Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιχαλη, δεν θελει στησιμο απο την αρχη. Μαλλον εγω εκανα πατατα. Απλως δεν θα αναβαθμισω το λειτουργικο ξανα, παρα μονο σε major upgrade.

Στο δικό μου μίνι πάντος ήθελε να έχεις κλειστό απο το Bios το Bluetooth,Ethernet αλλιώς το update δε γινόταν(γινόταν αλλα δε bootαρε ) και ήθελε στήσιμο απο την αρχή!όπως και να εχει μετα απο κάθε update και αλλαγή θέλει τρέξιμο το NetbookInstaller!

Αυτό αλλάζει απο μοντέλο σε μοντέλο βεβαια!

Περισσότερα υπάρχουν στο mydelmini.com

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Στο δικό μου μίνι πάντος ήθελε να έχεις κλειστό απο το Bios το Bluetooth,Ethernet αλλιώς το update δε γινόταν(γινόταν αλλα δε bootαρε ) και ήθελε στήσιμο απο την αρχή!όπως και να εχει μετα απο κάθε update και αλλαγή θέλει τρέξιμο το NetbookInstaller!

Αυτό αλλάζει απο μοντέλο σε μοντέλο βεβαια!

Περισσότερα υπάρχουν στο mydelmini.com

Κωστη οχι, στο 1011 (10v) πρεπει να ειναι ενεργοποιημενα στο BIOS.

Οσο για το NetbookInstaller το ηξερα, αυτο "υποτιθεται" οτι ετρεξα για να διορθωσω το προβλημα του ηχου και την εκανα την πατατα. Μαλλον ετρεξα λαθος εκδοση, η ετρεξα το NetbookMaker ανταυτου :mad:

Και τωρα στηνω παλι απο την αρχη :mad:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Καλησπερα και απο εμενα , πραγματικα ισως το καλυτερο μερος του myphone

Σωτηρης

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Να ρωτησω,

εχω iphone 3GS και εχω εγκαταστησει navigon europe προκειται να ταξιδεψω οδικως Ιταλια η ερωτηση ειναι υπαρχει περιπτωση να με χρεωσει ιντερνετ ή να χρειαστει να συνδεθει για καποιο update η κατι σχετικο? δεν πιστευω να μην κανω δουλεια μου..

Σωτηρης

Να ρωτησω,

εχω iphone 3GS και εχω εγκαταστησει navigon europe προκειται να ταξιδεψω οδικως Ιταλια η ερωτηση ειναι υπαρχει περιπτωση να με χρεωσει ιντερνετ ή να χρειαστει να συνδεθει για καποιο update η κατι σχετικο? δεν πιστευω να μην κανω δουλεια μου..

Σωτηρης

Όχι δε θα σε χρεώσει τίποτα. Έχε ενεργοποιημένη την επιλογή να μην χρησιμοποιεί και το δίκτυο δεδομένων όταν είσαι σε περιαγωγή (για να μην πάει να χρησιμοποιήσει την τριγωνομετρία) και θα είσαι εντάξει.

Όχι δε θα σε χρεώσει τίποτα. Έχε ενεργοποιημένη την επιλογή να μην χρησιμοποιεί και το δίκτυο δεδομένων όταν είσαι σε περιαγωγή (για να μην πάει να χρησιμοποιήσει την τριγωνομετρία) και θα είσαι εντάξει.

Οκ αυτο ειχα καταλαβει αλλα ηθελα να σιγουρευτω για να εχω το κεφαλι ησυχο..

κατι τελευταιο εχεις μηπως ασχοληθει με βαση για αυτοκινητο και που μπορω να βρω κατι καλο?

Όχι, προσωπικά έχω μια των 5 ευρώ μιας και εδώ που είμαι μόνο νοικιάζω όταν πάω καμιά εκδρομή. Αλλά αν πεις τι ψάχνεις κάποιος θα προτείνει κατί. Θες για αεραγωγό ή παρμπρίζ; Πόσα σκοπεύεις να δώσεις;

Νομιζω καλυτερα για αεραγωγο γιατι δεν μ'αρεσει του τζαμιου οπτικα, λογικη τιμη μεχρι 20 - 25 ευρω

Χωρίς να την έχω δοκιμάσει προσωπικά:

Βάση: αυτή ή αυτή αν θες να γυρνάει σε landscape και για στήριξη αυτό.

Νομιζω καλυτερα για αεραγωγο γιατι δεν μ'αρεσει του τζαμιου οπτικα, λογικη τιμη μεχρι 20 - 25 ευρω

Ο αεραγωγός είναι λίγο επικίνδυνος, γιατί δεν μπορεί να κρατήσει και πολύ βάρος (στα καινούρια αυτοκίνητα τους κάνουν πολύ ευαίσθητους).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κωστη οχι, στο 1011 (10v) πρεπει να ειναι ενεργοποιημενα στο BIOS.

Οσο για το NetbookInstaller το ηξερα, αυτο "υποτιθεται" οτι ετρεξα για να διορθωσω το προβλημα του ηχου και την εκανα την πατατα. Μαλλον ετρεξα λαθος εκδοση, η ετρεξα το NetbookMaker ανταυτου :mad:

Και τωρα στηνω παλι απο την αρχη :mad:

Εμένα πάντος ήθελα να τα κλείσω πριν το update και μολις αυτό γινόταν επιτυχημένα και ετρεχα και το NetbookInstaller τοτε τα ξαναανοιγα και δουλευαν ολα ρολοι!

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Σας έχω πρήξει ρε παιδιά.. Αλλά... Τελείωσε... Επιτέλους!!!

Φωτογραφίες άλλη στιγμή! Γιατί το πτυχίο το πήραν οι γονείς μαζί τους στο ξενοδοχείο...

Πωπω...! Επιτέλους!

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά!:D:D

Όσο για την μπαταρία και το restore, θα δω σήμερα πως θα κινηθεί και το πολύ πολύ θα του κάνω ένα restore και clean install όλα και μετά θα δω αν θα κάνω downgrade ή όχι...

Και επίσης:

http://img52.imageshack.us/img52/7290/screenshot20100319at502.png

Το κάνουμε;

Φωτογραφίες άλλη στιγμή! Γιατί το πτυχίο το πήραν οι γονείς μαζί τους στο ξενοδοχείο...

Να ξεκουραστεί κι αυτό :lol::lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εγώ το έκανα προχτές!Οι περισσότεροι λένε να μη το κάνουμε,αλλα εγώ πάω ενάντια στο κατεστημένο!

Ουτος ή αλλος εχω άλλη σύνδεση Vodofone στο Netbook οπότε δε με ενδιαφέρει το tethering!

Δεν είναι κάτι που κάνω συχνά, αλλά κάτι που θα ήθελα να έχω ιδίως με τα 500Mb/μήνα!

Και πραγματικά χάνεται το tethering με το update;;; :confused:

@Μιχάλης

Άστο εκεί το καημένο! 5.5 χρόνια παλεύω...! :lol:

Αλλά είναι εντυπωσιακό το ρημάδι! :D:D:D:D:D

Ρε Αλεξανδρε, αμάν, δε φτάνει που είναι σαν να έχουμε πάρει εμείς το πτυχίο, δεν μας το δείχνεις κιόλας :lol:

εκεί που ειμαστε φτιαγμένοι, μας πας σε άλλη αναμονή :)

Πάρε μια με το Μήλο, και στειλτην, αφού έχεις και το κόλπο του imageshack τώρα ;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

έπαθα χθες μια νίλα στις 1;00 το βράδυυ να μην τύχει σε κανέναν.

είμουν στο δρόμο με navigon και το iPhone σε φόρτιση στο 40%

ξαφνικά κλείνει.

το έχω και tethered jailbreak.

μεγάλo ξενέρωμα ;(

Γι αυτο παντα,ολοι μ'ενα
στις τσεπες :ninja:
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Μάλλον λανθασμένη ένδειξη μπαταρίας Δημήτρη. Ένα bug που υποτίθεται φτιάχνει η 3.1.3 :p

Μάλλον λανθασμένη ένδειξη μπαταρίας Δημήτρη. Ένα bug που υποτίθεται φτιάχνει η 3.1.3 :p

Υπαρχει ενα θεμα οταν η μπαταρια ειναι χαμηλα και ταυτοχρονα δουλευει το jps.

Σιγουρα υπηρχε λαθος ενδειξη αλλα μου ειχε συμβει κατι παρομοιο οταν ειχα το 8αρι 3G.

Εκλεινε και δεχονταν να παραμεινει ανοικτο μονο εφοσον εκλεινα το jps. Βεβαια η μπαταρια σε μενα ηταν στο 18%

Οποτε κατι τετοιο εγινε αλλα υπηρχε η λαθος ενδειξη.

Γενικα ειναι λαθος η παρατεταμενη χρηση jps χωρις φορτιστη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το κινητό ήταν φυσικά συνδεδεμένο σε usb cable και φόρτιζε κανονίκοτατα.

όταν γυρισα σπιτι και του ξαναέτρεξα το battery status ήταν στο 44%

κανά bug με τον navigon υποθέτω.

Πολύ πιθανό Κώστα. Δεν έχω κάνει ούτε 1 λεπτό πλοήγηση χωρίς να το έχω πάνω στο φορτιστή αυτοκινήτου.

Καλησπερα και απο εμενα , πραγματικα ισως το καλυτερο μερος του myphone

Σωτηρης

Καλωσόρισες Σωτήρη.....

Ρε παιδιά το πήρε επιτέλους το πτυχίο στα χέρια του ο Αλέξανδρος?????Άντε μπράβο ρε Άλεξ.....τώρα είναι σίγουρα κάπου με φίλους και γονείς...

Να περάσεις καλά Αλέξανδρε!!!!:):D:lol::p

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned