις κλείσει, αν χρειάζεται για λόγους ταχύτητας ή σταθερότητας. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι καινούριο. Με το λίγο που έχω δει το Android και αυτό που διάβασα σήμερα για το iPhone δε νομίζω ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μένει να το δούμε και στην πράξη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Q: How do you close applications? And can people use stuff other than iAd and Game Center? A: If you want to kill an app…you don’t have to. We architected something so the user doesn’t have to be the custodian of applications. We’ll give the apps in the foreground as needed. The user doesn’t have to worry about that at all. The user just uses things. In multitasking, if you see a task manager, they blew it. Users shouldn’t have to ever, ever, ever think about that stuff. And to answer the second question, yes, you can use any service........... "Ερ.: Πώς θα κλείνουν οι εφαρμογές; Και μπορουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν αλλες εφαρμογες, εκτός από το iAd και το Game Center; Α: Αν θέλετε να κλεισετε μια εφαρμογη ... δεν χρειαζεται να το κανετε. Εμείς κατασκευασαμε κάτι ωστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να είναι ο φυλακας των εφαρμογων (να μην ειναι κολλημενος μαυτες σε ελευθερη μεταφραση). Θα κραταμε τις εφαρμογες στο προσκηνιο, όπως απαιτείται. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχει καθόλου. Ο χρήστης απλάχρησιμοποιεί πράγματα. Στο multitasking, εάν δείτε έναν task manager, τα έχουν κάνει μούσκεμα (κοινως σκ@....). Οι χρήστες δεν θα πρέπει ποτε μα ποτε να σκέφτονται αυτό το πράγμα. Και για να δοθεί απάντηση στο δεύτερο ερώτημα, ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία." Αυτα τα λιγα απο εμενα :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 "Ερ.: Πώς θα κλείνουν οι εφαρμογές; Και μπορουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν αλλες εφαρμογες, εκτός από το iAd και το Game Center; Α: Αν θέλετε να κλεισετε μια εφαρμογη ... δεν χρειαζεται να το κανετε. Εμείς κατασκευασαμε κάτι ωστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να είναι ο φυλακας των εφαρμογων (να μην ειναι κολλημενος μαυτες σε ελευθερη μεταφραση). Θα κραταμε τις εφαρμογες στο προσκηνιο, όπως απαιτείται. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχει καθόλου. Ο χρήστης απλάχρησιμοποιεί πράγματα. Στο multitasking, εάν δείτε έναν task manager, τα έχουν κάνει μούσκεμα (κοινως σκ@....). Οι χρήστες δεν θα πρέπει ποτε μα ποτε να σκέφτονται αυτό το πράγμα. Και για να δοθεί απάντηση στο δεύτερο ερώτημα, ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία." Αυτα τα λιγα απο εμενα :rolleyes: Παιδιά λέει με λίγα λόγια ότι δεν υπάρχει επιλογή "έξοδος" από τις εφαρμογές. Αυτό γίνεται στο android. Το ίδιο πράγμα είναι. Ο χρήστης δεν μπορεί να κλείσει μια εφαρμογή, απλά βγαίνει από το προσκήνιό του. (βέβαια, στο android υπάρχει task manager, αλλά στην πράξη δεν υπάρχει νόημα να τον χρησιμοποιείς). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εχω την εντύπωση οτι τώρα που βγήκε η beta του OS4 θα αποκαλυφθούν και οι νεες δυνατότητες του λειτουργικού! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Συγχαρητήρια στο Νίκο για την εξαιρετική κάλυψη που έκανε !!:yahoo: Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 μακαρι να ναι καλο ρε παιδια να το παρουμε :!: ποιος ειπε οχι?:confused: αρκει να μας καλυπτει τον καθεναν μας αναλογα με τα must μας;) εγω ακομη κραταω μικρο καλαθι για τους αλλους και "ΜΕΓΑΛΟ" τηλεφωνο για μενα:p εσεις πιστεψτε και καντε οτι θελετε:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πάντως διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από το κυρίως άρθρο για το θέμα iPhone 4.0 preview, δεν μπορώ παρά να μην σκεφτώ ... "βρε τι πίνουν και δεν μας δίνουν" ; τέτοιο reality distortion field δεν έχω ματα-ξανα-δει εκτός από αυτό που παίζει στο νησί των Ναυαγών (Lost)! Μπαίνω στον πειρασμό να τοποθετηθώ και εκεί, αλλά δεν θέλω να δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Kατι ασχετο παιδια,τελικα στην 3.1.3 θα βγει τιποτα,για jb,διοτι ο αδερφος μου σκεφτετε σοβαρα για μηλοφωνο,το μονο που τον φρεναρει ειναι αυτο.....να μην εχει ΒΤ και GPS..........:confused::( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Kατι ασχετο παιδια,τελικα στην 3.1.3 θα βγει τιποτα,για jb,διοτι ο αδερφος μου σκεφτετε σοβαρα για μηλοφωνο,το μονο που τον φρεναρει ειναι αυτο.....να μην εχει ΒΤ και GPS..........:confused::( ΒΤ καλά αλλά GPS γιατί να μην έχει αφού παίζει κανονικά και στο καθαρό τηλέφωνο ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 ΒΤ καλά αλλά GPS γιατί να μην έχει αφού παίζει κανονικά και στο καθαρό τηλέφωνο ... Διοτι για να εχεις gps στο ''καθαρο'' πρεπει να δωσεις 60 ευρω να το αγορασεις....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Διοτι για να εχεις gps στο ''καθαρο'' πρεπει να δωσεις 60 ευρω να το αγορασεις....:p Με συγχωρείς νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν τεχνολογικό :ninja: Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 :D καλο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts