loftys Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Ο Δημήτρης (όπως και ο Κώστας αλλά και ο Κύριος Πτέραρχος) σίγουρα θα μας λείψουν! Εσύ Λευτέρη θα τα καταφέρεις; Ε, ναι, δεν το είπαμε; αφού το έγραψα και στο blog σου:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Κωστη kkalog μπορουμε να κανουμε αργοτερα κι ενα cafe meeting ετσι για να τα πουμε ολοι μαζι. Τελικα αυριο ειναι η ανακοινωση του νεου os; ωραια ιδεα :) αν και δουλευω και κυριακη(πρωι ομως) απο την αλλη βδομαδα,θα μπορω μετα το μεσημερι,οποια μερα αποφασισετε:) την καλημερα μου σε ολους :D Καλημέρα σ όλους απ άκρη σ άκρη:) Είπαμε το άλλο Σάββατο θα έχει καφεδοσυνάντηση!!! Αφού θα χάσουμε το φαγοπότι μεθαύριο να πιούμε ένα καφέ τουλάχιστον! Με το που τελειώσει ο Κώστας kkalog τα διαδικαστικά για το κιτρόμηλο θα προβεί εις άγραν καφετέριας, μιας κ είναι ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της παρέας κ ο μόνος που μπορεί να φέρει σε πέρας με τόση επιτυχία τις συναντήσεις! Για να μην γεμίζουμε το thread θα κανονίσουμε μέσω του ιστιοχώρου του!!! (αφού βέβαια των ρωτήσουμε γιατι εγώ πήρα φόρα κ κανονίζω για εκείνον χωρίς εκείνον, όπως λέει κ το τραγούδι!!!):O:O Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Ελεύθερα Μιχαλη! Την καλημέρα μου σε όλους :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 καλημερα παιδια. ειμαστε σε αναμονη του event για το 4.0! :p να ρωτησω κατι; η εφαμοργες igo, navigon, που ειναι για το μηλο δουλευουν κανονικα και στο ipod touch ; επειδη στο ιτυνες λεει οτι λειτουργανε κανονικα. πως παιρνουν σημα ομως; πως κλειδωνουν δορυφορο; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλημέρα σε όλους. Το iPod touch από όσο ξέρω ναι παίρνει navigon κτλ γιατί το είχα δοκιμάσει κι εγώ στο δικό μου,αλλά λειτουργούσε μέσω wifi μόνο,από ότι το είχα δοκιμάσει λίγο. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πολύ καλή ιδέα Κωστα. Πότε εκτιμάς ότι θα είσαι Ελλαδα; Για το αυριανό event από ότι έχω καταλάβει θα είναι τουλάχιστον διπλό με το νέο λειτουργικο σε preview αλλά και τη νέα πλατφόρμα διαφήμισης μέσω iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Υπολογιζω να ειμαι Ελλαδα στις 20 με 22 του μηνα. Οποτε κανονιζουμε σε συνενοηση και με τους υπολοιπους. Για να δουμε τι θα δουμε σημερα. Το περιμενω γιατι θα εξαρτηθει απ αυτο η επιστροφη μου στο iphone η στροφη σε android. Δεν περιμενω τρελα πραγματα, απλα θελω να δω κινησεις προς την σωστη κατευθυνση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) sas grafw apo to ipad sto Plaisio Kalamarias Thessalonikhs. Oson afora thn emfanish apla entypwsiako. Oson afora th xrhsh kai peraiterw entypwseis dyskola na sas pw apo edw me tosh ligh xrhsh :shifty::!::shifty: Sorry gia ta greeklish alla ellhnika YOK :p Edited April 8, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Για να δουμε τι θα δουμε σημερα. Το περιμενω γιατι θα εξαρτηθει απ αυτο η επιστροφη μου στο iphone η στροφη σε android. Δεν περιμενω τρελα πραγματα, απλα θελω να δω κινησεις προς την σωστη κατευθυνση. εγω παντως Κωστα,θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη.ασε να δοκιμασουν οι αλλοι και βλεπουμε στην πορεια τι κανουμε.εγω δεν κουνιεμαι καθολου για αλλο κινητο! επιτελους,εχω μονο ενα κινητο:blink: και απλετο χρονο να διαθεσω για μενα(οποτε περισσευει απο την δουλεια και τις υποχρεωσεις!! που και που ριχνω καμια ματια απο xda μερια για καμια νεα εφαρμογη και τπτ αλλο. εχω ησυχασει για 1η φορα τοσο που ακομη και εγω δεν μπορω να το πιστεψω:confused: sas grafw apo to ipad sto Plaisio Kalamarias Thessalonikhs. Oson afora thn emfanish apla entypwsiako. Oson afora th xrhsh kai peraiterw entypwseis dyskola na sas pw apo edw me tosh ligh xrhsh Sorry gia ta greeklish alla ellhnika YOK :p κανα πιο μεγαλο να παρεις Πτεραρχε :lol: ειναι μικρο αυτο :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 εγω παντως Κωστα,θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη.ασε να δοκιμασουν οι αλλοι και βλεπουμε στην πορεια τι κανουμε.εγω δεν κουνιεμαι καθολου για αλλο κινητο! επιτελους,εχω μονο ενα κινητο:blink: και απλετο χρονο να διαθεσω για μενα(οποτε περισσευει απο την δουλεια και τις υποχρεωσεις!! που και που ριχνω καμια ματια απο xda μερια για καμια νεα εφαρμογη και τπτ αλλο. εχω ησυχασει για 1η φορα τοσο που ακομη και εγω δεν μπορω να το πιστεψω:confused: κανα πιο μεγαλο να παρεις Πτεραρχε :lol: ειναι μικρο αυτο :p αχαχαα... πες τα ρε Δημητρη! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Υπολογιζω να ειμαι Ελλαδα στις 20 με 22 του μηνα. Οποτε κανονιζουμε σε συνενοηση και με τους υπολοιπους. Για να δουμε τι θα δουμε σημερα. Το περιμενω γιατι θα εξαρτηθει απ αυτο η επιστροφη μου στο iphone η στροφη σε android. Δεν περιμενω τρελα πραγματα, απλα θελω να δω κινησεις προς την σωστη κατευθυνση. προβλεπω να μενουμε παλι στην αναμονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 το είδατε αυτό??? http://www.sport24.gr/html/ent/992/ent.353992.asp μέχρι και σε αθλητική σελίδα το διαφημίζουν........ Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Δημητρη δεν σκεφτομαι να αλλαξω το HD2 αμεσα. Η αλλαγη θα γινει τον Νοεμβρη που θα ειμαι Ελλαδα για αρκετες μερες. Εχω κι αυτο το προβλημα δεν ειναι για μενα ευκολες οι αγοροπωλησιες. Εφοσον εχω αποκλησει τα series 7 δεν μενει τιποτα αλλο εκτος των android & iPhone. Οποτε με δεδομενο οτι ποτε δεν κραταω μια συσκευη μολις βγει νεο, κοιταζω με προσοχη τις εξελιξεις ωστε οταν θα ελθει η ωρα να ξερω τι θα κανω. Αν το iPhone κινηθει προς την κατευθυνση που θελω, θα το προτιμησω για διαφορους λογους. Οπως η σιγουρια του οτι κανει το κανει καλα, κατι που εχω και τωρα αλλα σε στασιμοτητα. Επειτα υπαρχουν καποιες μικρες λεπτομεριες που αν τις εκμεταλευτει κανεις σωστα γινονται πολυ χρησιμες στην δουλεια μας. Με το iphone εχω περισσοτερους και καλυτερους τροπους για να μπορεσω να αναπληρωσω αυτα που εχω τωρα με τα 6.5 και με βοηθουν στην εργασια μου σε σχεση με τα android. Πιθανως κι εκει να υπάρχουν και να μην τα γνωριζω. Ξερεις οτι δεν κλεινω τα ματια μου στα στραβα για να εχω απλα iphone. Διαφερω πολυ απ᾽αυτους που δεν βλεπουν τιποτα αλλο εκτος απο μηλα. Για τον λογο αυτο και μονο απεχω απο αλλο site που ειδικευεται στα οπωροκηπευτικα. Δεν μπορω τους δηθεν, τους ειμαι ωραιος και το ξερω κλπ κλπ. Καμια συσκευη και κανενας κατασκευαστης δεν μπορει να μου δωσει προσωπικη καταξιωση απο την χρηση της. Αυτην την κερδιζω με την δουλεια μου και μονο. Τα android ειναι ενα τιμιο λειτουργικο με απλο interface αλλα ειναι ακομα σε εξελιξη. Δεν συνεργαζεται οπως θελω με το mac μου σε αντιθεση με το HD2 που το συχρονιζω ακομα και με wifi στα παντα ακομα και σε exploring. Δεν μ αρεσε καθολου το marcket place που εχει η Google. Δεν ειναι οργανομενο και ειναι περιεργο στην αναζητηση εφαρμογων. Θα δουμε ως τον Νοεμβριο τι νεο θα εχουμε κι απο εκει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλησπερίζω την παρέα! Εν αναμονή της μίνι παρουσίασης λοιπόν. Για να δούμε εάν θα βγάλει η Apple κάποιο λαγό από το καπέλο αυτήν την φορά εκπλήσσοντας μας θετικά. Και για να μπένουμε σιγά σιγά στο κλίμα παραθέτω και ένα Link που αναφέρεται στις 10 προσδοκίες που μπορεί να έχει κάποιος για το επερχόμενο λειτουργικό. http://www.9to5mac.com/node/15733 Τι πιστεύετε εσείς? Εγώ θα ήθελα να δω μία καλύτερη εφαρμογή τύπου maps που να προσφέρει και turn by turn οδηγίες αφού με βάση της πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας Placebase από την Apple κάτι τέτοιο δεν φαντάζει απίθανο. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εμένα οι προσδοκίες μου είναι άλλες πάντως.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Καλησπερίζω την παρέα! Εν αναμονή της μίνι παρουσίασης λοιπόν. Για να δούμε εάν θα βγάλει η Apple κάποιο λαγό από το καπέλο αυτήν την φορά εκπλήσσοντας μας θετικά. Και για να μπένουμε σιγά σιγά στο κλίμα παραθέτω και ένα Link που αναφέρεται στις 10 προσδοκίες που μπορεί να έχει κάποιος για το επερχόμενο λειτουργικό. http://www.9to5mac.com/node/15733 Τι πιστεύετε εσείς? Εγώ θα ήθελα να δω μία καλύτερη εφαρμογή τύπου maps που να προσφέρει και turn by turn οδηγίες αφού με βάση της πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας Placebase από την Apple κάτι τέτοιο δεν φαντάζει απίθανο. Δεν θα το ελεγα και τοσο αντιπροσωπευτικο αυτο το 10αρι που παρουσιαζει το συσκεκριμενο site. Μοιαζει να κινειται περισσοτερο στις φημες και λιγοτερο σ᾽αυτα που θελει το κοινο. Τον Γεναρη πριν την παρουσιαση του iPad, ειχε βγει κατι αντιστοιχο που ομως βασιζονταν σε ψηφοφορια των μελων. Εκει μαλιστα υπήρχαν ενδιαφερουσες προτασεις που αν τις εφαρμοζε η apple, δεν θα εχανε τιποτα απ αυτα που θελει να κρατησει και θα εκοβε μια για παντα το JB η θα το περιοριζε σ᾽αυτους που ενδιαφερονται για τζαμπα εφαρμογες. Εγω εκτος των οσων κατα καιρους εχω αναφερει θα ηθελα ενα ανανεομενο interface με πληρη dialer & home page αλα Lockinfo, κι αυτον τον ανεξαρτητο αποθηκευτικο χωρο για να κανουμε την δουλεια μας απλα και ευκολα και κατ επεκταση την ελευθερη αποθηκευση συνημενων. Δεν θα ηθελα με τιποτα να ξαναγυρισω στο iPhone και να αναγκαστω να κανω JB για να εχω πραγματα απαραιτητα και αυτονοητα. Το εχω βαλει σαν ορο στον εαυτο μου. Καμια παραχωριση σε ελειψεις που ειναι ηδη διαθεσημες στα android. Και δεν μιλω για flash, BT και ραδιοφωνο. Αυτα δεν μ᾽ ενδιαφερουν. Θελω απλα τις δυνατοτητες που μου εδιναν οι κλασσικες εφαρμογες του cydia συν την home page για να μπορω με μια ματια να βλεπω οσα μ ενδιαφερουν χωρις να μπαινω σε καμια εφαρμογη. Edited April 8, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Πάντως σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί διάβασα ότι η επερχόμενη δωρεάν αναβάθμιση του Documents on the Go Premium θα υποστηρίζει και Dropbox. Αυτό για μένα πρακτικά σημαίνει ότι η αποθήκευση αρχείων στη συσκευή δε με απασχολεί όσο με απασχολούσε. Όλα μου τα αρχεία είναι στο dropbox και αυτό θα τα υποστηρίζει το D2G. Αν υπολογίσει κανείς ότι κρατάει και attachments χωρίς προωθήσεις σε άλλα emails και άλλες τέτοιες μπούρδες νομίζω ότι προσωπικά έχω βρει ένα άριστο εργαλείο για τη δουλειά μου σε συνδυασμό με το Readdledocs. Edited April 8, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Νίκο κάτι άσχετο. Τελικά το nickname σου είναι CarpeNoctum ή CarpeNoctem? ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Πάντως σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί διάβασα ότι η επερχόμενη δωρεάν αναβάθμιση του Documents on the Go Premium θα υποστηρίζει και Dropbox. Αυτό για μένα πρακτικά σημαίνει ότι η αποθήκευση αρχείων στη συσκευή δε με απασχολεί όσο με απασχολούσε. Όλα μου τα αρχεία είναι στο dropbox και αυτό θα τα υποστηρίζει το D2G. Αν υπολογίσει κανείς ότι κρατάει και attachments χωρίς προωθήσεις σε άλλα emails και άλλες τέτοιες μπούρδες νομίζω ότι προσωπικά έχω βρει ένα άριστο εργαλείο για τη δουλειά μου σε συνδυασμό με το Readdledocs. Πολυ καλο αυτο Νικο μου αλλα δεν ειναι και παλι η λυση. Φαντασου να χρειαζεσαι επειγοντως ενα αρχειο και για τον οποιονδηποτε λογο να μην εχεις ιντερνετ εκεινη την στιγμη. Σε πολλα κτηρια το 3G δεν εχει σημα και παραλληλα στα 3/4 της Ελλαδας. Αντε να θες να κατεβασεις ενα αρχειο οχι υπερβολικα μεγαλο ας πουμε ενα PDF 5-6ΜΒ με GPRS. To αντιμετοπιζω καθημερινα γιατι στο εργοστασιο θα πρεπει να παω διπλα στα παραθυρα για να εχω 3G. Αφου δεν μπορω να χρησιμοποιησω το στικακι που εχω για 3g συνδεση στο λαπτοπ μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Νίκο κάτι άσχετο. Τελικά το nickname σου είναι CarpeNoctum ή CarpeNoctem? ;) Αρτέμη κανονικά θα έπρεπε να είναι CarpeNoctem αν ήθελα να είμαι απόλυτα σωστός με τα λατινικά. Αλλά την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα το έκανα λάθος και από τότε έμεινε. Μόνο στο maclife το έβαλα σωστά. Μέχρι και στο site το έβαλα λάθος γιατί έτσι είχε μείνει και εδώ. Πολυ καλο αυτο Νικο μου αλλα δεν ειναι και παλι η λυση. Φαντασου να χρειαζεσαι επειγοντως ενα αρχειο και για τον οποιονδηποτε λογο να μην εχεις ιντερνετ εκεινη την στιγμη. Σε πολλα κτηρια το 3G δεν εχει σημα και παραλληλα στα 3/4 της Ελλαδας. Αντε να θες να κατεβασεις ενα αρχειο οχι υπερβολικα μεγαλο ας πουμε ενα PDF 5-6ΜΒ με GPRS. To αντιμετοπιζω καθημερινα γιατι στο εργοστασιο θα πρεπει να παω διπλα στα παραθυρα για να εχω 3G. Αφου δεν μπορω να χρησιμοποιησω το στικακι που εχω για 3g συνδεση στο λαπτοπ μου. Κώστα ναι έχεις δίκιο. Αν και για μένα οι μόνες περιπτώσεις χωρίς ιντερνετ είναι όταν είμαι εκτός Βελγίου και Ελλάδας. Με την κάλυψη του dropbox από το D2G καλύπτομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί περιμένω προφανώς να δω και την 4.0 αλλά και αν θα βγούν οι εφαρμογές του iWork για το iPhone. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Για όποιον χρησιμοποιεί το dropbox νομίζω ένα πολύ καλό άρθρο για να επεκτείνει τις αμέτρητες δυνατότητες του είναι αυτό : http://www.macworld.com/article/150181/2010/04/advanceddropboxtricks.html?lsrc=rss_howto Νίκο μάλιστα, μου λύθηκε η απορία... :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Θα έχεις κανονικά χωρίς να χρεώνεσαι. Όσο για το αν μπορείς να το έχει free, μπορείς αν έχεις κάνει jailbreak και βρεις το IPA του και τους χάρτες. πανεύκολο δηλαδή. Όμως αν πάρεις καινούριο iphone τότε δυσκολεύουν τα πράγματα για το jailbreak. Ναι καινουριο σκεφτομαι τωρα με την προσφορα της Cosmote με τα -10€ παγιο. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Και πού να δεις πόσο ωραία λειτουργεί με την εφαρμογή Papers για το Mac που σε γλιτώνει από τα 11.99 ευρώ της αντίστοιχης εφαρμογής στο iPhone. Σίγουρα δεν έχεις τις δυνατότητες που θα είχες με την εφαρμογή, αλλά τουλάχιστον έχεις στο dropbox στο iPhone όλα τα αρχεία της Library του Papers. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Το 3G ειναι ο μεγαλος μου καημος εδω στο Cairo. Με 30 ευρω το μηνα θα μπορουσα να εχω πραγματικα απεριοριστο οχι 2giga που δινουν στην Ελλαδα και να το χρησιμοποιω για τα παντα αφου ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το ADSL. Δυστυχως ομως τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο πρεπει να παω στο παραθυρο. Αλλα και στην Αθηνα παεουσιαζεται το προβλημα σε πολλες περιοχες οπως διαβαζα αλλα συμβαινει και στο πατρικο μου. Στην Αμερικη βεβαια δεν ιφιστανται τετοια θεματα και η ταχυτητες γενικα ειναι τετοιες που μερικες φορες μπορεις να κατεβασεις κατι πιο γρηγορα απ οτι να το εκανες μεταφορα απο μια sd card. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Στην Αμερικη βεβαια δεν ιφιστανται τετοια θεματα και η ταχυτητες γενικα ειναι τετοιες που μερικες φορες μπορεις να κατεβασεις κατι πιο γρηγορα απ οτι να το εκανες μεταφορα απο μια sd card. Κώστα νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, ειδικά για την ΑΤ&Τ που έχει το iPhone. Πολύ χαμηλή κάλυψη και κακό σήμα... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Και πού να δεις πόσο ωραία λειτουργεί με την εφαρμογή Papers για το Mac που σε γλιτώνει από τα 11.99 ευρώ της αντίστοιχης εφαρμογής στο iPhone. Σίγουρα δεν έχεις τις δυνατότητες που θα είχες με την εφαρμογή, αλλά τουλάχιστον έχεις στο dropbox στο iPhone όλα τα αρχεία της Library του Papers. Νίκο δεν γνωρίζω τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής. Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις στο τι προσφέρει? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts